I think I really really need ya

SLUT FÖR IDAG, hey hey. Hade lektion mellan halv tio och halv tolv. HELT ok. Nu är jag hemma och ska göra lunch, och sen vara effektiv som satannnnnnnn. Städa, springa, läsa och diska är bara några av de saker jag har tänkt hinna med idag. Woho. Sen följer jag med Jessika och tittar på en lägenhet när hon slutat skolan. WOHO. Kunglig dag. Och just det, i eftermiddag kommer pappa och hälsar på. Förhoppningsvis bjussar han på mat. Mums.


Rudil snackar

HEY. Ligger avslagen i soffan med tre brudar runt omkring mig. Pimp? You might say, yes. Nej men jag har dambesök av Natali, Sandra och Jessika the sambo of course. Här sitter/ligger vi och bara pratar strunt. Jag och Jessika är hungriga, säkert de andra brudarna också MEN DET SKITER VI I. Or do we? Aja, fika snart röstar jag på. Taggar sovmorgon imorgon. Dock bara till 09.30 men det duger HELT KLART. Varje tisdag dessutom. Kung. Slutar dessutom efter lunch. Kung.

Nej nu, mackor och oboy!!!!!!!!

SJUKT VÄRT

Sådär. Jessika is back in the house och jag NJUUUUUTER. Har fnissat som en jävel i kanske en timme nu, bland annat åt FOE SHIZZLE. Kanske bästa uttrycket ever. Kommer användas flitigt inom den närmsta framtiden. Då vet ni. Egentligen borde vi sova nu men jag vill inte... Uhu. Imorgon är det skola. Uhu. Godnatt.

Hihihiiihihihihi *fnizz*

Såg Ellens fina inlägg om Paul Dano och jag blev genast tvungen att googla snubben. Första bilden som kommer fram var den nedan. FUlLKOMLIG HILARIOUS. Jag dog. Nu ska jag laga mat. Adjö. 

Söndags-tv är sämst...

Mornin' everybody! Nu har jag stigit upp och käkat frulle i morgonrock. Riktigt skönt att jag fått vara ensam sen igår eftermiddag kan jag säga. Det blir ju inte mycket ensamtid nu för tiden när man har sambo och grejer så nu har jag fått ta igen lite ensamtid. Däremot vet jag inte riktigt om jag njöt 100% av tiden. Först var det helt underbart, sen kändes det mest ensamt, sen var det skönt igen, sen blev jag nojig och började inbilla mig saker osv. Ja, det är underligt det där. Men för det mesta var det helt ok. Rätt skönt att sova tolv timmar också. Kändes som att det behövdes för att ta igen den förlorade sömnen igår!

Okej, och vad händer idag? Ingenting. Eller gör det det? Time will tell. Jag har i alla fall inte tänkt anstränga mig!

Pinsamt, jag vet.

Okej, förlåt, tredje inlägget på mindre än tre timmar, men jag kan inte hålla mig!

Jag såg trailern för I rymden finns inga känslor på tv alldeles nyss. Den har alltså premiär den 3e september, och jag kunde inte vara med taggad med tanke på att jag vrålälskade kortfilmen. MEN, som grädden på moset hör jag att i trailern spelas Salem Al Fakirs låt Astronaut, vilket enligt mig är en av hans bästa låtar. Får jag erkänna att jag fällde en tår? Jag vet, jag vet, ni behöver inte ens berätta för mig vad ni tänker för jag vet det redan. Men jag var bara tvungen att få det ur mitt system! Det var banne mig det finaste jag varit med om idag, FOR SURE!

Svårt val...

WHAT TO DO?
       ELLER       ?


