Tårta och tusen kilon

Har garanterat gått upp tio kilo idag. Har endast slappat och ätit hela dagen. Men jag klagar inte, önskar att alla dagar var såhär, om man bortser från alla plus-kilon...

Har inte mycket mer att tillägga om dagen. Slänger in ett par bilder från "firandet", dvs tårtätningen.






Pelle: Jag vill då INTE vara med på nån bild med nån med nosring!


Åh underbara gäster. Underbara. Skämt åsido. Tårtan var god.

Happy B-day girl

Och vad är det för dag idag? Är det en vanlig dag? Är det en dag precis som alla andra? Svar: NEGATIVT. Idag blir jag 17 år. Känns det bra? I guess. Känner jag mig äldre, mer mogen? Absolut inte. Har jag åldersnoja? Ja.


Förlåt

Det här är vad vi spenderade natten åt. Tada! Låt mig skratta. Låt mig gråta. Låt mig... Dö en skvätt, för ärligt talat känner jag inte igen mig själv. Det är tröttheten som talar.
Ps, ignorera den otajmade mimningen i första låten, jag lovar att det var tight när jag sparade filmen halv sex i natt... Nåväl. Se och njut!


SHAKE THEM BOOBIES


03.00

Fika nr 2. 03.00.



Video inom kort!

Intar dygnar-mode

Steg ett på vår dygning. Fika.
20.00.


MYSKVÄLL!

Myser till det med kladdkaka och en shysst rulle! Dagens movie blir då A walk to remember!


Kvinnan är magisk

Jessikas ordlista:

Psykologist (Psykolog)
Tavling (Tavla)



Svårt val

Kör på en liten bloggbreak nu, tydligen. Fungerar det med. Kan bara uppdatera lite snabbt att jag och Jessika har varit sjukt duktiga och städat hela lägenheten i helgen. Sen har vi även snackat engelska i stort sett hela dagen idag. Och just nu håller vi på att laga bakpotatis. Förstår inte var all denna hurtighet kommer ifrån, men jag gillar den. SÅ, med detta vill jag få fram att jag inte har tid med bloggande helt enkelt. Därför funderar jag på att ta en bloggbreak på riktigt, typ en månad eller så.. Fast jag har inte bestämt mig än, jag är inte säker på att jag klarar det. Ska det vara så ska det vara liksom, jag har inte tänkt ta en "typ" bloggbreak. SÅ. Ska fundera på detta en dag eller två.

Was it in my head

Åh en sån skön helg jag ska ha i helgen!!! Jessika sticker till Lycksele på lördag så jag har läggan för mig själv. Gissa vad jag har planerat att göra? Äta, träna och sova. Yep, that's what I'll do! Låter det inte hur nice som helst? Yes it does.

Hur som haver. Har haft en chill vecka i veckan. Gjort i stort sett igenting. Hängt med Jessika. Surprise.

Aringalingaling

Sådär ja, hade en liten gästbloggare här nedanstående inlägg. Vet inte vad jag ska tillägga. Han är lite. Speciell så att säga. Om vi säger såhär, han har gästbloggat här förut.

Hur som haver, arbetar med ett fett projektarbete om 1800-talet, så det är bäst att jag gettar started så att säga! Tjingeling.

Fourtwnty

big daddy!FUCK SHIT UP


Fräscht

Den här är till dig Lotta!


Mackätarn

YES, har klickat en bild sen jag återfann kameran. En fin en som Jessika tog på mig imorse när jag hade bråttom och var ful. Check it out bbs!
 

Tidig

Åh ja! Jag har hittat den borttappade kameran! Victory!

Har förresten varit på skolan sen halv nio... En hel timme innan resten av skolans befolkning. Kul? Svar: Negativt. Men måste man så måste man. Nu har jag i alla fall klarat G på flodkulturerna. Score. Nu återstår två timmars lektion av matte och gofika. Mums. Sen slutar jag halv tolv. Gissa vad jag ska göra då? Cykla hem och ta igen den timmes sömn jag missade imorse!

