En shoppaholics bekännelser

Wowowowow
Idag känner jag mig uppe i varv. Eller i alla fall för tillfället. Idag har varit en sweet day, rätt jibbig och så. Gjorde prov som jag inte pluggat direkt jättemycket på men det kändes gå helt okej. Chillade rätt mycket större delen av dagen, fast jag inte har tid. Det är faktiskt rätt mycket just nu, slutspurten innan man går ut grundskolan. Amazing!

Har även insett att jag är en gräslig shoppaholic. Japp, det är sant.. Helt sjukt jobbigt nu när inte ekonomin är g8. Skulle även kunna tänka mig att få hem de här godingarna hem i brevlådan! 

SMARRIGT

 


Chizbrgr

Tjosan i trosan!
I helgen  var det som sagt vm. Jag var inte det minsta taggad faktiskt, men den blev ju helt okej i slutändan. No regrets. Eller...
Var i alla fall med S i fredags. Hade egentligen bara tänkt fara till malå ett litet tag för att kolla läget men det blev ju riktigt trevligt ändå. Igår blev det att kolla tävlingen med T och S. Det var sweet. Sedan for jag hem för att senare på kvällen åka tillbaks till malå. Blev dock lite trassel, mycket pga JESSIKA! But whatever, det är ju hon som går miste om nåt.... Hade i alla fall en trevlig kväll med jibbar och annat folk. Blev dock en sen kväll (natt) och idag är jag inte det minsta pigg. Sedan jag kom hem har jag bara jibbat datorn och dragit en session på gura. (Som ni kanske märker är jag numer jibber)

Anyway, mina planer för dagen är just nu att:

  • Äta mat
  • Göra lite läxa
  • Skriva en låt/text
  • Städa mitt rum (BEHÖVS!)
  • Dra en jibb till tha bed.

Tänkte även lägga in en sweet bild på en telefon jag gärna haft i mina ägor.



Yippikayay

Tja homies
idag har jag pms.

Har lagt ner mitt hopp och min tro om bra betyg.
Jag har insett att jag är pank, kommer vara det hela sommaren.
Har insett att jag inte kommer att få se Coldplay i sommar.
Jag funderar allvarligt på att snagga mig, mitt hår ser ut som ris.
Jag är shopaholic och pank, döda mig.
Osv osv...

Nej usch, ikväll känns det uselt.
BUT TOMORROW'S A NEW DAY!'

Ha en trevlig natt.
/bruttan


Thanks

Ja, ursäkta att mitt förra inlägg blev lite knasigt, men jag har verkligen inte ork till att ändra det.
Deal with it!

It's like walking on a cloud on your favourite day

Min dag började alldeles förskräckligt hurtigt, men ju mer dagen har gått ju fortare har jag velat få den att sluta. Nej usch, endel dagar blir bara jobbiga i slutändan, verkligen.

Simmade trots allt i morse. Sedan blev det kärringgympa, helt galet jobbigt och jag kommer ha tränigsvärk imorgon, JAG LOVAR! Sen var det bara vanlig tråkig skoldag... Boring.


Snart är det även skoter-VM. Rätt taggad, trots att jag inte vet vad jag ska göra... Blir förmodligen inte så roligt som jag hoppats men, vad gör man....

Taggar även sommar nu. Helt sjukt vad jag längtar! Har fått lite sommarkänsla nu när asfalten så smått börjar titta fram. Fick dessutom supermycket sommarkänsla när Lotta sa att vi inte alls hade mycket skolarbete kvar, utan att nu var det mest det "roliga" kvar.
Wousch!
BjBusig bild


Stuff I should do

God kväll allesammans!
Idag har varit en slapp dag. Steg iofs upp klockan 6, men bara för att ha rikligt med tid istället för att stressa vilket jag i vanliga fall gör varje morgon. Usch vad jag hatar att stressa! Det värsta är att ju längre tid jag har på mig ju längre tid tar det för mig att göra allt jag ska, så jag lyckas alltid stressa i slutet ändå.
Förresten känner jag att jag har det lite småstressigt just nu. Måste göra;

