b-day

En stålsträngad gura och 470 spänn är nu mina, b-day's awesome!

Happiiiii

Well then, idag är dagen Rut Morén blev sexton år gammal. Rena rama pensionären. Har precis stigit upp, sitter och myser i mammas morgonrock och bara tittar ut genom fönstret på allt snöyr. Får se vad som händer idag, vet i alla fall att det blir "tårt-kalas" klockan två, så det är väl bäst att man börjar fräscha upp sig så man inte ser ut som nån nyvaken einstein när gästerna kommer! Tjingaling!

Gamling

RUTAN GOES SEXTON BAST!


Yeah...

Hej och hå! Nu är Rut redo för äventyr i Malå-city! Or not.. Lär väl bli otroligt chill om jag får gissa, men man vet aldrig. Eller jo, det gör man. Nu beger hon sig! TOWARDS ADVENTURE...Hrpf...pffft...hmtd.

Goddag

Hej och goddag! Sitter här i långkalsonger och käkar cherios och hårdbrö. Bra start på dagen! Får se vad som händer sen, mamma var tydligen hemma så jag kanske sticker till malå lite tidigare idag.. Får se hur det blir! Aja, nu väntar "Alla älskar Raymond"! Adjö.

Göre ba, och godnatt

Nej nu känner jag att det är dags att lägga sig! Vem är på att hitta på nåt imorgon? Hör av er!

Panik

Rutan tutan är at home in Nåda-city. Blev en lugn dag idag i Norsjö. Såg lite volleyboll-träning och hängde med Johan innan jag for hem med mamsen. Väl hemma blev det sen middag, och nu är jag bänkad här framför tvn med min bärbara i knät. Bara tråkar mest, är rastlös.. Känner även paniken över helgen, vafan händer egentligen?! GUD! Aja, vi tar det som det kommer...

Child abuse

My name is Chris ,
I am three,
My eyes are swollen..
I cannot see.

I must be stupid,
I must be bad,
What else could have made,
My daddy so mad?

I wish I were better,
I wish I weren't ugly,
Then maybe my mommy,
Would still want to hug me.

I can't do a wrong,
I can't speak at all,
Or else I'm locked up,
All day long.

When I'm awake,
I'm all alone,
The house is dark,
My folks aren't home.

When my mommy does come home,
I'll try and be nice,
So maybe I'll just get,
One whipping tonight.

I just heard a car,
My daddy is back,
From Charlie's bar

I hear him curse,
My name is called ,
I press myself,
Against the wall.

I try to hide,
>From his evil eyes,
I'm so afraid now,
I'm starting to cry.

He finds me weeping,
Calls me ugly words,
He says its my fault,
He suffers at work.

He slaps and hits me,
And yells at me more,
I finally get free,
And run to the door.

He's already locked it,
And I start to bawl,
He takes me and throws me,
Against the hard wall.

I fall to the floor,
With my bones nearly broken,
And my daddy continues,
With more bad words spoken.

'I'm sorry!', I scream,
But it's now much to late,
His face has been twisted,
Into a unimaginable shape.

The hurt and the pain,
Again and again,
O please God, have mercy!
O please let it end!

And he finally stops,
And heads for the door,
While I lay there motionless,
Sprawled on the floor.

My name is Chris ,
I am three,
Tonight my daddy,
Murdered me.

And you can help,
Sickens me to the soul,
If you read this,
And don't pass it on.

I pray for your forgiveness,
You would have to be,
One heartless person,
Not to be affected,
By this Poem.

And because you ARE affected,
Do something about it!
So all I ask you to do,
Is pass this on!


IF YOU ARE AGAINST CHILD ABUSE!

If you do not send this to everyone you know
Then you obviously don't care about child abuse.

At first I thought this was just a chain letter
And I wasn't going to send it either,
But now I realize that this is an important situation.

At least 5 children each day from around the world die from child abuse!!!!

This happens across the board, no matter how much money they have or their ethnicity.
Please help.

Chill

Alltså Rut Morén, vad gör hon med sitt liv? Inte mycket, inte idag i alla fall.

300

Woho, mitt förra inlägg var mitt 300-de! Oj ändå vad många inlägg. Älskar även att titta tillbak på typ det första inlägget man skrev,vilken skillnad det är alltså! Helt makalöst. Tiden går fort när man har roligt.

Gina

Hej igen! Idag har det inte hänt mycket! Sa ju att vi skulle packa ihop lite till flytten tidigare. WELL, jag kan ju säga att jag har packat ihop böcker i en låda och lite diverse prylar i två resväskor. Det är mitt hårda arbete för dagen! Haha. Men jag tycker ändå jag förtjänar lite vila, jag har ju trots allt varit rätt aktiv under mitt lov! Ovanligt, jag som mest brukar sitta hemma. Nu känns det mest som att tiden inte räcker till till alla busiga påhitt jag vill göra! Men men, sånt är livet.

Tänkte i alla fall visa ett par plagg jag kan tänka mig att bära!

Ah okej

EY! Vaken, men ej pigg.. Idag blir ännu en dag med packning till flytten, sen får vi se om jag åker hem kring fyra. Kändes ändå jävligt jobbigt att åka buss hem, jag är åkt så sjukt mycket buss nu senaste veckan känns det som! Kanske går att flirta med mamma, who knows. Aja, nu ska jag ta och göra nån nytta här (Can I even do that?)

Ha en trevlig dag!

trötter

HEMMA! nu, säng säng säng sova sova sova

Flickan som lekte med elden

Oj! Nu steg plötligt besöksstatistiken. HIHI så roligt! Nämen så här säger vi, känner ju inte direkt taggen på att blogga om ingen läser och kommenterar, men jag gör faktiskt detta mest för mig själv, så jag fortsätter blogga precis så mycket jag vill!

Vet ni vad? JAG ÄLSKAR DEN HÄR ÅRSTIDEN! Eller ja, egentligen är det hatkärlek, men just nu känns allt bara perfekt. Höstmörker + min nya mysiga cardigan + coldplay, relient K, regina spektor eller liknande musik = WOILA, PERFEKTION! Det finns verkligen inget bättre!
Jaja, ikväll, vet ni vad som händer? Jo, det blir bio för min del, med Felicia och Johan. Och förresten kan jag ju passa på att gratta Felicia (Dock ANINGEN sent...) på artonårsdagen, STORTJEJEN! Jisses vad tiden går fort alltså... Men åter till saken, vi har tänkt se "Flickan som lekte med elden" och då måste jag få säga att det var en evinnerlig tur att jag såg första filmen i förrgår! Kan ju inte ha kommit mer lägligt! Men nu ska jag ta och fräscha upp mig och sedan gå och träffa sällskapet!


Paus eller inte paus, det är frågan

Nej nu känner jag fan att jag inte är efterlängtad här på blogg-fronten! Haha... Kanske ska ta en bloggpaus? Eller satsa stenhårt?... Ni märker ju!

Lite tokigt

Hejhå, vad jag flänger omkring hela tiden! Nu är jag i Norsjö, åkte från Lycksele 09.00 imorse, lagomt pigg kom jag fram hit för ungefär 3 kvart sen. Idag blir det packning osv för flytten, och sen får vi se om jag åker till mamma ikväll eller imorgon. Nån gång i alla fall! Sen hoppas jag bara allt fixar sig för i helgen.. Det är verkligen tjorvigt nu alltså! Och jag har absolut ingen aning om vad som händer... Skulle ju trots allt vilja göra nåt kul på min födelsedag men för tillfället ser det bara ut att bli grötit. Men aja, det fixar sig alltid. Eller om det inte gör det lär jag vara sur ett år. Haha, skämt åsido, it really doesn't matter that much. Hur som helst, nu ska jag gå och börja packa ihop lite handdukar osv, till ljudet av SKÖN musik! ÄLSKA MUSIK, finns fan inget bättre. Jag är lite dålig på att visa mina känslor för musiken but I LOVE U, haha. It's my life. Enkelt. ADJÖ! :)

Fräscht!



