nice.......................

HEJ ikväll har vi spelning @ musikanten, I'M NERVOUS döda mig. HEJ

Utkast: Mars 28, 2010

HEY! Helgen är avklarad, FORT VAR DET GJORT! Önskar att jag hunnit göra alla de hundra saker jag ville göra men I have no regrets.

Nåväl, tog ett fåtal bilder, och då endast på mig och Jessika. (Kalla mig ego, göre ba!)
Bjussar väl på några av dom då...
För bästa upplevelse, ta med en nypa salt.



Let's go get it

Ja och tänk, jag fick en trevlig kväll igår WITH MA FAVOURITE GIRL! Mh loving it. Blev dock en REJÄL försovning imorse... Nåväl, gjorde i alla fall en naturkunskapsuppgift idag vilket gav mig ett MVG. Satt fint, japp det gjorde det!

Ikväll blir det att läsa engelskebok och springa en sväng tror jag. Och sova ut! Imorgon blir en lång dag, sammanlagt ledig 3 timmar på hela dagen! HEH, not bad. Men det ska nog gå det med!

Lite bilder från i helgen kommer senare idag, om jag kommer ihåg det! Puss!

hoppas hoppas hoppas

HOPPAS PÅ EN MYSIG KVÄLL IKVÄLL, du vet vem du är!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Shit pommes

ÅH jag känner mig helt bortdomnad! Uh. Verkar bli en lugn dag idag i alla fall. TACKAR GUDARNA FÖR DET! Ikväll ska jag.. SOVA!

Lite bilder från i helgen kommer senare. Observera LITE.

AWESOME!

HEJ! Orkar inte, eller har inte tid att skriva egentligen men jag var tvungen att dela med mig lite! Fast egentligen har jag inte så mycket att dela med mig av. Igår vad kul och idag kommer bli roligare! Enkelt!
PUSS PÅ LIVET

Clothes

okej, fortfarande lite orättvisa i ljuset och sådär men ni ser ju litegrann iaf!
Klänning från bikbok!             Tisha från bikbok!      & en smickrande bild på moi!
                                                                                    Tröja från Åhlens!
  

There's a party in my pants

Alltså jag orkar inte anonyma kommentarer! Snälla eller elaka, spelar ingen roll men jag bryter typ ihop psykiskt! SÅ SKÄRP ER! Inga mer anonyma comments, EVER!

BTW, nu taggar vi VM!!!! Eller ja, så gott det går med det här vädret.. Men det blir nog inga problem, när man har good people around går allt!

Kommer förmodligen inte blogga mycket överhuvudtaget i helgen men jag hoppas på nån bildbomb efter helgen eller så! Men dåså, kanske blir nån snabb update senare ikväll sen blir det nog rätt torrt här på bloggen.. Men härda people, U CAN DO IT!

Förresten, jag ångrade mig.. Först lägger jag ut bilder på kläderna! JA så gör jag! (Y) 




(If you want it)

VET NI VAD, kläderna gjorde sig verkligen inte rättvisa i detta mörker! Bilder kommer antingen efter helgen eller eventuellt imorgon, det får vi rent ta och se! Ni kan istället få en fin bild på mitt nya diadem och en precis lika fin bild på mig för jag är snygg.........
 

Cold shower

Rut var på hugget idag, köpte en tisha, en klänning och den grå munkisen jag snackade om tidigare.. Lägger upp bilder senare, kanske redan ikväll t.om! Får se. Är i alla fall nöjd med mina inköp än så länge. Vi får väl se hur länge det håller! Hehe.

Förresten så sitter jag hemma i nåda nu. Blev att impuls-sticka hem idag efter skolan med Jossan så att.. Blev helt oförberett, stack en sväng på stan efter skolan och sen var det bara att sticka hem och packa jävel. Blev en hel den packning för i helgen, men det är så det ska vara! Man vill ju ha lite valmöjligheter! Hann förresten också spontanstäda min lägenhet! Det kändes sjuuuhuhukt skönt! Jag har nog aldrig haft så stökigt i hela mitt liv, nånstans! Men när man får några minuter över inser man att det går sjukt fort att bara tvärstäda. Måste bli bättre på det... Nej nu måste jag börja tänka på refrängen, ska upp tidigt imorgon och sticka på nilaskolan! YES SIR!

