Nytt!

Så! En bild på två av mina köp igår, skorna, som jag suktat efter ett bra tag nu (Dock inte på rea, men jag var tvungen att ha dom!) och tightsen, från indiska. Ville egentligen ha svarta men det fanns inte kvar, men grått är väl kanske lite mer udda? Eller nåt, jag vet inte! Jag vill i alla fall passa på att önska er alla ett gott nytt år trots att jag mest troligt kommer att återkomma senare! Men som sagt, GOTT NYTT JÄVLA ÅR! Nu taggar vi för ikväll. Puss på det!


Fynd

Sådärja! Så var mellandagsrean delvis avklarad! Gjorde faktiskt en del fynd idag, köpte dojjor, lite hårprodukter, hörlurar osv. OCH! Ett par tights! Awesome! Nåväl, ni får väl eventuellt se mina fynd en annan dag. Nu taggar vi nyår! PUss på det

åh bra...

OJ gud vilken tokig dag, jag har inte åstadkommit nånting idag! Men det ska det bli ändring på nu, NU hoppar jag in i duschen och sen sticker jag hem och packar. SÅ FÅR DET BLI! Duschduschduschduschdusch!

Fel

Ja, ursäkta lilla mamma för mitt stavfel i mitt lov-inlägg, but u know what I mean!

Idag blir en slapp dag. Skrev ju igår att jag skulle vända tillbaka dygnet. Det gick väl sådär.. Planerade att stiga upp tio men istället steg jag upp kvart över ett... MEN det är smällar man får ta! Idag ska jag mest packa lite saker jag ska tillbaka till Umeå, sen ska jag försöka välja min nyårs-outfit och testa lite smink. Ja, så får det bli idag!
Och förlåt förresten för så lite bilder, det blir lite trist, jag vet.. Men jag ska slänga upp nån bildbomb från julafton snart!

Vända

Åh nej nu ska jag ta och vända tillbaka mitt dygn tills på torsdag, när jag vänder tillbaka det igen! PERFA! Tagga rea-shopping på onsdag, JAPP! Godnatt världen!

Looooov

Hej! Äntligen har jag tid att blogga, har som vart full rulle senaste tiden.
Julafton blev väl lugn, mycket mat, typ tusen grader, lite julklappar men användbara!
Fredagen gjorde jag ingenting, åt chirre med mamma och såg narnia för första gången.
I lördags klippte jag av mig håret och chillade med Steph, Marie och Linda och hos Steph stannade jag till idag, när jag for hem, finally.
Imorgon ska jag packa, sen kommer Steph hit, på önsdag drar vi vidare till Umeå där jag möter upp Jessika och drar en mellandags-shopping!
Men ett frågetecken kvarstår. NYÅR. Vad händer då? HÖR AV ER!

who's bad?

Dålig update men jag tar det en annan dag! TJING


LÖRDAG!!!

Okej, vänta nu, HUR TRÖTT VAR JAG IGÅR? För det var fredag igår va? Haha... OJ vilken koll man har! Men det är så det går när man har lov och är ledig hela tiden. Dagarna har liksom ingen betydelse. Ändock, nu hoppar jag i duschen, käkar lite lurre och sticker till malå! Ja, så får det bli.

Lördagkväll

Jamen ska vi kanske säga god kväll?
Blev en myskväll ikväll, med chirre och narnia med familjen. Imorgon verkar det bli klippning (ÄNTLIGEN?!) så jag taggar alltså järnet! Mitt hår är EJ OKEJ! Så vi satsar väl på en page då. Får väl bli som det blir, det är ju bara hår!(?)
Annars nöter jag bara min eltandborste till max (Har tandborsts-abstinens om dagarna) och hur normalt är det? Sen lyssnar jag bara på härlig musik. Har faktiskt hittat min kärlek till Bo Kaspers Orkester. KOM IGEN?! Men dom har faktiskt sjukt härliga låtar. Eller egentligen har jag väl bara lyssnat på två. Men dom är bra. Sköna liksom!
JAJA nu ska jag väl... Facebooka lite kanske? Ha en fortsatt trevlig lördagkväll (Teoretiskt sett söndag)
Puss!

