YRAN


LOL. Lots Of Love asså.

LILL-LÖRDAN

Passar på att mega-blogga när jag har internet, dvs @ school!
Slänger i alla fall in ett par bilder från min gårdag, när Jessika fick nåt finlir-il (Bra ord, skall börja användas flitigt!) och bjöd på mat på stan. Shyrre. I alla fall. Slänger in bilderna ba, låter dom tala för sig själv.

ALICE


LINNEA HENRIKSSON, har blivit som frälst

Shit, blev precis helt magiskt förälskad i Linnea Henrikssoms nya album Till min älskade och älskare. MAGIC!



TUSEN ÅR SEN, HALLÅÅÅ

SHIT, helt galet längesen jag bloggade! Men tiden går så fort när man har roligt! Eller är superstressad, som jag... Nåväl. Livet rullar på, i ett betydligt högre tempo än det gjort förut. Ehhhh. Stressar sönder och gud vet vad. Jaja. Orkar inte prata om det, blir stressad bara av tanken att jag är stressad.

NOG OM DET, i kväll har jag varit på en Konstworkshop med Andrea. Supertrevligt, verkligen, och skönt att tänka på nåt annat än plugg hela tiden! 

Kan förövrigt inte ladda upp nån bild för mitt internet är helt gaaaaaaaaalet långsamt nu, så jag tror jag väntar tills det är back on track tills jag börjar med nån serious bloggning igen. Ah. Vi säger så! PUSS

MYSKVÄLL

Haft en bra kväll med massa myyyyys, choklad, ananas och Almost Famous! AWESOME. Imorgon har jag lite sovmorgon. Sen ska jag till sjukgymnasten. Kul. Hoppas det är bra väder!

KNOCKS ME OFF MY FEET

...Och slutligen den sista låten jag körde. Åh kan inte ens beskriva hur kul det var. Älskade bandmedlemmar, ska i göra detta till nåt permanent???

TRÖTT TJEJ, SOM VANLIGT DÅ...

Trött tjej tar en powernap. I två timmar... Visst äre väl ändå eländigt! 

Nu sticker den trötta tjejen och hennes sambo ner till älven för en picknick i solen. Mindre eländigt! Tjihu!

SOULS A'FIRE

Sådär. Laddar upp alltihop när jag ändå är igång! Och TACK Jessika för att du filmade! <3

BALLAD OM VINTERN

TJA! Tänkte ba lägga upp en video från min sångexamination igår, fy fan vad kul det var! Första gången på TUSEN år jag INTE hade scenskräck. Kan ni förstå min lycka? Helt magiskt!



Nära döden

Jag ljög, det var inte alls fint väder idag. Då blev jag otaggad på livet, för att allt gick åt helvete, så jag gick och la mig igen. Sov mellan typ 1 och 5. Not bad. Nu skriver jag och Jessika lite årsredovisning och sen ska jag sticka på gymmet hade jag tänkt. Har som vanligt TUSEN saker i skallen och jag tror jag är nära döden snart. Jisses. Snart äre över, snaaaaart!

I'M MOVING OUT

ÅHHHH nu har utflyttningen börjat. DAMN. Känns otroligt najs för då vet jag att sommaren är nära! Damn. Damn!

Hur som haver. Inledningen blev en liten sidestory till vad jag egentligen tänkte skriva om, dvs. igår! Har inte speciellt många bilder att bjuda på dock, eftersom jag är värdelös med kameran nu för tiden. Men jaja. Såg inte speciellt många band, frös mest hela tiden osv. Men vad tusan! Nu är det bortgjort i alla fall!


Nu har jag ont i magen och vill äta frukost. Jessika ligger och sover, och jag fattar inte ens att jag är vaken... Men det är fint väder ute nu i alla fall, så vi kanske får käka frulle ute i solen! Yay! 

Nåväl. Osammanhängande. Likest!

KULTURNATTA

TJA! Sticker iväg för genrep nu, och kl 16 har min klass spelning i Trägårn! Wish me luck everybody!!! Kan förövrigt inte ladda upp nån bild för mitt internet suger. Eh. Ni klarar er! PUSS

BAD ASS

NU ÄRE GJORT! Fy fan vad coolt!

