Kan tänka mig att vakna upp med honom bredvid mig


Läxa...

SAY HEY!

Idag är det söndag, ifall nån har missat det. Idag ska jag vara minst lika duktig som jag var igår, läxa står på schemat! Eventuellt lite städ, men vi får se hur det blir med det. Just nu ligger läxa högst upp på min lista! SÅ att, det är väl bara att ta sig i kragen och börja då!

Och tack ELLEN för i helgen! Underbart!

Hemlisssssss

Alltså så här duktig har jag inte känt mig på mycket mycket länge! Tyvärr kan jag inte berätta varför så här offentligt, för det är nämligen en liten hemlis jag håller på med här borta i Umeåtrakterna! Så shhhh allesammans, den det gäller får inget veta!

Lördagggggg

Hej alla glada! Idag är det lördag, och det känns sweeeeeeeet!
Var sjukt duktig igår, tvättade massa tvätt, städade och diskade hemma hos mig och hann med att vara med Ellen också! Alldeles underbart vad duktig jag kände mig!
Jag och Ellen sov i Linnéas lägenhet (Utan henne dock) och det kändes då skönt att få lite space istället för att trängas i min lilla lägga! Så TACK LINNÈA för det! (L)

Nåväl, idag ska jag väl packa ihop min tvätt och bege mig hem till mig. Borde ta itu med lite läxa, men om jag känner mig själv så kommer inte det att hända.. Måste också träna på min "pratmall" för jobbet, jobbar ju som sagt imorgonkväll också. Så då får vi se hur det går! Lite spännande ändå.

Nej nu ska jag göra nån nytta här i livet! Adjö på er!

BIG GIRL

Ja allesammans. Jag känner mig som en riktigt stor flicka nu för tiden. Har varit hos tandläkaren alldeles ensam, hämtat ut receptbelagd medicin på apoteket, TAGIT DEN när jag ska, jobbat mitt första pass och gjort bra ifrån mig på min första arbetsdag! Det är inte illa pinkat för en sån som jag tycker jag! Dessutom sålde jag faktiskt också, på jobbet alltså. SJUKT vad förvånad jag blev! Blev som en egoboost, och jag sålde två "paket". Känns skönt. Nu jobbar jag mitt nästa skift på söndagkväll, och det känns väl helt okej det med! NU gäller det bara att ta igen lite skolarbete, tvätt och sömn i helgen så fixar sig nog allt. VI säger så! Pusssssss

Fresh

Fräscha shoes! Man kan absolut inte klaga på Nellys utbud här alltså!
Marble SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COMMarble SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COMMarble SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COMMarble SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COMMarble SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Damn, stress stress stress

Mamma, angående din kommentar i förra inlägget - SLUTA PRATA OM RESTEN AV MINA VISDOMSTÄNDER! Jag tar och oroar mig för dom en annan dag... Uhuhuh, tänk om dom också blir infekterade? :(

Aja, blev en dag hemma idag. Kan bero på penicillinet jag tar, mamma sa att man blri hängig av dom, och det är precis det är jag så det kan väl bero på pillrena då. Sen måste jag även ta reda på om man kan ta penicillin och kortisonsalva tillsammans eller om man typ kan dö då? Ojoj.. Känns som att jag är sveriges sjukaste människa, två olika "behandlingar" och mediciner på samma gång, jag tror jag kommer avlida snart... Men men, om det är så gud vill ha det får det väl bli så då!

Skämt åsido, jobbar förresten min första dag idag. Börjar vid fem idag, och jag är nervös som ett äckel och jag vet inte ens om jag vill jobba med det här... Huvva. Speciellt nu, när jag inte är speciellt kry.. Dessutom känner jag mig alldeles för stressad för att jobba egentligen, har så himla mycket skolarbete ogjort.. JAJA jag ska väl vara glad att jag har ett jobb i alla fall.. Åh vafan, snart går jag in i väggen! 

VÄGGEN, HERE I COME!


Tandläkarjävel...

