Jag vet inte var jag ska ta vägen

Nu är det så här, Rut är trött, pissed off, förvirrad, sliten, äcklig, arg, ja jag vet själv inte riktigt vad. Jag har i alla fall packat (nästan) klart för vandringen imorgon. Ser fram emot att sova, dock inte så länge som jag kanske behövt. Mitt internet går förövrigt sjukligt långsamt, jag förstår inte alls vad som hänt, men så är läget i alla fall. Jaja, tar nåt mer vettigt en annan gång när jag har tid och ork och lust. Och just det, grattis på morsdag mor!

FIN


Brännbollsyran 2010

Sådär, satsar på att leva i helgen istället för att blogga. Kommer väl nån bildbomb så småningom. NU SKA JAG UT PÅ ÄVENTYR

Så sent som

Hey! Blir ett kortkort inlägg nu, orkar inte mer. Jag och Jessika är nu hemma och nu ska vi sova. Tar dagen en annan gång, tewp imorgon, ORKAR INTE klickan är fan fyra. USCH. Godnatt!

hjelp mej

Sådärja, energiarbete och grupp-"ledaren" är inte här. ÉLENA, VAR ÄR DU?????????

I am a busy woman

Ooooj sicken tråkig bloggare jag varit i veckan! MEN DET ÄR SMÄLLAR MAN FÅR TA när man är en sån upptagen kvinna som jag! Har i alla fall inte känt att jag haft tid för speciellt mycket bloggning när jag hängt med brudarna, bara chillat eller gjort läxa hela veckan.

Idag är vår sista "riktiga" matte&naturkunskap-dag, OCH DET TACKAR JAG GUDARNA FÖR! Kan inte säga att torsdagar har varit den bästa dagen i veckan den här terminen... Ack och ve. Jaja, vi har fått tillbaka resultatet från nationella och jag kan säga att jag är nöjd. Orkar inte försöka höja, utan det duger precis som det är. Satsar istället på engelskan just nu.
HUR SOM HELST, det här är väl helt jävla irrelevant för er...

Imorgon spelar mitt lag på brännbollsyran. OSTFÅGLARNA, that's us. Adoreable... Jisses.

Life/Universe

Försov mig imorse. FÖRLÅT MAMMA, och förlåt Patrik för den delen... Hade i alla fall musikteori, var väl inte superkul att missa det med tanke på att vi har prov snart och jag är sämst... Nåväl, det fixar sig.

Har engelska nu. Ska skriva om St. George´s Day, och jag sitter fast... Har i alla fall bara två uppgifter kvar som ska lämnas in innan jag är klar med allt för i år, om man bortser från ackordsprovet som kommer snart. Vad jag vet i alla fall. Hoppas på att ingen kommer med en drös uppgifter och säger "När hade du tänkt göra de här då?"

Den här dagen blir nästan identiskt med igår. Idag är bara lite.. Fylligare, eller vad man ska kalla det. Sticker iväg till Élena efter skolan, igen, får mat, och så sticker vi till universitetet, IGEN, och ser på Anni och hennes klass, IGEN. Men denna gången tar vi även med Anna och Linnéa. Blir toppen, var verkligen inspirerande att se det igår, och jag kan inte annat än att se fram emot att få se framförandena en gång till. Verkligen underbart att se musik ur ett annat perspektiv än det jag ser det ur dag ut och dag in. Måste säga att man egentligen blir lite med instängd när man går i en musikklass. Delvis. Nåväl, nu ska vi inte gräva djupare i det ämnet.

NU ska jag banne mig bli klar med min jävla St. George. Förlåt. Amen.

Idag är det tisdag

Sådär, sitter hemma hos Élena och har det bra, blev bjuden på mat och gott sällskap här ikväll, och snart ska vi dra vidare för att se Élenas girlfriend och hennes klass ha spelning på universitetet klockan sju. Låter som en alldeles utomordentlig LAGOM-kväll, blir perfekt mitt i veckan! Kände även att jag behövde lite äventyr, börjar bli spyless på att sitta hemma i min lägenhet och glo.

I helgen är det brännbollsyran, Jessika kommer hit och jag kan inte annat än att älska mitt liv!

Var är du?

Idag regnar det, och är kallt. Däremot får jag fika på skolan, och jag slutar halv tolv. Bra dag? Dålig dag? Det är bara att välja och vraka!
 

Nu är det illa

Nej fyfan, idag är inte min rygg på topp! Fick en redig massage av Anna idag. Kan ju säga att jag aldrig skrikit så mycket av smärta förut. Mår trots det inte bra och jag kan även säga att min svank smärtar rejält. Usch, jag vet inte vad jag ska ta mig till... Och allt skolarbete inte gjort heller.. Vad ska jag ta mig till.. Ack ack ack.

OJ SÅ FINT

Älskar att jag har mycket fin bodyart typ lite här och där efter denna dag!


Tommy gun

Happ, och här sitter jag, klockan nio på en söndag, och har inte gjort några skoluppgifter.. Vad händer med världen? Skjut mig.