Puss på livet, och helgen! :)

IN till stan nuuuuu

Nej nu åker leggingsen tillbaka, och istället köps förhoppningsvis en tröja på bikbok!!! JAPP SÅ GÖR VI!

Tyvärr...

Sorry folks, blev inget videoinlägg igår pga att jag inte hittade min förbannade usb-kabel! Men nu har jag i alla fall testat att videoblogga själv, och det var inte så himla hemskt, så vi får väl se om det kommer upp nåt litet inlägg... HEHEHE! Töntvarning!!! :D

Nämen nu ska jag fortsätta skriva om ekologi.. Jippi... Återkommer senare!

Tönt

HAHA min röst är inte vacker måste jag säga... Detta är EJ OKEJ! Får se om jag kanske lägger upp nåt videoinlägg, blev nästan lite taggad.. Haha vilken töntig bloggare jag är! Men that's life, DEAL WITH ITTTTTTT

Brooklyn sun

Alltså salem salem salem.. Han är ju bara för magisk! Jag menar, live, kom igen, han är oklanderlig! ILY!
Nej usch, nu får jag ta och sluta låta som en stalker, men han är helt amazing. PÅ riktigt.

SLÖSA PENGAR BA, GÖR SÅ!!!!!!!!!

Ty Rut har varit en usel sparare idag! Nåväl, jag klagar inte, har pengar ändå.. Köpte ett par fräscha leggings och ett sött diadem. Där gick väl lönen åt, den lilla jag fick av min korta tid på NETm! Så att så mycket back har jag inte gått so far. Nämen jag kände mig som tvungen att hitta nåt för i helgen för nu kan jag säga att det känns aningen torrt i garderoben! Hittade även en fräsch grå vanlig munkis som jag tänker köpa när studiebidraget kommer! Blir awesome.

Nämen gott folk, nu ska jag ägna mig åt att äta upp min mat, pommes, köttbullar och kanterellsås! Haha, en salig blandning, I know men såsen är så god, och det godaste är att doppa typ pommes i såsen, och då blev köttbullar enda alternativet så.. Så blir det!

PÅ ÅTERSEENDEEEEEEE

ville bara visa en smickrande bild när jag äter! MUMS

Jisses Amalia

Gott folk, jag kan utan att tveka säga JA jag har spelat mycket gitarr ikväll och JA jag har sjungit en hel del!
Kan även säga att det låter som att jag har ätit tre valrossar och en grizzlibjörn till frukost, och att mina fingrar ser ut såhär. ENJOY.

Nu sticker jag ut och springer!

Väldigt psykiskt

Och så har man hunnit säga upp sig för första gången i sitt liv! Det tycker jag är rätt bra gjort för att bara vara 16 bast! Nämen telefonförsäljningen blev för mycket för min del, jag började känna mig psykiskt instabil och ej okej. Skämt åsido, det var sjukt jobbigt psykiskt sett! I alla fall för min del där psyket inte tål speciellt mycket. Är väl lite weak där så att säga!

Annars då.. Jo, jag har även hunnit skriva en halv låt idag. Eller nåt sånt. Inte illa! Men nu har jag så ont i mina fingrar att jag snart inte vet vad jag tar mig till. Ändå sjukt att jag börjat spela så mycket gitarr! Blir nästan lite stolt över mig själv. Fast det är väl inte så konstigt när jag väl fått en gitarr, och knappt har några kanaler och inte hade nåt internet. Makes sense now.

Nåväl, ska väl kanske skriva låten klart, eller läsa 100 sidor i min bok, eller lästa om antiken och medeltiden, eller skriva en uppsats i naturkunskap. HM, bara välja och vraka alltså. Sen ska jag ut och springa också.. Och påminn mig imorgonbitti att jag ska masa mig ut och springa så jag kommer igång! Just det.. PÅMINN MIG!

Good day!

TODAY IS A GOOD DAY! Eller nåt. Fint väder har vi i alla fall!
Idag är en kort dag, svenska fram till lunch, sen frivillig resurs men jag vet inte, kanske sticker hem istället och pluggar hemma så jag hinner till jobbet i tid utan stress. Blir säkert jättebra!


