MED EN ENKEL TULIPAAAAAN

Andrea Åström, 18 år fyllda. GRATTIS PÅ DAGEN KOMPIS, hoppas du har ätit fett mycket godsaker!


I övrigt så har jag haft 0 lektioner idag så jag och Anna har hängt på stan. Har shoppat lite grejer, bland annat en liten överraskning till Jessika. Tjihu! Vad jag köpt får ni kanske se sen. Om jag känner för det! NU ska jag gå och möta Jessika på busstationen, för att jag är en bra vän. Och för att jag hur som helst måste gå från Haga till Teg. He. he. he. ADJÖ!

TALLIS

Okej, jag passar på att blogga som en jävel medan jag har Annas internet (Mitt internet fungerar i stort sett inte + att min dator behöver en rejäl genomblåsning. Ej okej.)
Vi hängde på årets sista Talludden i helgen. Eller ja, rättare sagt i lördags om man ska vara kinkig! Det ägde i alla fall, och jag och Jessika var duktiga flickor som var nyktra. (Hej mamma, älska mig)
Kan meddela herrskapet att jag aldrig dansat så mycket i hela mitt liv som jag gjorde den kvällen. Var totalt genomblöt i stort sett hela kvällen, och tro mig, det var ej regndropparna som joinade oss ett tag där på kvällen, nehejni, det var ren och skär svett! SVETT I TELL YA! Yum. Nåväl. Det var kul.
PS. Natali ser fullare än fan ut på bild nr. 4, bus she's not. Bara så ni vet. Önskar att hon var dock. Kaoz. KAOZ.

MJAU sa katten

Har legat lågt ett tag, endast för att återvända med PAPOW - alotta stuffz

Fast okej, alot är väl att ta i. Men endel. Inte mer än vanligt, men ni hajar grejen. Nåväl, låt oss börja!
Befinner mig precis just nu i Annas soffa och tittar på medan hon bakar. Vad hon bakar får ni inte veta RIKTIGT än, det blir mer en gissningslek senare i inlägget. Hur som helst, vi tar det från början...
.....Jag bestämde mig för att gå från mig till Anna, dvs från Teg till Haga. Jag tyckte att jag var lite duktig och kände mig sådär hurtig och så. Sen hittade jag en klubba i min jackficka...
Hur som helst, jag gick och jag gick och jag gick och möttes när jag kom fram av DETTA:
Lögn. Men nästan. 

Något revolutionerande var att jag faktiskt fick hjälpa till lite vid bakningen. Röra ihop mjöl med typ bakpulver. Revolutionerande indeed, har aldrig hänt förut. Brava!
Och NU till det lite finurliga: GISSA VAD VI BAKAR???
PS. Anna visade att hennes slaskrensare (Sjutusan vilket äckligt ord! Foe shiz, ÄCKELPÄCKEL. Usch.) ser ut som en cissssshht. Bad cisssssshht!!!

Det gäller att ha lite självdistans


Nomnom, mysfrukost/lunch/middag/kvällsfika

Hade världens bästa dag igår. Världens bästa.

Snygga brudar i lördags!


73 DAGAR KVAR

Godkväll ack så trogna läsare. Orkar egentligen inte skriva, men jag orkar i och för sig inte göra något annat heller, så bloggen kändes som prio 1 på "orkar inte men gör ändå"-listan. Jag vet, jag vet, jag ska inte överösa er med sådan kärlek, men jag kan inte rå för't. 

Jaja. Vad jag annars har gjort på min "Orkar ingenting"- tid är bland annat att torka fönster och fönsterbräde i sovrummet och ställt in mina nya blommor tillsammans med mina nya krukor. Se så effektiv man kan vara på en sån oeffektiv tid!  Att jag istället överrumplade köket med blommorna som stog i fönstret tidigare är en annan femma, det tar jag hand om en annan dag.

Well now, vad vill ni höra? Kan säga att imorgon ska jag hälsa på mormor @ sjukan igen och lämna lite prytlar och pinaler. Känner mig inte jättesugen med tanke på vilket skick hon befinner sig i, men man måste ställa upp för familjen. Det vet ni va? Att man måste ställa upp för familjen? För det måste man. Även om ens mormor ligger med cancer på sjukhuset för att strålbehandlas.
Efter att jag varit där ska jag nog bara hem och göra mig klar för kvällen, för då kommer Anna hit, och då ska vi äta middag tillsammans och sen ser det ut att bli klassfest. Känns superkul faktiskt, tro det eller ej, men jag har minsann saknat min klass över sommaren, även om den är aningen missanpassad och sannerligen fucked up!
Nu ska jag gå och fortsätta göra spännande saker på min "Orkar egentligen inte"-tid! Puss på er!