mellandagsreaaaaa

Jamen då satsar vi på mellandagsrean då... JEANS PLEASE!
Paris Vintage SEK 445, Circle Of Trust - NELLY.COM

Juldagen

GODDAG! Vaknade.. Inte så tidigt idag, som vanligt, och käkade stor-frukost. Gröt, julskinka, mackor osv. JA ni fattar. Idag tror jag inte speciellt mycket händer, har i alla fall invigt min nya eltandborste som jag fick igår, som var aningen läskig men fungerade superbt. SÅ nu blir jag väl tandborstarn nr 1 då.
Nu, för att fördröja tiden ska jag väl spele bejeweled blitz ett tag och försöka ta reda på när vi ska hem, måste ju trots allt klippa mig. TYP NU.
Aja, ha en bra juldag! Puss på er!

Tack för det

Jahapp, och så var ännu en jul avklarad. TACK OCH BOCK så ses vi om ett år igen.

GOD JUL!


CHRISTMAS EVERYBODY! merry merry merry

Nu är det full rulle, pepparkaksbak, julhandling, städning, NU ÄRE JUUUUUUUL! I'm so happiiiiii

PEPPARKAKAAAAAAAAA

NU ÄRE PEPPARKAKSBAK FÖR HELA SLANTEN!

Impad

Läste precis på ALICE blogg någonting om att uppskatta istället för att tänka negativt. Jag reagerade på det, det lät bara så självklart.
Klok ung dam det där. U go girl!

merry x-mas

Blir en snabbbbbbbb bloggning idag, sticker snart till pappa för att bara mysa dagarna innan jul. Imorgon verkar det bli pepparkaksbak och julskinke-fixande! Annars blir det väl bara att lyssna på go julmusik osv. Min bror står bredvid mig och pressar mig till att skynda mig, han vill nämligen ha tillbaka sin dator. MEN, idag har jag slagit in julklappar, vilket var ungefär det enda jag behövde göra idag, utom att packa och duscha. SÅ nu tar jag tag i de andra två sakerna! TJINGELING och god jul allesammans!

PÅ TOPP! (L)

Hey! Alltså URSÄKTA för kasssssssss uppdatering, men jag mår bara så bra nu! Jag får leva mitt liv, i lagom takt, där allt går som jag vill.. Det är bara så... MH, OBESKRIVLIGT! Ja jag blir bara så glad... TACK ALLA NI SOM FINNS I MITT LIV alltså. Oj. Nej förlåt, nu är jag hög på kärlek, men bättre att vara hög på det än nåt annat, right?
Men i alla fall, lite update. Var på skolan idag, såg innebandy, fick INTE gå på julfesten (ack & ve...) men min kväll slutade great ändå! Förresten fick jag välja ut min egna julklapp från Jessika, så det ska ju bli spännande att öppna det paketet på torsdag, HAH!

Imorgon sticker jag till Norsjö, stannar tills torsdag och sen sticker jag vidare till mormor för att fira jul där. MEN! Nu märker ju när ni hör av mig nästa gång! TJINGELING

typ så glad är jag nu!

Godnatt sverige


pan pizza


Förlåt för den dåliga kvallan... Insåg bara att jag haft detta klipp liggandes på min dator sen i juni!
Detta klipp tog förövrigt min youtube-oskuld! WOHO


The Calllll

Oj ändå, vad har jag gjort idag egentligen? Typ ätit... TY! Men aja, blir i alla fall en riktigt tidig kväll ikväll. Men först ska jag ringa Jessika!