Då hade jag varit hos tandläkaren också. Måste ha vart det mest plågsamma besök jag någonsin gjort. Fy fan. Jag är verkligen inte tandläkarrädd eller så men detta var inte alls trevligt! Fick alltså beskedet att jag fått en infektion i min visdomstand som är påväg upp, så de skulle måste skölja det rent, och det var alltså rejält uppsvällt så de skulle måste gå "innanför" svullnaden och skölja innifrån. Här började mitt hjärta bulta lite extra med tanke på att jag redan hade ont så jag skulle kunna dö. Han skulle alltså liksom innanför mitt tandkött med en kanyl och skölja. Kan ju säga att detta inte var det minsta skönt och jag höll nästan på att börja gråta där jag låg + att jag nöp mig själv i handen sjukligt hårt. Huvva...
Fick i alla fall utskrivet penicillin så jag går på piller i tio dagar. Jippi...
Jaja, nu hoppas jag bara att det blir bättre så jag kan börja äta igen! Åh mat, i miss you <3Dentistdentistdentistdentist

Yepp, hemma från skolan idag.. Kändes lika bra, trots att jag inte sov speciellt länge. Det är i alla fall pga min tand som jag är hemma, och jag ska även till tandläkaren idag för att checka it out. Är lite nervis faktiskt, för hur fan ska jag ta mig till dragon-vaddetnuheter alldeles själv? Jag kommer aldrig hitta, så är det jämt.. Nåväl, vi märker ju hur det går.
Nu ska jag i alla fall ta mig nåt att äta eftersom jag håller på att hungra ihjäl, och sen är det väl bara att klä sig och bege sig!
Ha en bra dag i finvere allihop!

Oarbetslös!

Tack Isak för din uppmuntrande kommentar, hur länge hade du haft ont egentligen?! Kändes inte som nån större tröst måste jag tyvärr meddela..

Aja, jag lever än i alla fall, men det är bara pga alla alvedon jag trycker i mig.

Var på min utbildning idag, gick prima och på torsdag jobbar jag mitt första pass! Sjukt nervis är jag, det måste jag erkänna. Men det ska nog inte bli några problem. Möjligtvis att jag suger på att sälja och inte kommer tjäna nåt på mitt jobb, men det är en annan femma!

Utbilningen gick iallafall på tre timmar sisådär, och jag käkade väl senaste gången kring två så jag var småhungrig när jag kom hem klockan nio. Gick och handlade och nu har jag precis tagit ut en rykande varm pannkaka ur ugnen! TADA! Det är inte alla dagar man ställer sig och lagar pannkaka halv tio en tisdagkväll! Nej ni, jag är riktigt stolt över mig själv. Nu ska jag bara käka upp den jäveln, sen ska jag krypa till kojs, orkar knappt tänka längre! Usch. AJA, pannkaka nu innan jag dör!

Oh happy/sad/painful day

Och så var ännu en mödosam skoldag avklarad.
Skämt åsido, såg film enda lektionen vi hade idag, och det var väl inte fy skam. Nu sitter jag hemma och har precis lagat mat. Bränd wook och understekta köttbullar blev det. Smaskens.
Annars taggar jag bara för arbetsutbildningen jag har i eftermiddag.
Skämt åsido, än en gång. Gruvar mig faktiskt lite över det där med telefonförsäljar-jobbet, vet inte ens om jag ska ta det än.. Nåväl, time will tell som jag brukar säga.Förresten så har mitt älskade internet äntligen återfunnit sin rätta ägare. Eller det blev kanske felformulerat.. Jag har i alla fall ett internet nu, och jag njuter för fullt! Har inte använt det förrän idag, fast jag har ju i och för sig inte varit hemma i min lägenhet så mycket sen jag fick tillbaka det så... Jaja, jag nöter spotify som en tok i varje fall!

Och så en till grej.
Mina kära vänner, om jag inte överlever denna fas i mitt liv så vill jag bara hälsa att jag älskar min familj och mina vänner, okej?
Jag, Rut Birgitta Morén, håller på att få en visdomstand. Jaha, tänker ni, och vad är det med det då? Ja, det ska jag tala om för er! Det är bland det mest plågsamma jag varit med om! Att ha tandställning i ungefär 1½ år är lindrigt om man jämför med det här! Jisses, för tillfället går jag på alvedon och hoppas att det ska göra saken bättre. Jag tvivlar, men jag hoppas så mycket att jag tror att mitt psyke lurar mig och dämpar smärtan lite, så jag klagar inte. 

NU, åter till mitt spotifynötande och matätande!  

troja

Yay, film fram till lunch, awesome morgon det här alltså!!!

Utbildning i eftermiddag. Inte lika taggande...