HELT OKEJ




Bild nr 2 beskriver på pricken hur jag kände när den där pizzan slank ner.
Idag har jag varit så hiskeligt trött att det inte ens går att beskriva. Blev en sen kväll med grabbarna igår och vi sussade inte förrän fem-snåret imorse. Kring elva var vi igång imorse och då stack vi in till stan. Pojkarna shoppade och jag agerade guide. Funkade för mig, ekonomin kändes ändå lite halvknagglig när man jämförde med pojkarna som nyss hade fått lön. Så, inte en endaste pinal har jag köpt idag, utom dagens middag då, pizza och en cola. När jag kom hem klockan fem åt jag bara, och sen dess har jag legat utslagen på soffan, och här planerar jag att stanna. Klockan åtta(?) börjar "Dansfeber" på fyran och det är vad jag har planerat för kvällen. Efter det går jag och lägger mig för då orkar jag inte längre. Egentligen hade jag nog kunnat sova redan när jag kom hem, men då kändes det ju inte jättemysigt att mest troligt vakna i natt och vara oförskämt pigg. Nåväl. Imorgon då, ska jag kanske ta tag i lite städning då? Eller rensning rättare sagt. Det är faktiskt helt okej välstädat här nu. Blev en liten spontanstädning innan pojkarna anlände igår och jag är ruskigt nöjd med resultatet! Ibland är jag allt bra duktig också. Och just det, tvättat har jag också gjort så nu är garderoben väldoftande. Mums. Tre maskiner blev det. Märks att man är två stycken nu!

Jaja. Nu - Simpsons i tio minuter! Yay.

Enkelt är bäst

Okej, det får väl duga såhär då!

Det känns inte riktigt bra nu...

Okej... Ehm, var fan ska jag ta vägen med mitt hår!?

Crooked fingers

Okej, pojkarna har anlänt, jag har hunnit lämna dem på bion, jag har kommit hem och nu hoppar jag i duschen! Blire ferre sen eller? Mnje, förmodligen inte för min del, men vissa andra har visst endel planer. Lika bra att bara haka på.

I believe in miracleeeeeees

Ahhhhh, sitter i soffan och ser på tv. Känns... Helt ok för en fredageftermiddag! Nu borde jag göra nåt att äta och sen hoppa in i duschen, men det får vänta ett tag. Soffan kändes alldeles för tillgänglig och mysig för att lämnas. Men snart. Till middag blir det... Ehm. Nåt improviserat hopkok! Såna dagar finns ju också. Och just det. Helg är det också.. Kung på det! (Y)

Back to the future

Hellu everybody! Back from my hemska hemska svacka. Fortfarande lite knaggligt men nu lever jag i alla fall istället för att vara arg och gåta hela dagarna.

Idag tog jag och Jessika en powernap på fyra timmar. Kändes skönt, som att dö bort lite. Helt ok, bara inte lika drastiskt och dramatiskt som the real deal. Idag slutade vi båda vid lunch. Imorgon blir det samma sak. Jag klagar inte! Imorgon sticker Jessika hem också. Inte jag. Jag får istället besök av ett par pojkar. Funkar ju det med, kanske bra att byta umgänge för en dag eller två. Nåväl.. Jag har absolut ingenting vettigt att skriva om så det där får duga! Återkommer.

Och just det. Jessika hälsar.

Alltså detta är det värsta jag har varit med om i hela mitt liv.

Snacka om förvirrat

Okej, det är lite mycket på g nu och jag har inte tid att uppdatera nu egentligen... But still, jag kan inte hålla mig.

Detta har hänt sen sist;

  • Jessika har flyttat in
  • Vi har upplevt sambolivets goda sidor, lagat god middag tillsammans, tagit hand om hushållssysslorna och städat ihop. Jag har för första gången i mitt liv fått höra "Maten är klar älskling"
  • Vi har hunnit börja skolan, jag tillbaka till min klass och Jessika till en helt ny
  • Jag har fått besked om att min lärare slutat, vilket fick mig att ta beslutet att sluta jag med
  • Jag har velat fram och tillbaka och mått piss hela dagen, samtidigt som jag älskat mitt liv mer än allt
  • Och sist men inte minst... Hittar jag inget mer att säga.

So, that's that! Hänt en hel jävla del sen igår alltså. MEN life's a bitch so deal with it! NU ska jag banne mig sova, har inte riktigt lyckats ställa tillbaka dygnet.. Det är mycket nytt och ovant nu! Sleep well folks.


nu gälle

Okej, det är kanske dags att städa nu. En timme på mig. GO GO GO

Historien om Ruts hår.................

Okej, här kommer lite bilder gällande mitt hår de senaste dagarna. Ready?

Dag 1, fredag, börjar dagen med en dusch, sätter sedan upp håret i "papiljotter" och tar ut dessa när håret är torrt. Voíla.

Then, rufsa och tuffsa lite med knorrarna, and VOÍLA!