Slö-söndan = Slöndan

Ja, och här sitter jag, i stort sett ny-uppstigen.. OJ OJ OJ, vad gör jag med mitt liv egentligen? JO! Man är hos födelsedagsbarnet (GRATTIS!) Niklas och skriver låtar, DET är vad man gör! Hehehe, nu blir ni allt nyfikna va. Men det får ni vara, än så länge.
Annars sitter jag bara här och äter tortilla-chips med pommes-dip. Konstig kombination tycker jag. Det tycker tydligen inte min bror, uppfinnaren.
Snart blir det mat nere hos AG så det är väl bara att börja bege sig. Annars händer inte mycket idag, sticker nog på skolan imorgon för att checka innebandyn och kanske pyssla lite med bror min. ÅH nilaskolan in my heart (L)

Kallt osv

hörrninininininini,
sitter upptinad hemma i nåda. Eller upptinad kanske är fel ord, kokande snarare, bara lite kylig på utsidan. Har tagit min första skotertur för i år. Tror jag? Nåt sånt i alla fall. Klockan tre var det julgröt nere i stötenstugan, SJUKT mysigt, sprakande eld, ljus, tusen minusgrader utomhus, tusen plusgrader inomhus, röda kinder, risgrynsgröt och julskinka, julmust osv. Ja, ni kan ju tänka er själva. Faktiskt det mest juliga jag gjort i år, utom att klä julgranen. Mitt julsinne känns lite förändrat sen jag flyttade till Umeå, där juletiden tycks ha flyttats fram ungefär en månad, vilket gör att julen där pågår kanske en vecka, medan den här hemma pågår nån månad. Men det känns i alla fall galet härligt att ha jullov, och nu känner jag julkänslorna svalla upp inom mig!
Förövrigt tog jag och min bror en isande och spännande skotertur från stötenstugan och hem, med en gammal lite opålitlig skoter och inget lyse. Det fixades med en mobil-lampa, men vände snabbt när mobilen fick slut ström och stängdes av, och likaså skotern, som det tog ett tag att få igång igen. Där stog vi alltså mitt ute i ingenstans i mörkret utan fordon. HEH great! Men det känns skönt med lite spänning! Lite annorlunda motför spänningen i Umeå, där det mest spännande är att ta sig hem utan att bli våldtagen. Ni ser skillnaden.
NU ska jag hjälpa min bror att välja kläder till julfesten på måndag (Eller hjälpa till och hjälpa till, han har väl inte mycket att säga till om egentligen) och sen hoppar jag i duschen och beger mig sen till Malå-city!
I'M HOME!

Otroligt fagert

Har haft en suuuuperduperdag idag, orkar dock inte skriva nåt om den. Kan istället säga att jag för tillfället sitter och leker med photoshop, tänkte att nu när jag ändå har det är det väl lika bra att lära sig litergrann så man inte är helt bakom flötet!


I looooove my life!

Hey! A new day has come och min dag börjar med... Word-prov. Men inga problem, I think I can handle it. Imorgon får vi jullov, och jag kan inte annat än älska mitt liv för tillfället!

not happy uhn tiss .....

Det kan inte vara sant!!!!!!!
Jag tappade precis telefonen i vatten, och nu vägrar hälften av alla knappar fungera... ÅH SÅ FRUSTRERANDE!

oh happy a uhn tiss uhn tiss uhn tiss

Hemkommen från Linnéas place, nyss ätit tacopaj och nu ska jag se simpsons och sen läsa klart min bok. Blir säkert... Asbra! Typ... Haha, yeah yeah. Nej oh, jag har ingenting att dela med mig av. Skolavslutning på torsdag! WOHO!


