Blir fan aldrig gammal den där


1a MAJ-UPPTAKT

Sticker på 1a maj-upptakt på Verket ikväll. Blir spännande! Jobbar imorgon, men vad gör det om hundra år. SES VI DÄR ELLER?

PS

Glömde visa dom GRYMMA tightsen jag har på mig! Min första vinst på Tradera! Riktigt balla.

PARTY TONIGHT, man lever bara en gång!

....Fast jag är nykter, eftersom jag kör. Och det är nog lika bra det! Se till småflickorna så dom inte får i sig för mycket! Har dessutom spelning imorgon, så jag ska vara på topp! Så här ser jag i alla fall ut! 
Ps. Ignorera mina händer på sista bilden, jag trodde väl jag kunde flyga eller nåt..

VIDEOBLOGG


LIVET ÄR EN SMÖRGÅS


PLASTIC FANTASTIC

Idag är dagen jag ska inhandla löshår! First timer, och jag är så himla peppad! Kommer inte sätta in det än, men bara att ha det i sin ägo liksom visar att det kommer bli av. Fett fränt. Långt blir det också, 50 cm. Inget jag själv valt, men det var det enda som fanns av den hårkvalitét jag måste ha. Nåväl. Det går ju att klippa om det blir alldeles för långt! Jaja. Det var allt jag ville säga!

MILLIONS


MÅNADENS VE(Ä)RKSTAD

Hej. Idag har jag tänkt klaga på den värk kvinnor en gång i månaden lider av, dvs mensvärken. Ja, jag vet att klagandet blir lite tjatigt när man hör det 12 ggr om året, en gång i månaden, var fjärde vecka osv. Lite drygt, men vafan, smärtan blir aldrig uthärdlig! Det är som att känna Döden smeka ens ryggrad, sedan långsamt vrida om livmodern. (Ber ej om ursäkt för eventuellt obehagliga bilder i huvet) Jo ja tackar ja, känns mysigt med Döden i knutarna sådär lagom till eftermiddagsfikat!

Nåväl. Vad gör man. Jag är kvinna, jag klarar det här. Då övergår vi till nästa klagomål - MIG. Japp. Idag är det mig det ska klankas ner på, för HUR svårt ska det egentligen vara att få ordning på sitt liv? Jag vet EXAKT vad som bör göras, NÄR det bör göras och HUR det bör göras. Men gör jag det? Nej. Niet. Nope. Nix. Men vad tusan, den här frågan ställer sig nog ungefär varje levande varelse ungefär varje dag, så ja ä int bitter!

Annars då. 6 veckor kvar (VEM är det som ljugit för mig här?! Det är ju för fan 7 veckor kvar!!!) i skolan hörde jag en fågel viska i mitt öra idag. Och hur känns det? FörJÄVLA bra om jag får säga det själv, bortsett från den lilla pettitessen att jag har ungefär TUSEN kurser ogjorda. Hej hej skolan, jag tar studenten nu men jag kommer tillbaka i höst, ok? Det är så det kommer bli. Men vafan, jag är ändå arbetslös i höst, varför inte återgå till nåt som chill som skolan (Vilket den ju faktiskt är, man bara lever i blindo tills man skaffar sig ett jobb...) 

Och på tal om jobb så jobbar jag most likely på måndag, dvs Valborg, (Tack för upplysningen Alex!) om jag nu har förstått det här rätt. Känns väl helt ok, eftersom pengar är allt jag behöver nu inför balen och studenten med biljetter som ska fixat, klänningar som ska köpas, hår som ska klippas och färgas och förlängas, skor som ska inhandlas, alkoholhaltiga drycker som ska förtäras osv... Ni hajar grejen. Jaja. Nu blev det här ett jättelångt inlägg, med vet ni vad, ungefär ingenting vettigt. Men vad gör det. Jessika fyller 19 om 1.5 timme. Grattis Jessika. Nu vet ni det. Godnatt!