  • Sandor/Ida, filmanalys, VG/MVG
  • Tyska prov
  • So, VG/MVG
  • Musik, G/VG/MVG
  • Boken om mig
  • Svenskauppg i övningsboken
  • Matte genrepet
  • IH/NO hälsa
  • Engelska glosor

Men shit, orkar man inte jobba hemma får man skylla sig själv helt enkelt!
Imorgon börjar jag dagen starkt med gympa. Är även sugen på morgonsim men det är väl lite sent påkommet nu, måste ju fixa med skjuts och grejer... Attans. Annars är det superhärligt med ett litet dopp sådär på morgonkvisten!
Nu stundar förhoppningsvis lite läxa, sedan blir det das Bett för mig.
Ha en fortsatt trevlig kväll!
PEACE LOVE & UNDERSTANDING


 


Söndag

Ah, idag har varit en rätt sweet dag. Var ju med adde igårkväll, och eftersom är så himla mörkrädd stannade han tills det blev ljust, kring 5. HEHE, vilken liten fjant han är =D
Jag och Jessika sov till ungefär 12 imorse och då steg vi upp. Jag var galet hungrig men inte fanns det nån mat i det huset inte, nähädu. Men som tur var kom hennes päron hem och de hade väl lite bättre fantasi än vi så lite frukost blev det iaf. Efter det stack vi, Jennie och Daniel ut med skotern med två bobbar bakom. Nog blev det endel små skador och trasiga bobbar men kul hade vi! Eller jag iaf.
Efter det kom min mammi och hämtade mig och vi for till malå och handlade en massa gosaker. Nu väntar jag spänt på middagen för här har ni en hungrig brutta! Efter middagen hade jag tänkt slå till med lite sömn, eller möjligtvis lite läxa, vad vet jag.
Imorgon blir vanlig skoldag, möjligtvis med en mör Rut.
Hojs!
/Ruttttttt

Nådastöten

YES, ännu en nådastöten-dag avklarad. Har nog aldrig jobbat såhär mycket nåt år, jag börjar verkligen mogna till nu. ;)

Ikväll ska vi till kriberg och äta, sedan ska jag och jessika försöka ta oss till malå. Om någon vill hitta på nåt är det väl bara att höra av sig. Sedan tänkte vi iaf gå hem till henne. Snacka om nyttig dag!
WOHO.

Nu tror jag att vi ska packa ihop lite grejer kanske, vad vet jag.
C YA!

Sweet home alabama

Sent inlägg, japp japp. Vanligtvis brukar inte rutan tutan vara vaken såhär länge, men just denna kväll, denna torsdag den 19:e, så är hon det. Kan bero på att hon somnade i soffan vid sex och vaknade runt nio. Missade middagen vilket gjorde mig lite små-irri... Maten är ju trots allt dagens höjdpunkt! Anyway, idag har varit en vanlig dag, utom att jag sovit bort en hel del av den då... Träffade tandläkaren mitt på dagen, det är väl ungefär allt häftigt som har hänt idag. Igår däremot hände desto mer. Jag permanentade nämligen mitt hår! Japp, det gjorde jag. Har dock ingen bild än, skulle helst vilja tvätta och styla det, vilket jag inte får göra förrän imorgon, så checka in bloggen (kanske) imorgon ifall ni vill se my new frill.

Nu blir det bedtime, eller nåt...
Have a nice night!

Händelserikt!