Nightbook

GODDAG!
Ligger för tillfället på Linnéas uppblåsbara madrass och bara njuter av bra musik. Ska snart ta och ta upp min bok och läsa mina kvarvarande 200+ sidor, får se hur det går... Idag är vi förövrigt lediga från skolan, kan jag ju säga. Känns skönt! Fast inte gör man då mer nytta för det...
Hade bad på skolan igår, gick faktiskt bättre än väntat! Det är faktiskt sjukt härligt att simma.. Funderar nästan på att börja med nåt sånt, men jag vet inte. Efter badet stack jag, Linnéa och Anna och mötte upp Oskar och sen gick vi hem till Anna och drack milkshakes (Oskar fick varm choklad för hans kroppstemp var väl kanske nollgradig) och sen blev vi även bjudna på middag där. TACK ANNAS PAPPA FÖR DET!
Sov i alla fall hos Linnéa. Började med att jag somnade lite innan tolv, sov kanske en halvtimme tills Linnéa kom och la sig, så då låg vi och snackade i några timmar, tills klockan var fyra ungefär, DÅ somnade vi. Härligt värre. Haha. Sen vaknade vi tolv idag, och sen dess har vi väl inte gjort nånting vettigt överhuvudtaget! Men det är då lika bra. Men som sagt, nu ska jag lyssna på världens bästa låt och läsa min älskade bok! PUSS PÅ ER!

Mornin'

Godmorgon alla glada och pigga människor!
Jag, Rut Morén är officiellt vaken, men ej uppstigen. Haha, har varit vaken i ungefär tre kvart nu men inte orkat göra nånting, så nu ska jag snart kliva upp, ta på mig mjukisbyxor och en mysig tröja, fixa fika och starta tvn. Låter väl trevligt? Har musik idag på förmiddan, antar att det antingen blir cubase eller nån annan teori, och halv två blir det simning. YAY... Kan ju även inflika där mellan mina två aktiviteter för dagen att man kanske kan hoppas att det blir lunch med Anna? Typ Sveriges bästa kakbakare/kock överhuvudtaget. Yummi! ;)
Ändock, NU ska jag ta mig i kragen och göra nåt med mitt liiiiiv, jag orkar inte ligga här och bara ruttna.
Förövrigt läste jag 145 sidor i "Så länge vi båda andas" igår kväll. Bravo, nu fattar bara... Vad ska jag tro. 200?

Stress

Hej på er allesammans! Idag måste jag säga att jag är stressad... Av allt i världen är jag stressad, och på en söndag! Självaste vilodagen. Men sånt är livet. Vad jag känner mig stressad över är egentligen allt och ingenting. Det som stressar mig mest är allt skolarbete som ska vara klart i veckan.. Usch vad jag avskyr stress över skolan. Finns inget värre. Annars är jag stressad över småsaker, typ vad jag ska köpa till folk i julklapp, vilka jag ska köpa till, att jag borde städa, kolosalt mycket, att jag borde äta (maten står i ugnen just nu) och att jag MÅSTE duscha. Sen att vi har bad imorgon vilket känns superjobbigt... Men som sagt, småsaker.

Nu ska jag ta och göra nåt åt min stress, äta min mat, städa mitt rum och sen duscha. Hälften av problemen ur vägen.
Tjingalinggggg

Mysmatta

Ligger och bara myser och äter godis på min härliga matta... Mmmmmh! Får se om jag orkar mig ut om ett tag. Jag tvekar. Tror nästan jag tar upp min bok och läser ett tag.


I love it when u sing 2 me

Helllllo! Blev en dag på stan idag, tillsammans med kusin Felicia. Handlade tre par clips (Örhängen) vilket kändes... Vet inte, ovanligt. Men nice! Nu sitter jag bara hemma hos mig och gör ingenting. Antar att jag inte kommer göra nånting alls ikväll så jag kanske ska passa på att städa ihop här (Vilket aldrig har hänt alla gånger jag sagt att jag ska städa...) och sen kanske läsa ut min bok som jag ska ha skrivit en bokrecension på den här veckan. Förresten får vi jullov på torsdag! HELT sjukt härligt, I love my life at the moment!
NU lite bilder på mina nya eeeearrings!




