BAILANDO BAILANDO

Rutan har anlänt till Malå! Discomusiken dunkar i högtalarna och mat inväntas. Grillat står på schemat. Känns, passande. Kanske sprättar en öl, kanske inte, hur känns det lilla mamma? Redlös var ordet, eller?
Nåväl, ska gå tillbaka till mitt sällskap och visa min tacksamhet att de faktiskt vill umgås med en sån som mig! (Y)
PUSS

Aaaaaaaaawesome!

YES, vissa är lediga hela dagen idag! Innebär att jag, Linnéa och Robin sticker till malå med en buss nu kl 10, kommer dock inte fram förrän 4 men det är smällar man får ta! Ikväll blir CHILLLLLL och jag taggar och allt sånt där man ska göra.. Nu ska jag typ återgå till att chilla vid Linnéas dator (Har våldgästat den medan hon är hemma hos sig) så att... HA EN BRA DAG; FÖR DET SKA JAG!


Random

Så där ja, nu sitter jag hemma på sängen och äter mat. Blev verkligen att skrapa ihop nåt att äta, men det gick!
Efter att jag käkat och sett Simpsons klart ska jag packa ihop, och diska. Ska även försöka lyckas med en tidig kväll! Har inte blivit många såna den senaste tiden, och lär inte bli det i helgen heller, så tonight is the night! NÅVÄL, mitt internet är LÅNGSAMT så att.... HA EN TREVLIG KVÄLL!

jag orkar inte

Black smokers är mittpunkten till många olika ekosystem. Dessa hetvattenkällor är djuphavets enda energikälla och förser därför djuphavets invånare med den energi som krävs för överlevnad. T.ex. så omvandlar arkéer och extremofiler bl.a. källornas värme till energi. Arkéer och extremofiler är båda bakterier, och mer komplexa varelser, som t.ex musslor, livnär sig på dessa....... BLABLABLABLABLABLABLA

Jisses Amalia

Hej! Mitt internet hemma är överanvänt denna månad och därför går det LÅNGSAMT. Orkar inte sitta vid datorn nånting nästan. Prioriterar spotify och läxa.

Igår var jag i vännäs. ASNICE att träffa folk man saknat, PUSS PÅ ER! Idag försov jag mig. Förstår inte vad som händer med min trötthet, är jag dödligt sjuk eller nåt? Vaknade inte ens av min väckarklocka imorse! Jag sov STENHÅRT! Tack Linnéa för att du ringde och väckte mig! Kom trots detta en timme sent... Ej okej! Men då ska jag istället jobba riktigt jävla hårt på naturkunskapen nu. FOKUSERA RUT!

Kort

HEY, har en  bra dag idag, sticker iväg till vännäs med linnéa efter skolan och ja... Jag vet inte vad mer jag ska säga. HEJDÅ!

Tiger


Shame on me

Nej, USCH säger jag bara! JAG ORKAR INTE FÖRKYLNING! Vaknade upp för bara ett litet tag sen, i Linnéas uppblåsbara säng. Som ni då förstår gav hon mig ingen slap och bad mig dra åt helvete.. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Men det är väl bara om vi tränar lite om jag och hon ska bli roomies later on! (Y)


NÄ, upp och hoppa. Eller nåt. Skriva ett tio minuters tal i alla fall. Fungerar lika bra liggandes!

SÅJA

SÅDÄRJA, då har jag och Linnéa mejlat lite lägenheter! Får se om vi blir roomies later on then! (Y)
Förövrigt ska jag SLUTA VÅLDGÄSTA LINNÉA OCH GÅ HEM TILL MY PLACE NU, LINNÉA, SLAP ME IN THE FACE OCH SÄG ÅT MIG ATT DRA ÅT HELVETTE!!!!!!!!


DÖENDE

Kan ju säga att min förkylning INTE blivit bättre under dagen.. Känner mig som en hårboll katten kastat upp, eller möjligtvis slemmet på en padda. Hatar även att halsen fungerar, ända tills man ska sova, DÅ blir den inte rolig för fem öre. Kliar, river, irriterar. Känns som att man inte kan andas. Blev tvungen att stiga upp från min powernap och lägga två halstabletter i en kopp och hälla på varmt vatten. Kurerar väl sådär, men man tager vad man haver.
Har förresten inte sagt att jag befinner mig @ Linnéas place. Mycket mysigt, trots att vi båda är sjuka. Funkar ju det med!