Trallalallala

OH WHEN THE SAINT GO MARCHING IIIIIIIN

Har precis avslutat ett pass med intervallidentifikation och lite ackorduppbygg. Funkar ju det med på en tidig måndagmorgon!
Ikväll blir det typ sammansvärmning av Malåbor @ Natalis place and I love itttttttt! AH jag taggar typ idag! Men imorgon blir det väl en deppdag eller nåt, brukar ju bli så, dalar och berg... Ojoj. AJA! PUSS PÅ LIVET IDAG!

Grattis till moi!

Jamen dåså, då var skoterkortet avklarat! KLART Å BETART!

Nu återstår lite packning (Jag är klar redan...) en dusch och lite käk, sen rullar jag vidare mot kusten! Sweet!


Min livshistoria

Måste bara få berätta det fruktansvärda som hände mig idag innan jag kryper till kojs!

Så här var det:

Jag, Rut Birgitta Morén, hade under en längre tid gömt undan en Ben&Jerrys, (den mindre modellen) i min moders lilla frys här hemma i mitt barndomshem. Tanken var att spara den till det perfekta tillfället, ett av de få tillfällen när jag faktiskt är sugen på glass, och det kära vänner, händer inte många gånger per år!

Som sagt, min lilla oskyldiga glassburk stod alltså i vår frys och bara väntade på att omfamnas av min ofantliga kärlek, ännu en oviss, förhoppningsvis vacker dag.

Just idag kände jag var Dagen med stort D. Jag hade avklarat sex gastkramande, hårresande, nagelbitande timmar i den lilla byn Adak, PÅ EN LÖRDAG. Jag kände att för att klara av denna något traumatiserande upplevelse behövde jag något som kunde (få mig att) smälta, något isande, något.. glassigt!
   Det var då jag insåg att min älskade Ben&Jerry fortfarande inte fått se dagens ljus utan stått där inne i den kalla och mörka frysen nästintill en evighet. (Ett par tre veckor åtminstone)
   Med glädje i min röst sade jag till min ömma moder när jag kom hem att det minsann skulle sitta fint med glass efter en sådan mödosam dag, och att jag kunde tänka mig att ta fram den ack så ensamma lilla burken längst bak i frysen. Det var då det hände.
Stämningen sjönk på två sekunder, jag kunde se i min ömma moders fortfarande stadiga blick att något inte var som det skulle.
"Den har Olof ätit upp."
Jag utbrister, något hormonellt, ett "VA?!"
"Ja, jag hade lämnat dörren till frysen öppen, så han åt upp den för den var helt smält."

Detta var dagen all min tillit för min familj försvann.
Jag står nu ensam på denna jord, utan varken tröst eller stöd.


Nåväl, (måste klämma in ett i detta inlägg också) kanske inte helt ensam. Ag bjöd på chokladbollar som kompensation. Trots att chokladbollar jämfört med B&J är ungefär som skillnaden mellan en vandrande pinne och en kungskobra gladdes jag åt hans ack så tappra försök att muntra upp mitt dystra tillstånd. Det hjälpte en aning, men jag inser nu att jag åt en aning för många och att det gör min mage lite illa till mods.
Men ack och ve, för vad gör de'
jag är mätt och mår bra för chokla' gör en gla'!


Helt crazy...

Och så var första delen av skoterkursen avklarad! Då taggar vi bara ett 10-17pass imorgon och ett likadant på söndag (Om det inte var 10-16, jag har ingen aning faktiskt...) JÄTTEtaggande så att säga. Ojoj, känns som en helt bortkastad helg. Men man tjänar väl på det i slutändan, I guess.
Nåväl (som jag alltid tycks lägga till i alla mina inlägg!) så ska jag väl bege mig mot sängen så småningom, ska trots allt upp kring åtta imorgonbitti. JIPPI. På en lördag.. Jaja, vill man vara fin får man lida pin.. HEH passade ju.. Prima.. AJA! Virr. Godnatt.

Mysfredag

ÅH hem till malå om 50 minuter då! Eller hem och hem, sticker till Adak dirr för att fixa skoterkursen.. Jag måste erkänna att jag är aningen nervös faktiskt, tänk om jag failar och inte får nåt skoterkort? Aja..