Hallojsan!
Igår pratade jag i telefon med persika i nästan tre timmar, så imorse var jag inte pigg... FNISS, men visst kan jag väl offra lite skönhetssömn för den bruttan nog! Förövrigt var denna dag minst sagt soft så jag ska inte klaga. Hade vikarier i stort sett hela dagen, och det är ju alltid nice, så det blev en lugn dag idag. Började stenhårt med gympa men rundade av med en helt onödig NO-lektion där jag inte gjorde nånting. Chill!
Imorgon blir inte alls lika soft däremot. Eller det beror väl på hur man ser det. Ska i alla fall sitta på salong i ungefär tre timmar, känn på den! Blir en liten permanentning då, så det är väl inte direkt ansträngande. Detta händer direkt på morgonen och jag är väl inte klar förrän kring lunch, och efter lunch har jag bara en kort lektion så det blir väl en härligt skoldag i alla fall! Däremot ska jag senare på kvällen koka palt, och det känns väl inte jätteinbjudande, men uppstår det kaos får jag väl kila över till kosmos en sväng. Tjolahopp!

Nu drar jag till med en liten dagens outfit-bild!
HOJ!

tjosan i trosan

Idag vill jag först och främst påstå att min besöks-statistik är ruskigt, nästan pinsamt låg, men jag klandrar inte er läsare, utan mig själv. FY RUT som är så dålig på att uppdatera och att göra reklam för min blogg.. Nej usch, nu ska det bli bättring!

Idag har varit en soft skoldag, rätt lugn. Har kanske inte fått så mycket gjort men sånt får man skylla sig själv för! Har i alla fall tänkt bättra mig vad gäller skolarbete också... Jag är verkligen för lat för att förtjäna de betyg jag får! Mina lärare är alldeles för snälla. Nej, från och med idag blir det bättring på alla fronter, arbetstempo, bra matvanor och nagelvård!


TJING!

Crazy

Hej! Haft en sjukt galet händelserik helg för en gångs skull! Fredag blev en chill hemmakväll, lördag blev galen med skoterkörning, fastkörningar, soppatorsk etc etc. Film, mormorsaft... Söndag, idag, blev backen, chilligt väder, rutan hade dock lite otur med brädan till en början, men när allt började flyta på lärde hon sig dessutom att svänga. Inte illa pinkat RUTAN!  Nu är hon trött och vill helst av allt sova. Men nej, det går inte för hon måste packa kläder och gå ner till Ag. Pust.

Det är ju typ tufft att skriva om sig själv i tredje person!
Anyway, hoppas det kommer fler händelserika helger som denna, vilket det förmodligen blir.
Nästa helg, 21/3 är det NÅDASTÖTEN! <----- reklam, ja.
och nästnästa, 27-28/3 SKOTER-VM.
Yes, hoppas det blir sweet.

Pusshej.

Tråkig, jag vet.

Ja, Rutan har haft bloggtorka, eller ska jag kalla det datatorka. Den här veckan har bara sagt swosch och nu sitter jag här framför tvn och ser let's dance. Ja jisses säger jag bara! Nu är det bara att vila upp sig tills på måndag när det börjar om igen. Fast mycket vila blir det väl egentligen inte. Skoter med stephen imorgon, med hennes fina TRAPPER! Absolutely beautiful! Sen på söndag tror jag närmare bestämt det blir backen. Ingen ro och ingen vila här inte! Fast lite ska jag allt vila för precis just nu har jag tänkt gå och borsta mina gaddar och hoppa ner i sängen. Galet, jag vet, men jag gillare.


Puss på er!
/TUT

HEHE WILD

R-R-R-R-RUTAN GOES HOMEWORK!

Ikväll blir det banne mig läxa! Nu finns ingen återvändo, nu är det bara att pluggggggga!
Nu i alla fall ska jag spela lite music, typ gitarr, sen ska jag göra middag, sedan ska jag äta middagen och sen blir det läxa! Sen tidig kväll. Typ sju. SMARRIGT!

GODNIGHT typ

Förvånande

Nej, nåt kreativt blev det inte... Förvånantsvärt nog. Men jag har i alla fall tagit reda på allt jag behöver för imorgon! Kanske inte är så mycket.. Busskort, skåpnyckel. Nej, jag tar mig till att göra nåt kreativt en annan gång!
Tjo och tjim.

Kreativ!

TJOSAN I TROSAN!

