Were living in a den of thieves

Sitter i en husvagn i Piteå och bara chilledillar och förundras över piteåmålet! ALLTSÅ HALLÅ!!!111ettettelvaosv! Kommer nån någonsin till mig igen och säger att jag har fett norrländsk dialekt ska jag då direkt skicka dom hit! JAG SKOJAR INTE! Helt galet är vad det är.. Nåväl, nog talat om det, håller på att klä mig och fixa lite hår innan jag sticker ut för att se SALEM <3, och just det, Oskar Linnros också. Blir en kväll i mors sällskap idag, HAHA, händer inte många gånger per år! Är det nån som är i piteå-trakten och har lust att hänga är jag mer än på, jag menar, morsan.. HEH you know what I'm talkin' 'bout. Jaja, jag ska inte klaga, hon skulle kunna vara hemsk också.

NU ÄRE BA Å SKYND SE, spring spring spring

P.S, förundras fortfarande över Us

Stunning

Och visst ja, jag glömde visst att nämna att Regina är underbart vacker!

Us


Det här är en sån där låt som är så där magiskt som bara musik kan vara. Ni vet, en sån där låt som får en att vilja bestiga berg, eller skriva en bok, eller att släppa allt och falla handlöst för någon pojke du aldrig träffat förut. Eller får en att bestämma sig att ta tag i sitt liv, resa jorden runt, spela in en skiva, lära sig stå på händer, hjälpa en fattig, klippa av sig håret, bada med kläderna på, springa ut i regnet, krama en främling, kasta tårta i ansiktet på någon, eller bara ligga inne och titta ut genom fönstret.
Ni vet, en sån där låt med feeling?


FRÄSCHT!!!


This is me washin' a car, aiit?

Fick även en bild på MOI när jag tvättar bilar. DET HÄR HAR ALLTSÅ VARIT JAG IDAG! Tack och bock Adrian!


KA-CHING

HAH, pengar rullar in, som man säger! Är inne på min andra biltvätt nu, och hittills har jag tjänat 400:-. Värt? EH HALLÅ?! Jag gör ju ändå inget vettigt om dagarna! Biltvätt är min framtid. CALL ME ALLA BILFÖRARE I NÖD!

Typ jag...

Swoon


Jag fann en vän


Underbarttttttt

HEJ! INTE mycket sömn i natt, men vafan gör det om hundra år. Nu ska jag käka, och sen ut och tvätta bilen! Vad gör man inte för pengar säger jag. Ikväll ska jag ta tag i mitt liv och göra nånting så jag inte avlider här i bushen. Imorgon blir det piteå. Och just det, vilka ska dit? Blir det att se Salem med mor för min del eller? Awesome....

Ice cool

Igår hittade jag MASSA bra musik, och jag fann även en viss kärlek till radio, och klassisk musik. Riktigt revolutionerande dag igår, om jag får säga det själv.

Hur som helst så sov jag till tre idag. Sen dess har jag bara ätit och duschat. Det ser nu ut som att jag har dreads på huvudet. Kanske ska satsa på det.
Nu ska jag måla mina naglar isigt blåa, för det tycker jag är fint. Tack och hej leverpastej.

My funny valentine

"Your looks are laughable, unphotographable
Yet you're my favourite piece of art"


Hey hey

Ahhhh, sitter i lövånger och ser 2 1/2 men.  Har varit igång sen halv elva imorse, på't ungefär, med städning och flängning fram och tillbaka från teg till grisbacka osv. Hann dock med en timmes powernap på golvet i min lägenhet, vilket möjligtvis har ärrat mig för livet. Tur man är ung och fräsch i varje fall.

Längtar sjukligt till att få flytta in på teg nu, SÅ SKÖNT! Åhhhh! Jaja. Nu ska vi fika, för jag är hungrig. Pdol i helgen, GILLA.

SÅ JÄVLA IRRI JAG BLIR!

Sådärja, satt fint med uppvak nu. Eller? Ingen rast och ingen vila.. Nu, städning för fulla muggar, sen WHAT? Umeå, i want youuuuuuu.