EARTHQUAKE LIVE


CHALLENGE ACCEPTED

Fan vad tråkigt det känns att blogga utan bilder... Måste kirra det här med kamera snarast! Annars får ni leva på... Ingenting! HAH. Se det som en challenge!

BTW

Anledningen till varför jag hittade låten jag alldeles nyss bloggade om var för att AG satt och zappade medan jag satt uppslukad framför datorn. Jag tvärsneglar mot tvn där nåt program på svt24 precis slutat och visar eftertexterna. Massa barn springer omkring också, och så spelas den här låten. Och jag ba - WOW! Den underbara känsla som bara kryper under skinnet på mig. Herregud! Det är precis i såna här situationer jag ÄLSKAR musik. För visst är det fantastiskt? Att man bara kan känna en sån där känsla, helt från ingenstans. Herregud. Herreguuuud. Så ja, jag glider in på google, googlar fram vad programmet hette och hipps vipps har jag låten framför mig. Har loopat den ett par gånger nu, funderat över livet. Visst är det underbart...

B-E-AUTIFUL!

Baske mig det finaste jag hört på länge! Underskattar svensk musik nåt så fruktansvärt.. Om man ändå hade kapaciteten att skriva sånt här fint. Åh.

HELG

Rutan har anlänt till Lövånger och sitter upptryckt i feta fåtöljen. Väntar på middag, vilket idag är av det något mer lyxiga slaget, (åtminstone för en fattig student som jag...) nämligen räkor och toast. OKEJ, när man säger det sådär så låter det inte så himla lyxigt, men vi åt det när vi var små, satt och skalade räkor med småpjollerfingrarna, bredde majonäs på en rostad macka, applicerade räkorna och NOM. Ungefär som att äta kräftor, mycket jobb, lite mat. Men stor mysfaktor! 

HOWEVER. Helgen är inledd. Vad händer? INGET. Ska jobba imorgon, sen bara slöa som aldrig förr! Sjukan ska baske mig vara över söndag kväll, för nästa vecka ska jag träna som aldrig förr! Abstinensen när man inte kan... Okej, att man är lat när man väl är kapabel till att träna, men när man inte KAN trots att man VILL, det måste vara det värsta... Nej usch!

MEN PROSIT!!!

Jag och min sjuka myser på med tända ljus och Moulin Rouge. Har nyst ungefär EN MILJON gånger sen jag kom hem, och om detta inte upphör genast kommer tidningsrubrikerna imorgon lyda: Ung tjej i 18årsåldern dog av skallskador efter en fruktansvärd nysattack.

No joke peeps, jag kommer skalla nåt. HELT serious. Jaja. Jag hoppas jag överlever här i min ensamhet. Annars då... Börjar vara lite less på att vara sjuk, men vad tusan. Jag måste ju göra bort det nån gång! Men nu har jag inte tid att vara sjuk mer i vår, för nu är jävlart slutspurten på G! Aja. Ingen bild får ni, och förklaring har ni i videon under. Tack och hej leverpastej, akta dig annars nyser jag på dej!

IDAG ÄR DET TORSDAG

Och jag är sjuk...


No vare trolit

Tja readers. Jag har en fråga till er... VARFÖR ÄR JAG VAKEN NU NÄR JAG ÄNDÅ ÄR SJUKANMÄLD?! Oh dear god. Blir så frustrerad. Det här är typ min ideal-tid för att vakna i vanliga fall (bortsett från när det är skola då.) för att hinna med saker under dagen. Jag vaknade med samma ambition idag, att hinna göra tuuuuuusen saker, fy fan vad skönt! Sen kom jag på att jag är sjuk... 

Nåväl. Nåt vettigt kan jag väl göra. Typ diska. Om Jessika fixar avloppet nån gång... Och fika. Och kanske sola. Och sen så har jag ju faktiskt en fika-dejt i eftermiddag. Det här blir nog eb bra dag trots allt. Up up and away!
Åhhhhhhh, vill ba kunna glassa sönder i solen idag...