Gör sen nåt åt fanskapet, lite spray, lite hårnålar och det går vägen. Voíla.


Sov sedan med fanskapet utan någon som helst "förbehandning" så att säga. Voíla....


fräsch

Sådär, sitter nu med en målarfärgs-stinkande grön ansiktsmask i ansiktet och papiljotter i håret. Eller ja, papiljotter kanske man inte kan kalla det, men jag låter bilderna tala för sig själva. Så - jag kör alltså på en lite udda frisyr idag. Eller ja, papiljotterna ska ju ut förstås, men frillan är ju fortfarande udda när de är ute! Och så frisk och fräsch, duschade som sagt i morse och då gjorde jag det på riktigt så att säga. Skrubb hit och dit, inpackningar och allt möjligt tjejigt tjafs. SÅ, nu är jag fräsch och luktar gott! Får se hur länge det håller... Så! Två bilder på moi i skrivande stund. Luktar gott gör jag, men fager vet jag inte om jag lyckats med...

lovers, keep on lovin

AHHHHHHHH, vaken! Uppe 08.50, hoppade i duschen, fikade osv, och nu sitter jag bara och glor. EH, what to do egentligen.. Funderar på att fördriva tiden med att göra sjukaste frillan ever. Får bli så! Kanske fixa naglarna.. Får se. Ansiktsmask kanske! Härligt. Skön dag hittills! Får se om jag blir parfym-hjälpare senare också, och så kanske lite beachrubgy senare ikväll. HELT OK fredag säger jag. Vad säger ni? Jaja. Nu - effektivitet! Go!

Never grows old


Bring it

Sådär ja.. Kanske ska räkna lite på hur många timmar idag jag bara slösuttit och gjort i stort sett ingenting. Få se här... Vad ska jag gissa på.. 8-9 timmar? VAD GÖR JAG MED MITT LIV EGENTLIGEN?! Fråga mig inte.. Jag måste nästan sluta göra ingenting. Visst, det är bra att ta nån dag i veckan för att slappa, men när det händer typ alla dagar i veckan vet jag inte om det är mycket att hurra för... Nej imorgon blir det andra bullar! NU SMÄLLE

JAG DÖR AV TAGGNING

Och hur går det att ställa tillbaka dygnet Rut? Svar: RENT ÅT HELVETE. Men vad gör det om hundra år. Det fixar sig när det väl gäller. Idag ska jag och Tina ut på promenad, det är det enda jag har inbokat. Sen skulle det kanske vara bra om jag städade min lägenhet lite.. Det syns ju trots allt att jag haft besök.

Och på tal om absolut ingenting som har med saken att göra! Jag och Jessika, och eventuellt då Linnéa ska bli bartenders. Jovars, vi har rent planerat det här in i minsta detalj! Så här blir det;

Först går vi ut skolan, tar studenten och lever livet. Förhoppningsvis tar vi alla studenten samma år också! (Jessika börjar med ettorna i och med att hon byter linje, men om hon jobbar på flitigt får hon hoppa upp till tvåorna) Efter studenten sticker vi till Norge och jobbar arslet av oss ett par månader/ett halvår. Fiskrens eller nåt annat graciöst jobb med fet lön! Sen anmäler vi oss till en bartenderkust på Rhodos, pröjsar 13 laxar och utbildar oss till de kungligaste bartendersarna/bartendrarna/what-the-fuck-I-don't-care(?) ever! Efter utbildningen beger vi oss ut i världen och arbetar som bartenders lite här och var, tjänar ihop mer pengar, och sen bara glider vi omkring i världen och lever loppan! HUR BRA LÅTER INTE DET? Jag är råtaggad, önskar bara att skolan tar slut snart!!! Två år kvar, tjalalalala!

Så. Nu har ni mina närmsta år svart på vitt. Och försök inte förstöra mina planer!


KUNGLIGT

Okej, uppdaterar lite snabbt innan jag kryper till kojs och börjar vända tillbaka dygnet!