I told you to be patient

AH, detta blev minst sagt en härlig dag! Inte lika härlig för min hals dock, men vad gör det om hundra år? Blev att sjukanmäla sig från idrotten så jag har bara musik hela dagen + att jag hunnit sitta nån timme på apberget och glassat i solen med ma fellas. Det satt fint en eftermiddag som denna!

Sen ikväll ska jag väl kanske hem till mig, kanske städa, om jag orkar, annars lägger jag mig på spikmattan och läser i min engelskabok. Låter helt okej det med faktiskt. NÅVÄL nu ska jag utnyttja strömmen i min dator till MAX innan den dör...!

då kör vi

Hejsan hoppsan. IDAG är en... Ja, jag vet inte riktigt vad jag ska säga, både bra och dålig dag. Har blivit sjukligt sjuk, halsen havererat och snoret ska vi inte ens tala om. MEN jag kurerar mig, halstabletter, nässpray, näsdukar och riktigt jävla bra musik är allt som krävs, I CAN DO THIS, i will survive.

Idag har jag bara awesomea lektioner. Dock innefattar två av dom sång, vilket kanske inte är det mest optimala för min röst, men för tusan, man lever bara en gång! Har även gympa efter lunch, men den skippar jag. Kanske får gå ut på en promenad i stället. Funkar lika bra!

FÖRÖVRIGT, GRATTIS JESSIKA, I EFTERSKOTT! TILL HELGEN SKA JAG FIRA DIG SOM DU ALDRIG BLITT FIRAD FÖRUT! (Y)

Bankrutt

Kan idag säga att jag aldrig varit så fattig i hela mitt liv. ELLER nu ljuger jag, men jag har i varje fall aldrig haft så lite pengar på mitt konto. Dagens kontoutdrag ekade tomt. 1.92:-  var den lilla summa som faktiskt fanns kvar att avnjuta. ACK OCH VE tänkte jag, hur skall detta gå? MEN lilla Rut är inte dum hon. Hon har nämligen gjort upp en ekonomisk plan! För tillfällen som detta har hon nämligen sparat undan lite småpengar då och då i sin lilla pengagömma. Dock krymper summan snarare än ökar. För stunden finns där tre hundralappar, åtta tjugolappar, sex tior, tre femmor, tjugotvå enkronor och fyra femtioöringar, motsvarande 559 kr. I början av månaden fanns där 700. Då kan man tänka sig, vad gör hon med sina pengar? JA, det är en bra fråga. Ty ty ty.. Nu får det bli skärpning!


VILKEN SÖNDAG!!!!

GODDAG!
Har nu vaknat upp i Natalis lya, och nu ligger vi fyra utslagna brudar i soffan och ser Herkules och kärar godis. KAN MAN BÖRJA EN SÖNDAG PÅ ETT BÄTTRE SÄTT?!

Idag väntar en tripp in till stan, mest för att lämna Michelle @ busstationen, men jag kanske drar en liten fönstershopparrunda innan jag sticker hem till mig och kanske tar tag i lite skolarbete. Måste verkligen göra det. Är även jähähättetaggad på att fara ut och springa, MEN TROR NI DET GÅR? Nej, jag är INTE kry för fem öre. Natali den lilla jäveln har smittat mig, och nu ligger jag här med nåt som kan liknas vid en myrstack i halsen. PAINFUL är ordet, och kliar gör det också.. MEN jag har bunkrat upp med halstabletter, så förhoppningsvis ska jag överleva det här också.

TYVÄRR har jag inga bilder att bjuda på eftersom jag nallat Natalis dator, men kanske lägger upp nåt fint när jag kommer hem, ÅTERSTÅR ATT SE! (Y)

ligger lågt, eller?

Som det brukar bli, ju mer man har att göra, alltså skriva om, ju mindre bloggar man. Men det är så det ska vara, inget konstigt med saken! Idag har i alla fall varit smullfockad (Som Anna hade sagt) av både det ena och det andra. Mest chillaxande, men även smånbus som en tripp till forslunda för att hälsa på some of ma favourites! Blir även att sova över hos Natali denna kväll, så jag har nu haft för mig nåt i mer än 24 timmar, och jag kan ju säga att det är inte jättevanligt för att heta Rut Morén, QUEEN OF CHILLAXING! Jag vet faktiskt inte om jag är en ensamvarg eller om jag trivs bäst bland folk.. Nåt mittemellan skulle jag gissa på faktiskt!