ÄNNU MER SJUKLING

Happ, händer här då...? Inte mycket för min del i alla fall. Har suttit i soffan sen ungefär FOREVER. Mitt internet håller på att haverera så snart måste jag ta tag i mitt riktiga liv och faktiskt göra nåt vettigt. Dvs typ lösa korsord, läsa en bok eller nåt annat inte så fysiskt krävande. 

Om jag fortsätter må som jag gör idag så kommer jag nog försöka ta mig till Lövånger snarast möjligt. Ska alltså jobba lördag, så det kanske är lika bra att åka dit och chilla på riktigt, dvs typ slippa handla och diska och sånt där. Vi har dessutom stopp i diskhon så jag kan inte diska, och Jessika är för lat för att gå över till hyresvärden och fråga om en sån där propp-grej ni vet. (Jag frågade sist så nu är det hennes tur...) SÅ, ja. Här ligger jag i soffan och ser diskberget föröka sig. Kung. AJA. Nu febersvamlar jag. En alvedon på det här då!

SJUKLING

Ah, tjarå... Idag är jag hemma från skolan, för jag känner mig som ett vrak. Min hals dödar mig, huvudet sprängs osv. FAN, jag som vill träna!!! Jaja. Ska väl försöka ge mig på nån skoluppgift idag, så bra som det nu brukar gå... NU sitter jag och Jessika och tittar på nyheterna på svt1, och nu ska vi förhoppningsvis käka en FET frulle, för I AM HUNGRY. Sen ska jag hoppa i duschen för jag är världens äckligaste människa, och sen ska vi se om jag ska ta mig ut idag för att fixa eventuella biljetter till framtida evenemang. Får se om jag orkar. Med lite ipren i kroppen kanske! Aja. LÅT ME VA! Jag vill ha sommar...

HE RULLA PÅ

TJA. Jag börjar bli sjuk... Mindre nice. Däremot fick jag VG- på ett prov jag gjorde idag. Mer nice. Och så besökte jag Rapunzel idag för att kika på löshår. Också mer nice. Annars då... Livet rullar på. Inte mer än så!

UTARBETAD, SLUT, OUT OF POWER, RELOAD

Shit. Är helt slut. Nu återstår nån timmes blom-snitt innan jag blir ledig. Eller nej just det, skolan börjar imorgon... Och sen jobbar jag lördag. Sådär ja. Nåväl. Man skall icke klaga.

Annars idag har jag hunnit städa och möblera lite på övervåningen, städat hos morfar och handlat blommor på blombilen. Och nu som sagt blom-snitt, och sen en buss till Umeå. På bussen kommer jag sova. När jag kommer fram till Umeå kommer jag sova. Sen kommer jag mest troligt sova resten av livet. Nej vänta just det, imorgon ska jag hinna träna och följa Jessika och titta på sin balklänning. Och sen har jag lite dejter att gå på, lite egna bal-grejer att fixa, träning som skall utföras, läxor som ska göras.

Åh herregud. Sicket liv.

Meeeen man skall icke klaga! Bättre att ha full upp än att vara sysslolös! This is fun, även om det tar på krafterna.


UTMATTAD TJEJ

Hej. Ligger i min säng AWS och känner mig helt utmattad! Jobbade 9-14 idag, och sen stack jag (i ovädret) till Skellefteå för att hänga med Timpa och grabbarna. Blev mest NHL... Sen körde jag hem, i ovädret, och nu ligger jag här. Kanske inte låter sådär jättepåfrestande, men satan i gatan vad jag är död. Kan även ha att göra med att AG smittat mig så jag håller på att bli förkyld, och för att jag jobbat 5 dagar i veckan, vilket är ungefär 4 dagar fler än jag vanligtvis brukar. Så - ja. Jag är utmattad. Därför ska jag stänga mina blå nu och sova, för imorgon har jag sovmorgon! Tjihu! Min första sen i måndags. Bra lov. Nåväl. Göra slag i saken då! Goder natter!

