GITTAR

Adjö grymma värld, ty nu drar jag vidare till nordligare breddgrader en vecka. Om jag överlever detta återstår att se men om jag gör det lovar jag att bjussa på massa fucked up stuff efteråt, okej? HARE!

HUR TÄNKTE JAG NU?

Ja och hur tänkte jag egentligen när jag satt igång med min bloggning precis i julrushen?! Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för detta misstag. Jag vet inte vad jag tänkte. Snart är den över dock. Då drar jag till Hemavan... Hm. Välplanerat Rut, välplanerat! Men okej, jag ska ta många bilder både över julen och över nyår, så det blir mycket smaskigt att bjuda på sen, okej? Nu blir det nog inte så inspirerande läsning framöver. Men den som hänger kvar får se! Puss på er allesammans!

CRAYON

En låt som gör mig glad! Önskar att jag var sådär färgglad, VARJE DAG! 
 
 

JULKAOS, JULBORD OCH JULKLAPP

Vi har julkaos i butiken i veckan. ALLA ska ha julgrupper på jul, för er youngsters som inte vet det. Julen är floristernas högtid, det är nu vi lever! Hur som, smakar det så kostar det. Har man dessutom inte sovit mycket natten innan blir det ännu mer kaos. Men det är inget man inte kan åtgärda, lite mandarin och Herba-te gör susen.

Mer än att ha jobbat idag (Det låter som att jag har jobbat som en tok. I själva verket var jag ledig hela förmiddagen idag) har jag stressat mig hem för att byta kläder och sen möta upp För Dej-kören för att käka julbord. MUMMA! Så nu sitter jag på min säng rund som en köttbulle. Smaskens. Nämen det var trevligt.

Sen har jag förresten ÄNTLIGEN fått hämta ut mina skor idag. WOOP! Fyndade Graninge på Tradera.se (Min egen julklapp till mig sjävl) för en liten liten peng, och satan i gatan vad jag inte ångrar detta köp! Det känns som att jag går på kattungar och marshmallows! Kommer nöta ut dessa skor på en sekund!

Nåväl. Nu behöver ni inte veta mer. Bara hur mina skor ser ut. Hejdå
 
 

VLOGGARN - officiell komma-igång-vlogg

Orkade inte spela in en ny film idag så ni får ta den jag inte villa lägga upp i lördags pga dåligt ljud&ljus. Nåväl. Är man lat så är man. Taco hej!


SAFE&SOUND

Det här är det enda "vettiga" jag åstadkom med kameran igår. Nåväl. 

 

OFFICIELL KOMMA-IGÅNG-VLOGG

 
Orkade inte spela in en ny film idag så ni får ta den jag inte villa lägga upp i lördags pga dåligt ljud&ljus. Nåväl. Är man lat så är man. Taco hej! 
 
 
 
 

EN SLEMMIG TORSK

Hej gott folk! Har precis avnjutit en middag som ej går till historien och nu ligger jag och slappar i min säng. Har haft en BRUTAL dag idag, minst sagt. Rätt kul, men mest brutal. Mor min lämnade mig ensam i affären idag för att själv dra till Arvidsjaur. Visst, tänkte jag, det är måndag, men vad jag glömde var att det här är sista veckan innan jul. FOLK ÄR SOM GALNA. Jag har i alla fall mest bara sprungit hit och dit mellan kunder idag och endast lyckats stryka kanske 3 av TUSEN uppgifter jag fick på min lista imorse. Hårt liv. Sen ringde jag ett samtal till Arbetsförmedlingen på eftermiddagen och där tappade jag livsgnistan och föll mot avgrunden. Sen dess har min dag bara gått utför, INGENTING bra har hänt sen dess. 

Eller jo förresten. Jag har lyssnat på låten nedan. Den gör mig glad.
 
 

HAPPY HOLIDAYS

FÖRLÅT MIG kära bloggläsare, att jag inte kommit upp med nån vlogg idag! Min kamera tvärdog och vägrade starta nåt mer, så jag slänger den på laddning över natten och hoppas på bättre lycka imorgon, okej? Bra. Istället bjuder jag på den jullåt som pumpats mest hemma hos mig denna jul! FET! 
 
 
 

Utkast: Juni 16, 2012

På tal om att flytta... 

Det här har BY FAR varit den värsta dagen i mitt liv. Har aldrig nånsin i mitt liv känt mig så skör som jag gör just idag.
 