Shopping från gina!

Förresten har jag inte kunnat cisa bilder på det jag köpte igår eftersom ginatricot.se tycks ha havererat för mig! Men här kommer dom i alla fall.
Vanligt svart linne från Gina,
 

och en cardigan, fast i rosa

Skinnbralla

Godkväll! Sitter nu ännu en gång i Jessikas lägga i lycksele. Härligt och slappt, behövs efter en tuff dag i Umeå. Hehe. Nämen jag, Jessika och Tina kom oss in till stan vid halv två, drog en runda på stan, ingen var speciellt rik... Men lite saker hittade vi allt! Jag t.ex. köpte ett peace-halsband på JC, jag har verkligen fått en fetish för peace-grejer nu, haha! Jessika köpte en cardigan och en töja, och Tina köpte ett paljett-midjebälte. Allt var mycket fint tycker jag! Och inte speciellt dyrt heller! Det var då lika bra det, jag är väl inte den rikaste människan på jorden.. Fast jag har ändå mycket pengar för att vara slutet av månaden. Fyller ju dessutom år så jag hoppas väl på att få lite klirr i kassan där, och sen får jag ju studiebidraget och det den första, så då blir det säkert att shoppa ännu mer! T.ex. dom där "skinn"-brallorna från Monki. FYFAN SÅ FRÄSCHA! Jag är helt kär. Mmm.


De finns även på ginatricot för hundringen mindre, men de kändes dock lite "b-kvalla" och satt sämre.. Så 400 spänn på dom där då! Det blir finemang. Sen planerar jag att köpa lite gardiner på indiska som jag hittade idag, superfina. Blir väl nånting vid trehundra där, så där ryker ju 700 vilket är ungefär så mycket pengar jag har just nu. Fan vad nice det är att ha pengar alltså! Underbart. Haha. Kanske inte speciellt bra, kommer kanske förvandlas till shopaholic? Time will tell. Men men, för tillfället njuter jag av mina rikedomar. Haha, typ... Aja, nu ska jag passa på att spela lite gitarr eftersom min i lägenheten är paj! GITAAAAARRRRRRR

 


mysigt

GODMORGON! Idag blir nog en superdag, HIHIHIHIHIHIHi. Nu ska jag och Jessika äta supergod frukost med färskt bröd och oboy kanske, sen kommer Tina, jag ska duscha, vi ska klä oss osv osv osv, sen ska vi dra ner på stan! Det blir nice! Sen får vi se om vi sticker till lycksele med 16.00 eller 17.20-bussen. Myspys. =D Nu orkar jag dock inte skriva med för min kära vän JESSIKA stressar mig till döds! AAAAAAAAH. adjö

Mmmmmmmm gott

Nu stå he still hänna!
JAG och min vän Jessika och hennes syster och hennes kille stack till Umeå imorse, var framme vid halv tolv kanske, sprang en kort runda på stan, köpte mig ett linne och en cardigan på gina, Jessika hade inga pengar så då bestämde vi oss för att fara hem till mig. DÄR gick det åt helvete, men jag orkar inte skriva upp, ni kan ju bara får höra att jag var måttligt arg. But shit happens! Vi gjorde GOmatn, kyckling och ris, och nu ska vi göra popcorn och se män som hatar kvinnor. Det blir nog en HELT OKEJ måndagkväll! WUNDERBART!

gottigott

Hellu, sitter i lycksele i Jessikas lägga och bara myser. Vi har sett musikalerna och nu ser vi bara Osbournes reloaded eller vad det heter. Jag äter även exotic snacks, SMASKENS!

Don't stop me now

YAO! Sen jag skrev för cirkus två timmar sen har detta hänt .... ..... ................ inte mycket! Fikat lite har jag gjort, och sett lite konserter från min nilaskolan-tid. Jag blir så himla sentimental! Haha. Inser även hur otroligt illa det lät! Men vad gör det, det var roligt i alla fall! Känner faktiskt att jag hoppat upp ett par steg på "skicklighetsstegen", trots klassen jag hamnat i, om man kan säga så? Haha, standarden är väl inte jättehög i skogsrået... Men jag lär mig saker varje dag i alla fall, och jag är nöjd. För det mesta..
Hur som helst! Klockan tre ska jag befinna mig i Malå, färdig för bilfärd till Lycksele. Detblir säkert nice tror jag. Taggar för att lyssna på spotiy i bilen. MMMM Spotify! <3


Nu ska jag ta och packa ihop lite, hörs vid ett annat tillfälle!
Förresten, grattis ISAK my old classmate, på födelsedagen!

Wunderbart

Godmorgon godmorgon! Vaknade halv tolv, kände att NÄ vad jobbigt, mitt på dagen, vad ska man äta nu, lunch eller frukost? Men det behövde jag snart inte bry mig om när mamma sa "klockan är bara halv elva". WUNDERBART! Nu hinner jag med båda. I LOVE MY LIFE! Skämt åsido. Idag tror jag vi sticker till lycksele kring tre, så det är väl dags att kliva upp snart och åtminstone äta, och höra av mig till Jessika så jag vet vad som händer yao!
Och tack alla för igår, verkligen, I had the time of my life. PUSS PÅ ER!

TAGGA GÄRNET

Jamen OH vilken underbar dag jag haft idag! Stack på hockey vid två, träffade Jessika, träffade massa folk, åt lite varma chirre osv, stack hem till Jessika, käkade mat, gullade med typ 9-dagars hundvalpar, spelade "med andra ord", stack till malå, firade Issa, åt lite tårta, kände lite kärlek, alla stack till Nicke, ff, pumpa music, felt the loooove, såg lite xbox-spel, (Natali ägde förövrigt på Skate 2) lite inspelning i studion, Melisa sjöng bl.a "Oops I did it again", made famous by allas vår älskade Britney Spears. Vi skrattade, I think I cried a little, jag och Melisa spelade in "Apologize", jag skrattade på golvet, Melisa spelade in en diss till alla oss i rummet (Hoppas den blir publicerad. MJAU!), vi skrattade och jag grät lite till. Glädjetårar, OMG. Aja, är i alla fall hemma nu och chillar tjejen. Känner att jag borde sova, men jag VILL inte, jag bara taggar gärnet, jag taggar livet! Vill bara vara i malå hela lovet, men så blir inte fallet.. Sticker till Lycksele imorgon kväll, sen vidare till Umeå på måndag, så TINA, OM DU LÄSER DETTA ÄR JAG OCH EN KOMPIS I UMEÅ MÅNDAG OCH TISDAG! That's that. Sen blir det eventuellt lite pappa-time i norsjö, sen hem igen, FÖRHOPPNINGSVIS spendera lite mer tid i Malå, styra upp nåt, tagga livet once more, sen fylla år på lördag och sticka till Lycksele på kvällen! Så ser mitt lov ut för närvarande, så jag är väl i stort sett fullbokad... AAAAAJA det blir nog fett med nice tror jag! Nu känner jag att jag börjar över-tagga.... Jisses Amalia hur ska detta gå! NU måste jag fan sova, annars blir jag inte att leka med imorgon! Tjosan i trosan!