NÅVÄL, nu ska jag väl kanske invänta resten av brudarna för en fortsatt trevlig kväll!

Värt

Ja, som ni ser har jag varit lite inaktiv på bloggen idag men jag har haft så jävla fullt upp med folk hit och dit att jag inte ORKAT! JAPPPPPPPP

PRAISE JESUS

GODMORGON ALLA PIGGA OCH GLADA! Idag är en lyckans dag, jag är uppe i tid, har tagit kanske världshistoriens härligaste dusch och sitter nu på mattan och chillar medans jag febrilt försöker få Linnéa att vakna till liv och inse vilken jävla bra dag vi har framför oss!
OH HAPPY A uhn tiss uhn tiss uhn tiss

Låt bilden tala för sig själv


nice

NATALI ÄR OKEJ, jag har haft en awesome night, har fixat naglar, ätit mat och chokladpudding osv. 2TALLY AWESOME!!!!

KOM IGEN NATALI

Ja, för att kompensera dagens "sovmorgon" jobbade jag på helt okej flitigt på naturkunskapen. Flitigare än jag gjort tidigare i alla fall. Mitt ointresse i ämnet gör väl att "flitigt" mer blir "försöker". Men, det går ändå! NU ska jag fördriva tiden en timme, kanske dra en fönstershoppardag på stan, tills jag ska möta Linnéa och sen påbörja den efterlängtade tjejkvällen! Och jag hoppas verkligen med hela mitt hjärta och själ att Natali är frisk som en nötkärna!!!

I can't wait for you to shut me up

Oj vilken tokig morgon det här blev då... Började med att jag vaknade kring åtta och kände att nej, idag är inte min dag. Mådde inte alls bra! Kan inte sätta fingret på vad som var felet, men jag var bara död i stort sett, så det blev till att skippa matten idag (FÖRLÅT MAMMA, men jag har faktiskt bra betyg i matte....) och nu satsar jag istället på att sticka på Naturkunskapen nu halv ett. Kom precis ut ur duschen och nu ska jag göra lite mat så jag klarar dagen, för ikväll blir det TJEJKVÄLL! Hoppas jag, så länge inte Natali håller på att bli sjuk... Nåväl, vi ber och håller tummarna! (Y)


vasst

NU lägger jag mig på spikmattan en tjuga sen kastar jag in handduken! TJING

Åh vad vi har kul jag och mina strul yeah yeah

YES, då har jag gjort min tredje "release". Jag och Anna gjorde en låt nån gång i mars, och nu ÄNTLIGEN har vi fått den. Så sjuhuhukligt kul man kan ha med att göra en plojlåt! Helt sinnessjukt. Sitter då och skrattar i min ensamhet just för tillfället. Helt underbart! (Y)

Nämen då har man alltså gjort sin rappdebut! Inte alla dagar man gör det. Nu återstår väl bara släppa låtarna offentligt? Den dagen, den sorgen...

NEW ME?

FREAKIN AWESOME

HAH förövrigt, SJUKT AWESOME att jag inte ens behövde be om hjälp för att få hjälp med punkteringen! Mh, hyresvärden ringde just på med besked om att han ska fixa mitt däck. ALLTSÅ TACK, så underbart!!!

FORTSÄTT SIMMA

Alltså jag kan inte med ord beskriva hur glad jag blir när ni kommenterar!!! 4 REAL DUDES!

Nu ska jag ut och försöka laga min punktering helt själv, CUZ I'M THE MAN. Sen ska jag städa jävel här hemma, för imorgon blir det tjejkväll. WOHO! (Y)

jag är hungrig

Ååååååh vad roligt att få mycket kommentarer! TACK, FORTSÄTT SÅ! (Y)

Igår var typ bästa dagen i mitt liv, serially. Låg på spikmatta typ en timme sammanlagt, gjorde lite läxa, (okej, kanske inte jättebra men jag måste ju få leva lite också..) åt god mat, blev bjuden på asgod tårta, lyssnade på awesome musik, sov med Linnéa osv osv osv. Glömde iofs min telefon hos Anna igår + att jag försov mig idag, meeeeeeeeeen. Det går!

Oh lord.

Jag har idag blivit socialt avlivad. Alla på min msn-lista, FÖRLÅT, jag skriver INTE såna saker som skrivits ska ni veta! Jag är INTE dum i huvudet eller psykiskt störd. Bara så vi har det figured out! Damn those crappy "friends" of mine.