Världens bästa


Åh, han är ju så fruktansvärt bra


Har suttit och vråldiggat Tim Minchin hela kvällen. Föll för den här låten, den är ju så jävla bra!

he ligg i släktn


Inleder alltså med en bild på lillebror. Varför? För att an faktiskt lyckas vara snygg ibland! Har ett par godbitar från stockholmsresan som ska visas vid något senare tillfälle. Hur som helst, jag har inte mycket mer att tillägga. Jag är hemma hos mamm och tar det piano helt enkelt. Sticker som vanligt tillbaka till Umeå imorgonkväll. Då blir det förhoppningsvis mer liv! Nu - läxa?

Namanamanamanamana

Jo, jag vet, det står lite still nu, och det beror mestadels på att jag tappat bort kameran... Eller inte tappat  bort. Snarare förlagt  den. Är i alla fall hemma hos mamma nu, och ska tjata på att jag får ta med mig storkameran tillbaka till Umeå. Då blir det bilder kan jag lova!

Hur som helst, min helg ser ut såhär - Städa & göra läxa. Lame kan tyckas, men måste man så måste man. Måste finnas såna helger också. Köpte förresten äntligen ett par löparadojjor idag som ska användas flitigt när jag kommer tillbaka till Umeå! Woho!

bildtorrt

UH, har haft en usel eftermiddag! Efter skolan gick jag bara hem och dog en gnutta inombords. Sen dess har jag stoppat in en tvätt i maskinen, annars har jag inte gjort något alls. Som jag sa, jag dog nog en snutt. Men det går tydligen det med. Snart vankas mat, och tro mig, jag ÄR hungrig. Älskar att jag slipper delta i matlagningen idag. Yay. Då står jag iofs för tvätten... Nåväl. Nu ska jag pna, eller göra läxa eller nåt annat viktigt.  

martin morning

AH, godmorgon! Sovit gott? Inte jag. Har sovit som en kratta i natt, vilket INTE är vanligt för att vara mig. Förstår inte vad som hände. Vaknade kanske 4 gånger, en gång gick jag upp och drack, en gång bara låg jag och stirrade i taket typ. Uh. Vaknade i alla fall av mig själv halv sju, och nu har jag nyduschat och käkar gröt och oboy. Spännande blandning om jag får säga det själv. Idag på förmiddan ska jag ha sånglektion och även skriva ett matte b-prov. Spännande blandning där med. Just det, blir en powerwalk till skolan idag eftersom min cykel är kvar på jb. Najs!

Familjepizza

Ahhhhh, onsdag. Vad kan man säga. Tråkig dag helt enkelt. Börjar dagen med gehörs- och musiklära, sen kultur och idéhistoria. Vet inte om det är mina favoritämnen direkt.. Men efter skolan var dagen bra. Blev hämtad på skolan av daddy, stack hem, satt in nya tvn (Bytt ut vår lilla lilla platt-tv till en något större tjocktv med bättre bild. Worth it? Totally!) Efter det kom systeryster och vi beställde hämtpizza. Sen blev det bara myssnack med la familia. Och Jessika då. NU blir det en någorlunda tidig kväll så jag är pigg imorgon. Just det, tog några bilder idag @ school! Puss på dudesen osv (EH okej, typ två av bilderna var representabla, och jag orkar bara ladda upp en för att internet inte hänger med. OKEJ, Victoria och Pompe, ja tyck om ni å!)


Suit up

Önskar verkligen att jag hade haft en suit just nu... International suit up day, och jag är inte medverkande pga en sådan bagatell. Jisses. Jag skäms lite över mig själv. Nåväl. Ett annat år kanske. Eller.

Dagens <3


Skellhell!

Sådärja, hemma efter en buss-dag. Kvart över tolv tog jag en buss med destination Skellefteå. Kom fram kring två, chillade till tre, stack till tandläkaren, tog 2 min att limma tandställning och sen tillbaka till att chilla. 16.20 tog jag bussen tillbaka till Umeå. Alltså, ungefär 4 timmar buss för en snabb visit hos tandregleringen. Värt? Nej.


Does that make me crazy? Possibly.

Eh, ah, såg nu att jag glömde att lägga in två bilder från gårdagens fight. Eh... Vi är... Inte... Crazy...


Mys

Mh, hade en riktigt mysig kväll ikväll. Eller ja, det beror väl på hur man ser det. Enligt mig var den i alla fall asmysig! Började med en liten springtur för mig och Jessika, sen feta träningspasset in ze livingroom. Avslutade med lite yoga osv. Vi körde fullt ut alltså! Sen blev det mysfika, eller senfika, bara för att vi har sovmorgon imorgon. Yummi in ze tummy! Nu ska jag.. sova på saken, eller nåt. Ses imorgon!