GRATTIS!

GODMORGON! Sov inte alls så länge i natt, somnade väl vid halv tolv, vaknade nu vid elva... Men det duger helt klart! Nu tänkte jag snart kliva upp och göra frukost, hoppas på rostade mackor, käkar aldrig det nu för tiden eftersom jag inte har nån brödröst, så det är efterlängtat när jag kommer hem! Sen har jag ingen aning om vad som händer idag. Får bara ta det lugnt här hemma, skänka grattis-tankar till Isabelle som fyller år idag, GRATTIS ISABELLE-SÖTNOS! Hoppas du får en underbar vecka här hemma i norrland!

Kortis igen

På hemmaplan! Känns skönt nå jävulskt med lov nu känner jag! Ska ta igen sömn så det ryker om det, sova bort halva lovet, minst! Haha. Nämen lite planer har jag faktiskt, fira Isabelle, sticka till Umeå en sväng, fara till pappa, fyllar år osv. Så det blir säkert ett chilligt lov! Hur som helst, kan ju berätta att jag och Linnéa spontan-bestämde oss för att ta 17.20-bussen hem ikväll, och jag kan ju säga att det gick sådär. VI missade den. Haha, men vi tog 17.50-bussen istället och blev upphämtade i lycksele ändå så dte var ju lungt ändå, tur i oturen kan man säga! Men men, orkar inte skriva mer, är så trött att möjligen kan bli! Så nu blir det att slå igång spotify och somna till ljuv musik! Puss på lov och livet osv! =D


Ta dig i kragen kvinna!

Nä Rutan, nu äre kört. SJUKT lite uppdatering hela tiden, men alltså jag har fan skaffat mig ett liv i umeå nu! Eller om man ens kan kalla det liv.. Titta på Fredrik och Linnéa när de spelar supermario på nintento 8bitars och sova jättelite varje natt vet jag väl inte om det är mycket till liv, men det är en bra start i alla fall! Aja, som jag sa sist jag skrev hade jag musik på eftermiddagen, och det gick väl sådär. Jag hann spela gura tio minuter, men whattahell, jag var så trött och ofokuserad ändå! Efter skolan drog jag, Linnéa, Fredrik och Robin en sväng till en second hand-butik i stan för att kolla kläder till pojkarnas halloween-utklädnad. Spännande må jag säga, men dock kom de inte hem med några shopping-kassar. Sen for vi i alla fall och beställde pizza och tog med oss till Linneas lägga för att sen sätta oss (som vanligt) och spela/titta på nintento. Superkul! NOT. Efter oändligt många timmar med supermario-musik känner man att hjärnan smälter. Wousch. Men men, vad gör man inte för vänskapen... HRMPF. Jaja, nu känner jag att detta gått för långt och att jag kommer knäckas om jag inte börjar sova  minst tio timmar per natt! Därmed basta! GOD NATT FÖRFAN!

Torris

Tja! Blev ingen uppdatering igår pga massa saker, hade för det första min dator hos Linnepinne, sen träffade jag även min syster och far så jag hade ju som fullt upp. Sen när jag väl hade tid och hade datorn i knät tjorvade mitt internet så då kände jag att NEJ nu går jag och lägger mig, och det gjorde jag också. Sov hos Linnéa för tredje natten i rad inatt, och det är ju helt okej kan jag ju säga. Blir kanske att sova där i natt också, vi får se. Låter i alla fall som att det blir ännu mer nintendospel ikväll. Haha. Tyty. Dock spelar ju aldrig jag, så jag är väl en något bättre människa än Fredrik och Linnéa, nötarna? Haha, or not. Aja, blir det nintendo antar jag att det blir en sen kväll ikväll också, men vi får ju trots allt lov imorgon så det kändes ändå helt okej. Har ju dessutom musik hela dagen imorgon och det är ju alltid chill, då slipper man sitta still hela tiden vilket man blir sjukt trött av. Bara ett exempel på det idag, på matten. Jag kunde verkligen inte hålla ögonen öppna, helt sjukt.

Jaja, nu orkar jag inte skriva mer, ska passa på att använda internet här på musikanten eftersom mitt är så jobbigt och tjorvar just nu. C YA!

Ty

Obeskrivligt arg, don't mess with me today.

80-talet

Hey! Är inte på topp idag, känner mig äcklig och sjuk och arg, men vafan, nu taggar vi, för favorit-Linnéa stannar i Umeå! Fett nice! =D Ska duscha nu, sen typ ta tag i min ekonomi, och sen typ städa ihop lite i lägenheten och så, sen tar jag lite ingredienser som typ köttfärs och sånt och sticker till Linnéa igen, och så blir det middag där senare med Robin och Fredrik tror jag, om det nu blir så, time will tell! Annars har jag inte mycket att tillägga. Kan bjussa på en SJUKT rolig låt, I love it! Awesome

jag vill ba slåss

God morgon, Rut är uppe och skuttar. OR NOT! Jag orkar inte skriva, jag är trött och arg. BLÄ. hejdå

Nintendo

Hoppsan, Rutan tutan är vaken än! Inte bra, mamma, LÄS INTE DETTA! Sitter hos Linnea och lyssnar på ljudet av supermario på nintento 8bitars. Wonderbart! Haha, börjar dock bli riktigt hjärntvättat nu efter att ha hört samma ljud i drygt 3 timmar. Vet inte riktigt hur jag ska göra nu, om jag går hem eller om jag lånar mig en sovplats här kanske. Time will tell, but it better tell soon för jag är trött... Känner mig lite osocial med resten av gruppen men vafan, deal with it, jag är en ung kvinna som behöver min skönhetssömn, pronto! Godnatt världen!


Svacka

Nej usch, nu har det stått till här på bloggen! Men nu ska jag försöka ta nya tag, det blir ju alltid lite snurrigt när det är helg och sådär. Men nu, en ny vecka med nya intressanta (Tåls att diskuteras..) blogg-ämnen!
Nog om detta! Just för tillfället gör jag inte så mycket, ska alldeles strax börja laga mat, det blir typ kina-mix och falukorv.. Haha, härligt blandning där! Senare ikväll får vi se om vi drar ihop tjejerna och hittar på nåt (hysch hysc h) och sen får vi se om det blir en tidig kväll? Beror på hur länge det blir med brudarna. Annars då.. Hände inte mycket speciellt på skolan idag, vi hade lite introduktion på företag för en dag som kickar igång på onsdag, vår affärsidé var typ att sälja rosor med budskap osv.. Aja, tar det en annan gång! Nu ska jag gå och fixa min mat för jag är VRÅLhungrig! Hörs eventuellt senare! PUSS

Jeeeeeessikaaaaaaa

Hej, eller godmorgon eller goddag eller vad man ska säga den här tiden på dygnet. Har precis stigit upp och jag känner mig.. äcklig. Ah, äcklig känner jag mig! Sov ju då hos Jessika i natt och jag kan ju inte säga att vi la oss tidigt.. Jag slockade väl inte förrän kring sex i morse, haha, jag vet inte riktigt vad vi gjorde. Vi gick egentligen och la oss kring tre nån gång, men då insåg vi att jag och hon inte vart ensamma på hela dagen, och vi hade ju lite "catching up to do" så då blev det så att vi babblade och virrade till sex nån gång. Tyty! Men nu är jag i alla fall vaken och lever, det är ju skönt att veta! Nu ska jag nog ta och göra mig lite fika, törs inte väcka Jessika men jag klarar mig rätt bra utan henne, det är ju inte direkt första gången jag sitter i hennes kök, hah. Hoppas ni har en bra dag!
Fager bild på mig och Jessika från -08?