ÅH du stressiga onsdag

Tjolahopp! Om en och en halv timme sticker jag till Norsjö och lever livet en stund. Långhelgen inleds alltså med en 3 timmar lång bussresa, men ja ä int bitter. Imorgon sätter vi in löshåret, och glad är jag för det! Fräsch och fin till helgen, som är min första lediga på mycket länge! Kunde nog inte bli bättre. Nåväl. Livet snurrar på som vanligt, stressen är mer än påtaglig, sömnen är dålig, käket är väl sisådär. Men vad gör man, snart är detta över! 

Nu har jag rep. Kommer bli kul. Wish me luck!


PASSAREJ, JAG KAN KARATE, YOGA, KAMASUTRA!

Det här är baske mig den roligaste reklamen jag sett på åååårhundarden! Jag tycker den är magnifik! Jag älskar den. Ska från och med nu aldrig köpa annat än Findus!

I'M FALLING IN TOO DEEP, OH


BITIG TJEJ

Aggressiv tjej. Klockan är kvart i två och jag KAN inte sova. Vad har det blivit med mig? Tror på allvar att jag håller på att gå in i väggen. Allt händer på samma gång, stress stress stress. Skola som ska göras, spelningar, begravningar, jobb, bal, student, fritid, LIV. Shit. Har nog aldrig haft så mycket på agendan som jag har nu. Om man ändå hade ett skönt sommarlov att se fram emot... Ack och ve. Nåväl. Nu börjar det hårda livet, and what can I say, I'm not looking forward to it! 


Nä, nu ljög jag. Jag älskar tanken på att bli fri. Så fri som man nu blir... Jag älskar även tanken på att jag kan göra vad jag vill. Har så OTROLIGT mycket framför mig som jag vill göra, utbildningar, jobb, resor. ALLT. Jisses, jag har ju baske mig hela livet framför mig! Nåväl. Nu sitter jag här, i mitt lilla potthål och mår som en gammal sork. Men vad gör det. Man har inte tid att sura. Saker på agendan, tjopp tjopp! Bara den här veckan t.ex. 

Tisdag
  • Religions-seminarium imorgon 08.30.
  • Springa på stan, köpa hårfärg och färga hår
  • Repa
  • Packa med ensemble nr 1
  • + SKOLARBETEN, 1000 st
Onsdag
  • Repa repa repa + genrepa med ensemble nr 2
  • Fort som satan ta en buss till Norsjö, bökigt
  • Hänga med Kusin Vitamin
  • + SKOLARBETEN, 1000 st
Torsdag
  • Förlänga håret, 4-5 timmar
  • Äta middag med pappi
  • Ta en buss tillbaka till Umeå
  • + SKOLARBETEN, 1000 st

Fredag
  • Inget på agendan än, men tro mig, det kommer. I övrigt;
  • SKOLARBETEN, 1000 st!!!!!

Lördag
  • Klasshäng?
  • Spelning (= döden för en med sån scenskräck som mig)
  • Fezzzzzt
Osv osv osv osv osv osv osv osv osv osv osv osv osv osv osv osv osv osv osv osv osv osv osv osv osv osv osv.

Sen har vi ju då veckan efter som innefattar spelning nr 2, som är min ALLDELES EGNA. Dör. Hur fan ska det gå. Plus tuuusen skolarbeten, som vanligt, sen ledighet för älskade farmors begravning. Spelning nr 3 där.

Nåväl. Man ska int va bitter. Det löser sig. There's always a light at the end of the tunnel. Akta ba, det kan vara ett tåg...

PERIPHERY


TRÖTT BRUD

Hey peeps. Kom precis hem från skolan och har nu intagit soffläge. Orkar inte mer än så! Läxan, tvätten och middagen får väntar för jag är fruhuhuktansvärt trött! Tror det blir en powernap på obestämd tid! Alltså foe real guys, jag är så obeskrivligt trött, vet inte vad jag ska ta mig till! Och inte kan jag sova på nätterna heller. Jisses. Ond cirkel det här! Jaja. Powernap, here I come!


