KLASSIKER

 

OH MARCELLO

 

MY CRIB - video

 
- det är såhär den välkända och ack så älskade (Right? RIGHT?!) bruttan nu bor! Watch, weep and envy me!
 

SHOW YOU HOW


FlyttN

SHIT vad mycket grejer man kan ha! Men ni vet vad dom säger, den som har flest saker när han dör vinner. Jag kommer vinna. Jag svär! Idag är alltså Flytt-dagen med stort F. Fruktansvärt påfrestande, och i skrivande stund har jag precis gått in i väggen. Tar därför en paus för att slippa ligga i fosterställning på golvet i natt! Jaja. Livet går vidare. NU måste jag få i mig mat så jag slipper dryga blodsockerfall osv. Önska oss lycka till, här kommer vi gnata på hela natten!

FEST

Klassferreeeee, shit, tänk om det här är sista gången jag träffar grabbarna... uhuhuhuhuhuhuhuh

FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEEEEEN


BERLIN SUNRISE

It's good to know
That good things don't last forever, no they don't


BILDBOMBER FRÅN STUDENTEN OSV

Här får ni lite bildbomber från när vi byggde flak och tog studenten! Bjussar på det medan jag jobbar!

KALASKUL


DAGEN D!

Dagen D är kommen!!! Jag har sovit som en gnu i natt (dvs inte bra) och har redan innan fem hunnit duscha med allt vad det innebär en dag som detta. Steg upp delvis sovande och har inte förstått förrän nu hur tidigt det faktiskt är.

Nåväl. Vad gör man!

Nu ska jag mest troligt bara chilla tills resten av mitt crew (dvs min sambo och min padre) vaknar, om jag inte ändrar mig och gör nåt vilt och väcker dom. Fast det känns lite riskabelt, vill inte riskera en sur Jessika på självaste studenten liksom... AJA. Nu ska jag göra mig fin, väldigt väldigt tyst! WISH ME LUCK TODAY!

MORGONFUNDERARN

Ojoj, skör tjej på många sätt och vis, just nu både fysiskt och psykiskt. Först och främst för att klockan är strax innan 7 och jag bara har sovit lite mindre än 4 timmar i natt. Sen också för att livet är så himla fint, men samtidigt så tragiskt. Har ju the time of my life, det här är ju min peak. Men snart är den över. Om mindre än en vecka har jag flyttat ut från den lägenhet som varit mitt hem i nästan 2 år, och staden som varit min i 3. Och som det känns nu kommer jag aldrig flytta tillbaka, annat än för att göra bort de rester jag har kvar i skolan.

Förstår ni hur tragiskt det är? Så mycket folk man träffat som man kanske aldrig kommer träffa, någonsin igen! Det här har ju blivit mitt liv, och nu är det som att livet bara tar slut. Ett nytt kapitel på glimt att öppnas, parallellt med att ett tidigare kapitel stängs. Ett långt kapitel! Ett kapitel fyllt med ALLT. För det är vad som hänt i Umeå för mig, allt. Det var här mitt liv började. Och nu känns det som att det är på väg att ta slut.

Nåväl. Stoppa mig, den som kan, min separationsångest börjar bli för stor. Obotlig. Förskräcklig. Dödlig.

BLINDSIDED


PRECIS SOM DET SKA VARA

Asså Everyday I'm circus afro. Ser bara rubriken och blir glad. Lyser upp min bakissöndag! 

Den här söndan har förövrigt uppfyllt allt jag hoppades på att den skulle bli. Sov till halv fem ungefär, och sen dess har jag inte gjort nååååååååååånting. Eller jo, proppat godis, halsat vatten och rensat ur sofforna som blir upphämtade idag. Sen planerar jag att göra iiiiiiiiiiiingenting igen. Helt okej najs. Jaja. Eh. Har haft en bra helg, och inga bilder har knäppts. OKEJ? Bra. NU går jag. Hejdå.

EVERYDAY I'M...


VILT LIV

Hej! Ett tag sen va. Men nu är jag back, lika tråkig som förut. Inga bilder eller dylikt, men hey, ni är vana nu.

Idag blir i alla fall min tredje dag av vilt festande. Jesus. Det märks att man börjar bli gammal! Men vad gör man inte när det är studentvecka liksom. Inte för att vi har hängt med klassen nånting överhuvudtaget, men ja. Den kallas ju så. 

Ikväll är min sista partarkväll innan studenten, vilket innebär att jag har två vilodagar på mig. Antingen kommer jag sova bort HELA dagarna, eller så kommer jag spåra ur och göra massa saker. Man vet aldrig med mig...

Eh. Ja. Jag har inte så mycket mer att säga. Eller jo, egentligen har jag JÄTTEMYCKET att säga men det orkar jag inte nu för jag är dödsbakis och väntar på att Jessika ska komma hem med godis till mig. Swag. Åh. NU ska jag powernapa så jag slipper dö i kväll. ADJÖ!

MER AV DEJ

Hur kan jag ha missat den här musikvideon? Genial.EVERT, EN HÅRT ARBETANDE MAN

ÅH, är helt uppe i varv. Har testat allt inför balen nu och jag känner mig rätt redo. Okej att jag ser ut som en stoppad korv i min klänning, för vad kan jag göra åt det nu liksom! Det får bli som det blir. Hoppas på bra väder imorgon ba, annars då jävlar! Ja, det där är ett hot till er vädergudar! 

AHAPP annars då. Tog som sagt en TIDIG buss imorse endast för att mötas på skolan av ett "Hej, du har ingen lektion nu". Vad gör man då? Jo, man drar hem. Kändes sjukt lockande att bara lägga i sängen och slöa, men det gjorde jag icket. Satt istället igång två tvättmaskiner och duschade. Behövdes kan jag säga. Hej Evert 83 år, föredetta skogshuggare, stolt bärare av Helly Hansen. Nåväl. Nu är jag Rut, 18 år igen. 

Som vanligt den senaste tiden är det bildlöst. Suck it.

Bussflickan

Krigade mig på en buss 07.15 imorse som i skrivande stund tar mig i ungefä 90 km/h mot Umeå! Blev en allt-i-ett-dag i går kan man säga när jag hann med allt från att shoppa med lillebror till att flyttpacka och till slut också hinna med 2.5 timmar på jobbet. Hurtigt värre kan man väl säga. 

Nåväl. Jobbet innebar alltså att jag sov över i lövånger i natt vilket resulterar i denna hiskeligt tidiga busstur. Men vad gör man inte för familjen! (läs: pengarna.)
Annars då. Idag är typ sista "riktiga" skoldagen eller vad man ska säga. Och imorgon är det bal. Innebär mest troligt att det blir tjejkväll ikväll, ben som ska rakas, ansikten som ska peelas och ansiktsmaskas, hår som ska inpackas osv. Listan är oändlig. Men vad gör man inte för att vara vacker. För vad är väl en bal på slottet...

Happ. Det var det. Nu tror jag att jag ska ta mig en välförtjäns powernap, snarka lite för mina medresenärer och tagga denna dag. Kan behövas, för just nu är jag inte taggad... Nåväl. Det kommer nog så småningom! Puss på er!

HIGH ON LIFE

ÅH har haft en helt magisk helg! Vet inte riktigt vad det var som gick så bra, gissningsvis mitt humör. Har varit helt euforisk hela helgen. Magnifikt. Lysande. Brilliant!! Tror jag måste börja ta happypills, vill vara high on life jämt!

VICKAN KLIPPER LUGGEN!

Roligaste jag varit med om. HERREGUD, saknar yran <3


RSS 2.0