HARD WORK WORK

Alltså kan bara alla som läser det här ge mig creds för hur duktig jag är? SNÄLLA??? Har alltså jobbat 5 dagar, och nu är det bara 1.5 dag kvar innan jag... HEPP HEPP, börjar om skolan..................................... Jaja.


Idag var jag i alla fall så duktig att jag stack ut och sprang. Kan meddela för dom som inte vet det att det ytterst sällan händer. Rättare sagt ALDRIG. Men idag var jag duktig och pallrade mitt lata arsle ut för att springa Selet runt. Duktig brutta. Men nu är jag mör och skör och har en äcklig odör. Nääää. Men dom två första var rätt i alla fall, för jag kom just ut ur duschen.


Nu ska jag hoppa isäng, tända mitt nyinförskaffade doftljus med doft av Blåklocka, som också kan användas som massageolja (MAGI) och bara njuuuuta av livet. Känns väl okej? Just det, imorgon är det uppstigning 08.00, gröt till frukost och BRA jobb fram till 14.30. DÅ är jag ledig i kanske 24 timmar, om jag har riktigt tur! Woop woop swag!

FIXARN

TJA! Fick ledigt 2,5 timme från jobbet idag eftersom det var så himla segt, så jag drog hem och fixade lite i min blivande lya! Dvs mammas övervåning.. Men jaja, jag har i alla fall 4 rum och kök, det är ju rätt najs! Så här jag har börjat fixa lite, typ tvättat väggar... Hm. Och stökat lite i allmänhet! Nu är det snart lunch och kl 1 börjar jag jobba igen. Helt OK. 

Vädret är fint idag också. NAJS, då blir det en löprunda ikväll då! Perf. AH just det, det är fredag idag, och det är ju nice och så, men jag jobbar imorgon så jag märker inte av'et... Nåväl. Hare gött va! PUSS!

GARVAR LÄPPEN AV MIG


COVER OF:

Jag tänker mig: Bröllop. Endast trummor, bas och en flygel. Jag på piano och sång, of course. Kanske pappa och broder till min hjälp? VAD SÄGER NI? Jag är på, för den är SÅ JÄVLA BRA. Meddela mig om du har en vigsel på G fader! Du kanske får din önskade familje-trio trots allt.

NAKENCHOCK

Nämen visst blir man sugen på sommar vid havet? Shit...

Hilfe!

....Ooooooooooooooooooch DÄR var jag tillbaka till samma gamla header som tidigare. Seriously. HJÄLP MIG!

BLOMSTERFLICKAN

Ja, OKEJ bloggen, det står stilla nu, MEN FÖRSÖK INTE GE MIG DÅLIG SAMVETE! 

S'attehhh... Jobbar är vad jag gör nu för tiden. Därför är det lite torrt med updates. Det händer inte så mycket helt enkelt. I två dagar nu har jag bara väntat ut tiden tills stängning. Tips från coachen, kom inte till Lövånger en regnig torsdag om ni vill ha fart och fläkt! 

För er som inte är blom-insatta kan jag meddela att det är löksäsong nu. Och frösäsong. Och tulpansäsong. Annars är det fan dött, dödare än döden. Längtar till sommaren så det kanske blir lite mer livat, för annars kommer jag gå in i väggen, fast tvärt om. Jaja. HA SÅ KULT PÅ ER LEDIGHET /Tjejen som jobbar 6 dagar i veckan...

NY DESIGN

För dom som inte sett det har jag ny design. HIT f5 if u can't see it. 


Ooooooch för den som tycker den ser för taskig ut, (I DO...) HJÄLP MIG. Jag suger HÅRT på bloggdesigner och kodmallar och allt sånt där tjosan. Hilfe!

ENDORFINKICKAD TJEJ!

Jävla dööööööööödarpass på gymmet idag, ÅH herregud, kunde knappt gå hem, HELT magnifikt. Ahhhh. Så, det var allt jag hade att säga. Nu sover jag gott i natt! Puss!