Sad sunday. At least it was a sun-day.

Tjaaaa. Har legat på latsidan med bloggningen idag, men jag kände att det var en sån dag idag helt enkelt. Har känt mig aningen inspirationslös och lite sorgsen efter det chockande besked jag möttes med i morse. Men det är ju söndag ändå, den kända vilodagen. Vad kan man förvänta sig, även bloggare måste få lite fritid!

Hur som helst har jag spenderat i stort sett HELA dagen i soffan, doing nothing at all. Inte mer än så. Pratade med pappa nån timme på morgonkvisten, käkade en skål med havregrynsgröt där mitt på dagen, la mig i soffan, gjorde ingenting, sprang omkring lite här hemma för att göra av med lite energi, la mig i soffan igen, steg upp för att värma upp rester av middan jag käkade igår, gick tillbaka soffan. Ja, ni ser mönstret!
Nåväl. 


Vi ses i Nangijala farmor! <3

BLOPPIS/SÅLD

UPDATE - mössan är såld. Fort vare gjort!

Är som inne på det här med bloppis nu... Men jag har insett att jag har så mycket som jag aldrig använder så why not!
Säljer den här gången en mössa av märket Eivy. Sjukt fräsch, använd typ never. Nyskickkkkkk. Köptes vid årsskiftet för 200 spänn. Du får den för 50. Deal?


JAG LJÖG...

Okej, jag ljög... Jag stannar hemma en stund till för att ångest-städa. Mår så himla dåligt när det är stökigt och äckligt hemma, och nu har det varit stökigt och äckligt hemma länge nog. Nu är det kokta fläsket stekt, och dom stora dammråttorna färdiglevda! Satan. Wish me luck, this might take a while...

ENSAM HEMMA

äger


FRIDAY NIGHT GENTLEMEN


PÄRLPLATTA

TJA! Har det rätt soft här hemma, Jessika har åkt till Lycksele så jag är aaaaalldeles ensam. Dödligt skönt! Har under tiden lagt lite pärlplattor, och här är en av dom. Man förstår inte på dom första bilderna vad det ska bli, men visst blev den fin till slut? Tyckte den var awesome! Kommer DEFINITIVT göra ett halsband eller ett hårspänne av den senare! Tjihu!


DAGS ATT ÅTGÄRDA

Kanske börjar vara dags att åtgärda detta I-landsproblem, dvs den eviga utväxten! Men ack, jag måste vänta så jag timar in med den dagen löshåret ska in. Kanske kan vara najs att ha fräsch utväxt när nya håret åker in. Så, ett tag till får ni se mig med den kråksvarta utväxten. DEAL WITH IT!


SHAPE UP

Måste ta tag i mitt liv. Det är så himla lite tid kvar nu, innan jag officiellt går in i vuxenlivet, men SÅ mycket kvar att göra... Shit. Shape up, det här är slutspurten. Hjälp...

HATERS GONNA HATE

Ja min vän, som jag sa, och som jag tar för givet att du vet, duschade jag av en anledning. Men thanks for noticing! Är fräsch igen nu dock. Eller tycker du jag ska duscha igen? ;)

NASTY GAL

HEY. Precis som jag gjorde igår tog jag en FET powernap när jag kom hem från skolan, som sträckte sig mellan ungefär halv fem och sju. Hälsosamt, och DEFINITIVT bra för min dygnsrytm! Nåväl. Nu ska jag hoppa i duschen för jag är eventuellt världens äckligaste människa just nu. Efter det ska jag göra lite läxa och sen ska jag försöka sova, igen. Får se hur det går, men krisar det får jag väl sticka och möta upp Jessika och crewet inne i stan som chillar @ Pipes ikväll. Det är ju ändå lill-lördag! Aja. 

Ett kors i taket förövrigt är att jag, Rut Morén, sitter och ser hockey! Shit, vad hände. Men jag blev lite peppad faktiskt, tro det eller ej. Så ja, här sitter jag i soffan iförd endast handduk och chillar hockey i min ensamhet. Estetaren i mig spyr lite. Nåväl. Nu hoppar jag i duschen! Adjöken fröken.