Ännu kortare!

Fortfarande vaken, nu är det fika på g. Ostfralla och oboy står på menyn, SMASKENS säger jag.

Ölspel

Sitter och agerar domare till ölspelet med Jessika. VI är duktiga domare tycker jag, och vi har kul. Woho. Ha en trevlig kväll för det har jag!

Kortis

Goder afton! Rätt roligt att jag suttit vid datorn hela dagen men inte använt internet på hela den tiden! Har i alla fall fört över alla mina bilder + musik från vår stationära till min bärbara, och raderat allt därifrån. Tog en jävla tid för den datorn är verkligen inte snabb! Men nu är det gjort i alla fall. Nu är jag i alla fall hos Jessika och chillar, vi har ätit middag och tittat på lite hundvalpar. Men nu ska jag inte uppehålla mig vid datorn längre, jag måste ju liksom vara lite social med mitt sällskap! Och nu ska vi tydligen spela "med andra ord" så, TJINGELING!

Mer smycken

FAN! Skrev ett inlägg tidigare men internet la av... DAMN! Aja, det huvudsakliga innehållet vad väl att jag har musikteori och att jag tänkte ladda upp de kvarvarande bilderna på mina smycket, vilket är två, så ni missade inte jättemycket! Men här är i alla fall de andra bilderna på mina kära smycken

Så ser dom ut! Mycket fina tycker jag, personligen! Dock är det, som för mig ser ut att vara orange armbandet brunt, inte alls som på bilden.. Men jag orkar inte skicka tillbaka, jag kan nog leva med ett brunt armband. Älskar i alla fall mina peace-smycken som jag sa i andra inlägget. Funderar även starkt på att tatuera in ett peace-märke nån gång i mitt liv, eller en g-klav. Eller båda! Haha, time will tell!
Nu åter till ackordbyggnad osv. Tråk.

PEACE

Godmorgon alla sjusovare! Tro det eller ej, men idag var jag uppe i god tid för att duscha och fixa mig, och nu sitter jag faktiskt bara och chillar! Har som mål att komma mig iväg till skolan tio över åtta så jag slipper stressa. Tyvärr kommer jag förmodligen komma mig iväg precis lika sent som alltid men det har ju också en fördel, dvs att jag kanske möter Bengtsson eller Oskar efter vägen, och det kändes ju inte supertråkigt!
Igår fick jag hem ett paket från nelly.se med mina älskade smycken, fick tyvärr bara upp en bild på ett armband.. Aja, älskar i alla fall mina peace-smycken!!! (L)

Jaja, ska jag ta mig iväg till skolan nån gång är det väl bäst att jag borstar gaddarna nu! Återkommer med update från skolan! TJING!

Tytyty

Ojojoj, inte en enda uppdatering på hela dagen! Jag kan dock försvara mig med att jag inte hade min dator på skolan, så jag såg väl inte datorns ljus förrän kring 5-tiden kanske. Sen har jag faktiskt två pojkar att skylla på, de hade nog inte tyckt om mig mer om jag bara bloggat hela tiden! Aja, har i alla fall vart med om en massa idag, försovit mig, insett att jag hade punka på bakdäcket, lånat en cykel av "grannen", haft matte i 3 timmar utan mat i magen (utom en mandarin och liiiite drickyoghurt), lunch, musik, liiiiiite teori sen inspelning av seven years med saosin, stan med Natali en snabbis, hem och göra mat/diska/diverse hemmaprylar, få gäster, hämta paket på ica kvantum långt borti fan, insett att jag har små händer och handleder, lyssnar på MASSA rockmusik, sett kända rockartister som fått många ligg och slutligen sagt adjö till mina gäster. SÅ kan det gå på en torsdag! DÅ VET NI!

Sweet

God kväll!
Har haft en ypperligt trevlig dag idag. Eller ja, åtminstone den senare halvan! Var ju som sagt ensam med bara killar hela dagen, testosteron överallt, den enda tjej jag snackat med var min lärare... Hm. Aja, efter skolan gick i alla fall jag, Robin och Fredriq en sväng på stan, och det enda som inhandlades var typ klorhexidindiglukonat med ett finare ord. SEN stack jag och Robin hem, jag bjöd på middag (Jag är så himla ödmjuk jag... HÖH..) och sen ba chilla vi, fick nästan lite dåligt samvete, pojken blir ju alldeles understimulerad! Aja, skjutsade honom till bussen för ett tag sen i alla fall och jag kom hem bara nyss typ. NU ska jag ta och göra lite fika, käka lite kiwi kanske, och sen bara mojsa ihop mig och sova GOTT! HA en trevlig natt!

Nåt vi gjorde på svenskan.

Beskriv dig själv med hjälp av låttitlar, alla låttitlar ska vara från samma grupp.

Rut med hjälp av The Beatles


Är du man eller kvinna?:
Another girl

Beskriv dig själv:
Dizzy Miss Lizzy

Hur känner du dig?:
Crying, waiting, hoping

Beskriv stället där du bor:
Here, there and everywhere

Platsen du skulle resa till om du kunde åka var du ville:
Lucy in the sky with Diamonds

Hur du helst transporterar dig:
Yellow submarine

Dina bästa vänner är:
Every little thing

Du och dina bästa vänner är:
Glad all over

Hur är vädret?:
Here comes the sun

Favorit-tid på dagen:
Good day sunshine

Om ditt liv var en TV-serie, vad skulle den heta?:
Free as a bird

Hur är livet enligt dig?:
It won't be long

Beskriv ditt nuvarande förhållande:
No reply

Din rädsla:
Lonesome tears in my eyes

Dina bästa råd:
Let's dance

Hur du skulle vilja dö:
Words of love

Din själs nuvarande tillstånd:
Getting better

Ditt motto:
Think for yorself


JA vill ja vill ja vill

AAAAAAAAAAIAIAIAAAAAH jag är rastlööööööööös jag vill att linnéa ska komma tillbakaaaa nuuuuuu!
Hoppas även att jag får träffa GO-Tina antingen idag eller imorgon.. WOho!

Mobilfan.

Guten morgen! Sitter här på skolan, inte alls taggad, men är man nånsin... Har datorkunskap, går igenom grunderna i Excel, ingen höjdare. Vaknade förresten i panik imorse och trodde att jag hade försovit mig, big time. Men dock var klockan bara 07.40 och jag hade gott om tid. Dessutom märkte jag att min telefon hade dött, så den inte kunde larma så ibland är det tur att man vaknar av sig självt! Blev förövrigt förbannad på den igår, för när jag äntligen fått den till att ladda (våld löser allt) insåg jag efter några timmar att det bara är en illusion, den visar att den laddar men den får ingen ström så när jag pratat med mamma i telefon igårkväll hade jag 3% batteri kvar... Skulle sen ladda den i datorn (vilket tar x antal fler timmar!!!) men det gick tydligen inte heller. Det blir alltid nåt jävelskap. Aja, lyckades i alla fall få i den några små procent så jag överlever dagen i varje fall!

Nu ska jag återgå till mitt arbete och byta nätverkskabel med Affe! Tjingeling!

