TAGGARÅ!

Åhhhhhh idag ska jag på gymmet. Finns inte mycket mer att säga. Det är vad jag ser mest framemot idag tror jag. Gymmet. Mitt älskade gym. Haha, yay!

Kommentarer
Postat av: Tinywiny

Ja jag läste att det kan ta upp till ett år innan dom läker?! Damn! Men skönt att du inte har ont under läketiden iallafall! Blöder å varar det under hela tiden det läker? :o jag såg på några bilder att vissa väljer att sätta piercingarna snett genom nippeln istället för vågrätt, vet du om det har å göra med att dom läker bättre så eller är det bara en ny "trend"?!



Sen undrar jag över en sak till (haha sårrii!!), du som gymmar och så. Stör inte det läkningen väldigt mycket? jag tänkte, det måste ju bli väldigt svettigt och bakteriefyllt i sportbhn, blir det inte infekterat av det?! Karln vill nämligen att vi ska skaffa gymkort, och jag vill inte ha taskig tajming med det isåfall ;D

2012-02-09 @ 17:25:38
URL: http://sockerprillans.blogg.se/
Postat av: Tiny

Åfan! Å ja ha dessutom läst att man kan rengöra dom för MYCKE, då stöts dom ut av kroppen?! Hur lätt äre å hitta ett mellanting då, haha.. Ahaaa, så det är det som är grejen med sneda?! Fan vad najs! Jag hade ingen aning om att man kunde sätta dom snett, men när jag började googla fram bilder så fick jag världens beslutsångest.. jag var ju som helt inställd på raka, men nu är jag totally fifty fifty! Svårt..



Tusn tack för att du ta dig tid å svara på mina noveller, du ä bra du Rutan!!

2012-02-09 @ 22:00:18
URL: http://sockerprillans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0