Bra mål

Sådärja, av dagen återstår;

  • MATLAGNING
  • STÄDNING
  • SPIKMATTA

Fräsch vurpa Ruttan

HEEEEEEEEY! Har haft en AWESOME helg so far, men än är den inte slut. Kan ju säga att det känns i mina muskler att jag spelade brännboll i fredags. Kan inte för mitt liv förstå hur man får träningsvärk i rumpan av det? Det känns även av i kastararmen, naturligtvis, och baksida lår. Hm, lite strange, men men, jag klagar inte, träningsvärk är NIZ.

Igår slingade jag mitt hår, som ni såg, blev blont, just the way I like it. Färgade även Linnéas hår som också blev nice. Vi stack in till stan kring halv sju, träffade Ellen, Eveline, Ante och Sebbe, såg lite olika band, hängde med folk, snackade med fyllon, osv osv osv. Svårt att sammanfatta allt. OCH, för att inte glömma min vurpa på skateboard! YES SIR, jag åkte skateboard, intet ont anande om vad som komma skulle. Vips låg jag på backen, SÅJA! Duktig kände jag mig. Nåväl, med hjälp från Ante och Sebbe ställde jag mig på brädan igen och sk8ate lite till. YES, duktig är jag. Kan ju även visa en fin liten bild på såret jag tjänade på vurpan!

Såja! Hur som helst, idag måste jag till Linnéa och hämta hem min tvätt (Oj så duktig som tvättat själv) och egentligen var det tänkt att vi skulle på bio ikväll med syster och her friend, men det verkar inte bli med tanke på min och Linnéas ekonomi. (Ni vet, slutet av månaden, fattiga studenter osv...) Så jag vet inte riktigt vad som händer istället. Time will tell. JAJA nu måste jag typ städa ihop lite här hemma, även om det är sjukligt städat nu jämfört med förut. Men nu ska jag tamefan lyckas hålla det såhär fint! Wish me luck!


Trasiga strumpbyxor

HELO MOTO, sitter hemma hos Linnéa och har precis kommit ut ur duschen, PÅ'T UNGEFÄR. Snart vankas mat och sen blir det att dra ut på byn (som vi så vackert säger hemma i Malå) och träffa lite malåbor och bara checka läget.B Blir asmys! Får även se om jag får sällskap i natt av två vilsna pojkar. (Tolkas fritt, eller?) Nåväl. Nu ska jag skynda på oss så att vi kommer oss iväg nån gång, vi lär INTE hinna innan 6...

SER MAN PÅ!


Obeskrivligt

ÅÅÅÅÅÅÅÅH Linnéa är obeskrivliggggg, jag orkar typ inte tycka om henne så mycket, det blir typ kortslutning. Jaja, orkar inte skriva nån kärleksförklaring här, hon vet redan hur jag känner. MH, luviduviduv

Nåväl. Idag skiner solen. Och var är jag? Jo, inomhus! Fast jag har faktiskt en anledning. MÅSTE städa. Blev ingen städning igår heller, och ingen tidig kväll heller för den delen. Men så går det, då får jag ta igen det idag istället! Hoppas även att Anna kommer snart för jag vill slinga mitt hår! Åh så blond jag ska bli. Hur som helst, nu ska jag börja ta tag i mitt liv, eller eventuellt vispa lite grädde och äta min kladdkaka. MUMS.

I luv u friend, REAL LUV

Sådärja, då var jag hemma från en mycket trevlig brännbollskväll! Jag underskattar verkligen brännboll, sjutusan vad kul det är! Fast då är det förstås bra om man faktiskt träffar bollen eller kan kasta. Men träning ger färdighet!
Nu har jag precis kurerat mig mot min hösnuva (Kliar så djuriskt i mina ögon + att jag nyser hela tiden) och stoppat in en kladdkaka i ugnen. Blir nog en förhoppningsvis tidig kväll ikväll. Kanske ska plocka ihop lite här innan jag kryper till kojs, men annars så. Imorgon ska jag slinga mitt hår, och Anna kommer förhoppningsvis kring mitt på dagen nån gång. Perfekt blir det! Sen händer även annat under dagen men det får jag ta en annan dag!

Jag fick förresten höra att jag är vacker idag. Linnéa, du är bannemig bland det bästa jag har!

Så konstigt det kan bli

Hej. Blev en minst sagt konstig dag igår. Allt var liksom.. Felvänt! Men det gör ingenting. Klockan två mitt i natten var jag i alla fall hemma och jag hann i tid till skolan imorse (!!!!!!)

I kväll blir det brännboll. AWESOME. Har dock inte tid att skriva när jag har så mycket annat för mig. Sparar det till en annan dag!

necklace

Förlåt för askassa bilder, men kameran dog innan jag hann ta nån bättre.. Men ungefär såhär ser halsbandet ut Sofie!
 

Jag såg en tant idag. Var är jag?