Love, love is a verb, love is a doing word

Avslutar min kväll med ett par kloka ord

I love my life

Alltså jag har fan haft en underbar dag idag, trots lite tråk. Har gjort massa nyttigt, renbäddat sängen, diskat several times, städat lite i allmänhet, lagat mat, ätit kladdkaka, tänt värmeljus och myst gärnet och nu kom jag just hem efter att ha varit på affären och inhandlat frukt för 57 svenska riksdaler! Det blev en härlig blandning, mandariner, nektariner, physalis, kiwi & plommon! Så nu ska jag krypa ner i min renbäddade säng, äta mina goda frukter och titta på vad som nu går på sexan en tisdagkväll! WUNDERBART!!!

ÄNTLIGEN bilder!

ÄNTLIGEN fungerar kamerasladden!!! JA säger jag bara! Därför har jag tänkt bjuda på lite matbilder, haha, roligt va?
Som endel kanske minns (förmodligen ingen) lovade jag att jag skulle lägga ut bilder från när jag och Natali gjorde spagetti och köttfärssås hemma hos henne, så här kommer dom bilderna först och främst! Vill även tillägga att vi verkligen fick det att se romantiskt ut, observera våra hjärtan! Dock ser min mat rätt oaptitlig ut till skillnad från Natalis (min till höger)

Sen bilderna på maten jag lagade igår, om ni minns.
 <---- otroligt smarrig. (jag alltså)
Och sedan var jag även tvungen att ta kort på dagens lunch, lite speciell, dock inte maträtten, men placeringen.


PÅ GOLVET! Det blir mycket trevligare att äta då, faktiskt! (Observera att jag käkar på en ministrykbräda...)

P.S, måste bara få tillägga att min mat alltid lyckas se så otroligt oaptitlig ut... Men gott är det ändå!


Följ mig!

Och just det, glöm inte att följa mig på Bloglovin'! Klicka på bilden för att följa mig. PUSS PÅ ER!

Underbart...

Hellu! Sitter nu här på engelskan. Eller rasten närmare bestämt. Det känns tomt utan Linnéa, men vad gör man.
Annars då. Känner mig sjukt otaggad på livet idag, hel-deppig typ, men aja, pms kanske, vad vet jag! Ska i alla fall ta och rycka upp mig, man kan ju inte slösa många av livets dagar på att deppa liksom, det blir ju så otroligt tråkigt då! Nu ska jag återgå till att göra... Ingenting! Ha en trevlig dag!

Guten morgen igen

Godmorgon godmorgonnnnnnnn i köööööööör, haha, hallådär! Rut var fan vaken 07.06 idag, och det är bra jobbat tycker jag! Förövrigt är det ASKALLT i min lägenhet på mornarna och det FINNS INGET VÄRRE!!! Så nu blir det att ta på sig mysmorgonrocken och springa in på toan där jag har golvvärme. Mmmm. TJINGALING!

SKA JAG RENT MÅSTA BLI ARG?

Mobiltelefon sökes,
utlånas/bortskänkes omgående,
användbart skick, nokia 3310 eller var som helst fungerar utmärkt, jag är desperat.

GE MIG NU!!! I'm fucking screwed... Mamma....

america's got talent


Flygande Jakob

Har precis ätit en makalös middag, flygande jakob och ris, än en gång. Känns som att jag ätit det rätt många gånger nu sen jag flyttade, men det är faktiskt bara 3 gånger. Aja, ni kan få se en bild på min mat, ser inte alls aptitligt ut men gott är det ändå! MUMS!



.... SJUKT MYCKET LÄNGRE SENARE: min usb-sladd till kameran verkar inte funka... DAMN! UHU, får försöka fixa den, förhoppningsvis får ni se bild ikväll!


Chilliconcarneeeee

Mmm äntligen hemma! Blev en helt okej chill dag idag, musik mellan halv nio och kvart i tio, sen idrott mellan kvart i ett och vad ska jag tro, halv tre- tre nånting? Jag har ingen aning! På gympan var vi i alla fall bara ute i skogen och gjorde upp eld och käkade hamburgare i stort sett, så det var ju rätt lugnt. Men nu luktar jag rök så in i satan så jag måste hoppa in i duschen och duscha läääääänge! Sen ska jag bara vara duktig här hemma, typ skruva upp lite krokar, byta sängkläder, städa i allmänhet osv. Bara vara duktig hela dagen! Kanske baka nånting till och med, vi får se hur det blir med den saken.
Happ, ska väl börja med alla mina sysslor nurå så jag kan slappa nån gång!

Guten morgen!

Godmorgon världen! Vaknade typ nyss, sov liiiite för länge, och nu borde jag egentligen stiga upp, men jag orkar inte. Haha, bra jobbat. Nämen jag har så lite att göra så jag hinner nog ändå, orkar fan i mig inte fixa mig idag alltså, har 3 timmars musik sen gympa, känns himla onödigt att piffa till sig överhuvudtaget. Aja, nu ska jag stiga upp och äta min efterlängtade müsli, mina älskade mandariner, min supergoda proviva och mina nyttiga mackor! Jag är så jävla bra på frukost alltså! HEH!!! Awesome!
Lånad bild, men mina frukostar ser fan ut såhär nu för tiden! Mmmmm yummi

Bravo!

Hemma nu! Eller jag har väl varit det ett bra tag. Blev förövrigt otroligt hurtig när kom hem. Gjorde först en liten handlarlista, gick och handlade, handlade ingenting jag inte behövde, kom hem, packade in i kylskåpet, packade in min packning i garderoben, ställde mig och lagade nudlar och gjorde överkurs-mackor med tomat och gurka på, och så kom jag hit... DAMN U COMPUTER! Det blir alltid så.. Men nu ska jag fortsätta vara hurtig och diska bort min disk, sen fixa mina naglar och se Wallander. Jag är så himla duktig ikväll!!! Bra ruttttttttan

Music makes the people come together

Sitter och lyssnar på en massa jättegammalt/jätteny musik, jag är lite som mix megapol just nu. Har återfunnit gamla kärlekar (låtar alltså) och nöter sönder dom än en gång. Exempel är jose gonzalez, lyssnade galet mycket på honom förut, även teardrop med massive attack, minns att jag lyssnade på den låten typ hela vägen till och från gävle en sommar. Har även hittat en ny kärlek, The river flows in you med Yiruma, en UNDERBAR pianolåt som man bara måste älska! Helt amazing. Den låten får mig även att tänka på en annan låt jag förut önskade skulle spelas på min begravning, The heart asks the pleasure first med Mikael Nyman. ÄVen den en underbar pianolåt. Ja oj ändå vad man kan tvärminnas gamla godingar, det känns även helt underbart när man hittar tillbaka till gamla låtar man helt glömt bort. På tal om bortglömda låtar började jag tänka på en låt idag som jag tror var jättepoppis när jag var nere hos Majas pappa i gävle första gången, vilket måste betyda att det var 2006. Den tycker jag fortfarande är bra, men jag kan inte för mitt liv komma på vad den heter!!! Blir helt tokig, vet bara att texten går nånting "But baby it's over but over is not a word that you know" typ. Haha, aja, får försöka leta vidare! Nu ska jag fortsätta lyssna på mina beloved songs, ha en trevlig kväll!

We belong together

Nu sitter jag på bussen på väg till umeå! Mitt spotify funkar inte och youtube känns oldschool... Uhuhu!!!

Aja, det här är i alla fall en av de låtar jag nöter på dutuben.'