Idag blev jag så otroligt less på mig själv om bara sitter och tycker synd om mig själv hela tiden, så jag tog mig i kragen och städade mitt rum! Det må ha varit bara lite städning, typ plocka ihop mina kläder som alltid ligger på golvet, men det kändes som ett steg i rätt riktning! Jag kanske får fart på mitt liv nu, slutar vara en sån pösmunk! Just nu känner jag mig kreativ, jag skulle vilja måla hela världen. Men självklart, så mycket klirr i kassan har jag inte så jag kan köpa så mycket färg... Får ta det när jag blir gammal och miljonär. 

Nu ska jag ner och äta mat, sedan ska jag göra nåt kreativt. Vad det blir vet jag inte än, men att det blir kreativt, det är jag banne mig säker på!

HOJ!

Tankar...

God natt, eller hur jag nu ska uttrycka mig.
Har haft en alldeles utomordentligt trevlig kväll ikväll med Jonkeboii. Inte alls illa, tack till dig.

Nu sitter jag bara hemma, funderar på att sova. Kanske gråta en skvätt, jag vet inte.
Lyssnar på allmänt deprimerande musik, vilket förmodligen inte är så bra när man känner sig lite halvdeppig men...
Kände i alla fall för att skriva av mig lite ikväll, vilket kanske inte är så vanligt att jag gör. I alla fall inte på det här sättet.

Hur som helst... Jag vet inte riktigt hur jag ska börja, för det är verkligen 1000000000 tankar som irrar omkring i mitt huvud just nu. Jag kan ju börja med att säga att jag är fascinerad över hur det kan förekomma sådan hjärn-aktivitet! Helt galet tycker jag, att man verkligen kan tänka så många tankar på samma gång.
I alla fall så vill jag denna kväll säga att verkligen ingen är som man tror. Det är verkligen jättesvårt att lära känna en människa! För att göra det måste man verkligen vara med den hela tiden, aldrig lämna den en enda sekund. Läsa vartenda sms, mejl, allt, till och med ta sig in i personens tankar. Jag tänker t.ex på Hagamannen som levde ett dubbel-liv under en rätt lång tid, hur kan man dölja nåt sånt från sin familj? De kan ju inte ha kännt honom alls. Det märks också i det vardagliga livet, man får en helt annan uppfattning om folk när man hör vad de gör från andra. Det är helt galet vad vem som helst kan framstå som en komplett idiot om man hör saker från fel person. Allt sånt här kan verkligen förstöra en relation eller vad det nu är man har.
    Sedan vill jag säga att det är otroligt att se sig själv utifrån. Jag t.ex. må framstå som jättetjejig, ibland rätt självsäker(?), ja, vad det nu kan vara, men egentligen, inuti, känner jag mig inte det minsta tjejig, jätteblyg, allt möjligt som inte syns på utsidan. Hur ska man då veta hur andra ser på en? Det är ju svårt att se sig själv utifrån när man då räknar in allt man känner på insidan, vilket blir till en helt annan uppfattning än de som ser en bara utifrån och inte har nån aning om vad som pågår på insidan.

Nu tänkte jag dra en liten egoistisk historia, eller vad man ska kalla det. Tänkte bara skriva av mig lite om hur just jag känner.
Just nu känner jag mig lite ledsen, egentligen ingen anledning. Jag känner mig ensam, längtar efter någon. Vem som helst. Jag tänker på hur olika alla människor är, och att det, trots att jag insett det, är otroligt svårt att acceptera. Att man inte kan ändra någon bara för att man vill.



Nej usch.... Jag blev helt tom i skallen. Kan verkligen inte skriva ett ord till om vad jag tycker. Sånt här lever jag med hela tiden, jag vill verkligen bara skriva av mig, skriva precis allt jag tycker, men precis när jag ska försvinner alla tankar ur hjärnan och jag blir helt nollställd... Jag hatar det, verkligen, jättemycket, jag får det aldrig ur mig, jag bara lever med alla mina tusen tankar förmodligen för evigt. Usch och fy!
Men nu har ni iaf sett endel.. Tänkte radera allt, men jag tänkte att vafan, det är väl lika bra att jag får skriva av mig litegrann i alla fall. Nu har jag mina tankar, svart på vitt.

