LATE NIGHT STRIPPORNA

Hej. Sitter i skrivande stund i Skellefteå och bara myyyyyser med en öl i handen och två grabbar framför mig som spelar NHL. Grabbkväll utan dess like, men vad gör det, man måste ta fram sin manliga sida ibland, och varför inte just i ett sånt här tillfälle.
Såg i alla fall Alla bor i skogen igår, Linnéas klass projektkonsert, tillsammans med Jessika, Andrea och Oskar. En liten roadtrip mellan Umeå och Skellefteå fick vi oss, och också ett jävla ös! Trots den dööööödliga huvudvärk jag hade under hela kvällen ger jag ändå aftonen i sin helhet ett MVG. Vaknade upp imorse med en dejt på agendan. En sväng på stan och lunch @ subway tillsammans med Late night stripporna. Helt OK. Och nu har alltså LNS-kvällen dragit igång. Så - varför sitter jag här? Iväg med mig!

SOULS A'FIRE

Okej, jag ska lugna mig med musiken nu... Men jag måste bara för förklara vilken enorm crush jag fått på den här karln. Han har liksom allt. Okej, inte allt... Men mycket! Han är aussie, SER framför allt extremt autraliensk ut. Han sjunger som en GUD, skriver sin egen musik (Rätt imponerande med tanke på att han varit med i Australienska Idol.) och skriver med FEEEELING. Mega. Och att han sen verkar vara typ världens charmiga människa gör inte min crush mindre. Jaja. Nog om detta, om jag känner mina läsare rätt är det nog inte en enda av er som läst hela det här inlägget. Än mindre kollat på videon. Tack och hej leverpastej, jag är kär men inte i dej!

FRICK PARK MARKET

Förlåt, det är mycket musik nu. Men jag är estetare, det är okej.

Electric Light Orchestra - Mr Blue Sky


"My false", "Lighthome" & "Lonely souls"


GIRLSNIGHT

BRB, tjejkväll!
Nämen, ikväll blir det tjejkväll för heeeela slanten! Vin, spel, chips, glass. We've got it all! Vi befinner oss i Andreas nya lägga, så det blir en liten invigning där. Bilder kanske tas, förhoppningsvis. Nåt mysigt ska jag nog få ihop. PÅ återseende!

BARNDOMEN.

Mamma, pappa... Okej, droger var väl rätt nice, men varför lät ni oss ta så mycket?!?!

SURKÄRRING

STICKER PÅ GYMMET.

IN THE AIR


DIE IN A FIRE THEN YOU RISE LIKE A PHEONIX


NATTUGGLAN

Varför är jag ens vaken... SKÄMMES!


SLEEP NOW UNDER MY SKIN


RUTAN SPÅRAR UR

Gjorde nåt spontant idag. HELspontant. Liksom - "IDÉ, let's do it!" Jag klippte mig. Klippte av mig massa hår. I alla fall på ena sidan! Gjorde en liten sneak-sidecut. Eller snarare undercut. Känner mig fett nöjt, än så länge. Ett steg uppåt på coolhetsfaktorn!
Jaja. På en stund ska jag och Pompe (som ni ser lite smygigt i bakgrunden på bild nr. 1) på bio. Blir att se John Carter i 3D. Kommer bli fett tror jag!

LIGHT HOME

Åh. Det här är så himla på pricken min musiksmak. Milt, ljuvt, oförutsägbart. Magiskt.

Och ja, i helgen har jag alltså hittat två nya musiker jag rådiggar. Den här snubben, Matt Corby, och Mac Miller som jag bloggade om förut. Najs!

DEN SANNA VÄNSKAPEN

Lillan

Det här tyckte jag var kul...


MATT CORBY


DONALD TRUMP


PARADISTRÄD


Såg nåt finurligt tidigare i veckan när jag och Jessika städade, nämligen att döda blad från paradisträd glittrar! Hur kul är inte det?! Eller ja, döda blad är väl kanske inte så himla kul... Men glitter är! Och min förvåning när jag märkte det! Tog upp ett blad och bara såg hur det hamnade giltter öööööverallt. Vafan tänkte jag, vad händer?! Och dom glittar inte lite heller. Helt galet. Jaja. NU vet ni nåt ni kanske inte visste förut!

LIKA SOM BÄR. ELLER?

Har sorterat igenom lite bilder ikväll och märkt att jag har rätt många olika faces... Lite kul ändå hur mycket en persons utseende kan ändras bara pga en frisyr eller liknande. Aja, se efter själva, vad tycker ni? Ser jag likadan ut jämt eller?
PS. Alla bilder är tagna 2010-2011.
Avslutar med det finaste jag har.