Så underbar!

Sitter här och diggar Salem för fulla muggar. Börjar verkligen inse min kärlek till honom nu.. Han är amazing!


Back on track

NU är jag åter från min otrohoholigt tråkiga bloggtorka! Förhoppningsvis. Nej men nu ska jag faktiskt skärpa mig, för jag VILL blogga. Jag är bara lite för lat sometimes..

Hur som helst, min helg har varit awesome! Oskar och Anna foljde med till mig i helgen och vi var på nådastöten och jobbade + middag och bad på kvällen! Jag tog även Annas skoteroskuld! JAPP JAG ÄR NÖJD!

Det var i alla fall sweet, och igår åkte jag buss med Linnéa back to umeå-town. Det var även det MYHYHYCKET mysigt, vi snackad gamla minnen och resor och allt möjligt. Så kände jag taggen på livet! Så nu gäller det bara att inte falla ner tillbaka i depp-träsket utan bara tagga för allt bra som kommer hända resten av mitt liv!

Nåväl, nu ska jag slå av tvn så jag slipper se cops, sen ska jag kanske ta tag i lite läxa som fått vänta ett bra tag medan mitt internet var borta! Bra Rut, fortsätt så.

en annan gång

DET STÅR LITE STILL PÅ BLOGGEN NU! jaja....

Superduperjätterolig dag idag....... NOT

Men en bild kan jag i alla fall bjussa på!

Så underbart


Spännande!

ÅH PHOTOSESSION WITH MA GALS!!!! Loving it, living the good life, kommer kanske nåt litet smakprov snart, förhoppningsvis innan jag däckar, för tro mig NU ÄR DET NÄRA!

BACK ON TRACK

MITT INTERNET ÄR TILLBAKA!!!!!!!!! ÄLSKADE SALEM, VI ÄR ÅTERFÖRENADE!

Nu sitter jag i Linnéas sovrum och diggar spotify, och nu har vi börjat göra flygande jakob! MH ska sitta fint!

Men nu måste jag hjälpa till lite i köket innan Linnéa får spunk på mig! Men som sagt, mitt internet är tillbaka så nu ska jag uppdatera jävel!
(För din skull ANNA) ;)


lajf sux

livet utan internet suger, jag saknar mitt älskade spotify och min älskade salem...

Borta med vinden

HEJ! Jag har tappat  bort mitt internet och har därför inte uppdaterat på ett bra tag. Jag har i alla fall hunnit med att köpa en gitarr, shoppat lite med min lillebror, kommit tillbaka till umeå och chillat with ma homies! Det är inte illa det. Men nu ska jag fokusera på att hitta mitt internet så jag kanske kan börja uppdatera lite bättre.

Tjingeling!

VIDEOBLOGG!

Som jag nämde förut gjorde jag och Ellen en videoblogg i tisdags! Hon har inte kunnat ladda upp den förrän nu MEN HÄR ÄR DEN I ALLA FALL!!! WOHO!


I was aiming for the sky

TODAY IS A GOOD DAY! Ja, vissa dagar blir jag bara så taggad att det finns inte ord för det!

Klockan är i skrivandets stund 11.07, och jag ska just nu stiga upp, fika roast'n'toast och oboy, sen ta en dusch och göra mig iordning. Sen sticker vi och köper lite färdgodis och sen tar vi bilen och åker till Skellefteå! 
  Och vad händer där tänker ni? JO! Jag, Rut Morén ska få en gitarr! ÄNTLIGEN! Min älskade efterlängtade gitarr som jag blev lovad i oktober! Ja som ni märker är min far inte speciellt snabb men nu har han allt tagit sig i kragen och nu blir det av!

I Skellefteå blir vi upphämtade av min mor och vi kommer köra till mormor och morfar och spendera natten där. På fredag morgon sticker vi vidare mot umeå, där jag och Olof ska göra en shoppingrunda! Och jag ska (förhoppningsvis) inte köpa nånting, men han behöver kläder AND I LOVE IT! Det finns inget bättre än att styla en pojke! Synd bara att han är så otaggad, men jag har faktiskt hört att han tycker om när jag "skämmer bort" honom med att välja kläderna. Ja, jag hoppas att han är åtminstone lite taggad idag och imorgon så man kanske kan flörta på honom nåt snyggt... HEH!

