Färdigmöblerat!

Glad tjej har möblerat om idag. Sjukt najs blev det, om jag får säga det själv. Som ett helt nytt hem! Bilder kommer upp någon dag framöver, ska bara ta mig i kragen och faktiskt använda den riktiga kameran nån gång. Man blir som lite bortskämd när man har webcam... EHE. Well now, nu tänkte jag gå och lägga mig så jag är pigg och utvilad imorgon då vi ska sticka på universitetet och checka in diverse program där. Jag och Jessika tar detta på fullaste allvar och satt faktiskt tidigare ikväll och gjorde upp ett schema för vilke föreläsningar vi ska gå på idag. Sånt engagemang har vi nog inte visat på bra många månader! #Stolt

PÅ TSSDA, PÅ TSSDA, PÅ TSSDA

Ahapp, och idag har vi tisdag. Helt ok dag med tanke på att jag slutar efter lunch. Jag är däremot Mr Duktig Flicka och sitter med på Jessikas lektion och jobbar med ett historie-arbete. Duktigt värre. Om jag är riktigt duktig idag blir jag klar med den här uppgiften och kan gå vidare i livet vilket skulle kännas OTROLIGT skönt.
Nåväl. Ikväll är planen den att vi ska möblera om. Ja, egentligen var det ju tänkt att det skulle ha skett redan, i söndags närmare bestämt, men pga. diverse komplikationer (FIGHT, FIGHT,FIGHT) blev det uppskjutet. Hoppas verkligen det blir av idag då! Skulle kännas helt ok. Sen ska jag och Josef även agera painters och måla min lampfot. Äntligen. Guuuuu se fint he kom å bli! Sen då? Tidig kväll för att tagga universitetsbesök imorgon. Kanske dags att prioritera att komma i tid till skolan för en gångs skull då.. EHE. Note to Josef - låt mig ej snooza imorgon!!! Tack, och puss.

God Jul Melisa!

Someone like you - Adele. Cover av MOI, Rut Morén.


En helt vanlig videoblogg

Talkin some bullcrap, nuff said


Ladidadi, I'm at the party

Sitter på skolan och chillar atm. Har UF, men vi är inte så engagerade. Vad gör man liksom... Nåväl. Ikväll kommer pappa till storstaaaan. Inte mer än så. Kanske bjussar på middag? Hoppas. Ska i alla fall dra mitt träningsvärks-lidande arsle till gymmet ikväll för att pumpa fett. Dags att ta tag i livet nu. Annars då? Har fått en lånedator nu, eftersom min praktiskt taget exploderade förra veckan (JAJA, började ryka då. Men helt galet iallafall!)
Sofffffft. Så. Uhm. That's it. CYA!

FULL RULLE KANELBULLE

Så här fucked up känner jag mig just nu! Ett dödarpass på gymmet och jag känner mig som ett slakt. Men man skall icket klaga! Nej nej, istället kan man göra nyponsoppa och grädde till lunch. Det ska jag göra nu. Fast först måste jag sticka och handla grädde... Och panta burkar. Och ta bort skräp. Jisses. Ingen rast och ingen vila! Phew phew

Bra dag!

Har världens bästa dag idag. Helt makalöst bra dag faktiskt! Hoppas bara inte Jessika varknar upp senare och har väääääärsta humöret... Ber till gudarna! Nåväl. Vaknade nio, utvilad och pigg, konstigt nog. Sjukt skönt i alla fall, så jag steg upp och käkade en megadunderfrukost. Älskar frukost! Sen bestämde jag mig för att vara duktig idag, så nu har jag precis gjort mig beredd att sticka till gymmet. På tiden kan man säga, måste få in några jävla rutiner på det där jävla gymmet nu!
Hur som haver. Planen är senare att jag och Jessika ska möblera om här hemma. Allt är kaos, och jag känner att lite organisation skulle pigga upp!
Well now. Off I go, smell ya later!

Her morning elegance

Har blivit mycket musik nu på senaste, men vafan. Vi kör!

And we said we would die together

Nån som vill dela lite kärlek till den här låten då? Anybody?