MAC MILLER

Fann min kärlek för Mac Miller idag.
Who am I...

UF-MÄSSAN 2012


Fort fort fort

Tja. Tänkte ba snabb-blogga innan jag hoppar på bussen till mamma. SÅ - detta är min nya (Okej, jag har hunnit premiäranvända den. Och premiäranvända den vända nr 2. OKEJ jag har använt den ett tag, typ en vecka...) suuuuuperballa klocka! Visst är den läcker? Och den luktar sådär härligt plastiskt som såna där uppblåsbara badleksaker gör. Fint. Nämen den är ball. Lite glittrig är den också. Och rosa.

MR PIGGALOT

Ungefär såhär pigg är jag! Im det inte framgår på bilden är jag alltså väldigt trött. Anledning: Stress. Så vad har jag gjort idag? Sprungit omkring som en galen Timon och ba spårat ur. Nämen jag har fixat och trixat inför mässan. Det är mycket på agendan nu. Sen kom vi hem och skulle snabbstäda innan vi fick besök av en lady som skulle kolla på lägenheten. Ingen rast och ingen vila, jäääävlar. Sen lagade vi mat och tvättade golvet till montern imorgon, sen hoppade jag i duschen och målade naglarna. Nu har jag inte så himla mycket kvar att göra faktiskt, utom att packa allt inför imorgon. Sen lägger jag mig, tiiiiidigt som fan för skjutsen imorgon kommer 07.30! Satan, nu bäre av!

Jävla glidare

Ja säg inge vettit


KÖPSUGEN?

Är du sugen på en jacka nu till våren/sommaren? JAG har jackan just för DIG! Hehe nämen nog med försäljarsnack. Här är en fejkskinnsjacka som jag köpte på Only för ungefär 2 år sen. Inte så himla mycket använd dock, eftersom den inte riktigt passar min kroppsform så att säga. 250 riksdaler och du äger snyggjäveln! Tack och bock.
Update: Jackan är i strl xs men fungerar mer som en s/m. Rätt stretchig i kvalitéen också.

Crazyface

Precis såhär känns det just nu! På ett bra sett! Mottog precis ett samtal från en brud som ska komma och kolla på lägenheten imorgon. Vet ni vad det betyder? SNABB JÄVLA STÄDNING IDAG! Satan. Ja släng allt i garderoberna. Sopar smutsen under mattan. Drar på storsmajlet. Det ska nog gå vägen!
I övrigt har jag sen jag kom hem från skolan målat ett litet hus. Ett litet hus tänker ni, vad fan då för. JO, monterbygge. Montern på UF-mässan alltså. Där ska vi ha ett litet hus. Och det har jag målat precis just nu. Nu är bara dörren klar, sen är min del av fixet klart for now. Annars då. Sticker nog på gymmet ikväll. Har varit lite paus därifrån nu på senaste, eftersom jag och Jessika tagit tag i simningen på allvar. Men nu kommer jag gymmet! Nåväl. Åter till städet/måleriet!

TATUERING?

Funderar allvarligt på att tatuera det här. Men då vill jag förstås ha bilden i bakgrunden. Är det ens möjligt? Kommer den bli ful? Most likely. Men den hade varit ball. Fyfan vad snyggt.

Swaggin

Har inte återhämtat mig från Laleh-konserten i söndags än utan jag flyter på moln än. Blev så pass inspirerad att jag till och med skrev en egen låt igår. Se på fan. Nåväl. Livet rullar på som vanligt, stressen är påtaglig, UF-mässa som planeras, jobb-helger som planeras, scheman som planeras, träning som ska utföras osv. Men vad gör det nu när solen skiner! Catch ya on the flipside!

MINDBLOWN

Tillfredsställd tjej signar ut. Är helt mindblown av vad jag bevittnat ikväll och känner att inget jag eventuellt kommer skriva kommer låta vettigt. Låter händelsen sjunka in, sover på saken och återkommer imorgon!

STICKER OCH SER LALEH NU!