Underbart!

SÅ ATT, ikväll blir ju en lagomt tidig kväll för mig verkar det som... Mitt mål för idag var väl typ att sova klockan åtta. JAHA och var hamnade jag? Framför datorn med tuhuhusen sidor musikhistoria att plugga till + en halv engelskabok att läsa ut. Jippi.

AWESOMENESS



hahahahahahahaha värt

Ja, vad ska man säga om min dag hittills... Har fått punka på cykelt. Kom 10 min försent imorse pga. det. Jag har inte käkat frukost, hungrig som ett as! Fast i övrigt är dagen helt okej. Haft en chill lektion med mest massa snack. Sen har vi HLR på gympan vilket innebär inget ombyte eller nånting! Sen sång efter det då. Blir en lång dag, men det brukar aldrig vara några problem. NU ska jag i alla fall koncentrera mig på vad det än är vi gör, jag är inte säker... SÅ ATT! Aufwiedersehen!

Snabba Ryt

Titta vad min älskade vän Oskar har satt ihop! Sött att hans lektionstid går åt till sånt här!UNDERBART. ÄLSKAR filnamnen!
Denna kallas "Eyes on the price Ryt"

Denna med det smickrande namnet "Laidback snabbryt"
"ryt tar en bensträckare"

"snabb ryt agerar smygare.... schhhhh...."


THAT'S VERY HOT!

ÅH vad jag trånar efter denna!!!

and my hair's a mess

Så här såg jag förövrigt ut när jag gick och la mig i natt. GISSA OM MITT HÅR IS A MESS IDAG?

Vilodag up my...

VAKEN OCH PIGG SOM EN LÄRKA!

Eller nåt sånt. Jag har i alla fall inte stigit upp så här tidigt frivilligt på ett tag! Idag ser ut att bli en "Hej, söndag är vilodagen men det ger jag fan i för idag ska jag vara duktig"-dag. Börjar den i alla fall bra(?) genom att ligga och smaska naturgodis. Blir det sen som jag vill ska jag försöka hinna diska bort disken från igår, göra ett ryck med städningen och verkligen organisera upp här i lägenheten, kanske hinna ut en runda, fixa lite oinlämnade skoluppgifter och även handla veckans käk!
Det låter väl inte som helt ouppnåeliga mål? För min del kanske, men idag ska jag banne mig klara det här! Med bra musik i systemet går allt.

MAT (Y)

Nudlar är bra nattmat. INTE. Men det funkar. Äter sjukt lite nu för tiden (JOSEPH!) and I don't like it. FOOOOOD'N'FAT is how I roll.

snabbis

och NU har rutan stigit upp! Orkar inte skriva nåt vettigt, men idag blir en bra dag!

Bra Rutan!

Anna om FREITAG - fri-dag!:
Du har börjat jogga apmycke! Muskler till sommarn måhända*?:D


JA ANNA, JAG HOPPAS JU PÅ DET! Risken är väl liten men då har jag ju i alla fall försökt!











FREITAG - fri-dag!

Och ännu en uhuhunderbar glider förbi under mina fötter. Försov mig imorse, vaknade åtta, stack till skolan utan mat i magen, fick höra att vi skulle ha cirkus 30 minuters lektion sen slut för dagen! (Y) 
Jag, Linnéa, Anna och Robin stack till Haga & fick käka American pancakes med chocolatechips(?)och sirap! Stekte lite på balkongen, lirade lite gura, njöt av sällskapet osv. Senare stack jag och Linnéa och jag dumpade av henne @ JB, och nu ligger jag här hemma i min säng och glassar. Har öppnat vädringsfönstret och dörren för att få in lite luft i lägenheten. Snart ska jag tvärdiska bort allt jag har, sen städa ihop lite här hemma och så småningom ut och springa en sväng! Jösses vilken fartfylld dag säger jag bara!

Nåväl, jag njuter för fulla muggar!

ps, jag är inte psarn!

FÖRÖVRIGT! Vad sägs om bruna ögon?
FÖRE                                                                    EFTER

Kändis!

HEY! Såg att jag hade lite random pics på mig själv från gud vet när! Jag är sannerligen en sann skönhet ska ni veta, SJUHUHUKLIGT vad tjusig jag kan bli på bild alltså!
Förövrigt kommer jag, Anna, Emli och Viktor bli JB-kändisar from now on. Var på en liten spontan och impulsiv photoshot i mediarummet idag för nån affisch för att representera JB.. Not bad! Eller? Nåväl, så här fin kan jag vara!