Äntligen!

...Har jag fått träffa Anna! Andra gången för i sommar, wihu! Vi har hunnit med allt möjligt mysigt som tjejer i allmänhet gör, och jag har njutit av mitt underbara sällskap. Bland annat har vi tagit en runda på stan, tagit en fika på The black country kitchen, chillat hemma i min soffa framför filmen Burlesque med en bytta Carte D'or Magical Sunset och en påse sourcream&pepper-chips. Ja, allt gick åt till en film. Sen sov hon över, och när vi steg upp (13.00) gick vi och handlade ingredienser för att göra American Pancakes. Vi åt och åt och åt och slogs av AP-koman, så vi gick och la oss. Råkade slumra till och vaknade upp nån gång kring 8-snåret, när vi klev upp och åt de pancakes som var kvar. Anna stack sen hem, och sen klippte jag lite i min lilla ihop-klipp-bok och såg tv.



Varning för blod, känsliga tittare varnas

Just det! Kom på nu att jag tog en bild på min krigsskada i förrgår. Såg bedrövligt ut och var tvungen att sjukskrivas från mitt passionerade städande en stund (Tid för att skölja och ta på plåster)
Jag lyckades alltså skära mig på ett rakblad, väldigt oskyldigt och omedvetet. Genom en plastpåse dessutom. Blödde förskräckligt gjorde det också. Tur att jag hade mina plåster i säkert förvar i min lilla sjukhusgömma!
Så. Det var all action ni fick av mig idag, för nu ska jag - trumvirvel - STÄDA LITE TILL! As usual. Verkar aldrig ta slut i detta hushåll. Sen sticker jag till mamma och hjälper till med flytten. Se där! Nåväl, toodles så länge <3

Watch it fellas!

Vi sticker ut på en stund, efter att ha chillat hemma i läggan med diverse grabbar som "bara skulle stanna 30 min" och Jessikas päron. Blivit bjudna på pizza har vi också blivit. Kan det bli bättre? Återstår att se! Nu sticker vi ut och gör stan osäker, watch out!

Today

Tjeeeeenare män och kvinnor! Just nu ligger jag i soffan och ser Love actually för andra gången idag. Annars har jag bara ätit mannagrynsgröt och gått ut med lillegulle-Ior (Jessikas systers hundvalp) Supercute! Ikväll (Tror jag) kommer Jessikas päron med deras två små hundar, så det är full rulle hos oss hela helgen tydligen. Imorgon bitti sticker jag till Lövånger för att hjälpa mormor och morfar byta lägenhet med oss (Vi, eller rättare sagt, mamma, tar alltså deras hus. Win.) Kan ju bli en spännande dag, beroende på hur bakis jag är! Tjihu. Puss och hej!

MOG1

Hellu! Nu är Jessika (och co) här, och jag känner mig ungefär lika mogen som nedan. Najs!

R.I.P

Farväl mina flitigt använda och ack så älskade cheap monday-älsklingar, nu åker ni i sopkorgen. R.I.P. /Forever yours, Rut.

Off we go

EY DUDES, på en stund sticker jag och hälsar på mormor @ the sjukhus. Hittills idag har jag - Ätit, duschat, diskat och ätit. Mh, jag gillar mat, nu vet vi det. Ikväll kommer Jessika, och det ska bli KEWL. Nu vet jag inget mer. Hejdå.

Är på myshumör

...Så efter att jag hängt upp min sista tvätt (Har tvättat 6 maskiner idag. Ensam. Allein. All by myself.) intar jag soffläge, slår igång nån skön rulle och käkar popcorn, bara för att jag kan bestämma att jag vill göra så alldeles själv, utan invändningar från varken förälder eller sambo. Woho! Saknar Jessika dock. Surprise. Men imorgon får jag nog träffa na igen, tjihu!

UNDER THE BOARDWALK

Nåt så fruktansvärt vilket skönt intro! Synd att resten av låten är väldigt lite "jag". Eller, väldigt lite ungefär vilken tonåring som helst idag nästan. SKALL göras en cover på denna nån gång i livet!

Colours of the rainbow

Min nya ögonskuggepalett (Yayayaya) som jag sa att jag skulle lägga upp. VISST E DEN TJUSIG? Mhm, det är den. Tyvärr inte superpigmenterad, men vad kan man förvänta sig när den är köpt på H&M. (No offense H&M-lovers!) Helt klart en nybörjar-favorit!
Här är i alla fall gårdagens sminkning, lite konstiga och obeskrivande bilder, men vad tusan!