Kollar precis igenom utkastet här på bloggen och det här var det senaste. Minns att jag satt och skrev det här men orkade inte fortsätta eftersom jag var så himla ledsen och bara satt och grät i vår tomma lägenhet. Faktiskt, BY FAR den mest känslosamma dag jag någonsin upplevt! 

LEGENDARISK SÖNDAG!!!

MORNING PEEPS! Tog en välförtjänt sovmorgon idag, och nu ska jag precis kliva upp för att göra mig en smarrig frukost! (De två inlägg som redan har postats idag gjorde jag alltså redan igår, eftersom jag visste att jag skulle sova länge idag, smart va?!) Hoppas att det finns lite grädde så jag kan göra nyponsoppa. Känner på mig att detta kommer bli en legendarisk söndag! 

Planer: 
Äta en LEGENDARISK frukost
Eventuellt ta en promenad, har inte vågat titta ut genom fönstret än...
Hänga upp den sista förbannade hyllan som jag inte lyckades göra igår
Ställa upp alla mina böcker som hittills har legat utspridda över golven här och där
Fortsätta julpynta, it's a never ending business
JULBAKA, woop woop
Äta legendarisk middag och sen bananasplit-glass till efterrätt (Praktiskt taget vad som kommer göra den här dagen bra...)
 
OFF OFF AND AWAY!

MIN NYA FAVVIS

 

KROPPEN OCH KNOPPEN

Jag har haft en konstig känsla i kroppen lite nu och då på senaste tiden. Riktigt underlig, typ som att jag svävar iväg från min egen kropp. Eller, snarare att jag inte längre är i min kropp, typ som att jag domnar bort, I HELA KROPPEN. Eller, oftast i överkroppen. Typ armarna och bålen. Det är helweird. Bävar mig inför att googla symptom  , min självdiagnos kommer förmodligen ha dödförklarat mig innan julafton. Nåväl. Om någon har några hjälpsamma tips om detta underliga symptom är jag tacksam för svar! 

HIPSTRIG OCH VÄRLDSTRÅKIG

HEY GUYS! Med det här inlägget vill jag bara meddela att jag är back on track, jag känner mig inspirerad (Kanske för att det är jul och det hör till i min bransch, jag har inget annat val än att vara inspirerad vid denna årstid.) och känner att jag saknar bloggen. Inte mer med det. Försökte i alla fall vlogga lite tidigare men det var så dåligt ljus och ljud och allt möjligt så jag sket i det och satt upp min hipstriga lilla vardagsrumsbelysning istället. Bloggar om den imorgon! 

Imorgon ska jag också försöka göra en vlogg, förhoppningsvis är ljud och ljus bättre då! Tills vidare får ni ta del av min nya profilbild på facebook. Jag kände att NÄ nu är det nog, jag har inte en halv meter långt hår längre, snarare en halv centimeter, på vissa ställen dvs. SÅ det fick bli en ny. Inte för att man ser min frisyr direkt, men ja. Den känns lite mer aktuell. Nog om min profilbild på facebook, detta stycke kan eventuell vara det tråkigaste jag någonsin skrivit. Titta på bilden ba, OK, hejdå
 

En själv fick det bra!

 

RAPPIN

 

Fuck it

Hey! Jag vet, jag är en skittråkig bloggtjej, men vafan. Don't judge me! Skriver i alla fall i brist på annat. Inte för att jag vill eller så, få inte för er nåt. 

Jessika har i alla fall somnat på soffan mitt i filmen vi såg, som förövrigt sög, på vår mysiga söndagsmyskväll. Ja, så här sitter alltså jag med lite saft, en påse ostkrokar, en halv aladinask och lite mandarinskal och funderar "Vad gör man  nu?" Det må ligga en ond hög med ovikta kläder på min säng som skulle behövas ta itu med, men vafan, det är ju söndag, och jag har faktiskt jobbat idag. Fuck it. Annars då? Jag skulle ju kunna se klart filmen som vi såg, bara får att få nåt gjort. Fast nä. Och sova kommer jag inte heller kunna göra... Hm. Kanske ett bad? Eller en bok? Hm. HM. Nä. Jag tror jag stannar här, i horisontellt läge tills jag också somnar. Kanske får bli en natt sovandes skavföttes med Jessika i soffan. Why not. Nåt att skriva i CVt. Puss! 

RSS 2.0