Fredag

Hey där!
Idag har jag, tro det eller ej, gjort inte alls så mycket... Vaknade faktiskt kring nio, men jag såg att det var dåligt väder vilket inte alls taggade mig till att stiga upp så jag låg kvar till tolv. Då blev det lunch vilket gjorde att min dag blev någorlunda organiserad. Efter detta stack jag och Ag en sväng till malå för att köpa lite diverse food till middagen. Gick prima. Kom hem, satt mig vid datorn, gjorde absolut ingenting tills middagen var klar. Käkade, såg tv, fick efterrätt, såg Mamma mia, typ sötaste filmen genom tiderna. Gillar den superdupermycket, och papporna var hur söta som helst, tycker jag i alla fall. Efter filmen gick jag i alla fall hem, hit, till datorn. Jag vet, jag lever ett rätt enformigt och tragiskt liv...

Kände mig i alla fall just denna kväll otroligt ensammen. Kände bara hur härligt det hade varit att faktiskt ha nån här just nu. Inte ofta jag känner så, men just ikväll ville jag bara mysa och se film eller bara umgås med någon människa, inte bara min katt... (som förövrigt är den mest irriterande varelse på jorden...)

Nu ska jag nog återgå till mitt surfande, eller möjligtvis spela lite piano. Kände mig sådär lagom tråkig för att spela en sorgsen trudelutt. Men vi får se hur det blir med den saken.

Hör av er för eventuella planer för imorgon. Adjöss!
/Rut

Kommentarer
Postat av: Angelica

Åh, stackare. Jag kan komma och mysa med dej ;) :P har själv inget att göra heller

2009-03-07 @ 22:30:20
URL: http://angiekarlsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0