Nåväl, nu till roast'n'toastarna! PUSSSS!


Twelve fingers

Nu har jag kastat in handduken för kvällen och med denna video säger jag GODNATT FOLKET!


I LUV U


Taggad

Nu är mitt lov på topp! JAPP jag är happy!

Hade typ världens bästa dag igår med en trevlig dag hos Ellen, vi gick ut en sväng, fikade, såg film och spelade in en videoblogg! Den kommer upp på bloggen om ett tag, jag vet inte riktigt vad som hände för Ellen har inte laddat upp den, men snart kommer det! I swear!

På eftermiddagen stack jag sen till Linnéa där hon och Maja var, så vi hade lite mys framför tvn, sen for vi till backen och träffade några skellefteåbrudar! Det gillas!

Nu sitter jag hos pappa i norsjö och bara chillar och väntar på mat, och imorgon sticker vi till skellefteå och fixar en gitarr till moi! LIKE LIKE LIKE! Sen hämtar mamma upp oss där och sen sticker vi till umeå på fredag! JA jag tycker om mitt lov!


Today is a good day!

HEPP HEPP, Rut är uppe med tuppen! Blir OHOHOTROLIGT glad av vädret hon ser utanför fönstret och funderar rent på att vara så flitig att hon ställer sig och bakar scones eller tar en runda med längdskidorna innan jag beger mig till malå! Låter underbart, inte sant? TODAY IS A GOOD DAY!

Charmigt

Känns som att jag har gjort otroligt mycket idag faktiskt! Tog en liten skotertur innan middagen, och sen blev det som sagt då go'middag och efterrätt även idag. Yummi! Men nu är jag trött som ett äckel så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Blir i alla fall en tidig kväll för mig!

OCH just det! En sak jag inte berättat! Jag har klippt mig! Fast det är inget speciellt egentligen, blev bara en toppning. En rätt rejäl toppning enligt mig, blev väl lite kortare än jag planerat men så går det när morsan får klippa en för inga pengar alls! Smällar man får ta liksom!

Nämen en vacker dag ska ni få en bild, kanske när jag fått styla mitt hår. Har verkligen inte gjort nånting med mitt hår sen i fredags så att... Nämen som sagt, en vacker dag! Tills dess kan ni ju få en gammal bild när jag hade mitt "långa" hår!
Riktigt charmig bild också!

HEY HO LET'S GO

Följ min blogg med bloglovin

FRÄSCHT!

Mmmm tillbaka efter en timmes längdskidåkning! Måste tyvärr säga att jag är sämst på längdskidor, men det gör inegnting för när humöret är på topp och vädret är dugligt är det bara att tuta och köra! UPPFRISKANDE!

Ska jag skratta eller gråta?

Men är det lite lurigt väder idag eller? Jag blir alldeles yr här!
Hur som haver, vare sig det snöar eller är soligt ska jag ut på bron och fika och läsa en god bok! SÅ DET SÅ!

Singel-och-lever-livet

Har varit en "tyck-synd-om-mig"-dag idag, eller vad man ska kalla den..
Bakade som sagt scones imorse, började ju prima redan där! Sen blev det att bara ta det piano, spela lite på just ett sådant, sitta vid datorn, chilla. Käkade middag, satt mig sedan vid tvn och tittade på program jag annars aldrig gör (Med tanke på att jag bara har 1:an, 2:an 4:an och 6:an) i min lägenhet. Såg lite grays, desperata hemmafruar, cougar-town och gossip girl. Inte varje dag det händer alltså! Sen gick jag hem, käkade min älskade ben&jerrys (läs mitt miserabla inlägg här) och läste lite bloggar och nu ska jag gå och lägga mig och läsa Linda Skugges bok "Akta er killar här kommer gud och hon är jävligt förbannad". Låter inte så illa va? Lite singel-och-lever-livet-style på den här dagen alltså! Har inga problem med såna dagar alltså! Mums!