Shortie

God "morgon"! Måste få börja med att säga att jag hade en alldeles extraordinärt trevlig kväll igår, fylld av MASSA skratt, disneyfilmer och bus. Mmmmh supernice! Idag får vi se om jag beger mig in till stan, typ... Nu i stort sett!
Jaja, ska som sagt skynda mig så jag hinner in till stannnnnn! Puss på er, kortis idag, längre ikväll får vi hoppas!

Annnnnnnaaaaa

HEJ! Sitter fortfarande hemma hos Anna, väntar på mat och laddar energi. Blir disney-kväll ikväll hos Oskar, så jag taggar gärnet! Känns även skönt att det är inte är så långt mellan han och mig (15 minuter att gå) så det känns bra! Mmmmh. Jajaja nu ska jag.... Tare mer lugnt ett tag! Ha en trevlig fredagskväll EVERYBODY!!! (L)

Pppppppppeace

Hallelujah everybody, min dag har börjat avskyvärt! Eller ja, jag vaknade halv nio... Tog typ 30 minuter för mig att bara klä mig :O OMG! Haha... Kom i alla fall till skolan och hade lite musik. Fick lära mig lite om cubase, vilket aldrig kommer gå in i min hjärna... Men dock. Så här kan det förresten se ut på våra lektioner.

Och lilla söta Anna!
...Som jag förövrigt är hemma hos just nu! Vi slutade halv tolv idag, så vi stack hem till henne och käkade lunch, och nu bakar hon och jag smaskar godis! Får se om det blir disney-kväll ikväll eller inte, det är upp till Oskar nu. MEN! Nu ska jag fortsätta titta igenom alla bilder jag har på datorn och känna mig sentimental! Adjöss!

my dear friends

Try JibJab Sendables® eCards today!

Det här pojkar, DET GILLAR VI!

I love my lifeeeeee!

HEJ HEJ HEJ, jag har musik-teori, min lärare är.... SPECIELL, jag skrattar så jag dör, jag lär mig... INGENTING.

I LOVE IT!


tillbaka!

Sådär, då var Linnéas färgning färdig. Nu återstår bara ursköljning osv. Sen får vi se om vi orkar göra våra ansiktsmasker som vi hade tänkt, eller om vi sparar det till en annan dag. Återstår att se. Tyvärr har jag inga bilder att dela med mig av, vilket känns lite trist... Kanske kan skrapa fram nån liten bild som har nåt med detta inlägg att göra överhuvudtaget. Låt se!
Nope, unfortunately not. TARE EN ANNAN DAG SOM MAN SÄGER I AMERIKAT!
Tjing tjong i långkalsongen, nu orkar jag inte detta mer!


HÄRLIGT

Oj oj oj vad blogg.se går långsamt, i alla fall för mig... Sitter hur som helst hemma hos Linnéa och väntar på att få färga hennes hår klart. Sedan hoppas jag på att vi tar oss isäng, inte allt för sent. Men man vet aldrig, Linnéa somnade om ni vill veta klockan fyra i natt.... Inte bra.
Min eftermiddag har varit alldeles utomordentlig med träff med tvillingarna och Natali, blev käk på mias grill, lite, ytterst lite julshopping (Eftersom vi kom oss iväg att shoppa halv sex, och det mesta stänger sex... Bra planering där!) och café-mys. Oj ändå vad stadslivet är härligt! Tyvärr upplever jag inte speciellt mycket stadsliv eftersom jag för det mesta bara cyklar fram och tillbaka mellan mitt hem och skolan... Får ta och ändra på det! Vill även typ mer än allt i hela världen hitta världens finste lägenhet typ mitt i centrum. Skulle vara livet på en pinne!

NU måste jag återgå till att färga linnepinnes hår, kanske återkommer sen! PUSS!


Turk är det bästa jag vet


shooooooooes!

Jag behöver skor. NU!
(L)


I don't need another map of your head

HELLU igen! Nu sitter jag på skolan och bara... Chillar. Vi har repetition av word, och det är väl kanske inte det svåraste jag gjort. Istället sitter jag och spelar lite bejeweled och lite allt möjligt, men snart ska jag ta och göra lite nytta och nöta word.