PÄRONDRÖM

Imorse var jag uppe 08.01. Jag känner hur ungdomen flugit ur mig och hur en ny, mogen människa skapats. Kan det vara jobbet? Kan det vara det faktum att jag slutar skolan om 3 månader? Kan det bara vara så att jag blivit gammal och medveten?
I vilket fall som helst måste jag säga att jag trivs. Det är rätt mysigt att sova tidigt på kvällarna, vakna tidigt på mornarna och faktiskt GÖRA saker. Idag till exempel. Frukost 9, och jag och Jessika lyxade till det med varsin Risifrutti. Smaken var, som ni ser nedan, och ovan för den delen, pärondröm, och jag måste säga att den inte smakar annat än sommar! MYCKET mysig Risifrutti. Hur som haver, nu har vi precis kommit tillbaka från en simtur. Jessika har bestämt sig för att ändra sitt liv och har börjat simma. Idag köpte vi varsitt månadskort. Satan, här ska brännas kalorier! Skämt åsido. För att ta igen kalorierna vi just bränt ska vi äta plättar med grädde och sylt till lunch. Pappa står i skrivande stund vid spisen och jag känner doften av plättar i hela huset. Tror fan sommaren är på G nu. I can feel it! I CAN FEEL IT!
Aja. Nu spårar jag ur. Nu ska jag byta av pappa och steka plättar en stund. Vad gör man inte för laget! HARE GÖTT

PARTYHELGEN. not.

Så här ser jag ut just nu. Sitter i soffan med sambon och pappi och ser filmen Below. Kan meddela att den är liiiite läskig, och jag tittar bort då och då.
Hade tänkt säga "fint avslut på helgen" men jag kom på att min helg knappt har börjat än. Bara imorgon har vi TUSEN saker på agendan. Bada, äta plättar, handla på biltema och så vidare och så vidare och så vidare. Och sen, viktigast av allt, LALEH 19.30 @ Idun. Yaman. Så jääävla ballt!
Har i alla fall hittills haft en skön helg. Lite kaos, men mest skön. Åkte till lövånger igår för jobb idag. Tog med mig Jessika också, spdör ihppt som happt. Mycket mysigt var det i alla fall, och vädret idag har ju varit heeeeeeelt jävla underbart! Har ju lyft helgen NÅGOT. Fick sen skjuts tillbaka till Umeå med pappi och sen dess har vi mest bara ätit pizza och tagit det lugnt i soffan. Vilar upp oss för imorgon skulle jag gissa! Well. Blir nog en relativt tidig kväll ikväll om vi ska hinna med allt. Blir nog bara att se slutet på filkmen ohc sen ba krypa till kojs!

MIN FÖRSTA HOME-MADE COONTAIL!


NU ÄRE PÅ G!


COONTAIL

Snart blir det lite förändring i mitt vita hår! Har hela gänget här hemma, alltså jag, Jessika, Anna, Casper och Alex som (nästan) alla ska göra nåt kickass med håret. Jag ska t.ex. göra en sk. coontail i blått! Google it and you'll understand, för er som inte vet vad det är. Jaja. Jag är badass. Återkommer med resultat sen!

PERTH

Hello lovers! Idag startar jag dagen med att bygga mitt eget drömland och lyssna på Bon Iver!
Fyfan vad bra start.

ÅRETS FÖRSTA GLASS I SOLEN

Vi fick ett craving. Dagen var kommen. Årets första glassiga glass skulle avnjutas!
Jag och Jessika rockade också våra nya skor. Oskulds-walken.

SWAG


FASIKEN DIE BESTE


Förintelseförnekelsen bland annat!

Jamen babblarå


KOBOLTBLÅ

Tja. Har inte mycket att säga idag, utom att min dag har gått från alldeles alldeles underbar till helt åt helvete! Tänk så snabbt det kan gå. Skyller på pms eller nåt! Eh. Jaja. Så här ser jag ut idag för den som undrar. Har dagen till ära klänning. Händer inte ofta, men ibland måste man rent lyxa till det!

MYSKVÄLL

Tjaaaaaa. Har haft en riktig mysdag idag faktiskt, inte alls så hektisk som jag trodde första skoldagen efter lovet skulle bli! Trots det är jag ju stressad sm aldrig förr och sådär, men liksom... Vad gör det! Jag har ändå bara 3 månader kvar tills jag tar studenten! Fattar ni, 3 månader.. Helt sjukt. NÅVÄL, till saken!
Först och främst hade vi kompledigt i morse, fram till 12.30. Det visste såklart jag inte om så jag var på musikanten 08.30 ändå. Men vafan, det var rätt soft det med. Satt och jammade lite, ba chillade. Sen stack jag till skolan där vi bara planerade lite inför UF-mässan som är nästa vecka, och sen stack vi från skolan kring halv 3 ungefär. Fixade lite ärenden, kollade lite grejer och sånt där tjafs. Sen kom jag och Anna hem, lagade mat, Jessika joinade, Anna bakade små bajsbollar (Okej, goda ballerinabollar snarare. Men jaja, same shit, different name!) och vi såg New girl. Ägde. Sen har det inte hänt så mycket mer. Sitter och pluggar lite inför ett prov vi tydligen har imorgon. Bra framförhållning Rutan! Men vafan. Det löser sig.
Anyway, dom där bollarna jag snackade om tidigare... Bör nämnas att dom är sjukt skumma! Gjorda på krossade ballerinakakor, philadelphiaost och smält choklad typ. Mycket skumt, men mycket gott må jag säga. Jaja. Ni kan ju testa nån gång!
Nu ska jag sova. Sleep well cykelställ!

