PS I LOVE YOU

Sitter i min säng och försöker slappna av. Går inte riktigt som jag tänkt eftersom morgondagens prov konstant poppar upp i huvudet på mig. Får jag inte MVG på provet får jag IG i kursen, och med tanke på att det är en omöjlighet att jag får MVG på provet känns det helt onödigt att jag ens sticker dit imorgon. Känns däremot lite surt att måsta göra om hela kursen, men vad gör det egentligen, jag kan ju ändå ingenting. Jaja, ordbajs i vansinne, jag skyller på sjuk-yran. Slår ingång den här mysiga låten och försöker somna istället.


YRAN

Eftersom jag är så hiiiiiimla tråkig i verkligheten passar jag på att vara lite roligare på bloggen. Lägger ut lite bilder från helgen nu, OK? Fun enough? I think so!
BAD CISSSSSHHHHHT!
MR PIMPALOT

BEKRÄFTELSE OCH FÖRSTÅELSE SÖKES

GODKVÄLL KÄRA LÄSARE!
Okej, jag har tuffa nyheter att framföra just nu. Riktigt tuffa, det är nog bäst att ni sätter er ner.
...
Jag. Är.
(Tid för spänning och eftertänksamhet. DUN-DUN-DUUUUUH!)
DEN SJUKASTE MÄNNISKAN PÅ JORDEN. Yep, it's true. Inträffade precis just IDAG. Jessika, min kära och älskade (JAGAVSKYRDIGLITEGRANNVARJEGÅNGJAGHÖRDIGSNORA.NU) sambo har alltså smittat mig med sin dödliga förkylning och jag ligger i skrivande stund stabilt nerlagt i soffan. Här har jag befunnit mig enda sen jag kom hem från skolan, vilket betyder att ungefär 5 timmar lagts ner på äkta kvalitetstid with ma sofa. Har sen dess hunnit med följande;
- Äta en macka
- Se "Vad kvinnor vill ha"
- Se Parlamentet
-
Se Simpsons
- Ta en powernap på obestämd tid
- Vakna av ett samtal från mor
- Se Chuck

Har alltså blivit endel kvalitetstid med tvn också ja. Men vad gör man, jag är sjuk, det är okej.

PZ

MHM jag tror på fred idag!

LÄNGRE ÄN SJU SORGER OCH ÅTTA BEDRÖVELSER SEN JAG SKREV

HEJ! Känner att jag ÄNTLIGEN har tid (läs: ork) att blogga, så jag passar på medan jag kan.
Idag är det måndag, vilket vi alla mest troligt vet, eller bara känner på oss med hjälp av den där lilla hopplöshetskänslan i kroppen. Nu har ni det alla bekräftat i varje fall, DET ÄR MÅNDAG. Detta innebär att jag har haft engelska idag, min sista engelska b-lektion förhoppningsvis NÅGONSIN. Rätt skönt, jag vet. Sen har jag bara suttit kvar på skolan och försökt få bortgjort några restuppgifter. Gissa om det gått bra? Svar negativt. Riktigt usel på att göra skolarbete som vanligt. Men det löser sig.
Till helgen blir det långhelg, vilket inte känns annat än G R Y M T. Lite försmak på sommarlovet liksom. Helt OK.

Anna goes tequila mexican style

Anna goes tequila mexican style


MÅNDAGSBARN

Jag blev ett måndagsbarn
Hela livet blev en helg

Mh, nu är det snart helg igen! Och sen bara 3 veckor kvar tills skolan tar slewt foer sommawreeeeeen! Har - precis som de flesta andra - tusen skoluppgifter kvar att göra innan jag kan ta det lugnt, men vad gör det om hundra år, man lever bara en gång!


Bilder från förra helgens bravader! Hoppas på minst lika mycket roligheter denna helg!

POWERNAPS PÅ BUSSEN! waddup


TRUE HOUSEWIFE

Hallelåja! Idag är det torsdag...
Nä, inga såna fasoner idag. Måste avvänja mig mitt konstant "den här dagen är det idag för den som inte förstått det"-tjatande.