Jag såg en tant idag. En gammal tant i en blå, gammal Duett. I passagerarsätet hade hon en svart hund. Hon log mot mig när hon såg mig, och lät mig och min cykel passera.  Det scenariot gjorde mig lycklig. Eller rättare sagt, intrycket hon gav mig var lycka. Varför då? Hur kunde detta göra mig lycklig? Detta lilla, detta "ingenting" i mitt liv? Jag är inte säker. Men det fick mig att tänka efter.

Detta "ingenting" fick mig alltså att inom loppet av några sekunder se mitt liv passera framför mig som på en bioduk. Denna gamla tant gav mig intrycket av lugn, harmoni, livsglädje, ja allt vi människor egentligen strävar efter. Varför kan inte jag utstråla allt detta?
VARFÖR är jag inte tacksam?
VARFÖR är jag inte tacksam för den jag är?
VARFÖR är jag inte tacksam för mig?

Och vad är jag? Vem är jag? Vem har jag varit? Vem borde jag vara? Jag är inte säker. Just denna osäkerhet gör mig ännu mer osäker. Ska jag vara mig själv? Vem är jag själv? Vem skulle jag annars vara? Finns det överhuvudtaget någon man kan kalla "sig själv"? Ifall det finns har jag inte funnit MIG än. Var är jag?

Solen skinerrrrr

Alltså jag kan inte säga nog om VÄDRET! Guuuuuud. Börjar nästan kännas som ett uttjatat ämne på alla bloggar och på fejjan och överallt, men det går liksom inte att glädjas nog. Har dock ingen rolig bild att bjuda på idag... Ändock, får bli senare idag kanske.

Efter skolan ska jag och Linnéa dra en snabbis på stan, sen sticker jag hem till mig och hämtar all smutstvätt och kvällens proviant. Kycklinggryta står på menyn för mig och Linnéa. Funkar säkert utmärkt, hoppas bruden inte är så kräsen, jag är ju faktiskt ingen hejare till kock... Nåväl, nu åter till arbetet! Förövrigt har vi en tjörmig lärare idag. Tummen upp (Y)

Rutan kastar in handduken


Perfekt

Jag är utslagen. Färdig. Slut. Finito. Done. Döende.
& en löprunda på det, YES.


STEK

Har STEKT idag. På riktigt. Jag, Linnéa och Robin köpte glass och satt oss nere vid kajen. Det ägde.


Everybody got their something

Nu kanske jag orkar skriva lite mer än jag gjorde tidigare...
...Nej, för tänk det gör jag inte. Jag har bloggtorka idag. Solen skiner inte i Umeå idag. Kanske lika bra, var nästan äckligt varmt igår. Fast jag ska väl inte klaga. I helgen hoppas jag på kanonväder!

Förövrigt ska jag, Rut Morén, vara med på brännbollsyran. Måste erkänna att jag är smånervös. Blir i alla fall träning till det i helgen, om jag inte minns fel. Förövrigt måste jag tala med min kära mor om lite ledighet nästa fredag, för att kunna spela.. Nåväl, det fixar sig!

Jag orkar inte

HEY. Orkar inte skriva så mycket denna morgon. Hade en trevlig och chill dag igår, lite svenska, väldigt lite resurs, chill @ apb och stadsparken, pizza och lite lite lite städ TEWP. Idag blir... Chill. Tror jag. ADJÖ.

Tack Patrik!


I rule

Mor, du kan nu vara stolt över din dotter. Trots att jag försover mig ofta flunkar jag inte i skolan! Berättar mina nationella betyg för dig sen. WOHO! (Y)

Tuesday

Hey. Idag har jag svenska. Blir att skriva ett tal. Hoppas för mitt liv att jag hinner det klart så har jag allt färdigt i svenskan! Oj ändå. Bäst att jag börjar nu då.
Idag kommer mamma och hälsar på. Jippi!

Skynda skynda fort

Hej. Snart kommer JOSEPH (Grattis, första gången ditt namn nämns i bloggen!) och vi ska... SOVA! Grattis. Min absoluta favoritsyssla om jag ska vara ärlig. Finns inget så skönt som att gå och lägga sig och bara slumra in. Låter som att jag är självmordsbenägen, men så är inte fallet. Jag bara gillar att slappna av I guess. Ett plus är ju även att jag sover som en jävla jag vet inte vad! HÅRT sover jag i alla fall.

Nu ska jag i alla fall (faktiskt) ta tag i mitt liv som jag sa tidigare, diska det lilla sista jag har kvar, plocka ihop det lilla jag har kvar och sen vänta på att moder jord kommer med rena sängkläder imorgon. Känns underbart att ha en renbäddad säng att hoppa ner i imorgonkväll! Som ni ser hör denna "del" lite ihop med den förra. Båda innefattar sömn. Det kan vara ett tecken på att jag är trött. JOSEPH, KOM NU SÅ VI FÅR SOVA NÅN GÅNG!