RENGÖRINGSMEDEL, mums

God kväll/natt/morgon/VAD MAN NU VÄLJER ATT KALLA DET HÄR. Jag ligger för tillfället i ett stooooort hus på teg och bara chillar. Har även en hel våning för mig själv, plus att det är en våning mellan mig och resten av familjen! SKÖN.....T så att säga.

Idag har vi flyttat ut ALLT ur min lägenhet. Även skönt det, att det äntligen händer något. Nu återstår bara helstädning av den utflyttade lägenheten, och sen utflyttning ur Linnéas crib! Sen är det ALL MINE, såååååå skönt att få nåt stort! Åh, jag kan inte beskriva min lättnad! Dock trist att väggarna är lövtunna och att hyresvärden inte äger tv eller dator utan förmodligen sitter och lyssnar på vad jag gör... HE-HE-HE. Risken är MYCKET stor att jag vräks ur den lägenheten känner jag! Men vad gör det om hundra år.

Har även lite ångest över den här veckan. Skulle hemskt gärna stanna i umeå till fredag, men jag har som sagt inget place 2 stay, så jag vet inte riktigt var jag ska ta vägen... Kanske lägger mig på golvet i lilla läggan på grisbacka? Eller på soffan på teg? HM. Nåväl, annars sticker jag väl bara hem och saknar Umeå, fungerar väl det med antar jag!

Ty ty, nu ska jag sluta mina blå och drömma sött innan storstädningen imorgon!

Vad gör man...

What comes before part b? Melisa fyller arton, jag är trött och sjuk, men vad fan gör det om hundra år! GRATTIS PÅ DIG!

The day the earth stood still

Ligger och myser hos Jessika. Kom hit kring sju, fick mat, gick och handlade tjockis-käk och nu har vi fetat oss till filmen 'The day the earth stood still'. Förövrigt har Jessika köpt en ny dator, FRÄSCH ÄREN. Bara så alla vet. Imorgon ska vi fira Melisa, för hon blir gammal! Då vet ni det också. Nu ska vi göra något nyttigt med våra li v. Eller bara feta oss och sedan däcka, täckta i choklad. Funkar för mig. ADJÖ


Jo, en grej var det visst


It been a long time

Hej. Tänkte bara meddela att jag är tom på ord. Återkommer en annan dag. Förövrigt sticker jag till Lycksele imorgon, och stannar till söndag. Funkar det? JA. Hade dock gärna varit på trästocks i helgen men vafan, man får inte allt här i livet. TACK Å HEJ.


you might not know what I mean

Linnéa har lämnat mig för dagen. Första ensamtiden sen i söndags. Do i like it? Not at all. Fan vad lite man får gjort när man är ensamen! Nåväl, behövs väl lite chill-time också. Vi har trots allt haft fullt upp sen i söndags kväll. Ingen rast och ingen vila! Alldeles för lite sömn och alldeles för mycket att göra. Jisses, dygnen räcker inte till! Men jag klagar inte, älskar att vara sysselsatt, istället för som nu göra absolut ingenting och bara vänta på bättre tider! Jag måste ta tag i mitt liv.. JAJA nu ska jag fan göra nåt, städa, diska, hoppa i duschen och göra mig fin. Sen bara invänta mitt sällskap. THERE WE GO. Off 2 adventures osv.


livin the good life

HEJ HOPP. Jag mår så jävla gott nu, och jag har typ ingenting att klaga på! Eller jo... Min hals gör ont. Men det går! Nu ska jag leva mitt liv! Gottttt

CHILL

HEJ, LINNÉA ÄR HÄR OCH JAG HAR FULLT UPP HELA TIDEN! JAG LEVER LIVET, TROTS MIN EKONOMI PÅ 78:-! FATTIG STUDENT VAR NAMNET!


I believe in miracles, oh.

HEJ! NU har jag stigit upp... Bra jobbat! Men ibland måste man få sova ut, och från och med nu blir det förhoppningsvis ingen rast och ingen vila! Linnéa pallrar sig nämligen hit ikväll, OCH JAG KAN INTE GÖRA ANNAT ÄN ATT LÄNGTA! Vi stannar väl här ett par dagar, och jag kommer inte sova nånting känns det som, för att verkligen ta vara på tiden med den kvinnan! WOHO. Nu ska jag ta mig en munch eller, vad heter det när man käkar lunch/middag? JAJA, ni förstår vad jag menar. Mat, NU.