Idag har vi haft musik i stort sett hela förmiddagen. Fick lite lite intervall-teori men annars bara ensemble, vilket känns härligt. Sen som vanligt slut för dagen halv tolv. Känns så sjukt härligt! Jag älskar verkligen att sluta tidigt på fredagar! WOSCH.

NÅVÄL nu ska jag väl... Tare chill tills min buss går! HEY

JAG ÄR GLAD EGENTLIGEN

HEJ VÄRLDEN! Idag är jag kanske en av Sveriges gladaste människor! Arbetsintervjun gick prima och på tisdag sticker jag på utbildning!

Sitter även hos Anna, blev bjuden på middag, får eventuellt smaka på en semla. Sen kommer även Èlena hit, och sen följer hon mig hem och sover över tror jag. Det är inte fy skam det!

Höll tal idag på skolan. Blev otroligt spontant, hade skrivit en inledning men sen blev det väl mest att skriva ihop nåt som inte lät helt virrigt, och det blev ett MVG- på det! Satt fint ska ni veta! Nu gäller det bara att lämna in alla andra uppgifter som jag inte gjort.. HEH shame on me. Men nu känner jag mig på hugget, jag kanske klarar det här trots allt!
Skoterkurs i helgen.. JA, det taggar jag väl inte jävel inför men vad fan, jag ska nog klara det. Hoppas jag. Får även mitt internet i helgen, så jag taggar väl för att nöta sönder det till veckan! Blir prima det.

NÅVÄL, detta var jag i förrgår. Ser jag nöjd ut? Idag är jag nöjd i alla fall! 

Blundar för verkligheten

Ja hörrnini, nu har min nervositet för idag lagt sig lite, jag menar, vad är det värsta som kan hända på en anställningsintervju? Eller ja, det är väl tusen saker som kan gå käpprätt åt helvete men jag försöker blunda för verkligheten här.

Just nu har jag musik @ musikanten, vi har lite teori om 60-talets pop och rock. Känns väl inte helt fel att få lyssna på The Beatles och The Rolling Stones hela förmiddagen! I eftermiddag har vi engelska, vilket känns som mitt plågo-ämne för tillfället. Har väl kanske fyra oinlämnade uppgifter och det känns som att jag ska sprängas av stress. Att jag dessutom fortfarande inte fått mitt internet gör ju inte saken bättre med tanke på att jag inte kan göra läxa hemma + att jag inte kan jobba tillsammans med nån annnan. (Med nån annan menar jag Linnéa och Natali. Koncentrationsnivån ligger väl på runt - 50 där kanske, om inte mer.)

Nåväl, jag tar tag i det nästa vecka när mitt internet fixat sig!

Nu, koncentrera sig på nåt helt ovärt, kanske bejeweled?

JOBB!

Sitter för tillfället och chillar hos Natali, alldeles ensam. Hon och Linnéa är nämligen och handlar mat och semlor! Inte illa det.
Hade friluftsdag idag, var i Bygdsiljum. Helvetet så roligt, har inte vart i backen på tusen år känns det som, även om det bara är ett.. HEH. Aja, jag och Linnéa körde då mest störtlopp ner för brantaste backen, och tog tid. Min bästa tid var väl 28.9 sek tror jag. Det var då brant så inni fan! Men så ska det vara!

Fick även ett mycket behagligt samtal imorse, kom som en smärre chock faktiskt.
"Ja hej, mitt namn är ... (Minns inte, jag fick blackout) och kommer från NETm! Du hade ansökt om jobb hos oss?"
"Eh, ja?"
"Då undrar jag om du skulle kunna komma på en arbetsintervju hos oss imorgon?"
"Eh, ja..?"
HALLELUJAH säger jag bara! Eller ja, jag vet inte, jag kanske inte ska hurra än, men detta är fan ett stort steg i livet allesammans! Nu gäller det bara att göra bra ifrån sig imorgon så jag kanske får det där jobbet! Skulle sitta sjukt fint faktiskt, lite extra klirr i kassan!
Nåväl, nu när ruset lagt sig litegrann (observera, LITE!) så ska jag väl försöka fokusera på att bara lugna ner mig. Kan behövas efter en sådan adrenalinfylld dag som denna!

Nu taggar jag semlor istället, smaskens!