Idag; häng med brudarna. Tina kom förbi, vi fixade oss och gick ner på stan. Vi dumpade Tina, gick till JB och Jessika fick snacka med lärarna och nu är det official, hon börjar på JB på måndag!!! Jag dör av lycka. Sen blev det finmiddag på eastern palace för oss tre brudar, och jag kan säga att jag ångrar inte att jag la ut den summan på den middagen för mys var det! Nu blir resten av månaden slightly more ekonomisk. Tjugo över fem stack brudarna och jag blev ensam. Har nästan blivit lite bortskämd med sällskap nu, för nu känns det ytterst underligt att spendera tid med enbart sig själv. Jag vet inte riktigt hur man gör längre. Tyty. Blir bra när Jessika flyttar in till helgen, kanske behövs! Nåväl, lite bilder på det här då! (Y)





Come on pretty baby

Hey! Dålig update, jag vet, men så går det när man har finfrämmen! Har i alla fall lite tid över just nu. Så. De senaste dagarna, eller sen igår rättare sagt, har jag bara levt livet med mina absolut bästa kvinnor Linnéa och Jessika. Vi har även hunnit med lite häng med diverse guys, skräckfilm, snack om skräckfilm, häng utanför statoil osv. Ni vet sånt där coolt man gör när man är tonåring. SÅ. Imorgon sticker brudarna hem till sig och jag blir mest troligt ensam kvar, om jag inte följer Jessika till lycksele. Fast jag kanske kan behöva ensamtid innan Jessika flyttar in till mig. Nåväl, vi ser vad som händer. NU ska jag sova, för imorgon blir en LÅNG dag. Ingen rast och ingen vila. Jisses.

fin flicka

Här snackar vi!

Everyone, everyone around here

Ahhhhh, blev ett sent bullbak med syster igår men bullar blev det! Nu ska jag bara upp till grannarna och återlämna kaveln och bjussa på en bullpåse för den goda gärningen. Just det, vi gjorde även flygande jakob i hädiska mängder igår, så jag har matlådor för ett år framöver. (Y)

Nåväl, nu ska jag stiga upp, må lite dåligt för att jag inte stigit upp tidigare, höra av mig till syster, ta mig ut (?) och  ba leva livet! HEY


och skjuts in i ugnen

BLIR DET BULLBAK SNART ELLER? Ja det blir bullbak snart.


Sticker in till stan på ett tag!


int nu men nu

Nej nu sticker jag tametusan ut och springer! Guuuuuud vilken träningsångest jag har! NU GÄLLE

fattyfood

Ye, har nu avnjutit en helt ok middag, målat mina naglar och sett tv för första gången på tusen år. Snart ska jag se lite mer tv, sen ut och springa, duscha och sova! Imorgon planerar jag eventuellt bullbak, men vi får se, har ett litet problem med en kavel, dvs jag har ingen... Men sånt brukar lösa sig! Sen vill jag bara passa på att säga JESSIKA, KOM HIT för jag vill vara med dig!

Och just det, för de som såg det på fejjan stack jag till ingemansland igår, vilket innebär att jag var i Botsmark  (Hette det ens så? Jag har ingen aning! Bra minne.) och levde livet. Bastu, bad (Första doppet för i år! PINSAMT RUTAN) käk och film. Not bad I must say!


=

Uppe med tuppen jappjapp

Se på fan! Rutan är vaken NU! Dock kan jag skryta med att jag varit vaken ända sedan 7. Wow säger jag, whatever säger ni.

För tillfället sitter jag på mammis kontor och ser proffesionell ut med min nya väska och laptopen i knät. Har även precis gjort en beställning från dermoshop, dvs diverse hudkrämer och ansiktsmasker och gud vet vad. Och just det, jag har lånat mammas handkräm också. Jag skulle kanske kunna börja jobba på kontor? Jag ser ut att trivas rätt bra för stunden. Mitt enda problem var tystnaden som rådde i rummet. Det enda som hördes var tangentbordsklickande  och andetag. SO, what to do? Pumpa spotify! Mor ser smått dyster ut, men det får hon leva med. Förövrigt lämnade hon precis rummet så jag kan pumpa fett hur mycket jag vill!

SO. En bild kanske, i brist på annat. Lagomt random sådär.


Inspirarionnnjrejkerntkjnadkjnsdfkjndfnf

Hey! Look, sorry för så oinspirerande inlägg. Inte för att de brukar vara speciellt inspirerande nån gång, men you know what I'm sayin.