Sitta-hemma-&-se-film-&-äta-chokladpudding-mode



Allsång med Anders!

Okej, jag har verkligen legat på slösidan med bilder nu, men nu har jag äntligen orkar proppa in minneskortet i datorn så nu kan jag bjuda på några tjusiga bilder från allsången i torsdags!






INTE PIGG

Så sjukt vad trött man blir när det är varmt! Eller så beror det på min förkylning, eller min allergi.. Men jag är så galet trött nu för tiden! Även om jag inte vaknade tidigt idag, eller sov ovanligt lite, eller hållit igång hela dagen så slockade jag på mattan för ett litet tag sen. Skulle lätt kunna lägga mig ner och däcka en gång till! Ingen middag har jag ätit heller... ÅH vad jobbigt! Sleep well cykelställ, jag kanske tar mig en powernap FOREVER


I'm not gonna move

Hej och goddag! Nu sitter jag ensam i min lilla lägenhet och tuggar på en macka. Ellen har begett sig hem, och kvar står jag, pank och bedrövlig. Eller? Pank är i alla fall sant. Nu har jag alltså mindre än 156 kr på mitt konto (Ingen aning om hur mycket mindre dock) som ska räcka fram till den 27. Känns det bra? Nej. Men det får gå! Funderar starkt på att åka hem till veckan bara för att ha en chans att klara mig fram tills dess, rent ekonomiskt. Tanken besvärar mig dock, och jag är inte alls taggad på att lämna Umeå. WHAT TO DO? Livet som student är tufft. I vilket fall som helst ska jag njuta av vädret, för det är OUTSTANDING! Ut kvinna, uuuuut!

Friday nighttttt

Nu kryper jag och Ellen till kojs! Ikväll har vi hunnit äta fajitas och chokladpudding, sett en film och gått runt på stan i tre timmar. HELT OKEJ fredag tycker jag, men nu är jag TRÖTT. Lång dag idag. Imorgon sticker LNL hem. Så går det... JAJA sova nu, jag är helt bäng i huvet!

Dum av dig



Jag har blivit förälskad. Jag trodde Oskar Linnros var något för mig, men sedan fokuserade jag blicken på medlem nummer två i Snook och föll pladask.
DANIEL ADAMS RAY, JAG BLIR SÅ DUM AV DIG


Läs och se vad jag vill att inlägget egentligen ska heta...

Heeeej! Hade tänkt använda samma rubrik som gårdagens inlägg, effektivt, men jag kände att det var alldeles enformigt. Men nu vet ni det i alla fall, att det är vad jag innerst inne vill kalla detta inlägg!

Idag har minst sagt varit effektivt. Eller effektivt och effektivt, det beror på hur man menar.. Enligt mig har den i alla fall varit effektiv, för jag har varit igång enda sedan halv tio. Det "effektiva" jag egentligen gjort har väl varit att mäta fönster och köpa kuddar, men annars har vi mest suttit och fikat och skrivit kontrakt. MEN, det KÄNNS ändå sjukt effektivt, just att liksom hålla igång hela tiden. Jag är liksom van vid att vakna, ligga och dra mig en timme eller två, stiga upp, kanske käka lite, sätta mig vid datorn eller gå ut.. Och sen bara rullar dagen på så. Det är därför det är skönt med folk runtomkring sig. Det blir liksom lite tempo. Det gillar jag. Jag inser nu att jag är så SJUKLIGT trött på att vara ensam! Måste skaffa mig en större umgängestkrets, för som det ser ut i dagsläget går det inte runt för att hålla mig sysselsatt hela tiden. Nåväl, det tar vi en annan dag.

Vi får se om jag följer mor och Ag till mormor sen idag. Det kändes himla lockande faktiskt! Men jag har ju även en Ellen att ta vara på... Ja jisses, detta är inget lätt beslut alltså. Avskyr när saker krockar sådär. JAJA, sånt är livet! NU ska jag plocka ihop lite här hemma och bara vänta på att mamma kommer tillbaka! Puss på er allihopa!

Effektivt!

