Älskade älskade älskade Coldplay <3


LILLEPAPPSEN!

Fler gobitar!

YOUNGSTER

Pappa, back in them good ol' daysBLOGGPAUS

Ber om ursäkt för dålig och bildlös uppdatering, men mitt internet hemma går på lågvarv och jag har faser att klara av. Bloggen läggs åt sidan tills vidare. 

Bloggpaus! Auf wiedersehen

Fläng å släng å allt möjligt

Hej alla glada! Idag är det tisdag vilket innebär att jag inte har nån lektion på skolan (Har distanskurs bara) så idag har jag känt mig alldeles fri. Började dagen med att jag vaknade klockan 9 av att Jessikas mamma städade köket (Just det, Jessikas mamma är på besök) TACKAR SÅ HJÄRTLIGT, hade inte du gjort det hade det mest troligt aldrig blivit av! 

Sen blev det frulle med la familia (Dvs Jessika och hennes mamma dårå) och sen stack vi ut på äventyr. Blev lite shopping på myrorna (Igen. Tycks ha nån myrorna-fetish just nu.)  och lite övrig shopping, typ sockar och dammsugarpåsar, dvs mindre rolig shopping, men ack så nödvändig!
Nu sitter jag hemma igen efter att ha droppat Jessika på skolan och Lotta på andra äventyr. För tillfället har jag en skål sportgröt och körtkortsboken framför mig. Senare har jag på schemat att städa och hinna gymma. Låter som en rätt bra dag va? I think so! 


DR MARTENS. GIEF!


EN INTERIMISTISK ÖNSKELISTA FÖR MIN STORA DAG

  1. PARFYM(ER)

  2. BILJETT TILL PEACE & LOVE 2012

  3. PRESENTKORT (Kanske världens tråkigaste gåva att ge, men soft att få!)

  4. FYLLA I-BÖCKER


  5. PIERCINGS


  6. KROGRUNDA (Jag menar, bjuder du så hänger jag med;)

  7. SPRIT (Man måste ju börja nånstans innan man sticker på krogen)

  8. OCH MASSA KÄRLEK <333333333333

Harmoniskt

Ligger i sängen med ett paket Carte D'or och lyssnar på Salem al Fakir. Dör så mysigt det är. Varför gör jag aldrig sånt här längre? Det är som att jag har tappat bort mitt forntida chillar-jag nånstans bland allt partyvimmel och skolstress. Men nu är jag tillbaka, lördagen den 17e september. Då är frågan, är jag tillbaka för att stanna? Ingen vet.

Kan det vara 45 dagar kvar nu?

Känner en touch av irritation ikväll. Är irriterad på allt, precis allt. Men mest irriterad är jag över att jag fyller år så in i helvete sent på året. DÖR så irriterande det är. Är typ den sista i mitt kompisgäng som fyller år. Kul. SKITKUL. Dör. FU. Hejdå.

ME2DAY


BRUDEN BLIR 18 VID 12-SLAGET!


Saknar små lillcissssshtarna

j3wRde on Make A Gif, Animated Gifs

1 vecka, 7 dagar, 168 timmar, osv osv osv

Firar en vecka med gymmet idag! <3

Copyright Samuel Enkvist ;)

Araknofobiska personer varnas!