Så, här sitter jag strax efter ett en tisdagnatt och bara väntar på John Blund att entra mitt arma sinne. What else to do när man somnat kring fyra och vaknat efter lunchdags ett par dagar i rad nu... Imorgon är det uppstigning och uppställning 07.00! Allt för en ynka tandläkartid 13.20. Jisses så bökigt! Nåväl, sånt är livet. Senare blir det hemgång nån gång kring fyra, packa och dona för att sedan hinna med en buss kring sex, destination Umeå. Fullpackad dag då, så att säga. Skönt! Har inte haft en sån på länge.

NU NI, pumpa swehehet musik så jag kan sova nån gång! Som terapi för själen. Mums.


Mr birdieman


Something good can work

Okej, blev inte mycket till update idag.. Men jag hade dock inte mycket att dela med mig av! Sorterade lite grejer, lyssnade på två kassettband, åt chokladpudding och fikat nattfika med bror är vad jag åstadkommit idag!

Eller jo, en grej var det. Det satt en fågel utanför vårt fönster idag som jag tog kort på. Men kameran ligger inne i mammas sovrum och klockan är som ni ser snart halv tre och kvinnan börjar jobba kl 08.00 imorgon, så svar: NEJ, jag går inte och hämtar den! Bjussar på den bilden imorgon istället! NU ska jag och lillebror se The Mentalist! Adjö.

spanarmode

HEY! Idag sticker jag hem till mammi! Bara så ni vet. Nu har jag och Jessika stigit upp och ska äta, blir rostade mackor och oboy 4 breakfast! MUMS. SÅJA, då är ni uppdaterade, återkommer sennnnn!


vesuvio & forgivness

Som sagt, igår var MYS, och jag tänker fortsätta det temat även ikväll. Jag och Jessika förbereder oss inför kvällen med pizza och mikro-mat. Vad som väntar sen är popcorn och movie-night! Funkar prima en lördag som denna.

Imorgon sticker vi båda härifrån, dock med olika slutdestinationer. Jessika sticker till Lycksele för att jobba och jag sticker hem till mamma för en tandläkartid. Yay. Planerar dock att återkomma till my place kanske redan på onsdag. Men allt kan ändras.

Och, återigen, DEN SOM HAR EN TELEFON ÖVER HÖR AV SIG TILL MIG SNARAST, det börjar vara kris nu...

MYSKVÄLL YESTERDAY




Jag blir så lack av du!

Ahhhh SKÖN KVÄLL! Nu - cougar town och S-L-E-E-P! Imorgon, what 2 do? Återstår att se.

Efterlyser fortfarande en telefon, GIVE ME thx


Kung

Hahahahahahahahahahahaha VEM HAR KOMMENTERAT I JESSIKAS NAMN?! Jag dör!

FAKE AND GAY!

Heeellå.
Rut är för lat för att skriva så hon överlåter det åt mig, Jessika! BTW så går hon och kissar nu. Hon tyckte att ni alla 10000tal som läser detta behövde veta det!.
Idag har vi sprunge runt och shoppat lite, även om jag inte har några pengar alls, men det löser sig när mamma och pappa är här, vilket dom var också! :D Det blev en superfin dataväska, halsband, och en sjal. Medans min kära vän rut hann köpa gardiner för 600, dörrmatta för 200, puder, krokar, hylla, skarvsladd, och en tvättkorg, den rike jäveln!.

ANYWHO, nu ska vi kanske hitta på något kreativt, möjligtvis äta och gå ut en stund i det fina vädret?. Nu ropar rut på hjälp så det är bäst att jag sticker, HA DET BRA ALLESAMMANS, PUSS!  // Jessika
 

Pizza 4 breakfast

Gooooooodmorgon! Jag älskar dagar som dessa, dagar när man inte behöver sova fram till lunch och sen vara så jävla slö att hela dagen är bortkastad! Det här är en bra tid på dygnet, en bra tid att vakna på. Idag hoppas jag på att få mycket gjort, blir att ta sig en sväng in till stan med Jessika päron till att börja med. Eller ja, först och främst ska jag ner i källaren och hämta min tvätt, kanske. SEN blir det stan. Mitt mål för dagen är att köpa nån smart lösning för alla mina smycken som ligger och skräpar. PRIMA.