Hey, look who's up! Jag blir småstolt över mig själv nu faktiskt, trodde aldrig nånsin att jag skulle kunna stiga upp innan tolv igen med den dygnsrytm jag fixat! Men tydligen är ingenting omöjligt. Nu måste jag äta nånting, cuz I'm starving, och sen får vi se när Ellen dyker upp. Kanske ska passa på att städa lite innan hon kommer, bara för att ha något att sysselsätta mig med... Låter prima. Good day!

Dålig bild, förlåt...

HEJ. Idag har varit en mycket bra dag må jag säga! Såg en facebook-update från Tina, hörde av mig till henne, stack ner på stan, slötittade omkring och nu är jag hemma igen. HELT OK. Hann även studera min ekonomi och bestämma mig för att shoppa en tröja på rean. Fin var den! Nu ikväll vet jag inte vad som händer. Kanske får sova tidigt i natt, Ellen kommer faktiskt hit imorgon och det är väl bäst att jag är vaken när hon kommer. Så.. Film och popcorn SOLO rå! SWEET.


Nattsnack

Alltså, ibland blir jag rädd för mig själv. Fast inte riktigt för mig själv, utan.. Mer för någon annan. Ni vet, när man inte riktigt känner igen sig själv.

Jag avskyr känslan av att inte veta var jag har mig själv, att hela tiden famla omkring och försöka hitta grepp i någonting, anything. Jag avskyr att inte veta hur jag ska reagera på vad som kommer härnäst, att inte hitta och utforma orden jag egentligen tänker, att inte veta var jag ska placera blicken, eller hur jag ska röra mig för att utstråla den känsla jag känner.

Basically skulle vi kunna säga att jag avskyr att inte ha kontroll. Ett kontroll-freak är vad jag är, och med tanke på hur lite kontroll jag haft på senaste tiden borde mitt hjärn-kontor vara överbelastat. And it is. 
Jag känner mig som en älgkalv. Hjärnan och benen jobbar inte tillsammans som ett team, utan de jobbar individuellt utan att ta hänsyn till varandra.

Jag avskyr även att sätta mig ner och bara göra ingenting, för det är då den här känsla bubblar fram. Jag tycker inte om att faktiskt tänka efter. Egentligen tycker jag inte om att tänka överhuvudtaget. Jag är trött på att tänka hela tiden, tänka för mycket, överanalysera.

Jag är tonåring.

Tisdag idag, eller?

GODMORGON säger jag! INTE uppe med tuppen idag då, men inte så konstigt med tanke på att jag somnade kring halv sex! Hehehe... Jaja. Jag har ändå inget spännande för mig idag! Nu ska jag upp och äta, 'cuz I'm starvin'. Inga bilder bjuder jag på heller, jag sitter bara inne i min lägenhet, och jag är ful. Deal with it! GREAT (Y)

Don't talk, don't say a thing

Okej.. Min lilla vilopaus blev en powernap på drygt två timmar... Men vafan! Jag är sjuk och shit. NU ska jag äntligen fortsätta min städning, och kanske göra lite mat.. Har trots allt inte ätit nånting idag. Huvva, märks när man är sjuk. Jag som brukar vara hungrig jämt! Jaja...

hot hot hot

God dag! Jag är uppe, jag är vaken, jag är i full gång och jag är stolt! Javisst, trots att jag är sjuk var det första jag gjorde imorse att städa! Ingen rast och ingen vila här inte! Det kan möjligtvis ha nånting att göra med att det blir visning av min lägenhet snart, MEN duktig är jag ändå.

För tillfället tar jag en liten break bara, kände att krafterna började ta slut så jag tog en alvedon och la mig ner och lyssnade på musik i stället. Men så fort alvedonen börjat verka ska jag ställa mig upp igen och förtsätta där jag avslutade! Så, wish me luck!

life's a bitch


THE SALEM-NIGHT

Kom på nu att jag ju faktiskt kan lägga ut de få bilder jag tog i torsdags, dvs THE SALEM-NIGHT!

Tina innan Salem, during Max Fenders. Magic!

Jag och Tina preciiiiiis innan Salem! Jag - taggad!

Och jag, during Salem. Beskrivningen av mitt ansiktsuttryck lyder - Förtvivlat glad.


