SÅG FINLAND PÅ ANDRA SIDAN

Har haft en grym kväll trots jobb idag. Helt sjukt nice. Älskar havet.

TINY DANCER

Precis sett halva Almost Famous, fyfan så bra!!!



Man måste ju tacka existenz ibland


GIGANT MONSTER FROM OUTER SPACE

Hej. Hittills idag har jag fått typ 10 blommor att ta med mig hem. Förra veckan köpte jag en liten orkidé. Igår köpte jag två super huge ones. Like, really. Huge. Känns som att jag får ut min lön i blommor. Is that right mother?

I alla fall, nån gång ska jag fota mina orkidéer så ni förstår storleksskillnaden. Den är underbar. Lite chihuahua meets GIGANT MONSTER FROM OUTER SPACE. Nåväl. Ni förstår när ni ser sen. Nu ska jag fortsätta jobba. Kul. Puss.

fint

Vad duktig du är som uppdaterar så ofta Rut! En eloge till dig, WOPPA.

Here's the compensation!

There, there, ni kan vara lugna nu. Jag är tillbaka. Klockan är halv tio-ish, och jag planerar att sova ungefär nu. Känner att jag har ett par timmars sömn att ta igen när jag både arbetar OCH tar vara på mitt liv. Jaja. Dagens viktigaste sysselsättning har varit att "fixa" mina naglar. Det är ungefär så mycket man hinner med efter jobbet. Och just det, jag har tvättat mina skor också. Och ätit tacos. Och duschat. DET är vad man hinner efter jobbet.
Här har ni en bild på mina naglar före och efter the transformation, bara som nån sorts liten kompensation för att jag är så tråkig nu för tiden.

Bild nr 1: Naglarna innan. Två veckor gammalt svart nagellack med en touch av vit väggfärg. Fashion you might say, pain in the ass I say.
Bild nr 2: The transformation. Hade nästan glömt vad som fanns under det där bortskavda nagellacket. Tydligen fann det sju mil långa naglar som bara väntade på att få en ordentlig manikyr. Det sket jag i och drog på ett lager genomskinligt lack bara för att. Jag vet. Badass.
Tycker även att det är lite tjusigt att det ser ut som att jag spelar gitarr på mina fina bilder. Först ett G, och sen nåt typ av E. See? Men vad gör man. Har man det i blodet så har man. ;)

Learn and love

Denna veckas lärdom: Två nya blom-namn. Krysantemum och Hortensia. Anledning: Jag vill ha dom. Badly. Helst nu.

Krysantemum my love!



 Bilder saxade från Google.


Städtant Rut Morén till er tjänst

YES, då tar vi tag i den fortfarande ouppackade packningen som skulle ha packats upp för 1.5 vecka sen! Hoppas att packningen går fort att undanpacka och hoppas senare att jag känner mig packad av glädje över mina packnings-achievements.

Nej, nu spårar jag ur. Ska i alla fall städa undan för jag kan nästan inte bo här längre. Wish me luck!

Ps. Bild nr. 2 visar den grad av entusiasm jag ligger på just nu. Bara så ni vet.
Ps2. Entusiasmen ligger alltså på 0,1 för den som inte förstår. Det enda som glädjer mig lite över den här städningen är att jag äntligen får ställa upp min orkidé i fönstret. Yay!

SKÖNT!

Har placerat mig strategiskt framför datorn OCH tvn. Nu ska jag även multitaska ytterligare och titta i HMs höstkatalog. Fyfan vad najs!

KIKA IN VETTJA!


Tjusigt Rutan!

Visar lite sådär feminint och diskret vad jag hållit på med idag - Målat tak. Fast okej, speciellt diskret var det inte heller. Har målarfärg fulla händerna, brallorna och skjortan. Valde bara att visa mina små söta färgstänk i ansiktet istället. Deal with it.