Rut är fräsch

...för hon kom precis ut ur en välförtjänt dusch. Eller precis och precis, det var väl nån timme sen nu, men JAJA hon är fräsch ändå! HEH. Nu ska hon bara starta en diskmaskin och packa sina saker, sen kl 15.55 bär det iväg kollektivt till Umeå. Är inte supertaggad på bussresan men, jag tackar gudarna för mitt bärbara internet. Så ni får kanske höra från mig på bussen också, vad vet jag. Tyvärr funkar inte mitt älskade spotify, and it sucks!!! Jag behöver det, I love u spotify, come back 2 me... Men som tur är finns ju youtube och annat, så jag ska nog överleva.

Kanske den vackraste bild jag någonsin gjort!


Tips?

Good morning sötnosar! Min dag har börjat luuuuugnt, vaknade väl typ halv tolv. Mina planer för dagen är få, ska titta igenom pappas garderob lite för att se om det är nåt jag vill ha, och sen ska jag typ plocka i diskmaskinen.
Förresten så är min telefon i stort sett död.. Min laddare funkar inte, så jag tog inte med den i helgen överhuvudtaget, (vad är meningen liksom?) och duktig som han är tog inte min bror med sig sin fungerande laddare, så nu har jag alltså 3% kvar, så jag har stängt av den för att spara lite ström ifall jag blir överfallen på vägen hem eller nåt! Haha.

Vad säger ni förresten om min nya design? Eller tja, min ombyggnad rättare sagt. Några tips kanske?

Oj, ÄNNU MER FLASHBACKS!


Oj vilka flashbacks!


Underbart


Carrot

Goddag! Orkade inte blogga nåt när jag vaknade för min väckning och uppstigning blev så plötslig! Vaknade typ av att Linnéa ringde, fick "order" om att ringa min hyresvärd och be om en tjänst, steg upp efter telefonsamtalet, gjorde mig två rostade mackor, fick ännu en order om att vi skulle sticka på teab och bestämma golv till ny-huset, vi valde lite, stack dit, provade ut, rev lite tapeter, bar in grejer osvosv, oj så roligt ändå, underbart med renovering! Sen for vi och handlade och nu lagar vi mat, så jag har liksom haft fullt upp hela dagen! Men det är härligt, då kan jag sova gott i natt!

Nu ska jag riva morötter! Wunderbart. Puss!

Shit pommes...

Jag är så dålig på att gå och lägga mig! En av mina svagheter. DAMN ME! Godnatt!

Ingen bild, lite torrt...

Ojojoj, nu är det dålig uppdatering här alltså! Men vafan, jag har ju faktiskt ett liv också! Hah.

Kan ju förresten berätta lite kortfattat om vår spelning igår, har ju som endel kanske vet vart sjuk nu ett BRA tag känns det som, och min hals var väl inte på topp igår, men jag sjöng i alla fall Saosin - Seven years, och så spelade vi The day I left the womb med Escape the fate, om jag har rätt. Blev i alla fall lite spännande moment, t.ex. när det blev så att vår grupp fick spela i början istället för i slutet vilket blev himla spontant, men det gick ju det med. Kan ju också säga att min favorit-Linnéa gjorde ett superbra jobb i pausvilan, GALET DUKTIG för att typ aldrig ha spelat gura förr alltså. MM blivande stjärna! =D Hur som helst så fick min grupp spela i slutet också eftersom det gick åt helvete för den 3:e gruppen och ja, jag kan ju säga att jag var inte supertaggad på att sjunga en gång till men med lite tjat och tagg osv så blev det ändå så att jag gjorde det. Men det gick allt som allt helt okej, det var ju trots allt bara vår första spelning! Nu taggar vi bara nästa, på JB. Om jag nu har rätt? Aja, time will tell!

Jag har i alla fall haft en lugn kväll ikväll, var väl rätt uppspelt efter besöket på skolan? Haha. Lycklig var jag då! Men nu har jag bara tagit det lugnt hemma hos pappa, varit och tittat lite på nya huset osv. Taggar inredning så otroligt mycket!!!
Men nu väntar typ sängen tror jag! Guter nacht!


Varför är mitt liv så awesome?

HALLÅ!!! Idag är jag glad, sitter på gymnasiet i malå och bara TJILLARGÄRNET! Vaknade typ kvart i sex idag, tog en buss med Linnéa 06.25, sov HEEEELA vägen till lycksele, sjukt skönt. Eller not... Mamma hämtade oss, nu har jag precis varit på sjukan och tagit min sista livmoderhalscancerspruta, (fortfarande ett SJUKT långt ord!) och nu sitter jag här med mina vänner! KEN är en av dom, även MELISA. (de ville så gärna bli nämda i bloggen, HEH)

Igår hade jag förövrigt min första live-spelning med JB, spelade dubbelt så mycket som det  var tänkt men whattahell, sånt är livet. Min hals är annars död idag, men whattahell där med, livet leker anyway!

NU äre typ lunch, eller för de andra då, jag ska väl mest... TJILLA! HEH, puss på er!!!

Fet

HEY!!!! Har en sjukt tjill kväll @ Natalis place! FF, men tyvärr utan Pillinnea... Hur som helst, jag och Natali var duktiga och lagade spagetti och köttfärssås, smarrigt säger jag bara! Gjorde dock typ sjukt mycket mat, 400 g köttfärs och massa spagetti men vi var duktiga flickor och proppade i oss alltihop! Nu väntar bara vår snickerskaka, och jag kan lova att jag kommer inte vara hungrig när jag kommer hem! Ojojoj ändå. Aja, nån gång måste man ju få dra lös och inte snåla med maten! Kommer med  bilder på maten senare när jag kommer hem, har inte min kamerasladd med mig unfortunately. Men men, det får ni ta och leva med helt enkelt! Nä nu ska vi ta och proppa i oss den där kakan ska ni se! Puss på tjockislivet!

HELVILT!

Jag kan förövrigt tillägga att jag för tillfället sitter med 19 helgalna grabbar i ett klassrum, I'm going nuts, so are they, jag saknar Linnéa, ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!!!

Jag är evigt tacksam!

Guten tag! Sitter och har svenska, eller rast egentligen men skillnaden är fan hårfin. Aja, jag har då jobbat på bra idag känns det som! Jag är allt en flitig liten flicka. Har i alla fall hunnit springa ner en sväng på musikanten och träna litegrann inför vår spelning imorgonkväll, jag börjar fan bli nervis nu. Men whatta hell, just go for it. Jag hoppas i alla fall det kommer gå bra. Sen måste jag bara få uttrycka min tacksamhet till att vi har musikanten! Haha, jag låter lite bögig här men asså det är så jävla nice! Har i alla fall lyckats överleva en dag utan Linnea, och jag är inte ens skadad! Eller ja, så lite skadad man möjligtvis kan bli i vår klass dårå. Nej nu ska jag ta mig i kragen och fortsätta skriva lite på min bokanalys! Tjingeling!

P-p-p-powerpoint

Godmorgon allesammans! Sitter än en gång på datorkunskapen, tycks alltid blogga när jag har den här lektionen... Det verkar lite som att jag slackar efter. But I'm not accually, what a miracle. Jag är faktiskt färdig, och nu ska vi bara ha våra presentationer. I alla fall, blev inte alls en tidig kväll igår, JAG MÅSTE TA OCH GE MIG! Jag kommer bli undersövd och apatisk. Fy mig! Aja, än så länge lever jag. Idag blir det i alla fall lite ensamt på skolan, favorit-Linnéa är ju inte här idag... Lite tomt, men I WILL SURVIVE! Hoppas jag. Vi märker ju i slutet av dagen. Ikväll hoppas jag på att få träffa mina två räserbrudar Natali och Linnéa och få mysa lite. Hörde ett rykte om att Natali hade ff så det är väl bara att ta tillfället i akt! Blir nog supermysigt tror jag.
Nej nu ska jag ta och koncentrera mig på Anthons otroligt fagra powerpoint-presentation om MOI! Wonderbart.
Puss!