VÄRT RUT

Bra Rutan, somna i soffan och sova until forever, dvs typ nu... Bra, att lite nonchalant bara ignorera de få saker du faktiskt hade på agendan och bara sova skiten ur dig. Like a rebel.


Skämt åsido så kändes det jävligt ovärt faktiskt, eftersom jag faktiskt hade tänkt göra nåt ikväll. Åtminstone typ gymma och duscha. Inte mycket begärt tyckte jag, men det tyckte jag tydligen ändå... However så sitter jag bara i soffan och ser Harry Potter på 4an nu. Tidigare idag såg jag Harry Potter på 6an. Synd bara att jag bara hunnit se snuttar så filmerna fortfarande inte makear nån sorts sense för mig. Men nån gång har Jessika tvingat mig att ha ett Harry Potter-maraton så jag fattar nåt. Helt ok.


Nåväl. Kanske man skulle ha kastat sig i duschen i alla fall så man inte känner sig helt jävla värdelös! Tjingeling!

SKÖR


WE'RE GETTIN LAID TONIGHT

...Som Cleo en gång sa. Jag och Jessika däremot ska bara på 5ive. Nyktra är vi dock. Hur nyktra vi är när vi drar på krogen återstår däremot att se, men i nuläget är det planen! However. Förfest kallar! Om bara Jessika blir klar nån gång... Standard...

HOT HOT HOT

Solen värmer vårt vardagsrum till tusen grader. Om man ändå kunde bli brun genom fönster...

IRAQ LOBSTER

Det finns så mycket bra här i världen... <3

Långfredan!

Good day everybody!
Ja, enligt bilden ovan är det lätt att tro att jag är bakis idag. Men så är ej fallet. Inte ens en liten bit. Väckte Jessika imorse med att berätta hur taggad på livet jag var. Hon var inte lika entusiastisk...
Vi avnjöt hur som helst precis en exklusiv frukost, studentstyle, dvs 2 flickor med varsin grötskål, 2 dl mjölk, lite knäckebröd och en sked sylt. Funkar väl... Var den här dagen tar vägen vet vi inte riktigt än, bortsett från att vi ska sticka på Ica nu så att Jessika får sitt efterlängtade påskgodis. "DET ÄR FAKTISKT PÅSK, DÅ SKA MAN ÄTA GODIS!!!" Okej... Sen kommer Dennis, our love, och efter det är det ett svart hål. Blir det krogen? Blir det chill? Ensam? Gäng? Frågorna är många. Svaren kommer sen. Adjö!

DRAMAT PÅ DONKEN

Oj ändå vilka saker som kan ske... Jag känner mig så himla orutinerad på den här partyfronten nu för tiden, ni vet, sen jag blev gammal. Har i alla fall hunnit med både det ena och andra ikväll, och klockan är bara barnet. Det är väl jag också iofs, men ni hajar... Var i alla fall på förfest hos Anthon ikväll. Såg lite hockey, spelade lite Amnesia osv. Soft, soft. Vi glider in till stan, redo att entra Olles för att, för min egen del, för första gången se Tre Trubadurer in action, liksom på allvar! Ahapp, väl framme vid dörren då visar vi leg varpå ena vakten säger "Tyvärr, det är 20-årsgräns ikväll." Amen hallå... Aja. Det är ju tur att vakten är snygg i alla fall.