Sundayyyy

Chill söndag idag, som vanligt. Det är faktiskt inte ofta man har nånting för sig på en söndag.. Men det är väl lika bra det, det är ju faktiskt vilodagen.

Annars vill jag bara skälla lite på mina läsare som vägrar kommentera. Astråkigt att blogga utan respons..

AJA idag har jag kanske tänkt vara lite duktig, kanske sy nåt.. Gjorde förresten scones imorse och det är inte illa pinkat det! Dock är jag sämst på att göra scones, som blir alltid obra.. Men dom gick att äta och jag kände mig duktig ändå!

SAKER JAG BOJKOTTAR

Jag bara måste få lägga ut det här, bara för att visa vilka negativa människor det finns! Jag tycker denna text var riktigt rolig, för man kan verkligen hitta fel i allt! Förövrigt är skribenten en "medelålders" (30-årsåldern) random-kille på apberget! Bara det känns ju lite.. Skrattretande? HM. Läs och njut!

Saker jag bojkottar

#bojkott
Ultra-bussarna: För att de är så sjukt dyra och dåliga. Åker hellre taxi, tar cykeln eller promenerar. De senaste fem åren har jag åkt Ultra-buss typ.. en gång.

Metallica: För de var napsters-hatare för ett par år sen.

Telia: Alias "Felia".. något jag bojkottat sen modemtiden för typ 13 år sen. Har fortfarande aldrig haft ett enda Telia-abbonnemang.

Filmstaden i Umeå: Monopol på biofilm i Umeå. Svinigt dyra, men ändå måste man se reklam i en kvart i början.

Frisörsalonger: Även detta rena rånet. Har klippt mig hos en riktigt frisör en enda gång i Sverige.

Folköl (3,5%): En tia per burk.. hutlöst! Det är tom billigare med starköl på systemet.

Aftonbladet/Expressen: Värre skvallertidningar finns inte. Jag har aldrig någonsin köpt någon av dessa tidningar och tänker aldrig göra det.

Skabbiga stadsfester/festivaler: Exempel på detta är Skellefteåfestivalen, PDOL, Storsjöyran. Kostar typ 700 spänn för en helg där "toppartisterna" är Tomas DiLeva och Magnus Uggla. Skabbigt som fan!

Israeliska produkter: Borde vara en självklarhet för alla att hålla sig ifrån.

McDonalds: Vidrig jävla mat, dålig service och inte alltför sällan även kall mat. Det är inte konstigt att varje McDonalds är bestyckade med en microvågsugn för uppvärmning av kall mat. Har dock blivit lite slapp i denna bojkott. Finns faktiskt några burgare jag kan klara av att äta utan att få kväljningar.

Apple-produkter: Våga stå emot Apple-grupptrycket och apples stilrena "kliina" design! Jag tycker rentav det är fult. Sterilt, tråkigt, mainstream. Sen att Apple kör med sektliknande marknadsföringsmetoder skrämmer mig ännu mer.

Light-produkter: Light är till för sådana med dåligt självförtroende som köper sig till bättre samvete via light-produkter. Sen att det smakar rävgift verkar inte många bry sig så mycket om.

Vatten på flaska: Betala över tio spänn för ngt som finns i närmaste kran till bättre kvalitet och helt gratis? Gör man detta har man i stort sett förbrukat sin rätt att leva.

Demokratin: Sist röstade jag blankt. Det blir nog samma sak vid nästa val. "Demokratin" är FEJK.

Optiker: Ibland _måste_ man dit för att kontrollera synen, däremot ska man akta sig för att köpa något annat där. De är ena riktiga utsugare som tom tar betalt för att man ska få sina synfel utskrivna på papper (recept).

Svenska kyrkan: Om du inte har gjort det så gå ur svenska kyrkan NU! Jag har fortfarande traumatiska men från alla de gånger försökt pracka på mig deras strunt. Vill dock påpeka att jag inte har något emot troende som individer.

Studentbalen: Iofs var det några år sen, men vilket jävla jippo! Finns väl bättre saker att göra för pengarna än att leka prins/prinsessa.

Studentjippon: Studenters som deltar i detta måste ha en mental ålder på runt 13-14 år, eller så har de så sjukt dåligt självförtroende att de tom kan äta bajs för att få bli accepterade i gruppen.