Tidigkväll

Godkväll! Ikväll har jag sannerligen tänkt göra en tidig kväll! Dock inte så tidig som jag hade hoppats, men nåväl, tillräckligt tidig. Ska gå och borsta gaddarna NU och sedan krypa till kojs och sova riktigt gott, och tagga en dag utan Linnéa imorgon. Usch... Jaja, I can do it. Sleep well cykelställ!

Ännu mer soft!

Hej IGEN.... Sitter fortfarande på musikanten, ingen träning här inte. Än så länge i alla fall. Snart kommer i alla fall några fler från vårt "band" så vi inte bara är två stycken... Går kanske lite bättre då! Jaja, jag återkommer vid ett senare tillfälle, än en gång! Puss på er!

Soft

Dagens första uppdatering! Sitter nere på musikanten och myser. Eller väntar. På bättre tider i stort sett. Nej men vi har tänkt repa lite inför spelningen på torsdag, det behövs vill jag lova. Aja, nu ska jag göra nåt mer vettigt, spela en trudelutt på pianot kanske, eller bara chilla i den stora röda skinnsoffan. Livet är allt bra wunderbart idag!

Galet trött. UHH

OJ, över 40 läsare idag, har väl hänt kanske två gånger förut. BRA RUTTAN TUTTAN!
Aja, blev inte alls nån tidigkväll för mig, tyvärr, trots att jag verkligen behövde det! Istället kom jag på typ halv nio att jag knappt hade börjat på vår engelska-berättelse som ska vara inne imorgon, så då blev det lite snabb-skrivning på den fram tills nu när jag inte orkar längre och min hjärna säger stopp. Jaja, får väl bli att fjäska lite för Henrik imorgon då... Pust. GODNATT, min alvedon börjar verka och jag vill bara mojsa ihop mig.

Tjill!

God kväll! Hela min eftermiddag har varit unbelievably chill, har mest bestått av dator - tv - dator - tv - dator osv, ni kan ju tänka er fortsättningen. Gjorde i alla fall supermumsig middag, MM jag älskar halvfabrikat, det blev pulversoppa (kantarellsmak, faktiskt riktigt gott!) och limpa. Haha, luxury. Hade i alla fall tänkt göra en GALET tidig kväll, har tänkt gå och borsta tänderna redan nu. Ska ta en alvedon och sedan sova måååånga timmar för att förhoppnigsvis bli av med den här envisa förkylningen! Förstår inte att den fortfarande sitter i... Men men, vad gör man. Skulle egentligen ha skrivit klart min engelska berättelse idag, men vet ni vad? Min fantasi är likamed NOLL just nu, jag förstår inte, jag klarar inte av att skriva helt enkelt. Inte på beställning i alla fall, det är nästintill omöjligt.. 2 bad 4 me kan jag ju bara säga. Nej nu ska jag ta mig i kragen och sova ruset av mig, hehe! Godnatt!

Dödens chokladbollar

Måste förresten få berätta om min lite obehagliga upplevelse igår kväll!
Min lilla berättelse börjar för 3 dagar sedan, närmare bestämt i fredags. Min mor och lillebror var ju som ni kanske vet här hos mig i min lilla lägenhet. Jag och lillebror hade myst till det lite och bakat chokladbollar, men vi åt inte speciellt många så de hamnade i en burk i kylskåpet. När vi sen skulle hem på fredagkväll tänkte jag att jag kan ju ta med chokladbollarna så dom slipper sitta ensamma i mitt tomma lilla kylskåp hela helgen, så jag tog burken + en väska och bar ut det i bilen. Det är i alla fall vad jag minns. När vi kom fram till mormor den kvällen hade jag helt glömt bort de där chokladbollarna, och jag kom inte ihåg dem förrän dagen efter. När vi då skulle hoppa in i bilen hittade vi inte åt burken med chokladbollarna, vilket var ytterst underligt! Men men, jag orkade inte bry mig speciellt mycket, chokladbollar är ändå ingen favorit hos mig. Hu som helst, jag levde ett normalt liv över helgen, och kom tillbaka till umeå busstation igår, 21.40 som ni kanske läst i ett tidigare inlägg. Jag blev tvungen att gå från tegsbron och hem till mig, och det var väl inte supertrevligt väder, och det var ju inte ljust heller, så jag ringde min kära vän Jessika så hon fick hålla mig sällskap. Jag visste att jag hade lite ström i telefonen men jag visste att det åtminstone skulle räcka ett litet tag. När jag sen kom in till min lilla lägenhet, kring halv elva, och ser mig omkring ser jag att på mitt lilla köksbord står BURKEN MED CHOKLADBOLLARNA! Oh my god tänkte jag, they're here to kill me! Jag hann berätta ungefär halva den här berättelsen för Jessika innan min telefon dog, och där stog jag nu, ensam i mitt hem med en burk ilskna chokladbollar.. Detta kan ha varit det mest traumatiska jag någonsin varit med om! Chokladbollar är lömska varelser, jag litar inte på dom för fem öre. Det blev så att jag stängde in dom i kylskåpet, där dom hör hemma, och just nu sitter jag och smaskar upp dom en och en, allt för att förhindra dom från att attackera mig.. Som Barney Stinson hade sagt, TRUE STORY!


My day so far

Goddag! Min skoldag went by någorlunda smärtfritt, utom den olidliga kylan när jag skulle hem. Jag kan inte för mitt liv förstå hur det kan bli så djuriskt kallt! Det går inte! Aja, imorgon har jag i alla fall planerat min klädsel, det blir vinterjacka, halsduk, mössa, vantar, en tjock stickad tröja och tjocksockar. Underbart! Verkligen supermysigt med stickad tycker jag, så länge det inte sticks... Nej nu ska jag snart börja göra lite middag tror jag, och sen skriva lite på min engelska-berättelse! Huvva så hurtigt. Ha en fortsatt trevlig dag!

Uppe med tuppen!

Idag är Rutan uppe med tuppen! Faktiskt rätt otroligt med tanke på att hon inte somnade supertidigt igår. Aja, nu taggar jag i alla fall än en gång att äta müsli! Hah, låter som att jag är gravid eller nåt, med mina cravings. Men men, man har ju sina perioder i livet. Nu ska jag hoppa i duschen tror jag, och sen fika LÄNGE och sen bege mig till dagens första lektion, MUSIK! MMM yummi, loving it! Jag hoppas alla andra får en lika bra start på dagen som jag! Puss!

Stiger fortfarande!

Åh jag blir så glad när jag tittar på min statistik! Har stigit sjukt mycket idag, med typ 10-15 läsare! AWESOME! Haha.. Låter jättemesigt, jag vet, men jag blir så jävla nöjd! Wouhhhh! Haha.
Kom i alla fall till Umeå busstation tjugo i tio, men det tog ju ett tag att ta sig hem, närmare bestämt 50 minuter, men whatahell jag hade trevligt sällskap av Jessika i telefonen. Snällt värre. Kom i alla fall hem och åt min efterlängtade müsli! Haha, hade världens craving efter müsli på bussen.. Äntligen fick jag min dos! Smaskens var det! Men nu ska jag sova så in i bomben, för imorgon taggar vi musik! Woho! PUSS!