Efter detta traumatiska ögonblick fick i alla fall Jessika mat-craving, så vi drog på donken. Tro mig, jag hade ingen talan här. Väl framme där beställde Jessika heeeela världens buffé, medan jag själv köpte en cheeseburgare för en guldpeng. Snubben i kassan var sviiiiingtrevlig och vi blev buds. Han frågade oss om vi ville äta här eller ta med, och påminde oss om att dom stängde om 22 minuter. (Ja, klockan var här alltså 23.38...) och vi sa att vi chansar, och att han fick påminna oss om tiden ifall vi åt för långsamt.
Ja, tiden gick, och klockan blev ungefär 5 i 12. In kom ett så kallas salongsberusat sällskap på två medelålders par. Ena frugan beställde sin mat medan resten tog ett bord. Snubben i kassan frågade samma fråga som till oss, om de ville äta här eller ta med. Frugan underströk att det endast var 5 minuter kvar, varpå snubben då sa "Ja men då får ni ju ta med, eftersom vi stänger 12."
Ja, det är väl rätt rimligt? Nej, det tyckte inte frugan!
"Jag måste då få påpeka att det är otroligt dålig service här! Om jag beställer min mat förväntar jag mig då att jag ska få sitta i lugn och ro och äta den också!"
Ehh, ursäkta? Stänger dom 12 stänger dom väl 12? Inte fan vill väl denna karl stå kvar och jobba extra bara för att du ska få äta din mat i fred? Du visste uppenbarligen att dom stängde 12, vad är problemet?!
Jaja. Nog om detta. Fighten var inte över där. Damen gick till sitt bord och istället kom resten av sällskapet och beställde sin mat.
Sist men inte minst kom en karl som jag, om jag minns rätt, skulle ha en mcFeast meny. (Heter det så? Jag är ingen donken-stammis...) Snubben i kassan sa att det skulle ta ungefär 5 minuter innan maten skulle vara klar.
"Jaha, men kan jag få min dricka först eller?" Ja sure! Snubben gick och hämtade muggarna, och plötsligt, out of nowhere, "MEN SKULLE JAG FÅ MIN DRICKA ELLER? Du bara ställer fram muggarna och börjar servera någon annan. Jag har väl ändå rätt till min dricka innan maten?! Skärp dig för fan!"
Jaha, och hur fan reagerar man på det här då? Snubben ber lite förnärmat om ursäkt, men vad fan ska han göra då? Han försöker förklara för gubben att så var inte alls fallet, att han bara försökte tjäna honom. Svaret han får tillbaka är typ "Skärp dig för fan" och gubben ragequitar.
Happ, tar dramat slut där eller? 

Nääääää.. Gubbens medlare, gubbe nr 2, kommer först en sväng och påstår att de beställt ett mcnuggetsmål istället för vad de fått på brickan. "Jaså? Ursäkta men det har inte jag fått in i min beställning." Vet inte riktigt hur detta löser sig, men den gubben ragequitar typ också.
Samtidigt som detta sker står det alltså fullt med folk i kö och beställer mat för fulla muggar. Jaha, en stund senare kommer gubbe nr 2 igen och påstår att deras burgare är hård. "Vadå hård? Brödet eller?" "Jamen känn här. KÄNN." 

"Eeeeehh, jaha okej... Jamen vill ni ha nya burgare eller? För det kan jag fixa." 

"Jaaa, och så skulle gubbe nr 1 vilja ha din chefs nummer också."
Ja, detta fixas då, och efter det blir det tyst. Men alltså allvarligt? Medelålders människor med tron att Donken bjuda på gourmetkäk från otroligt serviceminded personal som bara längtar efter att tillfredställa just DIG! Mh. Jag och Jessika hade tänkt gå fram till snubben i kassan när dramat utspelat sig och bara förklara hur mycket vi admirade hans work, but we didnt. Ångrar detta djupt och innerligt. Mc Donald, if we ever meet again! 


Party. PÅ EN TORSDAG?!

Så här såg jag ut nyss. 
Nu ser jag ut såhär. Och Jessika. Fast hon har ingen före-bild...  Haha, förebild... Jaja. Tack och hej leverpastej, på olles kommer jag träffa dig!
Observera även hur blek Jessika är jämfört med mig. First timer! Woop.

JESSIKA GOES TOPLESS

Satan vad hon kaxar


Mobilsugen

Funderar på att bli med riktig mobil... Kanske en Sony Xperia S. Lite sugen. Men jag kommer inte ha råd förrän i sommar, och då vill jag säkert ha nån annan. Men just nu vill jag ha en sån... Ge mig.

Förlåt, kan inte sluta


DÖD

Hej, jag lever. Är lite död efter helgen bara. Återkommer!

RSS 2.0