Men det är torsdag idag... Vilket innebär tvättdagen. Utan Jessika. Med fyra fulla tvättkorgar. KUL. Men jag klagar inte, rätt skönt att vara ensam trots allt. Förövrigt kom jag precis på den mest brillianta idé jag nånsin kommit på - JAG KAN SNYLTA JESSIKAS CYKEL MEDAN HON ÄR BORTA! Såg cykeln genom källarfönstret när jag hängde tvätt, slogs av tanken, blev glad, blev ledsen när jag insåg att hon har nycklarna, blev glad igen när jag insåg att JAG HAR EN EXTRANYCKEL! Waddup, livet blev plötsligt så mycket enklare! Woho. Nu ska jag återgå till att agera hemmafru...

SOLEN SKINER

...och här sitter jag ensam och övergiven! Sambon spontanbestämde sig (Vet inte om det var så spontant, jag fick i alla fall inget veta förrän precis innan hon stack) för att sticka till Lycksele och här blev jag ensam kvar mitt i allt. Happ, blev ju lite tråkigt för min del, men det gäller att anpassa sig och gilla läget. Får väl njuta av den lilla ensamtid jag nu får. Minns faktiskt inte ens när jag var ensam sist, så det är kanske lika bra!

Så, vad ska jag göra nu medan jag är ensam då? Jo, först planerar jag att bara makea some tacos som blev över igår, ta av mig så mycket kläder som möjligt (Vilket inte blir så himla mycket när jag bor på nedervåningen. Grannar...) och sätta mig framför tvn och bara slö-glo. Bör(!) ta tag i läxan men jag kände att min motivation försvann lite med Jessika (Haha, är det ens möjligt? Nåväl, vi säger så) så det tar vi så småningom. (Lär få lida över att jag sa det där...) (DET BÖRJAR BLI MÅNGA PARENTESER NU, SKÄRP DIG RUT)

Ehm. Tack och hej leverpastej!

FÖRÖVRIGT så har jag min kapow-igaste tröja på mig idag med det shyssta budskapet "I'VE WAITED MY WHOLE LIFE FOR YOU". Soft!


DAGENS ANDRA TEQUILA

Här gåre fort, snart är vi alla fulla och glada!
Skämt åsido, sa ju trots allt att jag skulle lägga upp min sista (For now) tequilavideo idag. GO Jessika, GO!


Är på g med tequilan alltså!

Okej, jag börjar vara inne på det här med tequila nu! Lyckades gräva fram ytterligare två tequila-videor som åker upp idag. Härliga tider, underbart att vara ung och dum, eller hur!

Hur som haver sticker jag ut på en liten runda nu, får se om jag ens orkar springa eller om det bara blir en prommis i det underbart vackra vädret (Eh..)


Tequila baby!


TRÖTT BRUD

Jäääääävligt trött chey idag! Men som den tappra krigare jag är ska jag baske mig ut och springa ikväll. JA JÄVLAR I MIN SJÄL, jag ska ut! (Nu har jag inget val, nån av mina miljoner läsare kan ju konfrontera mig imorgon)

I övrigt åker det strax upp en video när Steffen dricker tequila för första gången, yay!


Byxlöse mannen

HEY PPLS! Sitter här i min soffa och chilledillar med Tim Timmerman som precis avlägsnade sina brallor. Fin karl!

Jessika har tagit med sig ett crew för att för första gången besöka 5ive, och jag kan meddela att mamman i mig kommer fram när hon är ute på äventyr utan mig. Jessika, nu tänker du på att inte tappa bort dig, du kan ringa mig alla tider på dygnet, jag kommer och hämtar dig på hojen om det behövs!

Annars tar jag och Timpa det lugge ikväll, så vi sitter hemma och käkar godis och popcorn. Som Tim sa, han har aldrig sett en kvinna proppa så mycket godis som jag. Finns ingen botten, här försvinner kilona från påsen och läggs på magan!


OMORALISKT AV DIG RUT!


Satan så tråkigt

Onsdag idag, dvs. Ljudteknik och Kultur&Idé-historia. INTE KUL. Hade också betygsnack på ljudtekniken, ligger på IG. Inget kul samtal att få... Men jobbar jag på flitigt kan jag uppnå ett VG. Då gäller det ju bara att jobba flitigt. Kommer jag jobba flitigt? Nej. Most likely not.

Nåväl. Ikväll ska jag skriva tal till svenska nationella. Mindre kul, men jag ska snacka om sex, så det blir i alla fall lite roligare än tråkigt. Det blir vad man gör det till så att säga. Ehm. Annars då? Dags att jobba flitigt på Ljudtekniken. Wish me luck!