Bad romance


Hello bananaeyes

TJOLAHOPP, I am at home och snart ska jag ta tag i lite matlagning!
Hade som sagt konditionstest idag. Kan berätta att Linnéa varvade mig, hon hamnade på mycket bra kondition och jag fick dålig. Surprise! HEHE

NÅVÄL, varmt var det att springa, mitt ansikte var stekande rött när jag kom ner på musikanten, redo för en timmes musik! Det lugnade väl ner sig någorlunda tills jag skulle cykla hem med en tjugo kilos-väska på axeln. Förbättrade inte min ansiktsfärg om vi säger så. Nu sitter jag hemma och ska som sagt snart laga mat, och sen städa ihop lite. Blev dåligt med städ igår, så jag får ta tag i det idag istället. Blir spännande att se vad för roligt man kan hitta under alla klädhögar! Kanske hittar nåt värdefullt, vad vet jag!

Fick förresten en förfrågan om att vara med på brännbollsyran idag. Vad ska jag säga, jag är liksom klyven. Vet inte var jag ska vrida och vända mig, känns ju superkul samtidigt som jag får lite panik... Får ta och tänka på det en dag eller två. Hur som helst, nu ska jag ta tag i mitt liv!

no more pics for a year. at least

Hej hopp! Blev dålig update igår, men att lägga upp bilderna tog en sån jävla tid att jag inte hann med nåt annat. Stack i alla fall in till stan efter det och träffade storasyster. Blev middag och film med henne, och det kan jag säga satt inte fel en söndag som den! Sjukt skönt, och mysigt att få träffa henne också. Känns ju faktiskt lite pinsamt att vi träffas så lite trots att vi nu bor så nära varandra. Men det får det allt bli ändring på, när jag får sommarlov så jävlar ska jag våldgästa alla dagar i veckan. Nästan.

Nåväl, idag har jag haft musik. Försov mig (Förlåt mamma, I didn't mean to. Köp mig en väckarklocka, snälla.) och kom väl strax efter nio skulle jag tro. Har inte så stor koll faktiskt. Blev lite teori och lite rep, och nu har jag precis käkat lunch och väntar på att Linnéa ska komma hit så vi kan sticka på gympan tillsammans. Vi ska tydligen lära oss sätta upp tält idag. Spännande måste jag säga, aldrig känt mig så exalterad över gympa förut. Eller nåt. Jag och Linnéa ska även ha konditionstest. Ännu mer spännande. Kul att ha det tillsammans med Linnéa, flickan med typ sjukaste konditionen ever... UHU, inte nådigt... JAJA nu får jag fan ta och tagga till! TACK OCH HEJ LEVERPASTEJ!

Bildbomb storlek XL

Här kommer en bildbomb från helgens äventyr! Ingen redigering eller nåt, this is us au natural!

TORSDAG, Jessika kom tidigt. Se bilder HÄR.
Jag agerade snygg kock.

Vi gjorde oss iordning och begav oss in till staden.


Vi kom hem & färgade Annas hår mm.





Hästflickorna Stephanie och Natali kom förbi!

Vi gjorde fruktsallad, tittade på blixtarna och lyssnade på åskan


FREDAG
Vi shoppade en massa

Det blev bestämt middag hos flickorna S & N, pizza stod på menyn!








Vi gick ut med katten, i den mörka natten. (RIMMARN) Här en fin bild på min nya ROSA jacka


LÖRDAG
Utanför mitt fönster!


Vi tog en buss till Mediamarkt






Stack tillbaka in till stan, shoppade lite till, sen gick vi och tog en fika på Starz


Vi såg Adam Tensta!


Tog en piknik i parken



Och slutligen de två sista bilderna för Jessikas vistelse hos MOI

AND THAT'S IT FOLKS!


Hej & godmorgon förresten!


I I I I'm so hard

HEY, jag och Jessika är uppe, vi lever, vi är inte pigga, men vi lever (Y)

Jessika håller på och packar ihop sina grejer nu för att kunna fara hem om lite mer än en timme. It makes me wanna cry, för det här är banne mig en av de bästa helgerna nånsin! Jag hoppas för mitt liv att hon kommer och våldgästar mig hela sommaren!!!
När hon stuckit ska jag ta mig nåt att äta och sen sätta mig och fixa med alla de tusen bilder vi tagit i helgen, och så småningom kommer de väl upp här på bloggen. Får sedan lägga upp bilder på min shopping. Spännande! Men nu ska jag spendera mina sista minuter tillsammans med Jessika! PUSS PÅ ER!

NIZ

& så var även denna dag över. HÖRS IMORGON! pusssssssssss


without the ball or cajones

HEJHOPP, vi är vakna och lever. Idag ska vi hinna med att dra både på stan och på mediamarkt. Blir spännande och se hur det går! Annars ska jag göra en silverinpackning i mitt hår så att det blir lite tuffffffffffare. Måste slinga en gång till, sen är jag nog nöjd. JAJA nödvändig fakta.