MITT I VECKAN-VIDEO

Onsdag alltså.


SNOG ME SENSELESS

Shoppade litegrann idag, nämligen ett nytt lypsyl eftersom mitt Försvarets tagit slut. (I know! Jag har gjort slut på ett HELT lypsyl UTAN att tappa bort det! AMAZING!) Läste om mitt nyinköpta lypsyl på Killercolours blogg och kände ba - BABAM - det är lypsylet för mig. HÄR kan ni se vad hon har skrivit om det, och ja. Jag kan nog inte uttrycka det bättre än så. MINTY FRESH!

TARE PIANO

Okej, jag ber om ursäkt, men mitt löfte försvann i periferin av sömnen... Ja, jag sov mellan fyra och åtta ikväll. Shit, det var inte vad jag planerade... Nåväl. Nu när jag väl vaknat har Jessika gjort planer för mig så nu ska vi strax ut och gratta Pompe. Kommer bli awesome! 

Anyhow. Innan jag somnade var jag i alla fall duktig och la bland annat en awesome pärlplatta. Hann inte med mer än en, but still... Den blev awesome! JUST LOOK!

TAGGAD

Hej. Uppdaterar lite snabbt för att berätta att jag ska cpblogga när jag kommer hem, jag sväääär!
Är blogg-taggad idag känner jag. Kan det bero på vädret måntro?

VÄRLDENS LÄNGSTA MAN


ÅH OSCAR DANIELSSON, min gud


IDAG SKA BLI EN BRA DAG!

Inviger dagen med detta och lovar mig själv att idag ska bli en bra dag. Kom igen RuttaN!!!

HON Ä JU DIKTATORN

En heeeeelt vanlig söndag


VILODAGEN

MORNING! I natt har jag sovit alldeles för lite, men vad gör det om hundra år. Man är bara ung en gång. 

Idag har jag planerat att spendera lite tid på gymmet, men innan dess måste vi handla för vi har inte ens smör hemma... Klockan är alltså kvart över två och jag har ännu inte ätit nånting idag. Inte ens en smula. Kanske måste springa iväg och koka lite gröt, för dom ingredienserna har vi faktiskt! 

Nåväl. Jag har inte mycket att dela med mig av. Jag är lite, numb i huvet eller vad man ska säga... Återkommer!

DEEP MODE, ACTIVATE!


BLOPPIS

Tja! Säljer en klänning här, bara för att jag är för lat/långsam för att skicka tillbaka den! Jag hoppas bara att bilderna gör den rättvisa, för den är verkligen skitsnygg! Passar inte min kroppsform bara. Tyvärr,  sanningen svider.  I alla fall, storlek 12, dvs typ 36/68. Köpt på Asos.com för 410 kr tror jag. Säljer den för 300! Aldrig använd, prislappen sitter kvar och den är köpt för typ två veckor sen!

OUTFIT


SUPERMAN


VALBORG

Har haft en så underbart full-rulle-helg + klämdag + röd dag att jag avlider litegrann! Älskar när det händer saker. Det bästa. Die beste!

Har hunnit svänga förbi Malå både en och två gånger, och även hunnit jobba två dagar där mittemellan. Hängt massor med Melisa, vilket är awesome! Även hittat roligaste gänget på länge. Gainberg. Vadberg. Ja gud vet vad. Herrejisses, varför kan man inte få ha så här kul jämt? Om livet ändå var enkelt! 

Nåväl. Har idag avverkat en brutal 2timmars bilresa från Malå till Lövånger och nu på en halvtimme är det avfärd mot Umeå med buss. Lite brutala timmar på vägen, men vad tusan. Värt det i slutändan! 

Imorgon börjar skolan om. Måttligt taggad, men snart är det över! Ville bara säga det. Inte mer än så. 
Har förövrigt lyckats knäppa ungefär 0 vettiga bilder i helgen, men här får ni i alla fall ett par styckna som är mindre vettiga! Snälla fråga mig inte vad som händer. Tack på förhand!


RSS 2.0