HATERS GONNA HATE



Vet inte om budskapet inte riktigt kom fram i mitt inlägg eller vad som hände, men detta, Emma, var alltså en bild som bör tas med en nypa salt. Förlåt om jag gjorde det lite knepigt för dig, ber så hemskt mycket om ursäkt. Haters gonna hate. :)


BRA JOBBAT BRUDEEEEN

GRATTIS TILL KÖRKORTET JESSIKA!!! Roadtrippen blir aaaaaaav!


New stuff

Fick hem ett par shysta blusar/tröjor av mormor, soft! Chillar även i mina nya shorts just nu. Yay!


Mitt livs första

Hej och hallå! Idag är det lördag (Varför inleder jag många av mina inlägg såhär? Who am I? Captain Obvious?!)

Dagens achievements: "Jobba" på blomsteraffärn, lära mig lite spelgrejer (Lotto, Matchen, Harry Boy osv) och...

GJORT MITT LIVS FÖRSTA BUKETT! Jisses vad jag är duktig! <- inte alls pga hjälpen jag fick av moder...




Nu har vi precis ätit och på en stund blir det lite efterrätt. Nom!


Tack du anonyma människa



Tack för kommentaren! Måste dock meddela att jag faktiskt inte photoshoppar alls (har inte ens ps på datorn) utan det är en färdig funktion på kameran som brukar bli lite sisådär. Men tack, tar det som en komplimang! Puss på dig :D

Fredag den 13:e, OGABOGABOGAAA

Hello puddings! Fredag den 13:e idag och as usual har man inte märkt någon vidare skillnad alls motför andra dagar. Precis lika mycket otur idag som igår!

Nu befinner jag mig i morfars gröna fåtölj i Lövånger och bara känner lugnet i huset utan ljud. Alla har gått och lagt sig (Utom lillebror +1 som rallar ute på byn) och här sitter jag alldeles alldeles ensam och tar han om lite skolrelaterade grejer.

Vill passa på att skryta med att jag tog mig ut och sprang idag, trots att det var fredag kväll och jag hade ett (ack så försenat) påskägg framför mig på bordet som lockade något förfärligt! (Okej, ja, jag kan ha ätit några (många) godisar vilket förmodligen var anledningen till varför jag tog mig ut på en runda överhuvudtaget) (Många parenteser nu)

Sen har jag även övningskört. Och duschat och flätat håret. Och bestämt mig för att följa mamma på blomsteraffärn imorgon. Mhm, här blir det mycket gjort!

Nåväl, nu ska jag väl krypa till kojs så jag inte sover bort hela morgondagen. Skulle kännas förfärligt tragiskt!



ALIVE WITH THE GLORY OF LOVE


P&L

PEACE&LOVE-BILJETT INFÖRSKAFFAD, kunde inte känna mig mer lättad just nu! Lär däremot kännas mindre lättande när jag betalar biljetten (Jessika lånade ut lite pengar till mig just for now) men vad gör det!




Hoppas hoppas hoppas!

Hoppas på lika stekande väder som igår/idag alla dagar dom närmsta veckorna! WOW vilket väder!


ARE YOU GONNA DIP IT IN YOGHURT?


Quickie!


Klockan är morgon IGEN

YES, jag gör en favorit i repris och prioriterar bloggen före sömn! Har alldeles just kommit hem från en sjuhelvetes cykeltur, och nu ska jag och Jessika bara proppa i oss nåt ätbart och än en gång sova i all oändlighet!

Har haft en alldeles underbart udda kväll ikväll - druckit öl på rugbyfest, träffat en australienare, (dvs snackat engelska HELA kvällen! AWESOME) varit på utomhus"fest", varit på inomhusEFTERfest, cyklat TUSEN JÄVLA MIL, frusit mm mm. Helt fantastiskt.


Ehm, about that...

Okej, uhm.. Jag tar tillbaka söt!
 


YEAH you are a shining light!

Mhm, har satt grunden för denna dag och jag kan säga att det ser ljust ut. Proppat en FET pizza på Challes, lyssnat på Lovely Day med Bill Withers och bara njutit av denna soliga dag. Nu ska vi dra oss upp mot nordligare trakter av Umeå stad och vad som väntas där återstår att se!

Så här söt är jag idag. Förstår inte vad det blivit med mig och flickiga accesoarer, men idag kör jag på mina små söta rosettklämmor från H&M!


HOLY CRAP!