Just det, igår var en HUR BRA DAG SOM HELST. Kostade mig 0:-, och trots det blev lägenheten fiiiiiiinisflinis. Pappa betalar så att säga. Sen lämnade han även mat i mängder. Eller pizza för att vara exakt. En hel familjepizza och två fryspizzor är vad jag och Jessika kommer knapra på den närmsta tiden! Tack och bock.


SKÖN.....T

Åh äntligen är lägenheten så gott som brukbar! Tv-box införskaffad, lampor i alla rum, NÄSTAN, gardinstänger uppsatta, nytvättat i stort sett allt jag äger och har, en skurmopp fixad så stället blir shiny and clean osv. Underbart! Nu fattas bara småfix i stort sett, plus att jag kanske ska få tillbaka bordsskivan, men det är en bagatell! Kör på lillbordet nu, för två pers. (Y) Nu är det bara tuta och köra! WOHO

SÅJA


JOBBA

HEJ HEJ HEJ HEJ HEJ HEJ HEJ HEMSKT MYCKET HEJ

Idag är vi slöa flickor, men ingen rast och ingen vila för nu ska det ställas i ordning i lägenheten!!! VIKTIGT. Sen kommer pappa och lillebror också. Fetingsweet. JAJA effektivitet mannar!

Photosession - GOOD LOOKIN FEMALES






Nice, indeed

Alltså jag är så sjuhukligt nöjd med den här dagen så jag kan inte ens beskriva! Jessika är här, vädret är nice, lägenheten är stor och priserna SCHEISSE BILLIGA! Skämt åsido, det är på topp. Nu kastar jag och min vän in handduken, för jag är så trött att jag inte kan fokusera blicken. Vart igång sen halv tio imorse ju! JAJA imorgon väntar.. Äventyr? Who knows!

Shoppat som en tok!

Visar dock bara upp kläderna jag köpte på TOKREA. Två par jeans, ett par jeans-shorts och en klänning för 300:-. Inte illa pinkat! Sen köpte jag lite småtjafs och allt möjligt till lägenheten, som jag inte orkar visa upp! Jaja. Here ya go







We don't sleep when the sun doesn't shine

GODMORGON!!! Idag kommer bli en bra dag, I SWEAR TO GOD!

med en touch av mynta

Okej, det blev ingen update om min helg, trots att jag lovade. Se där, jag är opålitlig också!

Skämt åsido, jag orkar inte. Tar det en annan dag. Känns inte speciellt relevant för er ändå, inte precis som att ni väntar spänt för att höra hur min helg varit, right? Jaja, nu kastar jag in handduken för ikväll. Gnight folks!

Rut aka MR HANDYMAN


JAG ÄR KUNG

GODMORGON! Idag är jag stolt över mig själv! Någon som har någon aning om varför? Någon som kommer ihåg vad jag sa igår innan jag gick och la mig? Jag citerar; "Imorgon ska jag banne mig vara uppe med tuppen,..." EH HALLÅ, VAD ÄR KLOCKAN NU?! Inte mycket alls! Ställde klockan på nio, och så snoozade jag två minuter och sen började jag blogga, vilket krånglade, så jag har inte lyckats förrän nu. SÅ, hur duktig?!

Idag börjat mitt fix, och OH så taggad jag är! Skulle dock behöva lite bärhjälp osv, men det får fan gå ändå! Det är så jävla skönt att bara få vara ensam ibland och göra precis som man själv vill. Guld värt.

Senare idag ska ni få en uppdate på min helg, JAG LOVAR. Lite bilder på Salem osv... HEHE ;)

Nu, frukoooooost!!!!


SÅ JÄVLA UNDERBART PLACE JAG HAR!!!

ÄNTLIGEN i MIN lägenhet! Kan inte annat än älska den här lägenheten! Har gjort det från dag 1, ÅH jag är så lycklig att jag har den!!! Även mysigaste solo-fikat ever ikväll

Sen bara slötittat på världens bästa kortfilm, I rymden finns inga känslor, och nu har jag krypit till kojs och gör en tidig kväll! Imorgon ska jag banne mig vara uppe med tuppen, och på schemat står LÄGENHETS-FIX! Och just det, jag ska även blogga ordentligt om min helg! Påminn mig, thankssss.
HÄR befinner jag mig just nu. HUR MYSIGT?! Och jag har inte ens inrett stället än. Jag ser en ljus framtid för detta ställe!

RSS 2.0