Hej mitt vinterland!

Andra uppdateringen för idag, har egentligen inte mycket att tillägga från förra gången.. Har packat ihop lite saker nu. Eller lite, i stort sett allt jag sett.. Får se hur det går med att få hem allt sen! Spännande värre. Har i alla fall plockat med mig lite nödvändigheter, som badlakan och tjocka tröjor och jackor. (Vintern närmar sig med rasande fart, inte sant?) Väskan blev förvånansvärt tung, vilket inte alls var meningen.. Så går det när man har ett hus fullt med gamla outforskade utrymmen med kläder osv. Tyty. Hur som helst, kan ju säga att det snöar här i Nåda. Det bara yr snöflingor utanför fönstret. Men det är ju mysigt, jag får en sån otrolig jullängtan redan nu! Så himla mysigt med tända ljus, julgardiner, mandariner... Huuuuvva, jag får nästan rysningar känner jag! Nej nu ska jag koncentrera mig på att få med mig allt jag behöver för att överleva några kalla veckor i Umestan. Puss på er!
Bara jag som älskar stan på vintern? (Om man slipper slask..)


Woho, besökare!

Woho, jag känner hur min besöksstatistik ökar! Oj så roligt, förut har jag väl haft typ 7 läsare per dag, hehe. Nu har jag väl kanske i genomsnitt 20-25? Hihihi, jag är så otroligt nöjd asså. Skämt åsido, jag förstår faktiskt inte varför nån läser min blogg överhuvudtaget, men tacksam är jag.

Vaknade i alla fall kring halv tolv, steg upp, fikade en HUGE frukost, smaskigt värre. Såg lite tv, gjorde absolut ingenting av värde, men nu för ett tag sen tog jag mig i kragen och klädde på mig och tittade busstider för ikväll! Så kl 18.10 sticker jag tillbaka till Umeå igen, känns faktiskt rätt skönt, jag blir så otroligt understimulerad här ute i skogen! Förstår inte hur jag kunnat uthärda typ 13 år av mitt liv här... Helt ofattbart! Aja, jag är i alla fall glad att jag flyttade, I REGRET NOTHIN'!
   I alla fall, när jag kommit fram till Umeå sen får vi se hur jag tar mig hem, lär väl ha en helt okej tung väska, och ingen cykel, och sådär 2.5 km hem till mig.. HM, vi får se hur det går! Men det ordnar sig, en långpromenad sådär vid tio på kvällen är ju sjukt mysigt.. Eller?

Nu ska jag ta och packa ihop alla mina saker typ, om jag orkar vill säga... HEH! BusRut. Pusshej!

Inte pigg, men glad

Hej allesammans! Blev en kväll i Malå trots allt, och jag hade trevligt, kramades en massa! Mmmyspys =D Måste verkligen tillbaka snart och kramas lite till! Hur som helst, blev mest att hänga med Melisa, Ante, Sebbe, Elina, Caisa och Emelie. Fast då träffade vi självklart en massa folk ute på byn, kärt folk som jag inte träffat in ages känns det som! Aja, tack för ikväll i alla fall. Och ANTE, jag håller kontakten med dig! U know what I mean.
pusssssss på livet!


Regina Spektor - Oedipus

God eftermiddag! Kan säga attdet är SJUKT JÄVLA KALLT nu asså. Helt galet, jag fattar ingenting. Det känns som att det gick från sommar till vinter på två dagar, bokstavligt talat. Aja, ska väl inte klaga, stora halsdukar och vinterskor är ju mysigt!
  Får i alla fall se om det blir malå ikväll. Hoppas det! Kan hur som helst bjuda på en bra låt innan jag hoppar i duschen!

Tvätta gärnet

Ey! Sitter i bilen på väg hem nu, än en gång. Haha, blev så att vi stannade hos mormor och morfar och åt och sov i stort sett. Nu är vi i alla fall på väg hem, på riktigt. Väl hemma blir det väl att tvätta gärnet, inte supertaggad men vafan, två veckor utan tvättmaskin och garderoben är inte så full. Funderar på att försöka styra upp nåt tills ikväll, ger fan i att jag är sjuk, jag vill bara träffa malåbor! Har inte gjort nånting i malå sedan jag flyttade, helt sjukt! Verkligen INGENTING är sig likt nu motför i somras bara! Ojoj. Aja, får väl försöka fixa ihop nåt. Får se hur det blir! Återkommer med resultat! Puss

Auch

har man suttit lite för länge vid datorn när ögonen, armbågarna och halsen svider? (Angående armbågarna, jag ligger på mage i sängen och jag har räfflade lakan. Skavsår så att säga) Börjar dessutom bli förjävligt varmt! UH vad jag är sjuk och äcklig. Aja, godnatt säger jag!

Loving it!

Hey, och TACK för alla kommentarer. Det är så himla roligt att komma in och se att nån faktiskt läser min blogg! HIH så trevligt! Sitter i alla fall i bilen nu, på väg till mormor och morfar! Blir att ta en snabbsväng förbi där innan vi sticker hem mot nåda. Har i alla fall haft en riktigt härlig dag idag! Lillebror följde med till musikanten på morgonen, vi spelade mest hela tiden, sen fick vi lunch, så jag, mamma, Olof och Linnéa stack och käkade kinafood! Smarrigt. SÅ mätta och belåtna kom vi tillbaka till skolan där vi fick veta att vi skulle gå en tipsrunda.. Superkul, träningsvärk och paltkoma. Galet jobbigt... Men jag var en fighter och uthärdade! Sen drack vi smoothie i uppehållsrummet och jag hade mitt livs längsta skrattanfall. Inte kul! Faktiskt. Hur som helst slutade vi efter lite lekar osv, så kring kvart över två begav jag mig in till stan för att träffa Olof och mamma igen. Vi gick en liten sväng, köpte lite nödvändigheter, träffade BIG'sis och vi gick en sväng på stan, köpte lite tuffa prylar till lil'brothahn, sjukt tuff blev han, pysen. Sen stack vi hem, handlade lite och käkade frassemat. Är nu galet mätt igen, men fortfarande väldigt belåten. Alldeles underbart härlig dag idag faktiskt. Wonderbart!

Bday's comin' up

Förresten! Kom just på att jag fyller år om 30 dagar. DET är vad jag kallar PHETT MED NICE!

MYSPYS!

Ojojoj så myspysigt vi har det, lillebror, hunden och jag. Tvn står på hög volym och här sitter jag och gluffar i mig saft, godis och chokladbollar! Olof sitter mest och ser cool ut med mina big-brills, och Isa ligger och pustar på madrassen. om man ändå fick ha det så här bra varje dag...

Träningsvärk!

HELVETET vad träningsvärk jag har idag! Ni kan inte förstå!!! Steg upp imorse, kände mig lite mör i mage och rumpa, jobbade på på matten, åt lunch, gick rätt så bra än så länge, och så på eftermiddagen bara brusar det upp och jag kan knappt gå längre! FY å fan, helt galet... Anyway, hade som sagt matte första lektionen, sen nån föreläsning om alkohol och narkotika, sen brännboll. Kände mig inte så peppad på nånting, blir bara sjukare och sjukare, men he ä ba å bit ihop å håll igen! Nu ska jag i alla fall försöka ta tag i mitt liv, fixa nåt och äta och kanske träffa syrran inne i stan eller så. INTE igår man träffade henne vill jag lova! Sen kommer mamma och lillebror och stannar här tills imorgon. Mm så mysigt!

Mat nu. Mums!

RSS 2.0