Feb. 15, 2010

ÅÅÅÅÅÅH underbar dag igår vafan! Trodde aldrig min alla hjärtans dag skulle rocka så mycket fett! Började dagen med inställningen "Hej, tyck synd om mig, jag ska sitta ensam i min lägenhet utan internet idag och käka banan", men den gick snabbt över till "HEY, Anna vill hänga med mig och käka choklad och det blir middag med mina finaste brudar ikväll, WOHO!". Hur tufft är inte det?! Helt amazing!

Som sagt, nån gång vid tre kom jag till Anna, vi köpte typ 600g choklad + ballerina kladdkaka, vilket tillslut resulterade i feta magar. Men det är så det ska va! Vid fem stack jag vidare till Natali och mötte Maja, Linnéa och Robin. Där käkade vi tacos och bara chillade. Sen tog vi det mindre chill och körde en liten photosession tills sent på natten. Jag antar att resultat dyker upp på fejjan så småningom men inga sneakpeaks får ni! (Stavar man så?)
Blev en övernattning hos Natali och det tycker vi om. Kom några minuter försent till skolan idag men jag skyller på omställningen efter en lång helg!
Nu har vi precis repat och senare blir det gympa och sen min första sånglektion! Det taggar vi för! PUSS PÅ DET!

Sexy lady

Alla hjärtans dag idag! Ja ni, vad gör man egentligen en dag som denna? Jag har nog aldrig gjort nåt riktigt speciellt nån alla hjärtans dag i hela mitt liv. Känns som att det börjar bli dags snart! Men det funkar precis lika bra med en chillig söndag. Jaja, ungefär så här känner jag mig denna alla hjärtans dag, 2010. Not bad!


JETEKONSTIT

HEJ!
Naturkunskap. Ingen höjdare, men jag är ledig imorgon så jag ska inte klaga. Alltså blir det långhelg i helgen. SWEET, det gillar vi!
Jag är tom på ord.. HM. Ska fixa mitt internet idag, förhoppningsvis.
SWEET. Typ. Hejdå.

Bra fråga.

JUST DET!
Vad gör jag på alla hjärtans dag? Oj oj oj...


Gissningsleken

ÅH Linnéa min vän spelar "gissningsleken" (Om det nu är så den heter) på flygeln här på musikanten. DET ÄR GOLDEN! Låten är så vacker att jag kan dö.

HEY

I WANT IT ALL
I WANT IT ALL
I WANT IT ALL
and I want it now.


hey apple!

HEY! Sitter på skolan, en av tre dagar denna vecka! Känns sjukt härligt med så kort vecka, även om vi missar alla våra praktiska ämnen... Lite trist, men lätt värt det! I helgen stannar jag i umeå. Känns skönt det med! Blir väl chill antar jag. Annars då... Jag hade svenska idag. Gjorde väl inte så mycket, har så himla svårt att komma igång! Skrev i alla fall en början på min retorik-inlämningsuppgift. Var väl inte så pjåkigt det iofs.
JAJA jag är så sjukligt trött att jag orkar inteeeeeee, godnatt! =)

Söndag

Okej, jag lägger upp det såhär, kort och konscist, (Mamma sa att det stavas så...) denna söndagen har väl kanske varit den bästa EVER. Bra väder, god mat, gott sällskap, vad mer kan man begära? Nu ska jag packa ihop mina saker och sen lägga mig för att jag ska upp tidigt imorgon, trots att vi är lediga. Har en tandläkartid halv tolv i malå, och sen får vi se om jag och Linnéa åker tillbaka till umeå imorgonkväll eller på tisdagmorgon.. VI får se hur det blir med det!

Hur som helst, godnatt nurå!

Sova jävel

GODNATT VÄRLDEN! Nu ska jag sova länge och gott, och tagga att se hockey imorgon, vilket är ungefär det enda jag har tänkt göra! WOHO

Melodifestivalen n n n

HEY! Hehe, måste bara få säga MELODIFESTIVALEN IN MY FOREVER AND ALWAYS. Skämt åsido, känns mest som en tradition, men standarden sjunker.. Jag menar, vad hände t.ex. med tempot? Det kändes lite lamt, lite nedstämt, lite.. Hängigt bara. Men det är klart att det fanns några uppåttjack. ...Eller snarare ett. Jag vill härmed utge en stor eloge till the man of my dreams, mannen som ska bli far till mina barn, min föralltid otroligt älskade Salem Al Fakir! Han är fantastisk på alla sätt och vis och jag vill bli som honom när jag blir stor, och därmed basta!
Nog talat om detta, jag har måttligt tråkigt nu när jag vet att Salem gått vidare och jag är lugn igen. Då kan det börja se ut såhär. JISSES

Nåväl, jag hoppas ni överlevde! Tack för mig!