Rättvisepartiet: Allt som detta parti rör i stinker populism och fjäsk.

TV-serier: Denna amerikanska smörja är rena opiumet för dagens Svensson. Ricki Lake, Oprah Winfrey etc räknar jag också hit för enkelhetens skull. Sist jag följde en TV-serie var typ Varuhuset på 80-talet, sen hade jag liksom fått min dos. Fattar inte varför folk inte tröttnar..

MTV: Lätt sämsta TV-kanalen som bara innehåller en massa fladder och halvnakna brudar.

Kommersiell radio: Full av vidrig reklam, vidrig musik och vidriga programledare.

Reklam på webben: Riktigt störande oftast, men brukar vara lätt att plocka bort med adblock.

CD-skivor: 180 spänn för en plastbit med musik på är rena skämtet! Mina gamla skivor har för länge sen hamnat i förrådet och jag tänker inte köpa mer plast. Jag har forfarande kvar mitt presentkort från 1998 på valfri CD-skiva på Burmans :)

Nära döden

Åh vilken sagolik dag jag haft idag! Har både hunnit med att sova lagom länge, köra skoter och skotta tak! Det är riktigt bra för att vara Rut Morén, speciellt på en lördag! Just det, glömde skriva att jag haft en nära-döden-upplevelse idag, men den hör nog till takskottningen. Får se om jag får nåt smaskigt blåmärke imorgon!

Nämen som sagt, på tal om nära-döden-upplevelsen! Det var faktiskt en rolig upplevelse, men lite smärtsam.
Var som sagt och skottade ett tag, ett ladugårstak för att vara exakt. Det var sjuhukligt mycket snö, kring 1.5 meter högt som mest tror jag, så det var en del!
Hur som helst så försökte vi hitta på bästa sättet att få ner snön, men det gick inte så bra så det slutade med att jag, min bror och Ag gick upp på taket och bara skottade. Jag och olof fick så på den lutande delen så vi drog fast ett snöre i en ventil på taket så att vi inte skulle falla. Och så började vi skotta, och det gick bra, tills hälften av all snö rasade ner, och jag följde med! Så där dinglade jag halvvägs nerför taket med ett rep runt revbenen, trodde nästan jag skulle knäcka ett par där i fallet! Men icke då, så Ag kom och drog upp mig och så började vi om, och bara ett litet tag senare stack ännu ett schok snö ner för taket och jag följde med för andra gången. Så att, kanske får ett snyggt blåmärke runt hela magen imorgon! HEH, puss på det!

Nämen alltså, idag är jag taggad! Vill så gärna hitta på nåt! NÅn som är sugen? Ni har mitt nummer!

Godnatt dårå


Hello sexy

Alltså shit pommes vad jag är shoppingsugen! Detta är inte bra! Jag har alltså cirkus en lax att leva på denna månad. HALLÅ, vad händer med mina pengar egentligen?! Nu får jag fan ta mig i kragen! Men det värsta är att jag knappt köper nånting alls känns det som! Typ mat.. Ni märker ju hur glupsk jag är... Nåväl, nu (försöker) jag i alla fall spara ihop pengar för att förhoppningsvis sticka till stockholm i juni! Så då taggar vi det då! Men det är klart, man vet aldrig hur det blir.. Men vi hoppas på det i alla fall.

Förresten så har jag laddat över lite bilder från lite varstans, kamera, mobil osv, så att nu har jag en hel drös på lager, nu när jag haft en sån bilddtorka så otroligt länge! Drar till med en riktigt fager när jag väl är igång!

mousssssse

Hepp hepp, hemma och njuter för fulla muggar!
Härligt med en mys-dag med lunch på stan och träff med favorit-Isabelle! Blev även en härlig bussresa också med endel bekanda ansikten!

När jag kom hem hade mamma nyhandlat så det blev go'mat och snart blir det efterrätt till det! Chokladmousse. Tackar man inte nej till, eller hur? Smarrigt!

Nu ska jag återgå till att titta på let's dance och känna mig gammalmodig! Underbart!


Lite surt..