Förövrigt är jag typ hungrigast i världen.. Jag vet inte vad det är, men allt jag äter på morgonen liksom... Försvinner. Jag är alltig hungrig hela förmiddagen, för att min frukost liksom inte "fastnar". Haha, någon som förstår vad jag menar? I alla fall, sjukt jobbigt. Men vad gör man.


^
|
|
Förresten!


godmorgon världen!

Eftersom jag försov mig igår var jag extra duktig idag och steg upp tio över sex. Inte för att jag gjort nåt sen dess, men det kändes ändå riktigt duktigt! Vi får se om jag kanske tar och plockar ihop lite här hemma såhär på morgonen. Vanligtvis är kvällen my time to shine, men jag kanske måste ta mig i kragen och lära mig shinea any time! Haha... Om man nu kan uttrycka sig så.
Idag har vi bara prov på skolan, först ett word-prov på datan och sen hålla tal på svenskan. Talet sket jag faktiskt i, (Typ första gången i mitt liv jag bara skitit i nåt i skolan) för jag blev bara så arg! Får väl ta konsekvenserna när de kommer, men än så länge ångrar jag mig inte. Får väl se vad mor min säger om detta. Hehehe..
Efter skolan kommer tvillingarna till Umeå city så då blir det att dra en runda på stan för lite julshopping, vilket då är på tiden med tanke på att jag inte köpt en enda liten julklapp! Fast jag har väl inte speciellt många att köpa till... Men ändå! Jag taggar eftermiddagen idag ändå. Var faktiskt längesen jag faktiskt köpte nåt på stan. Men mest taggar jag ändå mellandagsrean.



Förresten fick jag veta i måndags att vi har jullov mellan 17:e december till 12:e januari. Var det bara jag som tyckte det var länge? Nästan en månad! Fast ja, jag har ingen koll på hur långa de brukar vara så... Hade gärna tagit en liten roadtrip ner till Sthlm för att hälsa på favorit-Isabelle, men ekonomin tryter. (Är det ordet jag letar efter?) Vi tar det en annan gång, okej? (L)

NU ska jag hälla upp en skål med fil och bre en macka, och sen sätta mig med min gosiga morgonrock på min gosiga matta och bara gosa! Sen klä mig och bege mig 2 school!
Ha en bra dag allesammans!

nicole richie-page kanske?

Nä alltså jag taggar fan klippning + färgning nu... Blir det en liten page måntro?


Typ godmorgon...?

Vaknade tio i nio idag. OH herre, tänkte jag, men kände sedan efter och märkde att min hals inte alls var okej! Ringde mor min och bad henne sjukanmäla mig. Kändes härligt att slippa stiga upp och stressa iväg till skolan. Dessutom hade vi ju bara en lektion idag, så hemskt mycket kan jag väl inte ha missat?
Vaknade sedan för ungefär en timme sen. Har bara legat i sängen med datorn i knät sen dess. Kanske borde stiga upp snart, magen har börjat kurra riktigt ordentligt nu, och jag känner även att min pinkblåsa might explode any minute..
Får se vad jag egentligen tar mig till idag. Funderar på att bara göra duktiga saker, som att typ städa, (vilket jag gör mest hela tiden nu känns det som) kanske baka, dra en sväng till stan och julhandla lite kanske. Osv osv. Kändes lockande, men först måste man ju ta sig upp ur den här förgrömmade sängen. Kan ju även tillägga att jag kommer vara lagomt mör i kroppen idag, och imorgon kommer jag må skit. Gymmade nästan 2,5 timme igår, vilket kommer att kännas så småningom. Men värt är det!
NU mat!


inte lätt

nej nu är det kört. JAG KAN FÖR MITT LIV INTE SOVA! har försökt i flera timmar nu.... uhuhuhuh.