Igår hade vi en liten mysmiddag med de två hästkvinnorna. Pizza stod på gårdagens meny och jag tror ingen klagade! Utom Natali som åt kebab...... ;ppPpPpPp HEHE....... Jag har sjunkit lågt....
Sen spelade vi lite mariokart på Wii men jag och min tillfälliga sambo stack hem rather early för vi var trötta flickor efter dagens alla äventyr.

Nu har jag mitt minneskort i kameran som jag inte orkar hämta eftersom jag inte stigit upp än, men Jessika ropar "VAD SKA JAG HA FÖR KLÄDER IDAG, IDAG, KLÄDER, VAD, VAD SKA JAG, KLÄDER, HALLÅ, IDAG, KLÄDER, HJÄÄÄÄLP" så jag ska väl bege mig upp, kanske smälla henne lite i ansiktet eftersom hon just kladdade hennes fot på min dataskärm. PUSS

jag älskar mitt liv

DET HÄR ÄR TYP BÄSTA HELGEN I MITT LIV!

Min dag i bildform















TACK OCH HEJ, LEVERPASTEJ, JAG ÄR SNYGG, DU SÄG INT NEJ


But it's not

Har en UNDERBAR kväll med underbara brudar. Har blivit slingning av hår, silverschampoo i tusen år, spontanbesök av boys, handling @ kvantum & coop nära, åska och blixtar, tjejsnack osv! UNDERBART, jag kan verkligen inte säga nåt annat! UNDERBAAAART.

Imorgon blir det shopping! NIZ.

RUT ÄLSKAR JESSIKA!

Hallluuu! nu har Jessika Bjuhr gjort ett snabbesök i the big city Umeå. och nu ska ni få ta del av av min magnifika svenska, när jag gör mitt första blogginlägg någonsin! WOHOO! .. eller inte.
Jag kom hit halv 9 idag, pigg och glad.... Jag och Rut chillade lite musik, kollade roliga klipp mm. awesome! sen stack vi till busstationen och hämtade Linneas cykel, tack för lånet btw!, och gjorde senare en snabb shoppingrunda då jag köpte en kofta, en eyeliner och glass.  Förresten, på tal om apoteket, JAG VILL UTOMLANDS! jag vill till solen....

herregud vad lång tid de tog att skriva de här, jag ska inte bli bloggerska det är ett som är säkert! hur som helst, nu ska vi typ chilla och äta, för vi är egentligen ganska feta!   // bästaste bäste Jessika!   PS. han är awesome :D

NU BEGER VI OSS UT PÅ ÄVENTYR!!!!


VI ÄR VAKNA, UPP MED TUPPEN bild nr 4 är fin.


When I get tired, I stop being tired and become awesome instead

Är obeskrivligt trött, ser för tillfället scrubs men ögonen bara faller ihop. Blir en tidig kväll det här, och imorgon sticker jag upp kring nio för att ta emot min gäst, JESSIKA! Underbart. Bjussar även på en fin bild innan jag somnar. Han här kan jag väl tänka mig att drömma om lite..

Bilder från gårdagens prommis

We were hitchhiking down a long and lonesome road...

Taggad. Syns dåligt på bilden..

Våldtäktsbuske. Rätt fin dock, ur ett konstnärligt perspektiv.
Who am I kiddin', SOM OM JAG HAR ETT SÅNT?

Tycker om det här huset. Det känns lite spöklikt/lite pippi eller barnen i bullerbyn. Skräckblandad förtjusning helt enkelt.

Jag såg en skog. Eller.. Ett par träd. Funderade länge om jag skulle entra "the woods". Svaret blev JA.

Vad gömde sig på andra sidan om inte en kyrkogård. Creepy coincidence.

Fint var det i alla fall.

Dock tragiskt... På en av gravstenarna;

Det började bli dimmigt och kallt så jag bestämde mig för att gå hem. Adjö cemetery!




Ännu ett stycke kaka

Såja, andra kakan på två dagar! Jag tycks vara i nåt litet bak-il nu, verkligen.. Nåväl, idag blev det en silverkaka. Ungefär samma som sockerkaka kan jag tänka mig, men den kändes lite mer.. "Speciell" så att säga. Så nu är det 50 minuters väntan innan jag får se det färdiga resultatet! Under den tiden ska jag väl kanske passa på att stöka undan lite här i lägenheten. Det behövs måste jag säga.. Avskyr att det så fort blir så stökigt på en sån liten yta! Hujedamig. Fast det hade nog blivit precis lika stökigt om jag bodde i en 300 kvadrats villa också, om jag känner mig själv.. Fast det gör jag väl inte, så vad vet jag. JAJA

SÅ HÄR SER KAKAN UT JUST PRECIS NU!

Och så här stor är förövrigt min spis&ugn. NOT HUGE!

