BUSSIGT

HEJ jessika är deppigast i världen, det smittar av sig, TAAAAAAAAACKKKKKK! =D

imogen heap - hide and seek

Asså typ bästa låten just nuuuuuuuuuu! Mjau!
IMOGEN HEAP - HIDE AND SEEK



galen brud

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH nu ska jag packa sen sticker jag till norsjööööööööööööööö, hare braaaaaaaaaaaaa, jag är hyper, har inte sovit mycket i natt. tack och adjö.
skulle btw kunna sjunga som den här bruttannnnnn

exciting

Blir det malå ikväll måntro? Återstår att se.

Helt amazing!


Stök

NÄ nu ska jag fan ta mig i kragen och blogga! Mina två arbetsveckor har äntligen tagit slut och nu är jag ledig till tusen! Så jävla härligt! Haha, ni får ursäkta mina svordomar men det är så skönt att jag kan inte beskriva. Vädret kom ju även passande, trots att jag tycker om regn så mycket. NU tror jag det blir att gå ut i finvere för min del, sen kanske att plocka ihop i mitt rum, typ packa ihop lite saker och så. Alltså jag måste nästan ta kort och lägga ut här på bloggen, det är helt sjukt stökigt! Men vad gör man när rummet blir överöst av flyttprylar? =)

Nä nu! Uuuuuuut!

ojojoj!

Kollar bloggen på jobbet, BUSIGT RUT!

VÄRT, jävulskt

Nu bär det iväg på hard work work snart, skriver om gårdagens bravader senare idag! Blaaablablablab

Are you sleeping brother John?

God morgon! Rutan är uppe med tuppen idag (Typ halv tio...) trots att hon inte börjar jobba förrän klockan ett. Blir eventuellt att ta med sig brorsan på moppen och sticka in till malå lite tidigare så vi kan kolla färg och tapeter till hans nya rum. (mitt förra förövrigt) Sedan blir det att jobba tills klockan nio ikväll och sedan förmodligen åka hem och sova. Haha. Great day huh?
Nämen jag kan faktiskt inte klaga, valde dessa arbetstider själv, känns skönt att slippa stiga upp så jävla tidigt! Haha. Nä nu blir det att värma lite flygande jakob och sedan bege sig kanske. Adjöken!

Men mysigt Rut!

Nej nu allesammans ska jag hem och lyssna på coldplay i hädiska mängder, och möjligtvis plocka upp lite saker från mitt golv som är överrumplat med tuuuuuuuuusen prylar! HOJ!


Omarion my love

Hej, igen... Tänkte bara säga SHIT vilken omarion-period jag har just nu! Haha, men om en vecka lär jag vara less, så passa på och njut medan jag gör det!

Regn är hela världens tårar.

Regn regn regn och åter regn. Helt allvarligt, finns det nåt bättre? Bara sitta inne med en god bok och varm choklad med lite grädde på toppen. Eller en lång biltur i regnet, bara lyssna när regnet smattrar mot rutorna. Jag blir verkligen känslosam när det regnar. Det får liksom fram mitt riktiga jag, jag skyggar nog mest undan när det är sol. Inte fysiskt men psykis. Haha, nu blev jag himla poetisk här, men jag älskar verkligen regn! Allt blir bara så himla mycket bättre, luften blir friskare, man lugnas av ljudet när vattnet träffar taket och allt blir dunklare vilket gör att man inte blir så distraherad från sina tankar. Helt amazing säger jag bara!

Regn + coldplay är förresten världens bästa kombination och den ger mig rysningar! Coldplay är typ mitt liv i musikalisk form.




