taggad

Blev råtaggad av mitt inlägg igår så nu gör jag och Jessika oss iordning för att sticka ut och åka längdskidor! NU KÖR VI!!!!!

NU KÖR VI, KÖTTAAAAA

Bjuder på en gammbild, bara för att det var tusen år sen jag la in nån bild och för att det börjar kännas lite torrt här.

Hur som haver valde jag en bild som beskriver mitt craving efter godis nu för tiden. Därför har jag bestämt att mitt nyårslöfte blir att sluta äta dåliga saker, som godis och shit, och träna. Får se hur långt det räcker, men jag försöker tagga nu. Min hälsa (Framför allt MA LOOKS) har gått rent åt helvete detta år. Jag satsar på 2011 istället. 1/1-11 blir starten på nåt nytt, nåt bra, nåt SNYGGT! Taco bock!


hullerombuller

Okej. Hej. I skrivande stund sitter jag hos far min. Senare kanske jag befinner mig nån annanstans. Eventuellt på en varm solig söderhavsö.

If only.

Skämt åsido. Har sett bio med far och lillebror ikväll, kors i taket. Narnia i 3D. Rätt nice, fast en sån stadsbo som jag har ju redan sett 3Dbio ett par gånger förut, så det var inget nytt, så att säga. Hur som haver så taggar jag nyår nu. Eller ja, taggar så gott det går. Som vanligt har jag väl egentligen inte tagit tag i nånting alls och litar på att det blir nåt spontant och roligt, men det brukar ordna sig!

Skriver lite huller om buller här, men jag har egentligen så mycket att dela med mig av att jag inte vet var jag ska börja.. Och inga bilder kan jag bjuda på heller. Därför bestämmer jag mig för att avsluta istället, för att hoppa i duschen och sen bara gå och lägga mig, för imorgonbitti är det jag som stiger upp 07.00 för att sticka till Skellhell med min bästaste bäste vän! NAJS!

Najs

Hej. Vill hälsa alla att jag lever osv, och att jag hälsar till Josephine! Tack.

This is my grown up christmas list

HEJ FOLKET! NU är lovet i full gång. Idag står bad på källan tillsammans med Jessikas familj på schemat. Och då menar jag HELA familjen, syskon, deras respektive, mormödrar, farmödrar osv. Jag står då självklart som Jessikas respektive. WOHO. Nåväl, vi sticker väl på nån timme kanske. Helt ärligt har jag ingen aning, men jag har freestylat fram nåt sånt.

Tills dess ska jag ha hunnit packa lite grejer jag ska ha med till pappa och sen efter källan bär det då alltså av mot Norsjö city. Känns sådär lagom ballt, brukar ju inte hända speciellt mycket där.. Men det blir vad man gör det till!

Just det, har även ett löfte till er! Hör här:
Jag, Rut Morén, LOVAR OCH SVÄR att jag kommer uppdatera aslite på lovet!
There, I said it. Nöjda? I am. Taco bock. Puss! :D

YAY, MERRY X-MAS!!!

ALLTSÅ MAGI!!!!!! TACK PAPPIPAPPIPAPPI FÖR JULGRANEN!!!!!!

Före                                                                        Senare

NUU can't even handle me right now

Jag är heeeeelt slut och orkar verkligen inte skriva. Har dessutom tusen andra sysslor att göra, men trots allt bloggar jag. Varför? Ingen vet!

Har sagt det förut och jag säger det igen, har haft väääärldens jävla vecka i veckan!!! ÅH SÅ KUNG, och än är den inte slut! Nu vankas tjejkväll i min lägga med umeås tuffaste brudar. Enligt mina beräkningar lär det finnas tusen kilo godsaker i min lägenhet, och jag klagar inte. Men innan dess ska vi hinna städa undan all skit här, så det är nog dags att jag rappar på! SÅ, smell ya later bitches

Godnatt

Godkväll allesammans. Väntar på att pompe ska somna så jag kan få gå hem nån gång. Låter underligt, men vi tar förklaring på det en annan gång.

Har haft en sjuhuhukligt nice vecka och jag kan verkligen inte klaga på nånting! Allt har bara varit heeeelt sjukt underbart, och ja. Magiskt helt enkelt. Vet inte riktigt varför jag förklarar det en fredagnatt kring halv tre, men nu vet ni i alla fall!

Har dessutom inga bilder att bjussa på eftersom jag sitter vid pompes computer. Men en annan dag, jag lovar och svär.

På måndag får vi jullov. Helt galet skönt och värförtjänt osv.

Nu; godnatt. För pompes del.

MEN SLUTA ÄT

Det är kallt i Umeå nu. Riktigt kallt. Min termometer har fått spunk också och visade på +9 grader imorse. Ironiskt, med tanke på att jag kritiserade Jessikas intelligens när hon frågade för nån vecka sen om det var + eller - ute. HUR SOM HELST, vi gick ut och insåg att termometern hade fel.

Förövrigt längtar jag hem lite. Men bara lite.