NU BLIRE BAK.. NING


Nattiné, bakning, OSV

Och då var även muntliga eng-nationella avklarat. Hade tydligen två nationella idag. SURPRISE! Efter skolan får vi se om Oskar lyckas fixa tickets till mig till nattinén ikväll. Skulle vara spännande må jag säga! No doubt about it. Innan nattinén ska jag även baka, är inne i nåt litet il nu. Får se om det blir en ny sockerkaka & även möjligtvis chocolate-chip-muffins. Det känns SWEET! Fast jag tycker inte om dom speciellt mycket.. Men det är mysigt att baka!

När jag kommer hem ska jag förövrigt ta en tidig middag för jag är HUNGRIG SOM ETT SVIN! Även städa hela lägenheten innan Jessika kommer imorgon. Storstädning ska det bli! Och halv elva börjar då nattinén, får se hur det blir med den. Känns som att biljetterna förmodligen är slut men det återstår ju att se. NÅVÄL nu ska jag fokusera, har 7 minuters effektiv lektionstid kvar. U GO GIRL!

That's the reality of today

Matte-nationella är avklarat, bara del 2 kvar nu. Sen är det även bara ungefär 4 veckor tills vi får sommarlov, am I right? UNDERFUCKINGBART, jag vet inte vart jag ska ta vägen. NU ska jag ta vara på min lediga tid och snart gå på lurre. NIZ.

RUTAN TOG EN TRIPPETITRAPP I UMEÅ

En massa bilder tog hon också, men nu är det så att allt här går så långsamt att dom tar hon och laddar upp imorgon istället! Nu ska hon lägga sig och peppa för matte-nationella imorgon. Hon ska INTE komma för sent!


Ett stycke kaka

En sockerkaka blev till sist mitt val och nu står den i ugnen och förbereds för att bli uppäten av MOI. Eller inte. Jag lär inte äta speciellt mycket av den kakan måste jag erkänna.. Men Jessika kanske tycker om den, eller så bjuder jag klassen imorgon. Vi får se helt enkelt. Så här ser förövrigt kakan ut just nu + den pilske bagaren!

Ah ah ah aaaaaah

SÅJA, då var man hemma från dagens äventyr. Blev en liten middag hos Linnéa, och lite snack, dock inte mest med varandra utan vi satt med varsin telefon ett bra tag. Men så kan det vara ibland, vi pratar med varandra varje dag ändå!

Jessika kommer hit på torsdag. GUD vad den här långhelgen kommer äga. Jag ska tamefan inte ha en tråkig stund. NEJ, jag vägrar. Fast nu lär det slå om och allt kommer bli tråkigt. Jag tar tillbaka. Den här helgen ska vara den tråkigaste jag nånsin haft. Så.

Nu ska jag försöka ta tag i mitt liv och baka en kaka. Det lutar åt sockerkaka, men jag är inte säker än... Får riktig beslutsångest. Vi får helt enkelt se hur jag gör. Time will tell som jag brukar säga.

Imorgon är en dryg dag, men sen är det slut. The end. Finito. Aufwiedersehen. HEHE nåt sånt. Blir perfa! (Y)

Time to pretend


FATFATFATTY

Och idag är en dag RUT MORÉN inte kom för sent! Eller kanske två minuter, men det gills inte. Inte när det brukar handla om x antal fler minuter...

Idag ska jag även jobba arslet av mig på svenskan + att jag ska stanna och jobba jävel på resursen. Herregud, det är hur lite tid som helst kvar av denna termin! SÅ SJUKT, snart är det sommarlov! Imorgon sticker niorna i malå på klassresa, för ett år sen var typ den bästa tiden i mitt liv, NU är bästa tiden i mitt liv. (Tillsvidare) Jag vet inte vad jag ska säga. Jag är mållös. SWEET!

show some lovin girl

SÅDÄRJA, sjukt mysig kväll med Linnéa. (Finns det några andra alternativ?) Har dock kanske varit lite för social med datorn... I am a bad person. Shame on me. Nu ska jag krypa ner bredvid pyret och visa lite kärlek. Tolkas fritt. Sleep well cykelställ.


Hurts ma feelins

Kan inte annat än säga att jag INTE tycker om anonyma kommentarer.. Dom gör mig ledsen. Orolig. Sårad. Jag orkar helt enkelt inte! Kan ni förstå hur mycket tankearbete som krävs för att jag överhuvudtaget ska lyckas få nån hint om vem det är som kommenterar? TRO MIG, jag är inte så smart som jag ser ut...


THAT'S VERY COOL

Makaronipudding väntar @ Linnéas place! SÅ UNDERBART GOTT, typ det godaste som finns. Alltså Linnéa... HEH.... TJING


I wanna make some babies, I wanna get it on

Sådär ja, då var min musik-dag slut, men för det behöver inte musiken sluta pumpa i högtalarna. ICKET, istället blir det gissningsvis att dra hem till Linnéa, laga mat och pumpa fett, wolfmother, mindless self indulgence, familjen & say anything ligger väl högst på min lista för tillfället!

SÅ att.... PÅ ÅTERSEENDE!

ALLTSÅ HALLÅ.....................................