Kärleksfullt värre!

Chillig dag idag. Sov till ett, käkade lite lunch, tog en riktigt riktigt lång dusch med hårinpackning och en massa spa-behandlingar etcetera etcetera! Fick information att min familj och gästerna tänkt ta en sväng till trebacken och jag hängde på,  självklart! Där satt vi ett tag, käkade varmkorv med bröd, munkar och choklad. Sedan for vi hem och här sitter jag nu. Ska snart göra mig iordning för ikväll, det är nåt möte i lövberg om Malta-resan som (förhoppningsvis) blir av i sommar. Fast jag vet inte än om jag ska orka sticka dit, kanske tar en tur till malå eller nåt, vet inte riktigt än. Får se hur det blir med det.

Förresten vill jag bara tillägna en söt liten hälsning till Jonkeboii för att jag tycker om honom så mycket. He's the man!  Eller ska jag säga, he's the kid? Your choise.

Pusssssss på alla!

/En kärleksfull liten Ruta

Fredag

Hey där!
Idag har jag, tro det eller ej, gjort inte alls så mycket... Vaknade faktiskt kring nio, men jag såg att det var dåligt väder vilket inte alls taggade mig till att stiga upp så jag låg kvar till tolv. Då blev det lunch vilket gjorde att min dag blev någorlunda organiserad. Efter detta stack jag och Ag en sväng till malå för att köpa lite diverse food till middagen. Gick prima. Kom hem, satt mig vid datorn, gjorde absolut ingenting tills middagen var klar. Käkade, såg tv, fick efterrätt, såg Mamma mia, typ sötaste filmen genom tiderna. Gillar den superdupermycket, och papporna var hur söta som helst, tycker jag i alla fall. Efter filmen gick jag i alla fall hem, hit, till datorn. Jag vet, jag lever ett rätt enformigt och tragiskt liv...

Kände mig i alla fall just denna kväll otroligt ensammen. Kände bara hur härligt det hade varit att faktiskt ha nån här just nu. Inte ofta jag känner så, men just ikväll ville jag bara mysa och se film eller bara umgås med någon människa, inte bara min katt... (som förövrigt är den mest irriterande varelse på jorden...)

Nu ska jag nog återgå till mitt surfande, eller möjligtvis spela lite piano. Kände mig sådär lagom tråkig för att spela en sorgsen trudelutt. Men vi får se hur det blir med den saken.

Hör av er för eventuella planer för imorgon. Adjöss!
/Rut

God kväll! ...

http://www.youtube.com/watch?v=ilI9g1AOOAE


God kväll!

Idag har allt hänt grejer, om man jämför med vad jag vanligtvis gör en torsdag.

