NO BIGGIE

Käkar äggmackor till lunch och funderar på vad jag ska göra för hurtigt idag. Har en bra dag idag, trots att det händer NOLL på jobbet. Kanske just därför. Tagit mig tid att läsa tidningen idag bland annat. Skönt.

Nåväl.

På återseende!

SOM EN JÄVLA BOSS

Har det magiskt bra här i Lövånger. Tro det eller ej! Lever i idyll under LNLP osv, helt magiskt. Något alla bör uppleva i livet!


REQUEST

En liten update på livet


VILKEN MINISEMESTER


Det här med att träna...

HEY! Skriver en liten snabbis här ba innan jag ska fortsätta joxa här uppe på övervåningen.

SÅ: Latest update; Jag har vänner nu. I lövånger alltså. Yay. Sen har jag hunnit jobba bakis i lördags, dött på soffan nån timme, äta middag i Blackehamn, se En gång i Phuket, spela kort, sova, stiga upp tidigt, träna CrossFit kl 10.00 och nu: DÖ.

Skämt åsido. Det märks ju att jag inte tränat på riktigt på några år... Jeeeeeeeez. Jaja. Vad gör man.

Nu ska jag fortsätta här på övervåningen. Har deadline på onsdag, för då kommer Anna hit och hälsar på, och då ska allt vara shining! Eller ja... Det är nog inte möjligt, men det behöver åtminstone inte vara grejer överallt.

Tack å hej leverpastej, jag är trött i benen, hur känns det för dej?

I AM ALIVE

HEY! Vill bara visa att jag lever. Minst sagt! Har haft nån sorts inspirationsdag idag, vet inte riktigt vad som försiggår. Det kanske är pga den lilla semestern jag fick nu i mitten av veckan, trots att den inte bestod av vila direkt... Nåväl. Vad vet jag.

Idag har jag i alla fall jobbat, som vanligt, och när jag kom hem målade jag naglarna, åt ärtsoppa och fortsatte med mitt stök på min övervåning. Ni kanske tycker att det tar en förjävla lång tid det här med att ordna till här uppe, och ja, det har ni rätt i. Men det beror mest på att jag är rätt lat, och ganska tankspridd. Vill mest göra annat hela tiden, typ träna och ha kul och sånt där, ni vet. Men det måste göras. Därför tog jag ett rejält tag i köket idag, skrubbade upp hela diskbänken som mest bestod av färgklickar och liknande. Men nu är den praktiskt taket skinande ren. Det är inte jag dock, meeeeen vad gör det. Duscha hinner jag göra i ett annat liv.

Jaja. Jag ville egentligen bara visa att jag existerar. Hej hej, hemskt mycket hej! 

TRÖTT TJEJ SIGNAR UT




Hey! Kom hem från Norsjö för en stund sen, och ärligt talat är jag så trött att jag skulle kunna dööööö, så jag går och lägger mig nu. Börjar hur som helst kl 7 imorgonbitti, så det är nog bäst så. Sen efter jobbet sticker jag på en liten minisemester till Piteå med Jessikas familj, så det blir dåligt med updates halva veckan. Då vet ni det.

CHILLIN IN N-TOWN

Chillin like a villain!  Sitter i skrivande stund i pappas fåtölj och väntar på mat. Simpsons på tv, sol ute. Jag i mina nya kläder.

Ah just det. Spenderade lite mindre än en timme i stan (Skellefteå. Förlåt, gammal vana!) igår, bror och jag, medan vi väntade på bussen till Norsjö. Under den tiden hann jag shoppa världens bästa jeans och en tunika/skjorta/KNALLROSA TRANSPARENT GREJ, palla.. Ah. Och så fixade jag en ny bankdosa också. Fick förresten prata med en snygg kille på banken, det ägde. Jaja.

Kom fram till Norsjö och begav mig genast till min kusin för lite krubb. Det var najs. Det fanns vin. Idag har vi bara slöat, legat på soffan och spelat Mario Kart. Najs. 

Nu vill jag inget mer. Hejdå.
 

SHE'S BACK ON TRACK! Bild å shit!!!






Heeeeej kära vänner! Det var ett tag sen ni fick se mig! Här är jag i alla fall, typ i skrivande stund. (Nej, jag står inte när jag bloggar, och speciellt inte sådär. Nån måtta får det vara, jag har faktiskt tagit en ergonomikurs!) Det här är alltså typ hur jag ser ut ALLA DAGAR i veckan. Helt allvarligt, jag tvättar inte ens kläder längre, eftersom jag inte använder några andra än de här. Och på tal om att tvätta kläder har jag nog inte tvättat mina byxor på flera veckor. Euw. Det är nog dags. Och på tal om euw har JAG inte duschat sen i lördags. Fattar ni? Lördags. DET är äckligt. Men jag har inte hunnit duscha sen dess. Och inte fan hann jag duscha ikväll heller... Nåväl. Livet är hårt när vardagen är hektisk. 