WATER FOR ELEPHANTS

Måste bara få recensera Water for elephants litegrann innan jag somnar. Blev verkligen, VERKLIGEN, glatt överraskad av filmen må jag säga! Eller ja, så glatt som möjligt med tanke på temat på filmen.  Hade i alla fall inte speciellt höga förväntningar på filmen egentligen, när såna här filmer oftast överhajpas av t.ex. Rob Pattinson-fans etc. Men trots det så tycker jag själv att filmen levererade otroligt. Den liksom lämnade en sån där myskänsla efter sig, lite som t.ex. Moulin Rouge (Okej, Moulin Rouge lämnar ingen myskänsla efter sig, men den är mysig during the movie. Typ.) och Titanic ungefär. Lite samma stuk som Titanic överhuvudtaget, ganska på pricken samma story faktiskt, och utformningen på filmen i övrigt. Men vem gillar då inte Titanic egentligen, så det i sig är väl ett vinnande koncept. 

Skönt med filmen var också att den inte var så genomgulligosig. Inte för att varken Moulin Rouge eller Titanic är speciellt gulligosiga heller, men jag menar mer att i Water for elephants var det mindre snuggle mellan Jacob (aka Rob Pattinson) och Marlena (aka Reese Witherspoon) vilket litegrann tvättar bort den starka stämpeln CHICKFLICK. Rent helhetsmässigt var det inte speciellt mycket snuggle i filmen överhuvudtaget, utan allt var i stort sett mest rått hela filmen igenom, vilket kändes lite lättande med tanke på att för mycket snugglegosimums annars ungefär jämt blir för mycket, imo. However, filmen ÄR en chickflick, vare sig man vill eller inte. Men jag tror trots det att den kan uppskattas av  the other sex just pga bristen på allt som jag nämnt ovan (Orkar egentligen inte hitta på nåt nytt ord för snugglegulligososv)

Nåt mer då... Nej. That's it for today. Nu ska jag fortsätta min mysiga stämning med att somna till Fink, bara för att han är så mysig. SNUGGLE IN PEACE EVERYBODY

WFE

Nu ska mitt nydushade jag lägga mig och se Water for elephants innan jag stänger butiken för idag. Har gjort tuuuuusen uppgifter idag (Jämfört med vad jag brukar göra - Sova, äta och skita.) och känner att jag kommer sova gott denna natt. Hoppas bara att det inte blir så himla jobbigt att vakna imorgon bitti... Nåväl. Jag jobbar förresten på lördag den här veckan. Mindre kul, men vad gör man. Pengar rullar in. Jaja. Puss på er, bara för att jag är sådär mysigt mammig/hemmafruig idag.

ANNA, this is for you


Kinda bildlöst, men vad tusan!

Hej hej, hemskt mycket hej! Sitter nu och försöker trycka i mig sista biten pizza och ser tv. Ypperligt tidsfördriv på en söndag, imo! Ypperligt tidsfördriv när man är lite bakis också, precis som jag är idag. Men jag gråter ej över bortsupna hjärnceller, för jag hade en sjukt BRA kväll igår! Blev en lite speciell kväll men på alla sätt och vis bra och rolig och sådär. Lite smakprov på vad som hände igår: Beachvolleyboll på Avabeach, (Nej, jag spelade ej!) (Snyggt rim, jag vet.) grillmiddag hos och med kusiner och respektive mm, bad i Gissträsk, drinking games på gräset etc etc etc. Mycket trevligt, även om jag var yngst av ALLA. Men det funkar det med. Vad gör man liksom!

Nu ska jag fortsätta slappa tills jag blir hämtad av AG och sticker tillbaka till Lövånger för att jobba hela veckan. Taggadtjej_93!

För dig Melisa

Jahapp, då har jag preis kommit tillbaka från solariet. Jag tar alltså inte vara på solen på dagarna så jag solar solarium istället. Fast nä. Gjorde det mer i brist på annat tidsfördriv. Det händer inte sådär jättemycket i Norsjö förstår ni! 

Hur som haver, nu ska jag hoppa i duschen och leva livet! (Eh. Tolka fritt...)

Fyfan vad coolt!


WOW, HAN E SÅ SNYGG/FUL!