+
 


=

Lätta mitt hjärta

God kväll. Dagens andra inlägg idag, det är inte illa pinkat för Rut! Kände bara att jag hade nåt på hjärtat, och det är det här med att liksom lägga ut sig själv på nätet. Är inte det så lågt man kan gå? I alla fall enligt mig själv... Nu kommer jag låta som precis som min mamma gör, men de bilderna kommer ju faktiskt aldrig att försvinna från internet. Tänk er bara att ni sitter på t.ex lunar eller snyggast med era vänner, och så plötsligt dyker det upp bilder på dig som du la ut för flera år sedan, som du ångar nu. Förstå så pinsamt det ska bli! Haha, aja, det kanske bara är jag som reagerar på sånt här, men nu har jag i alla fall lättat mitt hjärta. Tack för mig! =)

 

Omarion - Touch

Oj så slapp dag jag haft idag, fast jag har ändå fått mycket gjort. Bravo Rut, det är inte alla som klarar det! Nämen så här var det, jag vaknade kring tio trots att jag hade lovat mig själv att sova till minst tre nån gång. Haha. Kände att jag inte behövde stiga upp direkt, så jag låg och läste till ungefär halv tre tror jag. Rätt så nice! Sedan blev det food, varma mackisar. Det var smaskens. Efter det gick jag upp och började rensa lite saker i mitt rum, packa sånt som behöver packas, osvosv. Sjukt nice! Jag är nu inne på min andra flyttlåda. Sweeeeeeet! Jag är så himla taggad på flytt nu känner jag. Annars har jag inte gjort mycket idag, for till malå nu en tvärsväng när hela familjen  (:O) for och skulle handla. Det blev storshopping på ica kan jag lova! Vet inte hur många kassar vi kom hem med. Men ikväll blir det iaf go'midda', tacos, och sen blir det morot- och gurkstavar och dipp! Mums, känner hur det vattnas i munnen på mig. Men anyway, nu ska jag söka lite diverse prylar på blocket! Ha en trevlig lördagskväll!


Ooooooooooomarion

Så jävla skönt med helg vill jag inleda dagens inlägg med. Så jäääääääävulskt länge jag ska sova imorgon! Har dessutom inga fler tidiga mornar kvar utan nu är det värsta över! På måndag är det klockan ett som gäller. Fett med sweetness. Hur som helst, för att säga nåt vettigt jag gjort idag har jag, kors i taket, lagat mat. Okej, ett litet kors i taket, det är ju inte allt för ovanligt. Jag och min mor lagade flygande Jakob (Typ godaste maten i världen) och den blev himla god må jag säga!
Ikväll hade jag faktiskt inte tänkt göra nånting alls (Ovanligt Rut...) för fatta vad trött jag är! Haha, det blir nog bara en massa läsning hela kvällen om jag får gissa, och jag är en sjukt duktig gissare!

Kan bjussa på en bra låt och en snygg pajk.



Gratz!

Hej. Nu för tiden har jag tyvärr inte mycket att blogga om, jag menar kom igen, jag jobbar 7 - 4 varje dag, har inget direkt liv utanför jobbet och somnar så fort jag kommer hem. Men snart blir det full rulle för min del, men då är det väl säkert så att bloggen lämnas utanför, som vanligt. Haha, whatever.

Idag har jag faktiskt  något lite mer intressant att berätta. Jag var nämligen på lunch-dejt med min kära vän Melisa! Not bad, det blev ett miniskrov på bylla. Mums. Kärleksfullt värre, men lugn, inga kyssar förrän tredje dejten har vi kommit överens om. Förövrigt fyller Melisa år på lördag, GRATTIS I FÖRSKOTT, bara för att jag säkert kommer glömma det när den dagen väl kommer...

Nu väntar käk!

Bjussar på en bild på vår hund.

Hejhååideblååå

Tjabba, va etyt tag sen man la ett inlägg, så alla mina fans inte ska grina sönder så slänger vi in ett här ist (=
ellerhur?
Idag ha ja ´vare i gruvan med alex å chiika ;D
nu se ja film, såg Rambo 1,2,3 igår så nu se ja 4 :)
Tjiing
/ Tobbiiias :D

Intressant, ok?