...Men jag börjar med gårdagen. Som jag sa stack jag, Jessika och min käre far till Skell, lite spontant sådär. Fadern skulle dit av nån anledning och vi brudar hakade väl bara på av bara farten. Vi hann i alla fall med en runda på stan, och t.o.m min pappa köpte sig ett och annat plagg. Fascinerande! Jag shoppade förövrigt lite för mycket för vad min ekonomi håller för, men det går ju alltid att spara. Har shoppat för ungefär 1.5 laxar den här veckan vilket inte alls är bra, men nu blir det ingen mer shopping förrän i maj när vi sticker till Gbg på klassresa! (Kommer förmodligen inte lyckas hålla detta men lite pli får det allt bli på mig)
Vi kom i alla fall hem från schtan kring fyra skulle jag tro, så då chillade vi ett tag. Sedan blev det middag, Rutan var kocken. Det blev pyttipanna, alldeles utmärkt för mina kock-kunskaper och min ork. Vi chillade ett tag till tills min mamma kom och hämtade oss. Sådär lite hastigt bestämde vi att jag skulle sova hos Jessika och vi kom fram till henne kanske vid halv-åtta, åtta? Nej, jag har faktiskt inte den blekaste aning, det där var bara en vild gissning. Hur som haver satt vi oss och såg film, the dark knight, drack oboy med spray-grädde, jag åt en banan och ett äpple för jag var hungrig och så spall (mitt absoluta favoritord, japp!) vi dillchips-smulor i sängen. Smaskens! Jessika blev i alla fall trött och bestämde att vi skulle hämta in madrassen till mig så jag fick fortsätta se filmen om jag ville och hon kunde sova. Så blev det, och jag såg film till tolv ungefär. Jessika somnade tidigt. Hon är en sån latmask! Sover hela tiden... Ack ack ack. Hur som helst, vid nio i morse vaknade vi, och jag vet vad ni tänker, men vi är såna hurtiga brudar så vi ställde klockan tidigt! Eller Jessika gjorde... Hon behöver visst en himla tid på sig på morgonen! Hennes pappa skulle komma vid elva och äta, sedan skulle vi följa med honom över till Malå, och eftersom Jessika skulle duscha beslöt hon att vi skulle ställa klockan på nio. Helt sinnessjukt tyckte jag, men jag vågade inte säga nåt, för jag vet hur hon blir... HEHE! Anywho, medan hon duschade satt jag vid datorn och slappade. Chilliosade som Jonas hade sagt, tog det piano. Hon gjorde sig färdig en himla massa, duschade, valde kläder, fönade och fixade håret, sminkade sig, medan jag klädde mig och borstade håret. Ni kan ju genom detta dra slutsatser om mitt utseende för dagen... Det blev även jag som stökade fram och stökade bort vårt fika, eftersom Jessika var tvungen att fixa sig så himla mycket, men det är smällar man får ta här i livet!
Nu blev det en massa onödigt tjafs om Jessika som jag egentligen inte behövt dra upp, men som jag kände var nödvändigt för att få lite struktur i detta inlägg. NOT! Ursäkta mig.
När Jessika var klar med sitt evinnerliga fixande stack vi över till Malå och satt oss på dungers. Jag tog en cola, och Jessika tog en cola och en maräng. Vi kom dit vid kvart i tolv, och gick inte därifrån förrän kvart över ett kanske. Det var allt en mysig stund må jag säga! Då stack vi en stund på "stan". Kollade lite diverse affärer tills vi till sist drog oss mot studio 8 där jag hade klipptid kvart över två. Jag toppade mig mest, och blev av med 340 riksdaler(!). Men vad gör man inte för att se bra ut, HEHE....
Sedan gick vi till konsum för att möta upp min mor. Jessika vägrade följa mig hem (Underligt, har ju aldrig hänt förr, huh? ;) så hon stack. Jag och mor min handlade en himla massa prytlar och pinaler till en ofantlig summa pengar! (Jag vet, jag kanske överdriven smula.) Vi skulle nämligen få gäster. Stadsbor! Äkta stadsbor enda in i märgen! Nej, faktiskt var det bara skellet-bor, men till skillnad från oss är de värsta storstads-människorna. Jag och mamma gjorde i alla fall middagen, flygande jakob. Jag tycker att vi gjorde ett himla bra jobb! Vid åtta åt vi och nu sitter jag här, mätt och belåten med både flygande jakob och tårta i magen. Inte alls illa. Tänkte snabba mig vid datorn, småpojkarna ska nämligen lana, och jag lär ju inte få mycket tid framför evighetsmaskinen... Men ett litet, observera "LITET", inlägg fick jag allt tid med. Nu blir det antingen att ta det piano med en god bok (eller borde jag säga ett nummer av glamour) eller att se filmen Mamma Mia, men om jag ska gissa blir det förmodligen det förstnämda, äldrefolket är väl inte riktigt vana att vara uppe såhär sent, eller har jag fel...?
Imorgon verkar bli en hurtig dag, åtminstonne för Iréne, kanske inte lika hurtig för mig. Förmodligen blir det väl en alldeles vanlig dag, eller ska jag dra till med nåt så drastiskt som att faktiskt gå ut? Vi får se vad jag tar mig till.
Nu blir det, som jag förutspått, ett nummer av glamour och en och annan chokladkaka.
PUSS OCH KRAM som man säger.
/Rut

Woho!