Hallelujah, håll mig vid liv!Denna låt är vad som hållt mig på jorden idag. I alla fall fysiskt. Har känt på ilska för andra gången i hela mitt liv idag. Egentligen för ingenting, men så är det när man är tonårsflicka. Det är okej. Nu fäller jag in årorna trots att det är alldeles för sent. Godnatt.

Somliga går i trasiga skor. Inte jag.

Ja, ser nu fram emot 3½ timmes bussfärd för att komma hem igen. Fast nä. Eller jo. Har laddat mobilen med massa ny musik nu så jag klarar mig. Nu ska jag packa mitt sista och kanske äta nåt så jag inte dör på vägen. Skulle vara hemskt synd.

Jag är en människa

Gud som haver barnen kär, låt min magknip släppa NU på direkten. Förstår inte att man kan få magknip på två sek. Han äta en, EN enda liten godis när jag kom hem. Tog två sek och jag hade fet magknip. Hur är det möjligt? Jag gillar det inte i alla fall.

Nu ska jag gå och göra nåt ätbart, lutar eventuellt åt ett oboyglas, men vi får se hur det blir med den saken. Sen går jag till sängs och tackar alla högre makter för att jag äntligen slipper min tältsäng och får sova på en riktig säng. Yay.

Blev ett gudeligt inlägg. Spännande. Godnatt. Amen.

DIRTYTALK

Jag kan stolt meddela att vi hade en vinnare, och en potentiell vinnare till min gissningslek! Svaren lyder "Genitalier, manliga." & "Hahahaha åh, jag som just stolt hade tänkt skriva: "en penis!" men efter att jag stirrat på den en stund ser det mer och mer ut som en pudel.... är det en pudel?! :]" Och JA Tina och Axel, ni hade rätt. Eller ja, Tina till en början i varje fall. Det skulle vara en penis, men sen blev det mer något annat. Det är alltså Jessika som gjort detta magnifika konstverk på min hand. Efter lite tankar osv kom vi fram till att det såg ut som en mus, vilket kändes lite komiskt. En she-male helt enkelt. Nåväl, nog om detta, kvällen är sen och jag är ung. Godnatt!

Jag är för snål för att bjuda på bilder

AH den här dagen har varit HUR lång som helst! Förstår ingenting, klockan är inte ens nio!!! Shit pommes, det är helt galet. Har hunnit med hur mycket som helst. Typ gå på stan, göra läxa, skriva en låt, sminka jessika, vaxa ögonbrynen, fika, ha ont i huvet, laga middag osv osv osv. Listan är oändlig. Och nej, listan är inte i ordning heller. Nåväl. NU ska jag göra lite mer läxa och sova tidigt som fan, bara för att jag har tid! JIPPI
Gissningsleken

Allesammans. Jag har en gissningslek på G till er. Enkelt, berätta bara vad bilden föreställer.


JUST BLINGIN' ROUND

Blått bling, YE


Prio tusen

He stå rent still på bloggn! Whatevur.
Jag har PHETT mycket läxa, kör slutspurten på skolan nu och jag prioriterar ALLT utom bloggen. HEH, jobbigt va??? Nåväl.

GÄSTBLOGG FFS!

Tja Tja bloggen!
Som ni märker har inte vår kära Rut tid att blogga, därför gör jag det, hennes bäste vän, sambo, kamrat osv ... Helgen har varit AWESOME pga storbesök från våra kära veenner Linnéa Mårtensson och Andreas Lindblom!
iof har vi väl inte pysslat med väldigt mkt, typ sovit, ätit, bakat och gått på stan! men det är ju inte fy skam det heller :)
Nu ska jag vara vänlig och dela med mig av lite inside information på vad ante och rut har busat med större delen av helgen :D
BUSIGT VA!? :D


Krigar

Och nu tänker ni genast - Vad fan gör Rut uppe nu?

Nej. Mest troligt tänker ni inte så alls. Men nu är ni givetvis tvugna att ställa er själva den frågan, och ärligt talat kan jag inte svara på den själv. Eller jo, det kan jag. Jag har en muntlig redovisning imorgon som jag knappt påbörjat.. Eller jo, jag har påbörjat den, tusen gånger, om tusen olika saker, men aldrig kommit fram till nåt och bara fått reda på massa saker jag inte behöver. Men vad gör lite kunskap liksom.

Hur som haver, eh... Jaaaaaaaag har inte mycket att dela med mig av. Det var öppet hus på skolan idag. Trevligt, inte mycket mer med det. Efteråt träffade jag Anna och vi stack för att checka in Jazzklubben. Givetvis var det avbokat, precis ikväll. Kul. Stack hem, fikade med Jessika och påbörjade min läxgörning. Har jag kommit nån vart då, jag har alltså haft 3 timmar på mig? JO, jag har valt en låt att analysera. Nu gäller det bara att analysera den. Hur det kommer gå återstår att se, det är verkligen inte min starka sida om vi säger så! Nåväl, det är bara att kriga på!


RSS 2.0