I'VE GOT MY SWAG ON


NI KAN KALLA MIG FUG

Jag skulle precis skriva in min emailadress för att logga in på min blogg och skrev av nån konstig anledning Fug. FUG. Hur fick jag Rut till Fug? Vet inte.

ANYWHO, nu har jag landat i lägenheten efter en dryg veckas frånvaro. Till min stora förvåning såg lägenheten ut som den gjorde när jag lämnade den, bortsett från att den enda blommande blomma jag äger har bruna blommor nu mer, och att på köksbordet låg en fet hög med post. Ja just det, anledningen till varför posten ligger på bordet och inte innanför dörren, där brevinkastet är, är för att vår hyresvärd Sverre entrar vår lägenhet när vi är borta. Ni vet, för att spola i toaletten och sånt där. Och för att ta in posten, uppenbarligen. Hyvens karl, helt klart, men inte fan kan jag säga att det känns mysigt att veta att nån varit i min lägenhet när jag inte varit här... AJA. Man ska väl ba tacka och bocka!
Hur som helst, när jag nu kom till Umeå med min femton kilo tunga väska fylld med smutstvätt och köttfärslimpa bestämde jag mig för att inte gå raka vägen hem, utan för att först gå en omväg till Ica för att hämta ut mitt paket som jag längtat så efter! Sagt och gjort, på en hal väg gick jag och min feta packning otroooooligt graciöst. Fram kom jag, och paketet fick jag hämta. Glad i hågen gick jag samma graciösa duckwalk hem, och slängde av mig all packning precis innanför dörren. Prio ett - öppna paket! Tjihu. Känslan. Blir som ett litet flickebarn på själveste födelsedan. Aja. Inuti paketet fanns i alla fall mina ack så efterlängtade vita, SVINFRÄSCHA Nike air. Ohhhh yeahhhh. Och en keps, som jag inte kunde motstå att köpa... Vet inte varför, jag fick nåt konstigt craving. Aja. Skorna var i alla fall viktigast. Och fy satan så fina dom är! Dör lite när jag tänker på dom. JA JUST DET, istället för att bara babbla om dom kan jag visa en bild istället. Eller tre. Se och njut osv.

TOM MORELLO



Alltså Tom Morello, vilken töntig karl! Helt jävla underbart töntig! Springan däremot är jag inget stort fan av... Jag menar, Bruce Springsteen. Kolla på honom. Oskönt scenframträdande och ingen direkt sångare heller. Nåväl. Inte för att Tom Morello är någon direkt sångare heller, men han vet ju i alla fall vad han gör med gitarren. Plus att han är sådär härligt geekig att det liksom inte kan gå fel. Vet inte riktigt vad jag har fått för förkärlek för töntar, men det är nåt som kommit med åren tror jag. Ni vet, när jag var ung... He-he. Anywho. Ville bara säga detta. Att Tom Morello är mys-töntig och en sjukt skön musiker. Så. Då var det sagt!

Stevie the one and only Wonder



Börjar dagen med jordgubbar med grädde och en skvätt av mannen ovan, dvs the one and only Stevie Wonder. Detta tillsammans med min far, som jag för tillfället besöker, för er som payat attention. Nu drar vi vidare en sväng på Knut'n för att inhandla en ny kökslampa till pappa. Sen får vi se riktigt vad som händer, men något jag planerat att göra idag är i alla fall att ta ett långt jävla bad! #Smutsigtjej. Nåväl. Nu startar dagen på riktigt! Let's go!

BULLBAKARRUTAN



HEJ ALLA SPORTLOVSMÄNNISKOR! Och alla hard working ppl too. Och ni som är arbetslösa/arbetsbefriade. Och resten. Vad vet jag om vad jag har för läsare här liksom!