God eftermiddag till folket!
Dagen har än en gång vigts till arbete och pengar rullar in som det ska, som man säger. På måndag ändrar jag dock skift i tre dagar och jobbar 13.00 - 21.00. Ska bli skönt med lite sovmorgon och förändring.

Hur som helst, hela veckan har verkligen varit jobb, mat och sov. Men till helgen hoppas jag det blir ändring! Fast jag har dock absolut inga planer! Jessika jobbar, Melisa fyller år men sticker till lycksele, jag har lite pengar och är lämnad åt ödet. Men det är väl bara att göra det bästa av situationen! I värsta fall blir det väl att hänga på blocket.se hela helgen, och kolla igenom varje vrå av huset på jakt efter flytt-grejer! Kan förresten meddela att jag packat min första flyttlåda! Not bad!

Annat intressant att berätta om då... Tja, jag är som vanligt, inget intressant händer runt omkring mig precis (Jag bor i Nåda, OK?) och det mest spännande som hänt mig på senaste tiden måste nog vara familjedagen i råstrand i söndags. HEH, mitt liv är intressant, jag lovar................

Hur som helst, kan ju alltid bjussa på en intressant bild...

FETT MED NICE!

LÄGENHETEN ÄR MIN! Början av augusti börjar inflyttningen, hör av er om ni har en två-sits bäddsoffa, en helst 120's säng och ett matbord + barstolar! THANKS!

Nu blir det omplantering av lite blommor & koll i skrubben för eventuellt flyttmaterial! Great!
Jobb imorgon 07.00 - 16.00......

Tjing!

Trötter

He-e-e-ey! Rut är trött efter en tröttsam helg (Är det okej att säga så? Jag menar jag har inte gjort nånting, varit i en liten liten by, sovit rätt så mycket osvosv...) i råstrand. Sjöng också idag för er som vill veta, och jag kan ju bara säga hur otroligt dåligt det låter så fort jag kommer i närheten av en mick eller scen över huvud taget. Det låter alltid så himla mycket bättre om man skippar dom två sakerna. Men whatever, jag fick en burgare och en glass för besväret.
(Btw, en sån här skulle jag vilja ha tatuerad någonstans på min kropp)


Nu ska Rut isäng, för jobb stundar i tidiga morgontimmen.
Tjingaling.

R-r-r-ring!

Nu sticker Rut iväg till råstrand med sin vän Jessika, nås på mobilen! Tjing!

Kid cudi - Cudi get

& det gick ju åt pipsvängen... Aja, får återkomma en annan gång för att fixa bilderna. Istället kan ni få lyssna på den tuffaste låten i hela världen!

Bildbomb!

NU är det såhär att jag, Rut Morén, äntligen har lagt in alla bilder från Malta! En stor applåd till mig, det tog bara en vecka.

Här kommer en bildbomb!!!!!!!!

Fattilapp

Nähä, imorgon blir det inte jobb heller... Tänker bara på de tre dagar jag kommer ta igen senare. ÅH så surt, tycker inte om ängla överhuvudtaget.... Inte min framtid om vi säger så! Men he ä ba å bit ihop å håll igen! Behöver alla pengar jag kan få kan jag ju bara säga, ekonomin ligger verkligen  på minus nu! Jisses, har typ aldrig varit såhär fattig. Sommaren suger verkligen musten och pengarna ur en. Men självklart är det värt det i slutändan, alltid.

Hur som helst, tänkte bjussa på en tuff lååååååt, lyssna och njut!

Flytttttttt!