R U READY?

Nu ska ni få se hur photosessionen spårade ur. Det var såhär - Jag tog en bild på Jessika. Hon tyckte den blev ful. Jag tyckte den blev rolig. Jag sa "Den här ska ut på bloggen!" Då hoppade hon på mig. Så här slutade "fighten".



Vilken dag alltså!

Kan säga att jag har haft en minst sagt röj eftermiddag! Jisses vad saker jag hunnit med. Fast ändå inte.

Vi tar det från början. Jag och Jessika försov oss imorse. Jessika, den jäveln, vaknade kvart i sju av väckaren, (Sin väckare, jag får inte ha igång mitt alarm eftersom jag är så jobbig på morgonen och aldrig vaknar av det) stängde sedan av väckaren(?!?!?!?) och somnade om. Tio över åtta vaknade jag och tänkte, oj, kanske dags att stiga upp. Och så blev det. Kom dock bara en kvart för sent, vilket jag tyckte var sjukt bra gjort! Frukost hann jag till och med äta. Eller nästan. En banan. Nåväl. Gick skola, klarade dagen utan bestående men osv. Kom hem, gjorde middag så fort vi kom innanför dörren, var väl avklarad kring kvart i fem nån gång. Då tänkte vi - MMM vad mycket tid vi har över! Så mycket vi kommer hinna med, läxa, diska osv. Gissa om det blev så? Svar negativt. Halv sex ringde Eveline och behövde backup. Fort som fan stack vi in till stan, fick besked om att hon inte behövde backup, och så stack vi hem igen. Så nu är vi tillbaka. Så var det med all den överflödiga tiden... Nåväl, mycket kan man hinna ändå!

Bjussar på lite bilder bara. Från tiden så vi hade mycket tid. Då valde Jessika att posera för mig. Kameran var framme illa kvickt!

Tro det eller ej men photosessionen spårade ur...

och då menar jag SPÅRADE UR! Shit pommes. Kika in senare för att se vad jag menar! Videor är på ingång.

Vinter

Blir snart tokig! Mitt tålamod är inte bra nog för estet. Jag orkar inte sitta och planka en hel låt! Hatar att varken ackord eller text finns NÅNSTANS. Helt galet! Jisses. Nåväl. Låten är bra i varje fall.


Hur som helst. Organisation & Ledarskap står på schemat. Uh. Off we go.

101!


Alltså vafan händer här?! Jag hade inte ens bra uppdatering igår! HOLY! Har aldrig haft över hundra visitors! Ja - uppenbarligen, övriga dagar är ju... Rätt låga, rent statistikmässigt. Vad hände? Nåväl. Ska låta chocken lägga sig lite, och sen lägga om min strategi. Pressen blir ju större ju fler läsare jag har! Shit. Vad vill ni läsa om?


My hair

Tänkte ba visa lite bilder från dagens photoshoot. Fast nä, nu ljög jag. Ni ska i alla fall få en bild på mitt hår. En "före"-bild så att säga. För er som inte vet det färgade jag håret idag. Var på tiden kan jag säga, utväxten låg väl på en sisådär 5 centi? Nu är det gjort i alla fall! Har inte tagit nån efterbild eftersom kameran dog, men jag kan lova att jag gör det imorgon! Ok? Do we have a dealio? Thx.


Okej, bilderna gör väl inte direkt utväxten rättvisa. Den är INTE svart i alla fall! Mer.. mörkblond. Nåväl. Det får duga.

Nu är det dags!

Jag och Jessika kastar in handduken efter ett filmmaraton med två filmer. Sad but true. Anywho. Vi är assnygga.


TIdsfördriv

Bloggar i brist på bättre tidsfördriv. Inväntar kvällens/nattens sällskap, Jessika och Alex. Jag och Jessika har precis avklarat kvällens första film, som sagt, The bodyguard. Tog tid som fan för den där jävla filmen. Nåväl. Nu blir det The Illusionist som nr 2. Wiho säger jag, för filmen äger! Rekommenderas starkt. Tror jag. Tusen år sen jag såg den, men vafan, hur mycket sämre kan den ha blivit. Aja. Ska gå och klunka en liter vatten för mitt huvud dödar mig. C ya!

