OPERATION

Förklarar lite hur det känns att ha opererat gommen, kanske inte så intressant, men det kan ju vara kul att höra hur jag pratar i alla fall!


QUIET

Hej! Är lite AFK och för nuvarande rätt nyopererad, så jag är lite quiet. Men jag lägger upp en video senare där jag sluddrar och berättar lite om operationen! Ciao!

BOND

Hey! Har preciiiis kommit hem från en filmkväll med mr Gille och ms Bjuhr. Såg Skyfall för andra gången, denna gång dock lite mindre fokuserat än sist jag såg den, på bio i huvudstaden. Men still, good movie. Och snygg karl. Går inte att komma ifrån.
 
HUR SOM, imorgon drar jag tillsammans med Linnéa my love till Umeåtown för att ha en liten klassträff! Åh så mysigt! Blir nog en shoppingrunda på dagen och sen möts vi upp på Allstar. SÅ. Eh. Vet inte vad mer jag ska säga. Börjar jobba heltid på måndag, så då lär det bli (ÄNNU) mindre bloggerier här ska ni veta. Men jag har inte fått några klagomål på min frånvaro så, I guess that's cool... ;)

SAME LOVE

ÅH speechless
 
 

MYSRUT

 
Hej alla glada! Tänkte bara höra av mig och säga att jag lever i princip. Tog en LUGN helg i helgen, med bara massa sömn, bad och paltätning! Morfar har åkt på en dödsförkylning och jag känner att jag är påväg in i en sån jag med. Fyfan säger jag bara! Därför planerar jag att kurera mig dessa två dagar jag är ledig (Just det, börjar jobba heltid på måndag. Det gäller att passa på!) så jag kan vara frisk, åtminstone till helgen! Nämligen klassträff på lördag. Eller ja, klassträff och klassträff, jag tror vi är hälften ungefär. Men man skall icke vara bitter, det blir säkert skitkul det med! 

Hur som haver. Eh. Just det, jag har snart läst ut Jonas Gardells bok 1. Kärleken nu. Åh den är så bra! Och jag som inte ens gillar att läsa böcker. Men den är så fin/sorglig och beskrivande. Har läst nästan hela boken medan jag har legat i badet i helgen. Väldans mysigt. Kan inte för mitt liv förstå hur jag kunnat låta badkaret stå tomt i fem månader! Jag har trots allt bott här så länge. Kom som en smäll i ansiktet för mig, att jag bott i Lövånger i fem månader. Helt sjukt! Tiden har gått så himla fort! Har i alla fall tagit mig i kragen och adressändrat från Nåda till Lövånger. Varför stå i Nåda liksom, jag är ju aldrig där! Så. Nu är det gjort. 

Nåväl. Nu ska jag inte störa er med mera småprat, det får man nog av i verkliga livet! Puss på er! 

HAR NÅGON SAGT ATT DU ÄR FIN?

 

LÅNGTORSDAG

 


Hej! Bjuder inte på nån smart-vlogg idag, inte pga brist på nåt att prata om, nehehejdu, utan snarare i brist på ork! Lägger mig istället och läser Jonas Gardells "Torka aldrig tårar utan handskar 1. Kärleken" med tända ljus och Bo Kaspers Orkester i bakgrunden. Japp. Det får man göra en torsdag när man har jobbat heldag (Man blir fruktansvärt bortskämd av att jobba 50%, jag jobbar EN hel dag i veckan. Världens jobbigaste dag...) Imorgon jobbar jag till tre och på förmiddan har vi en begravning så jag sticker lite tidigare och sätter upp gravdekorationerna i kyrkan. Seeeen tar jag helg! NOT! Jobbar lördag. Men vad gör det om hundra år, för på lördag ska jag hämta en lysande jordglob på Lövångers second hand som ska ligga undanlagd till moí. TJIHU! Som jag har letat! Nu finns den. Nåväl. Godnatt på er! 

SD

 

JUBILEUMSMIDDAG

Dagen idaaag


"SMART-BLOGG" Att säga eller inte säga?

Denna video skulle egentligen komma upp igår, därav det jag säger i början. Meeeen så blev inte fallet och den kommer upp nu istället! Enjoy!


SUPERMEGABAKAR-RUTAN

Hemmafru Rut Morén till er tjänst. Har som sagt bakat 4 tårtor idag. Sådär ja!


LINNÉA-DAG!

God morgon världen!! Varit vaken sen tjugo över åtta jag, för att se om Linnéa skulle ta första bussen eller andra. Hon skulle tydligen ta andra för när jag frågade 8.20 om hon satt på bussen fick jag en svordom tillbaka. I guess not! Jaja, ingen stress! Det tyckte hon däremot. 5 timmar tillsammans är tydligen för lite. FATTAR NI LYXEN ATT FÅ TRÄFFA HENNE 5 TIMMAR I STRÄCK NÄR MAN HAR TRÄFFAT HENNE MAX EN HALV PÅ 3 MÅNADER?! Oh dear. 

Jaja. Nu sitter jag och käkar frulle och sen ska jag göra det lite fint uppe hos mig så hon inte blir livrädd så fort hon kliver upp. Klockan tolv är hon framme och då jävlar skare va fint! 

Wish me luck! 
 
Ps. Jag ska bara tårtor idag. I PLURAL. 

RUTS FÖRSTA "SMART-VLOGG" - Tema Genus

Jag försöker inte backtalka Lövånger på nåt sätt, jag tycker verkligen om det här samhället. Det här är bara så jag ser det.


FEELING

Jag vill bara tipsa om min absolut bästa cry-me-a-river-lista, eller bara mysa-med-tända-ljus-lista. ÅH den är så fantastiskt bra! /Självgod tjej


 
 
 

EGOFACEPICS ALA TONÅRSTJEJ

Ingen outfit-bild fick ni... Dessvärre får ni en drös med egofacepics ala tonårstjej. Voíla! 
 
 


SNABBIS

fort som faaaaaaaan


VÄRLDENS ÄNDE

Ännu ett låttips - från Bo Kaspers Orkesters nya skiva! Har alltid haft en liten crush på Bo Kaspers. 
 
Nåväl. Åter till låten. HELT PERFEKT till den här årstiden! Jag är en sån här höst/vinter-deppare, och då passar sån här musik perfekt. Jag vill ba typ lägga mig och titta på stjärnorna eller åka bil när jag hör den. Jag blir mjuk, som tuggummi. Snäll och go! Som en kopp varm choklad. Mysig.
 
 

BILDBOMB FRÅN STOCKHOLM!!!


Ghostwriter

Dålig update, men det är mycket nu! Bjuder på en låt så länge. 
 
 
 

RSS 2.0