In the sunshine

HAPP, då var även denna dag uthärdad. I alla fall det värsta!
Efter skolan stack jag, Linnéa och Natali en tväris på stan. Jag köpte inte en endaste liten pinal och jag kan säga att min börs är inte annat än happy! Måste ju se till att hålla ekonomi i okej skick nu, vill ju spara lite pengar till sommarn så man kan glassa på som bara den då!

Nu har jag i alla fall precis kommit hem och håller på att tina lite kycklingfiléer som jag så småningom ska klura ut nåt gott att göra av till middag. Sen blir det nog att sticka ut en sväng och springa, om jag inte diskar först. Vi får se hur det blir med det.. Mitt budskap i alla fall är att jag har varit duktig idag!
Nåväl, facebook lockar!

Torsdag var det ja...

MH blev en mysig kväll hos Linnéa igår! Söt som hon är överraskade hon mig lite med lite smått och gott för i helgen! PUSS PÅ HENNE!

Har en dryg dag idag, matte och naturkunskap.. Kan ju säga att det inte är optimalt när man inte är utsövd. Efter skolan ska jag nog hem och diska, för hör och häpna, det behövs! SUX, but needs 2 b done.

Finally at peace

MMMMH @ Linnéas place. LIKE! (Y)

Vilken dag!

HEY! Steg upp typ.. Alldeles precis nyss! Nu blir det käk, sen blir det att ta sitt pick och pack och cykla iväg till Linnéa! GILLA (Y)

Fager

Så här ser jag förresten ut efter att först och främst sovit två timmar, sen uthärdat den olidliga värmen i min lägenhet. TJUSIG är ordet.

DÖDLIGT VARMT

Ja, nu när jag då uppfylld livets mål, lycka, är det väl lika bra att jag bara.. går och knarkar ihjäl mig? NOT.
Som sagt, jag ska väl vara världens lyckligaste nu, nygift och allt. Nåt som känns lite mer surt är att min lägenhet verkligen steker, and not in a good way, det är bokstavligt talat tusen grader här inne! Blir väl att ta sig en dusch snart, och sen slänga täcket långtbortifan i natt. JA så får det bli!

Fru Rut

Ghafoory var namnet!

OSV


ÅH JA!

Mmmmm älskar att jag sovit i två timmar nu, och att anledningen till att jag öppnade ögonen endast var för att få i mig mat. Efter maten = tuuuuusen timmars sömn!

ended up flat on the ground

Så, nu sitter jag här på resursen. Vet inte riktigt var jag ska börja i det berg med skolarbete jag sparat till nu. Jisses, jag nästan skäms över mig själv, att det alltid ska bli så här! Men, dock känner jag no worries, solen skiner och jag mår prima denna vecka så varför oroa sig. NÅVÄL, sju dödssynder HERE I COME

LIKEILIKE

HEY! Idag är en bra dag, hoppas jag. Vädret är fint, jag försov mig men jag hann, jag skrev prov, gick väl sisådär................... Men jag klagar inte, jag är på topp nu!


LIKEILIKE

HEY! Idag är en bra dag, hoppas jag. Vädret är fint, jag försov mig men jag hann, jag skrev prov, gick väl sisådär................... Men jag klagar inte, jag är på topp nu!

tummen upp!

Okej, det är såhär, idag har vart händelserik, eller tvärtom, beroende på hur man ser det, jag är glad och livet är på topp. TJUSIGT!

RESULTAT

Oskar, räddaren i nöden, är på väg med silverschampo!





För den som inte förstår så färgar vi håret

Detta är vad jag ägnat min söndagkväll åt! NICE!

true

"Den högsta lyckan i livet är att vara övertygad om att man är älskad för att man är sig själv, eller rättare sagt, trots att man är sig själv.

Victor Hugo

One more time


(Y)

Förövrigt, över 30 grader i mitt fönster idag. TODAY IS A GOOD DAY!

Pigg som en lärka!