Hunger

Idag är det söndag, och vad gör man en sån dag? JO man chillar och känner lugnet. Jag t.ex har inte ens stigit upp än. Men nu ska jag nog faktiskt ta mig i kragen och stiga upp, ta mig nåt att äta och sen bara sätta mig i vardagsrummet och titta på den fina julgranen. Pappa har inga kanaler på tvn så där har jag då ingen tröst. Antar att det blir datorn hela dagen då... Hm. Kanske kan surfa hem en och annan julklapp. Vi får se hur det blir med den saken. Nu till köket, I'M STARVIN'!

Julemys!

Hallå i stugan!
Nu sitter jag i pappas nya mysiga hus och har precis pyntat vår julgran! SJUKT mysigt är det, och jag förstår mig inte på t.ex Robin som inte tycker om julen... Helt galen pojke måste jag säga! Jag älskar den då, inte just för julen utan mest för stämningen bara, mycket mysbelysning, god mat, mörk ute. Ni vet, hela kittet! Alldeles dundermysigt alltihopa bara!
Nu sitter jag och min far och lyssnar på olika versioner av The prayer av Celine Dion och Andrea Bocelli. Intressant, men pappa spränger jävlart tv-högtalaren, han höjer volymen lite åt gången och jag tror att han snart nått max. Nästan så man måste plugga in öronpropparna!
Nej nu ska jag fortsätta lyssna spänt på alla hans förslag på låtar, käka lite godis och så småningom gå och lägga mig i pappas underbara rum (Tack vare min superbraiga kreativitet) och bara sova tills jag vaknar imorgon!

Förresten, var jag ju i skell idag, kan ju säga att jag spenderade... noll kronor. NOLL KRONOR! Förstår ni?! Jag är faktiskt stolt över mig själv. Men jag funderar ändå på att sticka tillbaka till skellefteå nån helg, möjligtvis nästa, och bara julshoppa. Kändes som att de hade mer juliga saker i skell än i umeå. Men vi får se hur det blir.


Årets julgran!


'Mornin'

Godmorgon! Idag snöar det i lilla lövånger, och snart ska jag ta och fika. Sen ska jag och min lillebror göra oss i ordning för att sticka till Skellefteå! Ska bli härligt med lite julshopping.

Blev ett snabbt litet inlägg, men jag återkommer ikväll! Tror jag... Lovar ingenting! Ingen press Rut...

Fredagsmys

Hej på er, denna mörka och kyliga fredagskväll!
Nu sitter jag hos mormor, mätt (Ovanligt) och trött. Blev en OTROLIGT härlig dag på musikanten idag, bara rep hela förmiddagen och film och godis på eftermiddagen, Tenacious D. Härligt slut på körsången! Efter skolan stack jag till busstationen där jag missade min buss med typ en minut så jag fick vänta ungefär 45 minuter, vilket var överlevligt. (nytt ord, awesome!) Förstog även att busstationen är både hemsk och alldeles alldeles underbar! Helt SJUKT vad kul det är att bara iaktta folk, vilket är perfekt att göra på en busstation där det är just mycket folk. Fast mycket folk är också en nackdel, enligt mig själv. Vet inte vad det är men jag blir jättenervös när det är mycket folk på samma ställe. Lite social fobi kanske? Hahaha.

Nu ska jag eventuellt skriva lite på mitt tal som ska hållas på onsdag(!) eller bara se tv och kanske lösa lite korsord. (mormor-sysselsättning) Blir en mysig fredagskväll!


Musikfjanten

Hej och hallå!
Sitter just nu nere på musikanten, och har rast. Nu ska jag bara spela bejeweled en kvart, sen börjar vi om. Just nu spelar min grupp Hide and Seek med Imogen Heap, så vi repar den för fullt nu. Håller på att göra en cover. Och gud vad jag älskar att göra covers! Jag må suga på det, men det är banne mig så jävla awesome. Låtskrivare kommer jag aldrig nånsin kunna bli, så jag satsar i såna fall på att bli cover-sångerska. Om jag nu överhuvudtaget kommer att hålla på med musik. Det återstår ju bara att se!..
HUr som helst, bejeweled nu!