Nåt att hänga upp i julgranen kanske?

Godkväll, idag ser jag ut som en smällkaramell. Förlåt. Försökte vara fyndig. Men på riktigt, idag SER jag faktiskt ut som en smällkaramell. Har på mig mitt nyaste linne (Köpt igår. Fett ballt.) och mitt nyaste smink (Delvis köpt igår. Kommer i alla fall lägga ut en bild på min FETA ögonskuggepalett, yay, värmer mitt lilla flickhjärta) och mina nya knallrosa (Världens fulaste ord tror jag) sockar. Anna, haters gonna hate.
Lite annorlunda sådär, men för ungefär 6 månader sa jag till mig själv att jag baske mig skulle bli mer färgglad när vinterns kalla färger smygit sig på även mig. SÅ, idag kanske det var dags att ta tag i saken kände jag. Så blev det.

Alive, with the glory of love

Efter fem tappra dagar känner jag äntligen att YES, now's the time att visa att jag lever! Befinner mig just nu i Umeåtrakterna och planerar att stanna här åtminstone en dag eller två. Jessika lämnade min sida klockan 06.00 imorse för att inta Lövånger och arbete. Känns trist och jag vill mest vara med henne hela tiden, men livet är en bitch, så vi biter i det sura äpplet och lever ändå.
Idag ska jag försöka ta tag i mitt liv, rensa upp alla de TUSEN (Skämtar ej) blommor jag har ståendes, just nu i hallen. (Jobbigt att ta sig in när man har en FET orkidé i fejjan direkt man öppnar dörren)
Sen ska jag även lyckas ta mig nåt att äta (Finns bröd och smör i kylen. Endast.) Får se hur det går. Blir havregrynsgröt. Enkelt. 

Nåväl, detta inlägg dedikeras till alla de parenteser som allt för sällan får entra mina inlägg (Skämt) Puss på er!

my penis is famous

Jag säger såhär jag, HAR INTE TID MED ER JUST NU. Tare sen, puss!


SO THEY JOKINGLY NICKNAMED IT THE PORRIDGE


SNYGG. nuff said.


Smörkola vs Dumle

Hallå. Står just nu på jobbet (Sista dagen idag, woho! (Fast egentligen sista dagen i fredags. Jumpar in för Jessika bara, som den goda kamrat jag är)) och tar det lite lugnt och äter en kaka. Skönt att onsdagar inte brukar vara så hektiska. Chefen, aka mamma, är out of town idag vilket också drar ner det hektiska litegrann. ;)

I måndags och igår var jag i umeå, men bloggade ytterst lite. Kan ha berott på att det mest spännande som hände under den tiden var när jag jämförde ljus smörkola med Dumle på bussen på väg till Lövånger igen. För den som undrar vann Dumle, mycket godare. Hur som helst, idag är det som sagt jobb, och imorgon åker jag till Norsjö för att städa pappas hus innan vi får besök från Stockholm bland annat! Släng och fläng hela tiden, ingen rast och ingen vila! Men det är kul, blir så långsamt när man stannar för länge på samma ställe. Nåväl, back 2 work! Puss på er, PUSS SA JAG!

What to do? Hjälp


create free polls | comment on this

Hot Minnie

Har frääääääääschaste naglarna i la stada! Älskar att jag köpte ett nagellack på H&M i bara farten när jag var ute och smygshoppade nån gång, bara för att jag verkligen behövde ett rött nagellack. Kostade väl kanske 15 pix och låg i en sån där liten låda som alltid ligger bredvid disken. Så här ser flaskan ut. Inte allt för välbådande, right?
Men ACK så fel man kan ha! Det här lacket är allt jag önskar mig. Jag kan leva lycklig i alla mina dagar så länge jag har det här lacket! (Vilket minst troligt kommer räcka alla mina dagar, men ni hajar grejen) Så, nu till den stora frågan; vad gör man när lacket tar slut?! Jag lär dö. 

Ps. Jag känner mig som tjejen i båten i PS I love you.

Ps2. På bild nr 1 ser ni en sneakpeek på jeansen jag köpte idag. Mer om dom vid ett senare tillfälle. Puss på er, nu ska jag sova.

Vad säger ni?


VS


it's a beautiful day

Sticker till pappi på sjukan och agerar springpojke idag! Spring spring spring

like a fucking boss


RSS 2.0