Oj! Så här taggad har jag nog inte varit på mycket mycket länge! Solen skiner och jag har precis stigit upp efter att ha dragit mig ett bra tag. Nu ska jag gå upp och fixa lite nyponsoppa och frukt, sen kanske jag går ut på bron i finvere och bara steker! Sen måste jag tyvärr in igen för att städa ihop här, alltså städa på riktigt, inte bara stöka bort lite kläder och sånt. Nej, nu börjar det gå över gränsen med stökighet här hos mig. Jag måste organisera! Så att, så får det bli!
Sen får vi se om jag sticker ut och springer också, jag känner mig så galet taggad på allt som erbjuds idag känner jag! Sen blir det kycklingsallad till middag... Oj vad mycket jag har hunnit planera under min "dra-mig-tid"! Underbart!

Och tack än en gång för igårkväll måste jag bara få säga. It was awesome!
Men som sagt.. Godmorgon!

grr

Så här såg jag förövrigt ut ikväll, till skillnad från grimasen som jag faktiskt inte bar på hela kvällen!

HEY THERE!

OCH HON ÄR TILLBAKA FRÅN EN LYCKAD OCH TREVLIG KVÄLL! Blev lugnt, men minst sagt trevligt, och jag kan ju säga att Tina är minst sagt adoreable! Speciellt när hon sjunger "Booty call" och "I got it from my mama"... Helt amazing!!!

And here they are!

Har inte orkat redigera en enda bild faktiskt, men här är dom, au naturale!


LOOK, awesome girlssssss

En liten sneakpeak innan jag lägger upp resten.


MAT

HEY! Idag är en ny dag med nya möjligheter!

Så småningom ska jag väl stiga upp, klä mig och gå iväg och handla så jag inte svälter ihjäl här. Kan ju meddela folket att jag har knäckebrö, gammalt smör och saft hemma. Det går att leva på, men inte något längre tag!

Senare idag hade jag även tänkt lägga ut de otroligt fagra bilderna på mig och Jessika. That'll be great!

LITET SMAKPROV PÅ VAD SOM KOMMA SKALL!


Fixar & trixar

Sitter och trixar med lite bilderna jag berättade om, nu när jag äntligen kommit hem till min dator. FÅr se om bilderna kommer upp imorgon kanske. Sen får vi även se om ni ska få se en liten videosnutt vi gjorde. Som sagt, återstår att se! Den som väntar på nåt gott... ;)

TITTA DÅ!

DET BLIR UMEÅ! NU ni, det blir umeååååååå!

TINA, ÄRU UPPTAGEN IKVÄLL? JAG KOMMER FRAM VID TIO!

BESLUTSÅNGEST!

Okej, I need your help people!
Skall jag denna dag åka tillbaka till björkarnas stad eller skall jag stanna kvar i min hem"stad"? Jag vaknade nyss, och bussen går om cirkus tre timmar. MÅSTE BÖRJA BESTÄMMA MIG NU!!! help...

bered er på trubbel. dubbelt trubbel.

Just det, kom ju på att jag skulle berätta för er att jag och Jessika tog FETT mycket bilder när vi var hos min far, en liten photosession där, och jag bjussar på bilder när jag kommer tillbaka till umeå och kamerasladd och min dator osv. Men det kommer en rejäl bildbomb om nån/några dagar, så ni är beredda på det bara! ;)

No one's waiting by your side

HEJ! Min dag idag har varit HELT fantastisk, as always när man är med Linnéa-bruden. Spelat Dj-hero, sett solsidan, ätit god mat, (serveras det nåt annat i det huset?) tittat roliga youtube-klipp (Åh, gärna. ...NOOOOOT! Schas Ove, schaaaas!) träffat trevligt folk, osv osv osv! Skulle kunna fortsätta i evigheter.

Imorgon eftermiddag sticker jag åter till umeå, tror jag. Börjar fan tvivla nu alltså, jag vill ändå stanna här.. Fast jag vet inte, vi får se hur det ter sig. ÅH vilka tjusiga ord jag använder! Och tjusigt är förövrigt ett väldigt tjusigt ord! Jag gillar tjusiga ord.

Har förresten hittat en braig låt.


GOOD LOOKING!

MH, haft en trevlig lagom-dag idag med försovning, tandläkarbesök, träff med Ellen och Melisa och käk på dungers.

Imorgon ska jag vara med, TADA, LINNÉA!!! Gillart!

NÅVÄL jag och min bror hade en liten photosession bara för några sekunder sen! LOOK!