J om Fruktansvärt.......:
Men om jag är feg då? Haha, du får nog snart veta :)

KAN DU SNÄLLA SLUTA PLÅGA MIG? Fruktansvärt var ordet. FRUKTANSVÄRT!!!

Fruktansvärt.......

J om Jag är lycklig. LYCKLIG.:
Du är förbannat söt :) Man blir underbart glad av dina ögon!



KOM IGEN, WHO ARE YOU?!?!?!?!?!? Jag orkar inte.... Skulle ju vara fint att veta vem som puttar a smile upon my face!

I laughed myself to sleep

YES, då har jag alltså "rast" mellan halv tolv och halv fyra. GILLA (Y)

NÖJD

OH HAPPY DAY! Idag är en dag med bara musik för min del. Mor sjukanmäler mig från idrotten, så jag har sammanlagt JÄTTEMYCKET musik idag. (Exakt uträknat)

SEN, hoppas hoppas hoppas jag att jag får hänga med favorit-Linnéa.... SKULLE VARA GOLDEN!

Förövrigt ska jag bli hippie. Tjing.

2 COOL 4 SCHOOL


CHICKENRACE

WHAT'S GOIN ON?

ÖP ÖP YEAH


I am a dude in need

Ursäkta, en fråga bara, HUR ÄNDRAR MAN BREDDEN PÅ SJÄLVA INLÄGGEN? Jag blir galen... Jag är sämst på bloggredigering. HILFE, HILFEEE!

Jag är lycklig. LYCKLIG.

Alltså jag överdriver inte när jag säger att jag aldrig mått så här bra i mitt liv!
Det går alltså inte med ord beskriva.

VI LEVER LIVET

Klockan börjar närma sig halv tre och jag är trött. Tröttare än jag varit på länge. Har en Ellen vid min sida och vi njuter av livet till 100%. Har nog aldrig varit så taggad på livet. Antar att det tar på att tagga jämt.. Logiskt. Nåväl, dunka fetingskön musik tills vi somnar. Godnatt!

JAG MÅR BÄST!!!!

HEEEEEY, har haft en chillig dag, steg upp SENT, åt mat, duschade + gjorde mig klar på HUR lite tid som helst!!! Har fått träffa Ellen, tagit en LÅNG promenad genom Umeå och nu sitter vi i min lägenhet och filosoferar. Huuuuuuur bra dag som helst och jag kunde inte vara en lyckligare människa just nu. Jag har nog aldrig mått så bra i hela mitt liv och det var allt för mig. HEY

U must have this

SÅDÄRJA, nu har jag och Anna suttit ute på vår altan och glassat i solen. Kanske fått ett eller två pigment extra. (Omöjligt, vi två är as white as can be)

Senare ikväll var dock oklart fram tills väldigt nyligen. Blir en kväll i Annas sällskap. HOPPAS att det blir trevligt! Men vad kan få fel med nymålade knallblå naglar och ett soligt väder? LIVET LEKER!


KISSEMISSE

Och DÄR var dagen över. NU ÄR DET SLUT FÖR IDAG, TACK OCH ADJÖ FÖR IDAG, TÄNK VAD DAGEN GÅTT FORT OCH SÅ MYCKET VI GJORT MEN NU ÄR DET SLUT FÖR IDAG!!!!!

YUMMI

Kan starkt rekommendera tuggummina STIMOROL Shift! GOTT GOTTI GOTT GOTT!

Bra rutantutannnnn

FRUKTSTUND @ MUSIKANTEN! Och jag var INTE sen idag!!! (Y)

Bilden passar väl inte direkt till inlägget....

Idag har varit en fantastiskt dag, trots allt! Önskar alla dagar kunde vara såhär. Typ Aguileras lyrics, "You can't bring me down today". Jag är pepp nu alltså! Jag är på ett berg för tillfället! Var dag har dock sina berg och dalar, men i allmänhet är jag på ett berg just nu. Dunderfett, underbett!


Glass of water


Sux

Oj ändå vilken bra dag har haft idag! Tills nu... Naturkunskap diggas inte. Adjö.

Smaskens

Nej nu kastar jag in handduken och lägger mig i min nybäddade säng och smular ner med naturgodis. SÅ DET SÅ!

SÅ HÄR RASTLÖS ÄR JAG


I love it when you come around to my house,

Har suttit med "nytt inlägg"-sidan uppe i snart en kvart.. Jag tycker det är så jobbigt, jag vet aldrig hur jag ska börja ett inlägg! Jag vet för det mesta vad jag vill att det ska innehålla, men just att komma igång är verkligen a pain in the ass.. Samma sak med allt egentligen, att komma igång är alltid det svåraste, men när man väl är igång rullar det på perfekt.

Förövrigt så... Just det, jag älskar lukten av blöt asfalt! Eller av regn överhuvudtaget. Det luktar verkligen ljuvligt! Ungefär samma känsla som att lägga sig i en nybäddad säng. Det är nog två av de saker jag tycker mest om här i världen. OCH att åka bil i regn och mörker!
  Hm, jag blir visst alldeles filosofisk här... Kan bero på att jag lyssnar på Coldplay. Brukar bli så då... Intelligent musik kanske man kan kalla det. Not bad. JAJA, nu ska jag ta tag i mitt liv!