OOPS

RÄTTELSE, filmen heter ju The bodyguard förfan!

Pompe är partysugen

Internet fuckade upp sist jag försökte göra ett inlägg, därför gav jag upp och åt mat istället. Lika bra, jag började bli cranky av att ha levt på en banan och två oboyglas i 6 1/2 timme.

HUR SOM HAVER, det jag ville komma fram till i det förra inlägget, som då aldrig kom upp, var att vi aldrig stack på Strömpilen. Blev istället en kort sväng på Lagerhaus och Ica grotesk (gourmet) och sen stack vi hem och gjorde mat.

Nu blir det filmkväll för hela slanten. Och just det, Pontus är här och förfestar. Jag vet inte om jag och Jessika är det ultimata festsällskapet med tanke på att vi lyssnar på gammal musik och sitter vid varsin dator i mörkret. Nåväl. Det blir cry me a river-filmer ikväll. Vi börjar med The lifeguard.

Just det, tänkte bjuda er på en bild i förra inlägget också. Vad jag menar med blicken är upp till var och en att tolka fritt. Jag är inte säker själv. Jessika fotade mig i varje fall på Ica grotesk när vi tog en paus för nödproviant.

Jag har ont i magen men det är okej

Nu sticker jag och Jessika på strömspilen! Looken för idag blir - Crazy.

My lady doth

Jamen sådå, två avsnitt X-files avklarade så gott som på egen hand. En Rut, ett mörkt rum, en sovande Jessika i soffan bredvid och X-files. Jag vet inte om jag är helt nöjd med situationen just nu, fortfarande ett mörkt rum, en sovande Jessika och minnet av X-files.. Hm. Törs jag lämna soffan och bege mig till sovrummet alldeles ensam, eller ska jag knövla ihop mig i lilla tvåsitssoffan och vakna upp som en påkörd grävling imorgon? Jag röstar på alternativ ett. Sängen - kommer på fem!

Filip kan fyra ackord

Hej alla glada osv. Ni hajar. Har haft en OTROLIGT chill dag, trots att jag varit trött och hungrig mest hela tiden. Hade sovmorgon, stack till skolan lite för sent, men vi började i alla fall 10.15. Lektionen slutade 11.10 på't ungefär, och eftermiddagslektionen var inställd. Did i cry with happiness? JA det gjorde jag. Stack till Anna, fick käk, drog in till stan, spenderade pengar jag inte hade osv. Jaja, ni fattar, min dag har bara varit chill. Nu är jag och Jessika hemma och ska förhoppningsvis se X-files eller nåt annat trevligt ikväll, bara ta det lugnt dvs. Är nåt så fruktansvärt trött nu för tiden och jag fattar inte vad som händer! Fyfan. Jaja. Godis osv!

Nivet, sådär seriöst som vanligt


Ingen bild men vafan

Okej allesammans, jag lever! Tur som fan att jag har en sambo måste jag säga! FRUKTANSVÄRT bra! Så nu är jag... Normal igen. Och nu har jag faktiskt orken att ta tag i lite skolarbete. (Observera, LITE!) och sen ska jag se X-files. Funkar.

Jag dör.

Jag kommer att dö. På riktigt jävla allvar kommer jag att dö. Stress är dödsorsaken. Vad fan händer med skolan?! Så fruktansvärt! Aldrig varit skoltrött som jag är nu! Aldrig varit skoltrött överhuvudtaget! Höll på att få ett nervous breakdown på matten idag. Orkar inte att jag inte fattar nånting, orkar inte att jag ligger efter i tusen ämnen, orkar inte att jag har tusen prov/muntliga redovigningar/inlämningsuppgifter ogjorda. Jag kommer dö.

Jessika gillar aliens

Tar en liten chill/plugg-eftermiddag på Waynes! Funkar.


SÅ FRUKTANSVÄRT ONAJS

Efter en sjukt konstig dag går jag och lägger mig.

Sicken dag!

Dear God. Please rip my matrix out! Amen.
Kan tala om för er att jag somnade direkt jag kom hem från skolan idag, av ren utmattning och smärta. Vaknade för ett tag sen bara. Alltså ca 6 timmars sömn. Det är fan nästan en nattssömn! Så, någon som vill gissa hur det kommer gå för mig att sova i natt?
 Lätt värt det hur som helst. Har nog aldrig varit så trött nån gång tror jag. Nu är klockan runt halv sju, och varken jag eller Jessika har ätit middag än. Kändes inte så lockande heller.. Men något kanske man borde käka, har trots allt inte käkat sen min dunderfrukost och gofikat på skolan... Hm. Blev inte en så matig dag som jag trott idag! Nåväl, jag lever och mår ändå. Någorlunda i alla fall.