Måste bara få berätta om min torsdagskväll för alla som bryr sig. Började som en helt vanlig dag, allt var frider och fröjder. Precis som alla andra torsdagar var det tvättdag för moí, och rätt sent påbörjade jag denna dagssyssla. Jag gick ner i källaren, och möttes på direkten av en åttabent kompis som hängde ner i ett litet nät från taket. Hej tänkte jag, döda mig inte!
Jag knatade ner för trappen, ner till källaren, slängde i tvätten i tvättmaskinen och gick upp igen, och såg att den åttabenta filuren som hängt ner från taket var borta. Skönt tänkte jag, så länge den inte sitter på mig.
När tvättmaskinerna var klara gick jag ner för att hänga tvätten. Givetvis kikade jag extra noga när jag skulle entra källaren, bara ifall spider nr 1 fortfarande skulle hänga och dingla framför mitt ansikte när jag skulle ner. It didn't. Skönt tänkte jag. Istället tittade jag ner för att inte missa första trappsteget. Där till vänster om trappen, på väggen, satt en till 8bening. Inte samma heller, utan en helt ny liten filur. Hej hej sa jag, och så gick jag långsamt ner för trappen med ögonen på spindeln at all times.
Väl nere i tvättrummet skulle jag ta fram en tvättkorg för att lägga den blöta tvätten i. Precis när jag ska lägga händerna på korgen ser jag en långbent jävel klättra runt där inne. Hej på dej tänkte jag, innan jag nogrannt inspekterade en annan tvättkorg, och valde att ta den istället.
När jag sedan fått med mig tvätten in i torkrummet började jag fridfullt hänga upp den på linorna. I ögonvrån ser jag nånting röra sig längs väggen, and guess what, spindel nr 4 uppenbarar sig för mig. Hej hej kompis, chilla här om du vill, men rör du min tvätt dör du, tänkte jag och fortsatte hänga tvätt, med ett öga på spindeln at all times.
När jag sedan hängt tvätten och ska gå tillbaka med tvättkorgen till tvättrummet sneglar jag varsamt efter den långbenta jäveln i den första tvättkorgen. Poof, it's gone. Lite orolig blir jag, och börjar sakta analysera alla öppna ytor för att se var den tagit vägen. Hittar ej spindelkompis nr 3, men istället gör jag ett nytt fynd. Eller snarare 3. Hej hej lilla spindelfamiljen, här sitter ni och chillar, tänkte jag.
Efter denna upptäckt kände jag att PHEW vad skönt att tvätten är klar så jag slipper den här jävla spindelhålan. Upp för trappen går jag, kikar till spindeln på väggen, säger hej. Kikar upp mot taket, ser fortfarande ingen spindel nr 1, och jag blir lite nöjd. Med blicken fortfarande fäst i taket öppnar jag dörren upp mot markplan. Hej hej spindel nr 8. Fint sitter han där och chillar i taket.
Nej nu får det fan vara nog tänker jag, och går in till min lägenhet. Tur att jag aldrig har några spindlar inne hos mig! Tiden går och jag bestämmer mig för att krypa till kojs. Jag borstar gaddarna, tvättar bort smink och allt annat man gör innan man lägger sig, och slutligen klär jag av mig och lägger in alla kläder i garderoben. Jamen HEJ spindel nr 9, hur är läget? Känns det soft att chilla här bredvid min garderob? Tänker HELL NO, du ska inte klättra på mig när jag sover, och dödar den. Känner mig rätt safe, och somnar. Vaknar 3 gånger under natten av att jag drömmer om spindlar. Blir alltså sammanlagt 9 faktiskt existerande spindlar, och 3 i drömmarnas värld. Is this a sign or what's crackin? Dör...

Det är okej att vara bakis

Lägger ut en bild från igår för att alla eventuella bilder från idag inte ser lika trevliga ut. Ja, idag har varit en bakisdag, men trots det har vi åstadkommit OTROLIGT mycket! Vaknade först och främst 09.00, steg upp och väckte mitt herrskap, dvs Anna. Sen hämtade vi upp Andrea, stack till Ersboda för att dansa egentligen, men det slutade istället med att vi åt pizza. Jag klagade inte, och det gjorde inte nån annan i sällskapet heller!
Senare på dagen stack Anna till Lycksele, och sen dess har jag och Andrea inte gjort nånting alls, utom att äta typ. Funkar det med. Vad som händer senare återstår att se.

BRA LADDADE TJEJER


Luft-trafik


NAWIE


Nästan två år sen nu. HE SÄG BA SWOOSCH! So, what is changed? Allt. Tror jag. Inte minst hårfärgen.

Fyfan vad bra

Har haft världens bästa kväll med Anna på mysbron ikväll. Vindruvor och lakrits. Snack om livet. Liiivet. Världsbäst. Bäst ba.

Så här ska det se ut när jag fyller 18!

BARA 56 DAGAR KVAR NU

THEY SAY I LOOK YUMMI AND THEY WANT A TASTE, BUT I'M A HUMAN NOT A SANDWITCH


Life takes time

Förrätten och varmrätten är avklarad, kvar är efterrätten och till den byter vi om till "något mer bekvämt", dvs CASUAL CLOTHING. Skönt, vet inte riktigt om det här med "klänning, kjol, dräkt eller byxdress som är elegantare än vanlig vardagsklädsel och runt knälång" är riktigt min grej. Men det är helt klart spännande att prova på!

PS. Tog en evighet att skriva inlägget eftersom det blev efterrätt med casual clothing mitt i allt. Nu är i alla fall efterrätten avklarad (Godaste ever) och nu ska vi bara sminka oss och så småningom sticka ut! HA EN TREVLIG KVÄLL ALLESAMMANS! Pusssssss


Klädkod: kavaj

Vi sticker på middag med klädkod. Vuxenpoäng. Tonar ner det hela lite med två väldigt ovuxna bilder. Adjö.


Tänkte ba säga att Umeå är rätt mysigt ibland


RSS 2.0