...Är vad jag sa när jag vaknade idag. Klockan var 15.00. ÄR DET ENS MÖJLIGT tänker ni. Ja, det är möjligt. Trodde aldrig att det skulle hända mig dock.. Ni vet, det är en sån där händelse där man bara säger "Nej, det där händer aldrig mig." Well, today it did... Känner lite sorg över dagen jag missat, men det tar vi igen i natt skulle jag tro! (Vända på dygnet är awesome. (Lögn))

Så, vad gör man när man varit vaken en timme och endast ätit en skål flingor och dragit upp persienner på hela dagen... JO, man hoppar in i duschen, fixar lite krubb och ser vad som händer sen! En stabil grund är allt som krävs för en lyckad dag!


Klockan är morgon

HELLO! Klockan är WAY TOO LATE för mig att vara vaken, men vafan, jag bloggar endast för att visa min enorma lojalitet gentemot mina kära bloggläsare. (Låter som att jag är värsta Kenza- eller Emil-bloggaren. Lögn.)

Har however haft en trevlig kväll, trots feta jävla misstag i början av kvällen (Nej, jag och Jessika kommer INTE överens med umeås lokaltrafik) Ska trots det blir SJUKT skönt att krypa till kojs och bara sova i all oändlighet!

Fick förövrigt en kommentar på föregående inlägg angående mina bröst. Well, ja, mitt högra bröst kanske syns lite väl mycket, men jag kan försvara mig med att det inte finns mycket att se hur som helst! Så passa på, för det där är ungefär all there is to it! Woho! :) PUSS PÅ ER

I DON'T FEEL WHAT YOU FEEL

NU är jag klar för klassferre! Inte Jessika däremot, men hon är ju även känd för att vara den långsamma av oss! SÅ tills dess roar jag mig själv med att... Lyssna på The Strokes och ta kort på mig själv, TJOHO

 




DET REGNAR

Det.. Uhm.. Började regna när vi cyklade hem från skolan idag. Mindre kul!

Nu ska jag och Jessika göra oss i ordning för klasskalas ikväll!


Att krypa ner nyduschad i en nybäddad säng

HEJ! Kom precis tillbaka från en löprunda, och jag kan inte säga annat än att min kondition MÅSTE förbättras! Satan i gatan. Hatar att jag inte heller kan springa utan nån som sporrar mig under rundans gång.
Scenario taget från verkligheten; Sprang 5.45 km tillsammans med Anna och Jessika i måndags. Dagens achievement - 1.4 km. HALLÅ?! Vad händer?! Nåväl. Det där tar vi tag i en annan gång, nu ska jag hoppa i duschen, hänga tvätt och sen lägga mig på spikmattan för att sedan få en god natts sömn så jag klarar av engb nationella imorgon! PUSS!



Se så fint!

Se vad för fint jag hittade precis just nu! GulleEdvin nån gång i höstas, under vår underbart intressanta mattelektion (ironi) MHM the love was in the air!


GUYS, THE CATFIGHT IS ON


JÄRNGÄNGET!


Rosetter och shiet

Hoppas på en grym kväll med Anna ikväll!!! Pussssss på dig Anna, you are die besteeeeee!

Såhär ser jag förresten ut idag, bedårande söt med rosetter i håret och allt möjligt. Jisses sicken barbiegirl!



SÖT FLICKA

FIN TJEJ, årsmodell 1993, finns nu både som nyklippt och nyfärgad. Strl Small. Fin.


Hej hej hej jag är bara fjorton år

Okej, ehm... Här har vi läppstiftet jag köpte på. Mindre snyggt kanske, men vafan, VAD GÖR DET OM HUNDRA ÅR, det skall rockas flitigt hur som helst! Har aldrig riktigt gått igenom den grova fjortisfasen, TAR IGEN DET NU ISTÄLLET, TJIHO! :D


ANNA THE GIRLSNUSER


DETTA ÄR VAD SOM KOMMA SKALL!


Söt tjej

Slår till med en magnifikt bländande outfit idag - MJUKISBRALLOR OCH MJUKISTRÖJA! Yeah, that's how i roll, and I'm rollin it goooood!

På en stund ska jag och Jessika ta våra bikes och trampa upp på NUS för att besöka lilla Lukas. Sen ska vi hem igen och med störst sannolikhet inta soffläge. Kommer naturligt nu för tiden faktiskt. Vi har även köpt cheeze crunchers och tusen kilo choklad. Så ser min söndag hur, hur det din ut?


RSS 2.0