TVÄTTDAG IDAG!


Snyggt byggt!

Najs! Ser ut som att mitt lilla uppror igår drog till sig visitors! Ni gillar alltså när jag trotsar? Får fundera på att göra det oftare då! Vad säger du då mammi?


med detta vill jag säga...

Sådär, nu har jag och min nya fina piercing gått isäng. Nyrengjord och nöjd är den, bara liiite ond. Kanske börjar tänka på annat när jag lägger mig på spikmattan. Brukar vara en bra tankeskingrare. Ska även pumpa lite spotify innan jag slocknar totalt. Låter som ett bra slut på denna dag. Jisses vad jag är duktig. Nåväl. Imorgon är näst sista dagen innan helg. Tvättdag innebär det. Funkar för mig. Godnatt.

CUZ I'M AWESOME

OOPS mammi och pappi, jag trotsade. MEN VISST BLEV JAG FIN?


AMAGAD

Okej, för alla som inte är vän med mig på facebook kan jag ju berätta för er att jag ska pierca mig idag. HERREGUD vad ger jag mig in på! Första piercingen i mitt liv, har inte ens fått ta hål i öronen. Men nu trotsar jag mina föräldrar och gör som JAG vill. Får se hur det går, hoppas jag slipper alla allvarligare bestående men osv. Just det, kan ju även berätta VAR jag ska pierca mig för dom som inte vet det heller. Septum blir det, alltså ->

fake it til u make it

Okej, eh.. Har inte orkat blogga sen jag kom hem. Målade naglarna och chillade istället. SÅ. Nån dag framöver kommer lite bilder och shit. Hoppas bara på att få ta his AGs kamera så jag får alla bra bilder osv. Nåväl, bjuder på en bild på mig och min bror tillsvidare.

20 kr fattigare

HEY VÄRLDEN! Jag lever loppan här i Stockholm, just nu i vårt lilla sex-bäddsrum på Södermalm. Mosebacke för att vara exakt. Jag får dra en liten bättre beskrivning av vår resa när jag kommit hem, men just 4 now kan jag ju säga att jag har mitt på det torra när det gäller vinter. Vinterjacka och dojjor, CHECK. Och inte ett öre har jag lagt ut själv. En klocka har jag också införskaffat, och inte heller den har jag betalat. Det enda jag lagt ut var 20 kr för att få åka hiss. Katarinahissen om man nu vill veta det.

Nu har vi precis duschat och gjort oss lite färdiga och nu blir det fika uppe i mormor&morfars fin-svit. Ikväll blir en lugn kväll med lite bio och sånt där mysigt. Låter prima tycker jag.

Nåväl, fika och tjafs nu. Hörs när jag kommer hem på måndag eller så! Puss!

I'm off

Har haft kanske världens bästa dag idag. Känns så just nu i alla fall. Har spelat en massa musik och sånt där trevligt. Och jag kan inte säga annat än att estetkvällar är awesome. Måste helt klart göras oftare, utan tvekan. Mums så glad jag blir. Och nåt som gör mig ännu gladare är att jag sticker till huvudstaden imorgon. Så uuuuunderbart skönt! Shit pommes, mitt liv är alldeles, alldeles för bra för att vara sant idag.

Lite tankspritt sådär

Okej, innan jag lägger mig måste jag bara få beskriva min kärlek till denna årstid. Denna årstid är som ett förhållande. Det har sina ups and downs. Det finns saker jag hatar, men det jag älskar kompenserar upp det. T.ex - jag har gått och små-otrivts ett tag nu bara pga vädret. Det blir liksom lite halvsegt när det är halvmulet och småkyligt och sådär. Liksom drygt, som långfil. Men sen, bara helt plötsligt kommer en kväll när det är lite halvmulet och sådär unket som alla andra dagar, men den bara känns så himla bra för att man liksom får insikt om att man befinner sig mitt i världens mysigaste årstid! Det här är liksom mellantinget mellan en het sommarkväll och en iskall februarimorgon. Det här är årstiden när man kan vara ute och njuta av mörkret utan att frysa arslet av sig. Det är nu man kan tända ljus på kvällen utan att behöva gruva sig över hur kallt det kommer vara imorgonbitti. Underbart helt enkelt! Svårt att förklara, men jag är övertygad om att ni förstår.