Amazing

Nej nu är det inte ens roligt länge hur det går utför med min blogg! Jag måste fixa mitt internet!

Igårkväll var i alla fall 2tally amazing, biljard, hembakt pizza, jacuzzi-bad och snödopp, filmtittning (Som bara Anna och Gidlund sov, jag, Robin och Linnéa sov..) och övernattning! Däremot lite jobbigare morgon, vaknade pigg och kry kring halv tio, fikade och packade ihop våra grejer, missade bussen kvart över tolv, tog en tio över ett istället, åkte buss till skellefteå och lastbil därifrån och hem. Sjukt mysigt med lastbil förresten! Ville faktiskt bli lastbilschaffis när jag var ung. (Låter som att jag är 40, minst..) Nåväl, nu är jag hemma och har ätit god mat och nu får man t.o.m. glass här! Inte illa. Härligttttttttt! Livet på en pinne! PUSS

mat&bad

HEY! Jag känner att bloggandet inte går på högvarv! Oj ändå.. Mitt internet fungerar fortfarande inte, och jag har ännu inte hittat det heller, det går helt enkelt inte som jag vill!

Hur som helst sitter vi nu tre brudar på skolan och bara chillar! Blir mat och bad ikväll, och det kan jag säga att jag ser fram emot! Wonderbart. Annars sticker jag till Jessika på lördag, OCH GRATTIS FÖRRESTEN TILL UNGEN JOSSANNNNNNN! Blev en liten pojke, om jag inte har helt fel. På söndag sticker jag hem till nåda och på måndag är vi lediga så jag åker hem måndagkväll. Ska även till tandläkaren då... Men det går ju det med!

Nu ska vi bara ta det lugnt och glida omkring tills halv fyra när vi sticker till Glidarnnnnnnnn
AWESOME

FETT

Lovers keep on lovin’
Believers keep on believin’
Sleepers just stop sleepin’
Cause it won’t be too long
Oh no

hoppipolla

ÅH MITT INTERNET! Jag kan inte klaga nog! Nu har jag dessutom tappat bort dongeln... Jag förstår inte hur jag lyckas... Failure.
Jaja, idag har jag estetisk orientering till att började med. Vi började med en redovisning av MUSE, jag och Anna. Nu lyssnar vi på AC/DC-låtar. Inte helt fel det!

Efter lunch har vi engelska, och jag har redan halkat efter.. Har två ogjorda uppgifter, en ska iofs vara färdig idag så jag har 3 timmar på mig... Men ändå! Haha.

Sen ikväll vet jag inte vad som händer, den här veckan har verkligen känts.. Spontan. Men det är då inget fel på det så jag klagar inte.

Jag kan ju förresten säga att jag var så duktig att jag diskade mitt kebnekaise hemma, sen gick till sopsorteringen med mitt berg av sopor, och sen kom jag hem och bakade kladdkaka, sen hoppade jag in i duschen och gjorde hårinpackning. Kändes ändå helt okej nyttigt! Inte varje dag man gör så mycket. I alla fall inte om man heter Rut...

JAJA nu ska jag koncentrera mig på vad det nu än är vi gör!

Lite depppppp

Jag avskyr mitt internet.. Det vill inte funka, och jag är helt göralös alla eftermiddagar... HELT värdelöst! ÅH... Det värsta är att jag varken kan göra läxa, eller bara glida runt eller typ kolla recept eller nånting! Jag är alltså fast i helvetet för tillfället... HRMPF.

Nu är jag i alla fall på skolan. Hade precis en debatt, en grupp för ipred-lagen och en mot. Jag var för, och dessutom ensam i min grupp just idag. Jätteskojsigt.. Men det gick bra, och nu har vi precis fått lunch, tidigt. Lika bra det. Sen har vi resurs. Har aldrig stannat på resursen tidigare men nu känner jag att jag har så jävla mycket att ta tag i, speciellt eftersom jag inte kan göra nåt hemma, så jag stannar idag för att kämpa på!
Sen ska jag väl bara hem och sura över mitt internet. JETEROLIGT.

NÅVÄL lunch nu, jag har inte ätit nån frukost...

RSS 2.0