Eh. Ja. Jag vill inget mer. Snart kommer en update på hur köket ser ut!
 

MÖRKRÄDD

Mitt liv är så förändrat att jag blir mörkrädd. Shit!

MITT ÄLSKADE KÖK

Shit, ÄNTLIGEN händer det saker i mitt kök! YAY!!!

 

MVM

Hej! Har haft en helt galet rolig helg i helgen, faktiskt, även om jag jobbade igår. Jobbade ett rätt soft pass mellan 10-16 och sen drog jag en spontanare och tog bilen till Malå! Sjukt mysigt och få träffa alla, speciellt under MVM (Musik vid malån, för alla som inte är malåbor...) när alla är hemvändare kommer! Nåväl. Togs inte många bilder, typ två. Men ni får bara se en. Ha-ha, jobbigt va!?


AFK

Hej! Shit, förlåt att jag är så himla AFK eller vad man ska säga. Bloggen är HELT åsidosatt, även om jag tänker på den varje dag... Har bara inte orken att sätta mig ner och blogga. Det är tidskrävande, okej? Nåväl. Tänkte bara säga att jag lever och mår, även om mitt liv är helt omvänt från vad det har varit de senaste tre åren. Har väl inte riktigt satt mig in i min livssituation riktigt än, speciellt med tanke på att jag inte vet hur länge jag stannar här. I Lövånger alltså.

Jaja. Tänkte bara säga ungefär hur mina dagar ser ut:

1. Stiger upp typ en halvtimme innan jag börjar jobbet, proppar i mig en macka och sticker.
2. Jobbar, oftast 9-18
3. Kommer hem från jobbet, oftast är det jag som lagar mat eftersom mamma brukar ha grejer att göra efter jobbet också (Shit, fattar inte hur den damen orkar!!!)
4. SOFTAR på mitt rum. Lyssnar på musik, checkar fejjan, stökar lite. (Så lite mänsklig kontakt som möjligt)

Så egentligen kan man säga att jag lever i nåt sorts celibat, fast mot människor. Men det blir nog lite så, när man träffar så himla mycket kunder hela tiden. Känner inte riktigt att man behöver nån mer mänsklig kontakt än så, i alla fall i den formen, dvs. första möten osv. För det är vad mänsklig kontakt för mig just nu skulle innebära eftersom jag inte känner en själ här i Lövånger.. Så, är det såhär min sommar kommer se ut? Ah, mest troligt. Lever för helgerna då!

Kommer förresten jobba 6 dagar denna vecka, så jag hoppas att jag får ledigt en dag eller två nästa. Skulle vara soft. Tror jag glider förbi i Umeå en sväng i så fall, skulle vara najs. Shoppa lite grejer till min lya kanske. Skulle vilja pimpa balkongen... Jaja. Nog om detta! Nu ska jag sova och peppa min EXTREMA arbetsdag imorgon. Jaja. Kommer nog bli kul. Ska sälja öl imorgon kväll, så kom förbi i Lövis och shoppa lite av den snygga bartendern... ;)

MÄSSELIMÄSSA


Awwww shit vad längesen det hände nåt här, va! Jaja, jag har inte tänkt förklara mig utan jag kör på som vanligt ba! 


Så, what's up? Jag kom precis hem efter att ha varit på mässa i Munkviken. Och nej, då snackar vi inte mässa som i marknad och shit, jag menar mässa som i kristen mässa. Alltså i kyrkan. Ja, ni hajar grejen! Följde mest med för att få sjunga av mig lite... Om det är nåt jag har abstinens efter nu för tiden är det musik! ÅH HELIGA, inga instrument och ingen möjlighet att sjunga utom typ, på jobbet. Vilket jag iofs gör, typ står och nynnar i kassan när nån ska betala... Nåväl. Vad gör man inte liksom. 

Hur som haver, eftersom jag är så HIMLA ogudelig var mässan inte speciellt märkvärdig. Höll på att få ett skrattanfall i kyrkan, vilket kändes lite olägligt, så jag satt och knep, jääävlart säkert. Länge också... Inte lätt. Hur som helst knäppte jag lite bilder, mest för er skull, så ni får se nåt här på bloggen. Så, varsågoda allesammans, this one's for you! 
 

RSS 2.0