Tidiggggggg kväll

Ahh, skön dag idag! Vaknade kring elva, steg upp och städade toan bland annat, kände mig duktig, pumpade musik osv. Stack på musikanten halv fyra, repade till fem nån gång, stack till Anna tillsammans med Jessika och blev bjuden på go-detoxkäk. Vi kom hem lagom till idol och nu ska jag gå och lägga mig. SÅ, min dag väldigt kort och intensivt. Haha, snabbt och intensivt...... Jaja. Godnatt världen!

Laga maaaaaat


Yep you heard the lady

Följ min blogg med bloglovin

Jag är fucking trapped in nothing

Fick precis fetaste skolångesten. Avskyr att jag känner mig fast på estet på JB. Avskyr att jag inte vill nån annanstans. Avskyr att jag verkligen inte vill gå nånting annat. Jag vill bara vrida tillbaka tiden och gå om ettan igen. Jag kan önska tills jag exploderar men det kommer aldrig hända. Just därför är jag fast precis här, precis nu, mot min vilja.

CRY ME A RIVER

Ligger och lyssnar på deprimerande musik och tycker synd om mig själv. Skrapade ihop en depplista för er som känner samma tagg på livet som jag idag.

Alldeles för lite pengar på kontot

Ja, söndag idag då. Vad jag och Jessika åstadkommit idag går att räkna på två fingrar. Käkat och slöat. Men det är söndag, så inga problem liksom. Måste eventuellt ut på en promenad för att få iväg lite kartonger och plast. (Här snackar vi duktigt, vi sopsorterar! (Eller, jag egentligen)) Sen blir det förhoppningsvis lite läxa som bör göras också, men det lär väl skjutas upp till sista minut som vanligt. Men vad gör man. Nu ska jag gå och vara lite duktig så jag inte för jätteångest. Städa lite låter som en bra idé. Tjing.

HANDYMEN


Spänningen är olidlig!


SNART KOMMER EN VIDEO UPP! Gissa vad den handlar om?

Godmorgon!

Ah, inte tråkigt med sovmorgon kan jag lova! Trots att jag inte sov så bra.. Avskyr att sömnen påverkas så mycket när man är sjuk. Jag menar, jag är inte nån som har svårt för att sova, EVER, men just när jag är sjuk så blir det så himla oroligt på nätterna. Huvva, inte trevligt alls! Nåväl, nog talat om detta. I skrivande stund sitter jag i storsoffan och ser biggest loser och käkar godis. Ser bra ut va? Strax ska jag gå in och väcka Jessika så vi kan käka och sen bege oss in till staden för att köpa ett nytt cykeldäck. Sen blir det väl eventuellt att leka lite handyman och fixa det där. Får se hur det går, annars får vi inkalla experthjälp. Nej upp och göra lite nytta nu!

 

I lold

Glömde att berätta att Jessikas cykeldäck exploderade idag. På riktigt, liksom, "Poof, DEAD!" Did i die? Yes. Fruktansvärt vad roligt det var.
 

I don't want to die...


Tröstäter godis. Är inte frisk nånstans, men så ska det ju också vara nån gång. Passar på innan jag sticker till ze hufvudstad. Blir en slapparhelg för mig och Jessika, och jag klagar inte. Ska sova tidigt som fan, vakna sent som fan och bara sova hela helgen. Och äta. Tycker det var lite roligt att Jessika planerade sin helg idag. I mat. "Ikväll käkar vi fet mat och godis, och så imorgon kan vi vara lite nyttiga och äta lax och potatis, och så äter vi fruktsallad imorgonkväll." Förstår verkligen inte hur den kvinnan kan vara ofet... Jisses. Nåväl, nu ska jag fortsätta se Simpsons och dö i soffan. Ha en trevlig fredagskväll alla!

Ego

Det har verkligen, VERKLIGEN vart torrt om bilder på senaste tiden alltså! Ack och ve. Men jag kan faktiskt skylla på att jag tvättat kameran i tvättmaskinen. Har i alla fall fått ta över mammas nu. Inte har det blivit mer bilder för det... Hade faktiskt tänkt bjuda på en bild från nuläget, men jag insåg att jag inte ska plåga er så. Ser rent ut sagt förjävlig ut. Jessika har lyckats smitta mig och jag mår som en firre på land. Fruktansvärt obra. Så jag bjussar på två bilder från igår istället, när vi firade Oskar och Anna. Har tyvärr inga bilder på föndelsedagsbarnen eller min gäst, men egobilder funkar ju det med.