Idag sticker jag och Jessika till skell yao!
...Fast Jessika har ingen börs. BUS!
Ha en bra dag!

Helgen

  • Hej!
    Nu har jag tagit mig tid till att blogga om min helg.
    Kan ju börja med fredagen, när vi var i backen. Har tappat bort mina pjäxor, så jag, lånade Sandras snowboard utan att egentligen tänka efter. När jag väl kom till backen insåg jag vad jag gjort, jag kan ju faktiskt knappt åka bräda! Men vad gör man, upp i backen bar det av. Gick trots allt inte alls så dåligt, eftersom jag inte kan svänga blev det spurt ner för hela backen, och fart är ju kul så jag är nöjd.
    Klockan två bar det av till Steph. Jag och Dennis följde henne hem tills vi skulle ner på församlingshemmet och samlas. Vid halv fyra stack vi iväg mot Umeå. Jag och Elin åkte med Mayne så vår resa blev alldeles förträffligt lugn. Vi kom fram nån gång vid 6-snåret skulle jag tro, så då packade vi upp våra grejer. Sedan blev det pizza och klockan åtta befann vi oss på Megazone inne i stan. Jag, Dennis och Steph bildade ett lag och vi vann mot dom andra. Klockan tio for vi tillbaka till församlingshemmet där vi skulle bo. Vid ett nån gång gick jag och la mig, tidigast av alla, förutom Mayne då. Vid kvart över fyra steg jag visst upp och kollade telen.. Hehe, att jag ska lyckas gå i sömnen när jag sover i kollektiv! Awkward.
    Klockan åtta på lördagsmorgonen blev det uppställning. Vi fikade och packade ihop våra grejer, och klockan tio for vi in till stan. Där blev det shop-til-you-drop för min del. Då hade vi förresten fått tillökning i gruppen, Natali och Sandra joinade gänget. Jag shoppade iaf två par leggings på gina, super-hot! En mascara och hårspray på kicks, ett par tyg-skor på stadium och en tröja och en sjal på bikbok. Jag är supernöjd med mina köp! Sedan klockan tre åkte jag med buss till lövånger. Där möttes jag upp av morfar. Tvärbytte lite kläder och så blev det snabbt in i bilen igen för att käka middag på nordanå. Var sjukligt trött, så för mig blev det en tidigkväll.
    På söndagen vaknade jag rätt tidigt (För att vara jag.) och nån gång vid tio- tiden skulle jag tro var vi i Bodan och hälsade på bonden. Det var allt en upplevelse må jag säga! Sedan for vi hem till mormora igen och käkade. Mumsfillibaba! Vid fem packade vi ihop oss och stack till Ica maxi. Där blev det stor-shopping och sedan åkte vi hem. Jag var trött, och jag somnade relativt tidigt.

    Nu skulle jag bara vilja avsluta detta inlägg med att visa lite kläder.
     
            Supersnygg outfit från forever21! Hothothot!
                                                                                                                       

                                 Och så en liten dagens outfit

  • Cardigan: H&M 
  • Top: Bikbok
  • Sjal: Mammas
  • Jeans: Cubus
  • Skor: Staduim                                                                                                                 

Lat

Goddag. Orkar inte uppdatera nu heller, har dessutom inte tid. Fick ändrad tandläkartid till 13.50. Återkommer kanske efteråt om jag inte stannar i malå vill säga.
Ha en bra dag!
/Pruttan

Back on track

Hej, orkar verkligen inte skriva nåt långt inlägg om min helg ikväll så jag sparar det till en annan dag, möjligtvis imorgon. Nu ska jag sova, har tandläkartid kl 11.20 imorgon.
Sleep well cykelställ.
/Rutan tutan

RSS 2.0