Nu ska jag knåpa ihop en powerpoint tills imorgon. Är jag taggad? Nej. Hatar jag ämnet? För stunden, ja. Kommer jag klarar det? Tveksamt, men jag har inget val!
Jisses.


luv of mi life

Mmmmmmhhhhh, min dag har hittills bestått av att äta. Klagar jag? Nej. Jag är en matgud. Foe shizzle. Cityfrukost kl 8 med Anna, lite drygt en timmes chillfika. Kändes inte helt fel en tisdag som denna kan jag säga! Nu har jag precis proppat två chokladbollar och två muffins. Vet inte riktigt om lunch känns så lockande på en timme, men vafan, det går ner det med! MAT <3

Jisses...

Okej, blev kanske inte som jag tänkt... Men nu viker jag in årorna! PÅ 5. Kanske 10. ÅH.

Why so serial?


Trogen krigare

HEJ GOTT FOLK! Idag är det måndag, och jag är, precis som alla andra, måttligt taggad på denna dag. Men what to do, det är bara att bita i det sura äpplet och kriga vidare. Börjar dagen lite lugnt med musik och ANNA! Yay, made my day.
Jessika har tappat bort sina nycklar och måste därför lita på mig till hundra procent att jag släpper in henne i mitt hem ikväll. Gör jag inte det får nån vilsen skäl förbarma sig över henne och ta hem henne till sig. Middag vill hon ha. Och frukost. Tack.

Älska inte X-filesintrot.

Ahhhh, har precis avverkat 9 The X-files-avsnitt utan paus. Har väl tagit sisådär 450 min, dvs 7.5 timme, om jag inte räknar helt galet. Chips och cola hade vi också. Det har alltså varit dagens proviant. Och två rostade mackor. Helt okej söndag om jag får säga det själv! Nu återstår lite läxa, en promenad och eventuellt lite spikmatteliggning innan jag viker in årorna. Kan den här söndagen ha blivit bättre? NEJ!

Här är jag - packad och kåt

rut du får fortsätta på detta inlägg men du måste nämna mig lol!

OK. Som ni ser ovan fick jag en gäst på bloggen. Alexander heter han, och är en väldigt speciell ung man. Pajas, om vi säger så. Han kände att han ville filma mig när jag tvättade min piercing, och ja... Här har ni det!


and i'm like, fuck u!


brudar brudar brudar

Hey gott folk. Idag är det lördag, och det blev precis som jag skrev igår. Har bara njutit av dagen. Har åstadkommit två grejer sen halv ett idag - målat naglarna och hämtat tvätt. Men snart blir det andra bullar när det blir middag, dusch och sen utgång! Så, vad tror ni, det kanske börjar bli dags att ta tag i dessa saker snart? Typ nu. NU.

Hamnis

Sådär, precis hemkommen från en kväll på Hamnmagasinet. Spontana grejer är awesome. Blev även fredagslyx med middah på stan tillsammans med min sambo. MUMS. Nu är jag trött och planerar att sova. Ska sova länge imorgon och bara njuta av att det är lördag! SOUNDS NIZ! Pz.

Åter

Hej alla glada! Idag är det fredag, vilket innebär helg snart. Jag har redan helg, men väljer att spendera den på skolan. I alla fall en del av den. Som just nu t.ex. Blev en mycket kort dag så då är det lika bra att bara ta vara på den tiden och göra klart allt man har kvar. (Är en hel del kan jag lova!!!) NU väntar jag på att Jessika ska bli klar så vi kan gå och käka, för jag börjar hungra ihjäl. Sen ska vi sitta en stund till och göra massa massa skolarbete, och sen gå hem och bara. Ja, vet inte, dö lite. Slappa osv. Jessika sticker på bio sen så då blir jag alone. Funderar på att verkligen ta den alonetimen, eller borde jag göra nåt? Återstår att se. Nu ska jag återgå till mitt. Återkommer sen! (ÄLSKAR att jag fick med tre ord med åter i. NAJS)

RSS 2.0