You're going in for the kill

LINNÉA ÄR IN THE CITY! Living the good life. Imorgon blir det frilutsdag. I regnet. Mycket, mycket nice. Eller. Anyhow. Jessika är fortfarande sjuk. Så kan det gå.

Vi tre brudar sitter nu avslagna i vardagsrummet hemma hos  mig och bara andas i stort sett. Vi överväger om vi ska dygna eller sova. Vad tycker ni? Skulle ändå vara sjukt skönt att sova nu, men då hade ju ett plus vart att få sova hela dagen imorgon också. Känner även av nu att Jessika smittat av mig för min hals är INTE SKÖN efter dagens bravader. Kan ju säga att jag var sjöblöt mellan halv tolv och fem idag. I alla fall om fötterna. Kan väl till viss del bero på det, att jag känner mig krasslig nu. Nåväl. Ska ringa far min imorgon och förhandla om lite septum-piercing, på tal om apoteket. Har redan förhandlat med mor. Om jag kom framåt vet jag inte, men lite måste man trotsa ibland. Nu gäller det bara att informera fadern. Jaja, nog talat om detta. Nu ska vi dricka sodastreamat vatten och bara leva. Gnight ppls!

Postcards from far away

Godmorgon världen! Nu har jag fått min efterlängtade sovmorgon (På cirkus en halvtimme..) och nu är jag uppe. Eller uppe och uppe, åtminstone vaken. Ska stiga upp nu på ett tag och käka frulle med Jessika. Hon är sjuk förresten. Like really bad. Hur tror ni jag vet? Hon klagar. HELA tiden. Men det är okej, jag är van. Jag var snäll med henne och gjorde te och gav henne nässpray igår innan jag stack ut på bus.

Idag innan jag sticker på skolan måste jag på ica och handla.. Varför? Jo, för att min "grupp" ska ha med sig fika till klassen idag. Jag känner mig faktiskt jävligt purken just nu med tanke på min otroliga studentekonomi. Jag har inte råd att mata en hel klass med pepparkakor... Nåväl. Det får gå ändå. Halv tolv slutar jag idag så jag ska väl inte klaga. Fast det regnar idag...

Blått är flott

Okej, update. Föll med cykeln igår. Really bad. Jag dog, Jessika dog av skratt osv. Jaja. Förklarar med en bild istället.

Lots of luv

Älskar att jag vrålsaknar Umeå när jag är hemma hos mamma. Älskar det! Ett tecken på att jag trivs kanske? Mest troligt.

GODMORGON


Godmorgon mina vänner! Precis såhär pigg är jag just nu! Vaknade för 2 minuter sen och nu vill jag inget annat än att äta ihjäl mig. Och i skrivande stund kommer jag på att jag har en godispåse i handväskan - THANK U LORD!

Har - som ni mest troligt märkt - inte bloggat om NÅNTING väsentligt på senare tid (Brukar jag göra det annars eller?) och jag vet inte riktigt, jag har bara inte tid med sånt! Jag och min sambo har alldeles för mycket att göra i hemmet så det blir liksom ingen tid över nästan. Såhär ser majoriteten av våra dagar ut nu för tiden:

  • Stiga upp liiiiiiite för sent på morgonen för att just och pass hinna till skolan i tid = ingen tid för bloggande
  • Ha lektion, i och för sig datorbaserad, men internet på skolan spökar i stort sett HELA tiden = inget bloggande
  • Komma hem, laga mat, städa, tvätta och eventuellt klämma in en powernap där emellan = ingen tid för bloggande
  • Se idol kl 8, eller nåt annat värdelöst tvprogram mest i syftet att bli tillräckligt trött för att kunna lägga sig och sova = egentligen tid för bloggande, bara ingen ork

Så, vad kan vi då summera här? Först och främst, mitt liv är fasansfullt enformigt med tanke på att jag faktiskt kan skriva upp i turordning vad vi gör... Sen att jag inte har tid att slänga in ett långt välformulerat inlägg på bloggen! Men vad gör det om hundra år, jag tror inte ni lider!

Hur som haver. Idag ska jag försöka ta tag i mitt liv och inte bara sitta här hemma i Nåda och ruttna! Off to new adventures!


FINA POJKAR


SOVMORGON.