Tröttare än döden

Hej. Är alldeles för trött för att skriva men jag trotsar och skriver ändå. Måste ändå hålla mig sysselsatt tills mina sysslor drar igång igen. Har två achievements kvar för dagen, 1: klippa lillebror och 2: se I rymden finns inga känslor. Den sista är viktig, riktigt viktig.
Om ni undrar vad bilden har att göra med nånting tänkte jag meddela att jag är ungefär lika trött som Jessikas nacke var efter Where the action is. SKÖNT TRÖTT NACKE, ja. Rejält fräsch. Räkan.
Annars så har jag avklarat workday numero 2. Känns som att jag inte är den enda som sagt så idag/igår/hela sommaren. Spelar ingen roll, ja bry me int. Känns i alla fall fett att vara på Lövångers blommor och jag tror att mina 3 veckor här kommer vara najs, rent arbetsmässigt i alla fall. Vet inte om Lövånger levererar speciellt mycket annat än mygg och familjehäng i övrigt. 

Hur som haver, för göra en mer ingående analys över min vistelse en annan gång, nu ska lillibro klippas! TJIHO!

Inte mycket vettigt här inte


Fräsch

Okej, jag erkänner, inte ens JAG är snygg dagen efter a night out. Söt tjej, lördag förmiddag (Jaja, eftermiddag, jag sov lite lite på natten och tog igen det på dagen, OK?) Oborstat hår (Vi snackar dreads) gårdagens smink och en sunkig tröja. Like a boss.


SATURDAY NIGHT LIVE


FRIDAY NIGHT LIGHTS


Liten smygis från mvm

Lite käk och chill innan the party got started at musik vid malån. Fyfan vilken bra helg, fyyyy faaaan!


FYFAN VAD COOLT, DET HÄNDER JU INTE!

Har haft det så SJUKT bra 2 kvällar i rad nu att jag kan dö lycklig!

MVM 2011



Hej hopp i lingonskogen! Musik vid malån påbörjas idag och jag kan säga att mitt humör är på topp. Jessikas ligger däremot i botten när hon tycks ha dragit på sig nån smärre förkylning. Eller nåt sånt. Hon är i alla fall tröttade än Gandalf, 1650 år gammal. Hennes brist på motivation hindrar dock inte mig och jag planerar att knäppa min första bärtzzz om ungefär 2 min. Sen beger vi oss över till Malå för att se lillibro uppträda. Ska vara det bästa fanet av alla och stå längst fram vid kravallstängslen (Tror ej dom har stängsel i Malå... Buhu) och headbanga tills huvudet ramlar av.

Nåväl, far i frid!



L MY FRIEND


Stick då!

Chillade lite på malåtoppen igår kväll. Helt ok evening, speciellt med tanke på att det var MYGGFRITT! Jag säger bara VAD HÄNDE? Jag är överlycklig.

SNEAKPEAK, bra start på resan

Liten sneakypeaky tills jag trasslat ut the good parts!

THE BOY'S ARE BACK IN TOWN

Heeeeeej alla sötizzzzzar! Jag hoppas ni saknat mig och min vanligtvis OTROLIGT givande bloggning den senaste veckan! Skämt åsido. Såg min kära vän Annas lilla gästbloggning och jag kan säga att jag inte skrattat så mycket på länge, och jag har trots allt bara haft roliga saker för mig den här veckan. Wow. Hon är verkligen fin hon, Anna. Hon förstår mig som ingen annan gör. Hon liksom vet vad jag hade gjort här på bloggen. Verkligen.
Hur som haver, kommer upp lite bilder och filmer mm från mina och Jessikas stordåd. Tyvärr inte speciellt givande när vi lagt ner mer tid på att ha kul än att fota/filma. Men nåt kul ska vi nog få tag på! Men det tar vi sen, nu ska vi lägga oss och slö-se The Mentalist. Har ju trots allt en egen säng att sova i för första gången sen förra lördagen. Smell ya later bitches! PUSS

RSS 2.0