Love me or hate me

I'm fat, I need a diet.
No, in fact I'm just here lying
And I ain't got the biggest breast-s-s, but I write all the best disses.
I got hairy armpits, but I don't walk around like this.
I wear a big baggy t-shirt that hides that nasty shit.
Ugh!
Never had my nails done.
Bite them down until they're numb.
I'm the one with the non-existent bum,
Now I don't really give a....Ugh!


Nyfunnen kärlek


JAG ÄR SÄMST PÅ ATT LÄGGA UT BILDER

Gud ändå vad jag är duktig! Har rent storhandlat nu så nu är kylen full med mat! Har även tagit på mig att göra kikärtsgryta till mig själv, och jag kan lova att matlagning inte är min största passion så detta är ett stort steg i livet för mig! Nåväl, senare ska jag banne mig ut och gå. Har även hittat en gammal mp3 med massa gammal musik som jag har tänkt ladda upp och ta med mig ut på min prommis. Nostalgi! (Y) Myspys


Jag gjorde upp en eld för dig & nu brinner hela skogen

SKÖN dag idag. Lite trött och sliten, men så ska det väl vara. Hade i alla fall nationella i engelska, läs och hörförståelse. Gick väl helt okej. Blev sen en lunch i den PROPPFULLA matsalen, och sen sticka ner till Musikanten och se tvåorna playa lite music. Nice var det, och halv två var väl allt klart. Kom hem för kanske en halvtimme sen, och nu ska jag gå och handla! Blev ju som sagt inte gjort igår så det är väl dags att jag tar en storhandling av allt man nu kan behöva. Sen hade jag även tänkt hinna me en promenad i det fina vädret! Får se hur det blir med det, hur trött jag är osv. Annars lägger jag mig och glassar på spikmattan 4ever! (Y)

Man tackar för besöken!


Valborg 2010!



















Pepp

Gillar peppinlägget jag skrev tidigare! Men det är liksom bra nu, så att säga. Nu ska jag laga mat, och sen kanske göra lite läxa, och gå och storhandla. Hade förresten bad idag. DET VAR NICE, bad är kul. Jag och Anna hade även cykelrace. Öst på stan -> Grisbacka -> Haga. NICE, fort gick det! Jaja, nu ska jag chilla tills jag dör. HEY

SÅ UNDERBART, JAG ORKAR INTEEEEE

HEY! Idag är en... Bra dag! Känns skönt att vara tillbaka i Umeå, känns skönt att inte vara pank längre, känns skönt att solen skiner och att sommaren är påväg, känns skönt att jag klarade intervallprovet helt OK, känns skönt att jag har sommarjobb, känns skönt att jag håller på att bli frisk, känns skön att jag har nytvättade kläder i min garderob, känns skönt att VI FÅR FIKA AV PATRIK NU, så att.................. NIZ LIV

Det Snurrar I Min Skalle

SÅDÄRJA, då var allt packat och klart och snart sticker jag till bussen påväg mot UMEÅ! Jag saknar Umeå. Jag saknar våren. Jag saknar min cykel. Jag saknar min säng. Känns så skönt att ha ett place of my own, nåt jag kan kalla MITT. Underbart säger jag bara!

JAG ÄR INTE BAKIS

Goder morgon alla pigga, glada, icke-bakis partare! Om jag förstått det här rätt var det alltså pretty many som partade igår, och jag kan inte säga annat än HAHA åt alla som är bakis idag.

Ikväll sticker jag tillbaka till Umeå, känns skönt. Ska STORHANDLA imorgon, för mitt kylskåp inte mycket ätbart. Sylt, kaviar och smör är väl vad som finns...
  Innan jag sticker hem vet jag inte vad som händer. Mest troligt INGENTING, ska packa, duscha och äta. Så det är väl vad min dag går ut på idag. OCH pumpa spotify till max! Måste passa på medan jag har högtalare! MH musik (Y) Har förövrigt tänkt sno ett assnyggt halsband av min bror idag.. Han använder det ändå inte så han lär nog inte sakna det. Är i alla fall ett halsband med en G-klav på. JÄVULSKT snyggt! Niz.

YOU HEARD ME


?


Oh hello sexy lady

Slö idag. Hade i alla fall en mycket trevlig kväll igår! Tycker att grillkvällar bör anordnas mycket oftare! Till sommaren är det väl allt som kommer hända om jag får som jag vill! (Men hallå, jag tycker ju inte ens om grillat?)

Nu sitter jag mest och pumpar spotify till max i Olofs härliga högtalare. Saknar att spela musik på hög volym, hatar att jag inte har några högtalare i min lägenhet utan bara laptop-högtalarna.. Fruktansvärt enerverande, jag sprängs av ilska...

NÅVÄL, så här snygg är jag idag! (Y)


RSS 2.0