ANYWHO, satans effektiv dag idag. Har flängt omkring meste hele dan! Började med frulle och fix hos miss Felicia, aka kusin vitamin. Sen fördrev vi lite tid, drack bl.a lite te på norsjös vad jag vet enda fik. Träffade pappa, drog en FET shoppingrunda i Norsjö city. Fick bl.a min fader att införskaffa sig lite nya blommor, eftersom han tidigade ägde endast två halvpurkna bladväxter. Floristen i mig kom fram och jag gick mental på en av Norsjös blomsteraffärer där det blev 4 nya växter med krukor. Sen shoppade vi även lite annat, bland annat ingredienser till bullbak och jordgubbar! (Ja alltså inte på blomsteraffären då...) Så nu står vi båda i köket med varsin uppgift. Pappas: Att göra köttfärslimpa till middag. Jag: Att göra bullar. Helt ok. SÅ, nu tillbaka till mina sysslor, ingen rast och ingen vila!

Tack och hej leverpastej, bullar är goda att äta, OKEJ


SNABBIS

Sticker till Norsjö lite snabbt, träffa pappsen och kusin vitamin bland annat! Bara fläng hela tiden. Som mina lov vanligtvis brukar se ut! Men ja ä int bitter, jag är trots allt ingen stillasittande människa, egentligen! PUSS HEJ LEVERPASTEJ, vet inte om jag kommer blogga eller ej!

Dagens existenz. Får mig att sakna P&L!


IRON MAN


Spårtlåv

Har haft en sån jävla grym dag idag ändå! Bra "start" på lovet (Okej, jag vet att lovet startade tidigare, men vafan. Party gills inte... Det är nu det riktiga livet börjar) och jag planerar att fortsätta i samma riktning. Idag har vi alltså hunnit med chill ute i solen, bad på badhuset, middag på pizzan och så lite häng i backen där jag bland annat hann bryta rumpan och skalla en skoter. Jisses, två pers på ett tefat = Döden! Men satan så kul! WOOP. Nåväl. Imorgon hade vi tänkt dra till backen, men eftersom min ekonomi ser ut lite sisådär just nu ser det nästan inte ut att bli av... Skulle kosta mig typ 400 spänn för en heldag om jag skulle hyra grejer och allt och då kände jag rent såhär: NÄ. Trotsig blir jag. Men vi får se om det blir nåt annat spännande, kanske längdskidor. Eller skoter. Eller bara chill. Vette tusan! Det blir vad det blir.
WELL nu ska jag stänga mina blå för jag är paj efter dagens bravader. Fruktansvärt trött, och fruktansvärt ont i rumpan. Får ligga på höger sida i natt för att inte vakna upp i tårar tror jag... Shit. AJA, tack och hej leverpastej, jag har ingen bild idag men det spelar väl ingen roll för dej!

Så jävla grym mössa jag har

Tack för lånet av bilden Ellen!
Ser ut som att jag hade en bra kväll i lördags! AND I DID. Tack och hej Lycksele, du har satt ett fint minne i mitt hjärta.
Snart ska jag och Jessika åka och bada på badhuset i Malå. Så himla mysigt! Sen blir det malå-häng i kväll! SÅ jävla grymt, älskar lov <3

DAN FÖRE LOVETS FÖRSTA DAG

Kände att det kanske inte var läge att endast blogga om en kuk i en hatt på hela dagen, så jag slänger in ett inlägg såhär på kvällskvisten bara för att kompensera lite!
SÅ. Imorgon är det alltså fredag. Första dagen (Okej, inte sant, jag har lektion mellan 08.30 och 11.30, but shit the same) på lovet, känns FRUHUHUKTANSVÄRT skönt som Dr Cox hade sagt, och jag kan inte säga annat att jag kommer njuta jävel. Sticker i alla fall till Skellefteå imorgon eftermiddag tillsammans med mitt sällskap, miss Stephanie! Tusen år sen jag hängde med henne överhuvudtaget, men det tar vi igen nu! Woop woop. Kommer äga. Seeeeen på lördagen sticker vi vidare till Lycksele och fortsätter partyt där. Åh herregud, vet inte om jag kommer klara av två dagars partajande. Jag är trots allt oerfaren på den fronten nu mer... Jaja, det blir som det blir! Sen resten av veckan ser vi vad som händer, jag är inte den som planerar allt i detalj om vi säger så!
Anywhooooooo. Nu ska jag sova för att orka med mitt från och med nu hektiska liv. Och datorn lämnar jag hemma under lovet, så förvänta er inga "Kissie on a regular day"-bombningar här! Men nått inlägg nånstans ska jag nog lyckas klämma in. Nåväl. Lämnar er med detta. Nothing more to say! Hare kung allesammans, för det ska jag! Puss!

KUK I HATT


RSS 2.0