GLAD MÄNNISKA, jag är sugen på köttbullar

Hej! Ser nu att ett väldigt lyckligt inlägg jag la upp igår inte publicerats. SMÅIRRITERANDE! Men, jag överlever.

Idag har jag och Jessika sovit länge, och sedan bara gått på stan. Och just det, Jessika kom på spontanbesök igår! Hon ringde kl fem och sa "Hej, jag tänkte komma och hälsa på dig, jag hoppar på en buss kl 6 och är framme tjugo i 10, möt mig då!". Och så blev det! Vi möttes på torget, mitt i Salem-konserten, och hon skrattade åt mig för hon hade aldrig sett mig så glad. Hade ju vart kul ifall hon skrattade med mig, inte åt mig! HEHE... JAJA.

Så här såg vi ut idag.


HAPPINESS

JAG HAR SETT SALEM IDAG OCH JAG ÄR HAPPYYYYYYYYYY
godnatt

Split my personality

Hej och hallå! Vet ni vad? Idag är jag en mycket lycklig människa! Okej, jag är sjuk och har inget att göra på dagarna, men idag spelar det ingen roll för ikväll ska jag se SALEM AL FAKIR! Blev som spontant det här, men det gillar vi! Han är i alla fall i Umeå ikväll, så 21.00 smäller det, då kommer jag och Tina stå som och vänta spänt på denne fantastiska man! (Okej, nu talar jag bara för min egen del.. En liten fågel viskade i mitt öra att Tina inte är ett speciellt stort fan av min älskade Salem:() NÅVÄL, det spelar ingen roll, jag är lycklig ändå!

Nu ska jag måla klart mina naglar, klä mig, göra mat, fixa håret och sminka mig och 18.30 befinner jag och mitt sällskap nere på rådhustorget för att se Sweet Seed, förhoppningsvis. Så, det är väl bara att börja då! TJING


Success



SÅ, vad tycker vi om Kissies nya sommarplåga? HISS ELLER DISS så att säga?

TYP TUSEN GRADER

Sola och bada, pinãcolada! En dag på playan och jag känner mig som en riktig sommarflicka! Dagen spenderades tillsammans med Tina und ich bin väldigt nöjd med mina achievements of the day!




BED'N'BREAKFAST

HEJ HOPP, good morning everybody! I AM UP, i am alive, i am hungry... Blir snart att käka fetaste frukosten på länge, och sen kanske gå ut i solen. Annars har jag absolut inga planer för idag, vet ni varför? FÖR JAG HAR INGA VÄNNER! Osis. Nåväl, jag får väl klara mig lika bra på egen hand! BREAKFAST HERE I COME

STRAWBERRIES

HÄRLIG DAG IDAG! Fixat läggan, handlat, gjort brorsan till modell, blivit lämnad med ett halvt kilo jordgubbar och nu sitter jag här, with a bowl of strawberries och ovispad grädde. Jag är trött, och mör och jag lär sova tidigt i natt! Orkar inte utveckla mer, för min hjärna är offline! Tar det imorgon istället. 

You are my princess all day

HEJ! Idag kan jag säga är en lyckans dag. Idag var min sista dag på jobbet. Vad vi gjorde var att städa lite, och sen sticka in till malå city för att se lite 60-tals-veckan-uppträdanden osv. Helt ok. Jag fick även besked om att jag snart är ägare (Eller ja, hyresgäst) i Linnéas gamla lägga! TRO MIG, lyckan är... Total! Sen sticker jag även till Umeå ikväll. SKULLE DET KUNNA VARA BÄTTRE? Ja, självklart, men jag är nöjd ändå! Nu ska jag packa och göra mig klar för ikväll bär det aaaaaav, UMEÅ HERE I COME!

Godnatt världen, imorgon väntar jobb!

Godnatt världen, imorgon väntar jobb!


COOLT

Förövrigt har jag ruskigt tuffa naglar.

mvm, confidence dance, mr boombastic osv



jag är awesome

OKEJ, MIN HELG ÄR AWESOME OCH JAG HAR INTE TID FÖR SÅNT HÄR! på återseende.

I want to meet a bear before I die

Alltså det går långsamt nu..... JAG BRYR MIG INTE, jag stressar ihjäl mig, MVM NU FÖRFAN

RSS 2.0