I was lost but your fool

Önskar att jag kunde hitta nån, vem som helst, att dela musiksmak med. Alltså typ på pricken. Skulle vara så underbart att kunna sitta och få goosebumps tillsammans och kunna diskutera det bra med en låt som man båda älskar.
Det här är en sån låt som jag skulle vilja dela med nån.

MHM, det är dags nu?

Hey. Idag har jag dödat ett 5-timmarspass på jobbet som kändes som minst en vecka. Inget vettigt har jag gjort heller, ett par buketter, läst en tidning och käkat godis. Nåväl. Skönt att denna dag snart är över!
Just nu chillar jag förövrigt ENSAM i det stora huset i Lövånger. First timer faktiskt, bara jag och hunden. Rätt mysigt, och inte alls läskigt även om huset är mörkt överallt. Nåväl. Imorgon är jag TYP ledig. Shoppar och snittar lite blommor på eftermiddan, men sen är jag pretty much free. I lövånger... Mh, ni hör ju. Vad gör man liksom. Äter mat, går ut med hunden, sitter vid datorn... Mycket på agendan! Aja. Massa onödigt pladder nu. Kanske för att jag inte haft en "riktig" konversation på två dagar nu (AKA jag och Jessika vid matbordet som snackar memes, memories, internskämt...)
JAJA, nu orkar inte jag mer. Nu ska jag se en film och slockna i soffan tror jag. Tack och hej leverpastej!

Back to reality

HELLU igen, längesen. Uhm. Har ingen kamera för tillfället eftersom jag så tjusigt glömde den i Lövånger sist, men frukta icke, frukt är frihet. Skämt åsido, jag hämtar den redan på lördag eftersom jag jobbar då, so it's cool. Annars då? Tjaa, dom senaste dagarna har jag mest hängt med min booooyfrieeeeend, chillat stan litegrann, äntligen köpt ett par baggybraxor som jag så frenetiskt sökt efter i tusen år. Även världens mysigaste jacka med ett innanmäte likt små hundvalpar. Uh, frukta icke, frukt är frihet än en gång. Det är bara lurv.

I övrigt så har vardagen rullat igång igen, fastän det inte känns så. Än. Men imorgon kanske. Eller nä. Nästa vecka.
Hur som helst, idag har jag varit på skolan, och sen stack jag hem för att jag hade mensvärken from hell, och så sov jag en timme eller så, och sen stack jag och handlade med Josef och sen så stack jag och Jessika hem och åt. Sen stack jag på gymmet, och nu ska jag hoppa i duschen för att sen sticka till Josef och se new girl. Slumberparty i ungkarlslyan tonight, woop woop. Nöjd nu Melisa? Nu har du i alla fall ett halv inlägg om vad jag har gjort idag. HAPPY???
Förlåt. På återseende. Puss.

AND SHE'S BACK!

WOW, tror aldrig jag har bloggpausat så här länge nån gång! Och nu var det inte ens planerat. Men vad gör man, jag har haft lov och levt loppan så att säga. Så, vad har jag då att dela med mig av... Har blivit tillbedd av en viss Melisa att skriva mer om vad jag gör på dagarna, och ärligt talat känner jag att det inte riktigt är min grej sådär. Eller jag menar, til viss del gör jag väl det när jag bloggar, men you know, när man rent utav blir tillfrågad att ÖKA den grejen, då blir det ju lite krystat och därför svårare att uppnå... Men okej, I will do my best.
Då kör vi idag då.
Idag vaknade jag upp typ tre. Sen åt jag, sen målade jag lite i affären, sen satt jag mig i soffan och åt chips och här sitter jag än. Inte mer än så! NÖJD NU MELISA? Mitt liv är inte mer händelserikt än så just dessa sista dagar av lovet. Imorgon jobbar jag, söndag sticker jag till Malå och packar ihop mina saker och sen sticker jag tillbaka till Umeå och packar bort julen och försöker få ordning på vardagen igen. Inte mer än så. Så. Nu har ni fått en liten inblick i vad jag gör. Nu. De två veckor ni missat fyller jag i nån annan dag. Puss!

RSS 2.0