Jahapp, då har man officiellt fått sportlov då!
Känns lite småsurt med tanke på att det var vinterspelen i malå igår vilket jag mer än gärna ville titta på, och eftersom vi bara hade en lektion igår och inga lektioner idag skulle vi lika gärna kunnat åka till malå i förväg och tittat på malås utklassning!

Men men, gjort är gjort, och nu taggar vi lov istället. Ska bli sjuhuhukligt härligt! Inte lika härligt däremot är att min väska väger ungefär ett halvt ton, men det är smällar man får ta..

Sen idag får vi se om jag åker och hämtar upp Isabelle när hon kommer hit! Awesome att träffa henne!

Nej nu drar vi vidare, chillar lite music och sånt! Puss på det!

Pepp

Åh, mitt depp gick över och vändes istället till pepp! Känns inte det underbart? När allt bara vänder och blir till det motsatta!

Har i alla fall gjort två uppgifter gjorda idag, så nu kan jag kanske få börja beta av min lista av ogjorda uppgifter som skulle vart inne för ett bra tag sen! Känns bra. Jag är på hugget nu.
Förresten så har jag en lektion imorgon, musik, och sen har jag sportlov! Ni kan inte förstå hur skönt det känns alltså! Eller jo, det kan ni förmodligen, but still..

Jaja, verkar bli ett flängigt lov det här, men det blir lätt så när man har tusen olika ställen man måste hinna med.. Nåväl, det går ju det med. Längtar förövrigt olidligt mycket efter mina dojjor, alla mina skor börjar bli oanvändbara, snart går jag barfota i slasket. Jisses! Nejmen en liten knäckemacka och lite superduper-turkyoghurt nu så mår jag typ prima.

Depp

Igår var nice, men idag är jag arg. ARG ARG ARG. Jag orkar inte. Och jobb ikväll. Jättetaggad, leka trevlig i fyra timmar.. YAY... Skjut mig.

TITTA HIT!

CHARMIG FEEL-GOOD-POJKE SÖKES!
Ägaren blir Anna, studerande analyserare som behöver någon som kan lysa upp hennes annars aningen för gråa tillvaro.
Den sökande får också gärna se bra ut, och vara lite galen.

Skicka en beskrivning och en bild till
[email protected]


Efterlängtat

Och äntligen var det uppbokat! Massage på Carinas hälsoklinik den 16:e! JAG TACKAR GUDARNA (eller kanske mamma) för detta!

SPEACHLESS

HEJ! IDAG ÄR JAG GLADAST I VÄRLDEN TROTS ATT JAG FÖRSOV MIG, FÖR SALEMS MELODIFESTIVALLÅT HAR SLÄPPTS OCH JAG ÄR ÖVERLYCKLIG! Han är mannen i mitt liiiiiiv!
Följ länken för att kolla. NI MÅSTE FÖLJA LÄNKEN! Han är magisk... Ojojoj. Ja, jag kan inte uttrycka mig med ord.
http://video.se.msn.com/watch/video/salem-al-fakir-keep-on-walking/6fqu5qa2?from=sharepermalink


Uppgift

Dagens uppgift på svenskan: BLOGGA! Hur passande känns inte det här? Underbart, känner mig ju nästan lite hemma här!
Eller inte. Blogga kan jag väl men just om filmen Troja vet jag väl inte.. Vi ska alltså "vara" en karaktär i filmen och blogga om vad som händer under kriget osv.. Kanske inte min starka sida men det ska nog gå ändå!


Jobbigt.. Åh..

HUR frustrerande är det inte när det ringer ett okänt nummer, och när jag svarar HALLÅ hör jag knapptryck och sen nån som lägger på, och när jag sen ska söka upp numret finns det inte nånstans?! INTE NÅNSTANS! Är det aliens som ringt mig eller vad händer?! Så frustrerande...


underbart!

Jag är ÄNTLIGEN inte pank längre!
ÄNTLIGEN kan jag köpa riktig mat
ÄNTLIGEN kan jag köpa skorna jag suktat efter så länge
ÄNTLIGEN kan jag leva igen! ÅH så underbart! Helt obeskrivbar känsla!


ÄNTLIGEN!

och YES! dessa snyggingar ska bli mina!!!!!!

RSS 2.0