Uppe innan tuppen!

MORNING! Värst vad jag vaknade tidigt idag måste jag säga! Redan tjugo i sju gol tuppen imorse. Trött är jag då inte heller, trots att jag somnade sent igår. Men det gillar vi! Nu ska jag stiga upp, packa, fika och se julkalendern! Tjing!

Duktig och sånt

Oj ändå! Nu känns det bra må jag säga, idag tog jag tag i mitt tusen meter höga diskberg från förra veckan, så nu är jag riktigt nöjd över mig själv! Sen tog jag även tag i att rensa lite diverse prylar vilket också kändes bra att få ur vägen. Lägenheten ser dessvärre hemskare ut än innan, men jag har fått massa "dolda" saker gjort, som rensat papper och prylar och sånt. + dammtorkat! DET var fan bra jobbat av mig!
Imorgon efter skolan sticker jag till Skellefteå för att möta upp pappa och sen kanske hinna med lite julshopping! Sen blir det att övernatta första natten i nya huset! Vill även se hur det ser ut nu motför när jag lämnade det för några veckor sen.. SPÄNNANDE SPÄNNANDE!
Men nu ska jag ta och somna till scrubs!
SLEEP TIGHT snyggingar!

Music music music music music music music

God dag allesammans!
Idag kan jag faktiskt inte klaga på speciellt mycket! Utom att skolans mat smakar bajs, att jag suger på matte och att det är sjukt halkigt ute! Men i övrigt. Utvilad, har käkad goda muffins på förmiddagen och nu har vi musik! Precis som  det ska vara!
Nu ska jag återgå till musikens värld, tjingalong!

GODMORGON!

Godmorgon! OH vilken härlig morgon jag har haft! La mig halv nio igår, såg lite scrubs, somnade kring nio. Vaknade dessvärre några gånger i natt, gick tydligen upp och hämtade vatten nån gång vid ett. Svarade även på att sms i sömnen (vilket faktigkt blev vettigt! Kort i taket) vilket inte alls är så ovanligt. Vaknade i alla fall halv sju imorse, pigg och kry, steg upp och duschade, fixade fika och nu sitter jag här framför datorn och har precis sett julkalendern! Haha, kan inte säga att jag är jätteimpad, men bra tidsfördriv i alla fall. NU ska jag i alla fall ta och klä mig, borsta gaddarna och blåsa håret så det inte fryser till is när jag ska cykla till skolan sen!
Och förresten, önska mig lycka till så jag inte halkar när jag cyklar!


BJÖRK - UNRAVEL


INTE PIGG

Tjolahoppsansa! Ligger hemma i min säng och bara chillar! Är GALET trött, och hungrig, men jag orkar varken sova eller äta. Haha... Oj ändå! Nej men gud, nu orkar jag inte det här heller! Kanske lägger mig ner och bara stirrar i taket ett tag så jag orkar nåt överhuvudtaget! Ja, så gör jag. Adjö!

BLÄ

Denna morgon slutade i kaos... Åh vad jag blir frustrerad! Allt som började som underbart, slutade med anger. Haha, inte min dag idag känner jag... Kom mig i alla fall iväg till skolan i god tid, klockan var väl kvart över åtta. Kommer ut och ska låsa upp cykeln, och vad märker jag? JO att mitt cykellås har frusit igen, and there's nothing I can do about it! SURT sa räven. Så jag tog mitt pick och pack och stack, till skolan vill säga. Kom fram tio i nio vilket säger mig att det tog ungefär 40 minuter för mig att gå. 40 MINUTER! ÅH! Så frustrerande.


happy christmas

Godmorgon Sverige! Här sitter jag med en filtallrik i knät och inviger årets julkalender! ÅH vilken julkänsla jag får! Så underbartttttt! Puss på julen och screw all griches (u know who u r), JUL ÄR KUL!


RSS 2.0