OSV


Follow me follow me follow me

LIGGER OCH CHILLAR @ JESSIKAS PLACE aka in Malåsund. Vi tog en buss från lycksele vid halv åtta, och när vi kom fram hit till ms satt vi igång Yes man tillsammans med en skål popcorn och oboy. Livet på en pinne!
Dagen har varit AWESOME, dock är jag några hundra fattigare, men vad gör det om hundra år?
Vi har även dunkat HELSKÖN musik några daga nu, får väl ta och lägga up några länkar!

Nu blir det sömn, för imorgon blir en tidig morgon och en lång dag! UNDERBAAAAART

Cuz I'm awesome

HEY! Snart sticker jag och Jessika till lycksele över dagen för att packa lite av hennes saker, sen sticker vi tillbaka till malå redan ikväll. Får se om jag sover över hos henne då eller vad som händer. Only god knows alltså!

Nä nu ska vi packa ihop så vi inte missar bussen! HA EN BRA DAG!

Med detta inlägg säger jag GODNATT


MH JAG ÄR SÅ SÖT

WOHO, PÅ EN HALVTIMME STICKER JAG TILL BACKEN MED JESSIKA! AWESOME DAYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!


GÖTT!

Nåväl gott folk, med trevliga besked från Jessika min vän om tjamstan imorgon kryper jag till kojs.

Som Lunkan sa tidigare idag; livet är fan wonderful. Som att vara bakis, fast tvärtom!

HEHEHEHE JAG SER SÅ ARG UT...........

HEY, precis käkat en god (dock sen) middag, nu sitter jag och proppar godis with ma mom, taggar lite allt möjligt, PÅSKLOV t.ex. Hm. NÄMEN TVN NÄSTA DÅ!

HJÄLP

Förövrigt, om det är någon som är villig att hjälpa mig med min bloggdesign är du mer än välkommen!!!!!!!!!!!!!!!!

ONCE MORE ily with all my (L)


What's cookin' good lookin?

MH, älskar hur man känner sig efter en dag ute på skotern osv.
LOOK OF TODAY; very sophisticated.

I thought I was the greatest one

Godmorgon! Idag är en inte så fullt vacker dag, men det gör ingenting för ut ska jag ändå! Snart sticker vi (Jag, Ag & min mor) + alla gäster och lite annat folk ner till sturekojan (?) och åker hundspann, TROR JAG? Som ni ser är jag väldigt.. Osäker idag, men det kan bero på att jag är hyfsat nyvaken också!

Men som sagt, nu ska jag bara proppa i mig nåt ätbart sen beger jag mig ut i dimman! (Misstolka mig rätt) Tjing

SVARA MIG!

Kan jag få ställa en fråga?
ÄR MIN DESIGN BYTT eller är det samma gamla "peace-rosa-tre egobilder på mig själv-tjafs" som tidigare? TELL ME!

Påskkkkk

Hey! Back on track från en helmysig kväll hos Robin! God mat, gott sällskap, varm bastu, bra film.. Jamen så att, vad kan man säga. Nu återstår bara att städa, äta och packa innan jag beger mig hem till lilla nåda igen. Glad påsk allesammans!

fan.

HATAR ATT MIN NYA DESIGN VÄGRAR FUNKA! Nu sticker jag snart till Robin... ADJÖ.

älskar att jag är blekaste människan på jorden.

Känns underbart att jag faktiskt överlevde gårdagen! Ingen rast och ingen vila, men det går ändå! Eller, rätt chill blev det faktiskt.. Gjorde väl ungefär inget vettigt igår utom att spela då, men det är väl rätt chill det med!

Har i alla fall en önskan idag; Att alla dagar var som gårdagskvällen var! Det är så sjuhuhukt härlig stämning, alla är på topp, alla snackar med alla, skojar och bara flummar. Så skönt det är, verkligen avslappnat, samtidigt som man ska hålla reda på sin nervositet för spelningen! Jag älskar det, ingen tvekan om saken. Önskar bara att alla dagar kunde vara så. Eller till viss del inte, då skulle det ju inte bli lika speciellt.. Det är lite lurigt det där egentligen, t.ex när man önskar att nånting varade för evigt, men då blir det ju aldrig detsamma om det är så jämt. Man ska nog tänka efter vad man önskar sig egentligen..

Ikväll blir det bastu hos robbelibobbelibus, och det ska bli så underbart härligt, hoppas jag! Hehe... Nämen alltså det är såna här dagar som sätter guldkant på vardagen!

Nu ska jag ta tag i mitt gigantigka diskberg sen börja packa lite för ikväll, och för lovet! PÅSKGODIS HERE I COME!

RSS 2.0