GODMORGON! Idag ska banne mig bli en bra dag, det lovar jag! Sovmorgon, börjar halv tio. Slutar sen halv tolv. Helt ok. Ikväll ska jag och Jessika ha myskväll med Idol och chokladbollar. Kanske klämmer in en springtur där nånstans också, återstår att se. Beror helt på hur hurtig jag känner mig. Nåväl, smink och hår och fika nurå. Mums.

Roll with me

Sådär, åter till vardagen nu då. Har varit dåligt med update och så, men jag har egentligen inte haft nåt speciellt att säga hur som helst.

Min helg har verkligen varit... Annorlunda på ett otroligt vanligt sätt. Har verkligen gjort lite allt möjligt. Bio i fredags, som ni redan vet. Lördagen blev det lite kik på stan, jag och Jessika planerade en helfet kväll med chips och film. Så blev då inte fallet, och chipsen intogs istället imorse. Idag har vi gjort absolut INGENTING, literally speaking. I alla fall fram till fyra. Jag kom hem kring elva imorse, tror jag, Jessika vaknade kring tolv. Vi fikade, sen gick jag och la mig och sov mellan 2 och 4. Under den tiden hann Jessika ta en promenad och prata i telefon. Vad mer hon gjorde har jag ingen aning om. Efter den powernapen kände vi oss hungriga och ringde Jessikas mor om pengar till max-mat. Kan säga att det frisco-målet satt fint! Har heller aldrig varit så mätt i hela mitt liv. Efter käket stack vi hem igen och såg en film, och tog igen den där filmkvällen vi missade igår. 22.15 var filmen klar och då bestämde vi oss för att sticka ut på en spring-runda. Mer än så blev det och det slutade med att vi power-walkade väst teg -> stan -> öst teg -> tillbaka till väst teg. Ingen tråkig runda där. Tog väl lite drygt en timme kanske, är inte säker. Nu sitter jag bara och väntar på att Jessika ska duscha klart då jag får sova. Lovade nämligen att hålla mig vaken tills hon var klar så hon inte skulle känna sig så ensam. Men nu är hon strax på ingång så jag sticker och borstar gaddarna så länge! Imorgon är det back in black då. Sleep well cykelställ....

I RYMDEN FINNS INGA KÄNSLOR

F-R-U-K-T-A-N-S-V-Ä-R-T bra film! Jag säger bara det, SE DEN. Jag som sett kortfilmen tidigare visste ju redan att filmen skulle vara sevärd, men att den var så bra hade jag aldrig kunnat ana.

Alltså. 


I RYMDEN FINNS INGA KÄNSLOR

 

18-årige Simon delar lägenhet med sin bror Sam. Simon som har Aspergers syndrom kräver ett fast schema där allt måste vara sig likt vecka efter vecka. Förändringar är något han bara kan hantera i små doser och när allt blir för jobbigt gömmer han sig i sin tvättunna, fylld med självlysandestjärnor – han gömmer sig i rymden för där finns inga känslor.

När Sam blir dumpad av sin flickvän och går in i en mindre depression spricker hela tillvaron för Simon. Hanger sig själv i uppdrag att hitta en ny flickvän till Sam, men med sin sociala inkompetens blir det inte enkelt, Simon vet ingenting om tjejer och kärlek …




taggadddddd

NU STICKER JAG IVÄG OCH SER I RYMDEN FINNS INGA KÄNSLOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


GÖÖÖÖÖTTT

Kan ju börja med att säga att Anna har gjort det igen. Förkrövligt vad duktig hon är på att baka den kvinnan!

Kör lite kort idag genom att bara visa lite bilder på oss när vi är tjocka. Och just det... Vi gillare.




Texttexttexttexttext

Okej, min dag lite snabbt dårå... Fick skjuts till skolan av pappa, hade lite gehörslära, blev bjuden på lunch på Eurasia av fader, stack tillbaka till skolan och hade kultur och idé-historia. Slutade halv fyra, stack in till stan, träffade Jessika, köpte lite smått osv. Bokade klipptid åt Jessika gjorde vi också. Sen kom vi hem, åt, och sen bara chillat och målat naglar. Och just det, jag kom precis in från en KORT löprunda. Kort=lagom. Nu ska vi borsta gaddarna och krypa isäng för imorgon blir en lång dag. Åtminstone för mig. Jessika har sovmorgon till halv ett... JAJA, förövrigt så bokade jag och Ellen precis biljetter till I rymden finns inga känslor tills på fredag. GILLA. Men nu, borsta gaddarna var det.

RSS 2.0