Åh nu ligger Rutan risigt till på uppdaterarsidan men nu ska ni få höra!
Igår var jag i Umeå och tittade på två lägenheter som jag förhoppningsvis får hyra! Eller ja, en av dem då. Haha. Sitter just nu och surfar runt på blocket m.m för att hitta lite diverse prylar för flytten. Jag hoppas jag får flytta in i första lägenheten jag tittade på. Den är kring 20 m2, omöblerad. Sjukt härligt att bara få skaffa sina egna prylar så det blir lite personligt! Söker just nu efter en säng, (i nödfall får jag väl ta den jag har hemma, så det är inte det viktigaste just nu) en helst tvåsitsig bäddsoffa, ett matbord + stolar för två pers, lite diverse belysning osvosv. Småsaker. Men som sagt, hoppas bara de bestämmer sig för att hyra ut den till mig, annars vet jag ju inte vad jag tar mig till.


Annars då. Ja, idag är Rut sjuk. Jätterisig! Stannade hemma från jobbet, vill ju inte smitta gamlingarna. Fortsätter det såhär stannar jag förmodligen hemma imorgon också, och fattar ni hur mycket pengar jag förlorar?! AAAAAH! Trots att jag inte trivs speciellt bra på jobbet känns det ju lite bättre när man tänker på pengarna man tjänar (trots att det bara är kommunal-lön...) Nej usch, jag känner hur deppig jag blir! Fast jag överlever nog...

Nu ska jag nog lägga mig framför tvn eller nåt och söla. Känner hur otroligt äcklig jag är! Usch. Sen blir det en låååååång dusch!
Hare.

M-m-mickey mouse

Ja jisses, nu för tiden är jag så upptagen med min design att jag helt och hållet glömmer bort att blogga! Ojojoj.
Hur som helst, idag har jag inlett första dagen på mitt sommarjobb. Hela dagen kändes rätt hemskt när man bara hänger efter och tittar på och känner allas blickar på sig som säger "Du förtjänar inte alla pengar du tjänar in..." Hehehe.

Imorgon blir förhoppningsvis en bättre dag, trots att min förkylning bara blir värre. De får väl försöka väga upp varandra på något sätt, när jag blir sjukare har jag en bättre dag på jobbet. Det lät som en bra idé, så får det tame fan bli. Nu är det bara du lyder order Gud!

Nåväl. Just pumpar Michael Jacksons musik ur mina feta högtalare!
(Ljudet är väl ungefär lika bra som på min mobiltelefon..)
Annie are you okay, Annie are you okay, are you okay Annie är vad jag just nu nynnar för mig själv, sjukt vad killen vad grym på musik. Den var liksom tidlös. Magisk. Något man uppskattar såhär i efterhand, men vad kan man göra åt saken. Bättre sent än aldrig så att säga.

Nej nu ska jag allt ta och krypa till kojs, nu när min kropp börjar säga ifrån. Tidiga mornar tär på både kropp och sinne kan jag säga er. Haha.
Ha en trevlig kväll!

 Killen såg ju faktiskt bra ut en gång i tiden...

Jai ho!



Världens taggarlåt. Idag är jag taggad på livet, trots att jag är sjuk och börjar jobba imorgon.
Vill tacka alla för i helgen, mvm sög men folket är ju otroligt as always!
Tänkte förresten säga att jag sticker och kollar på en lägenhet på tisdagkväll så förhoppningsvis flyttar jag nån gång i början/mitten av augusti! FETT med nice!

Som ni kanske ser har jag äntligen fått lite fart på min bloggdesign! Så TACK ELLEN, DU ÄR FAN BÄST I VÄRLDEN! Åh så skönt att äntligen kunna det här. Hjärtligt tack!

Hur som helst, ska ta mig tid nån gång att skriva om våra galna upptåg från utlandsresan men det får fan ta och vänta för nu ligger Rutan i ska jag säga er. Jobb två veckor, koll på lägenheter, fixa lite för flytten, lådor, rensning osvosvosv, leva livet för jag har sommarlov + en massa annat tjafs. Men nån gång ska jag ta mig tid att lägga in en riktig bildbomb.

NU ska Rut duscha, sedan sova för hon är varken pigg eller kry men skulle gärna vilja vara det imorgon.
Ha en fortsatt sjukt bra söndag!
Puss på livet liksom! Hehehehe.

RSS 2.0