FÖDELSEDAG!

Hej! Jag lever! Bryter min bloggpaus för att gratulera mig själv på födelsedagen!

Idag är jag 19 år, och på min födelsedag ska jag besöka Etnografiska museet, äta sushi och se opera. Sen har även Isabelle tänkt dra med mig ut på partaj ikväll, men vi ser ju hur mör jag är efter idag... Med tanke på hur jag var igår, wosch! Nåväl. Nu ska jag borsta mina tänder och bege mig ut i vimlet! Puss på er!

BLOGGPAUS

Ska leva loppan i andra delar av Sverige en stund!


Snabba puckar!

Heeej allesammans! Skriver en liten snabbis om min fartfyllda dag (Okej, inte så fartfylld. Men fylld i alla fall.)

Vaknade upp, åt en braaaakfrukost, planterade lite blommor, packade lite inför i helgen, drog på sjukan 13.30, tog massa prover, blev remissad, drog på Måleriet och städade, hämtade pengar hos mamma och handlade och nu har jag pratat med Jessika en stund. Hon kommer hit ikväll, yayyyy! Har mycket att prata om och planera. Nyår bland annat. KUNGLIGT! Nåväl. Mer om det senare. NU ska jag springa ner och gå ut med hunden och laga maaaat. Får se om jag och mamma drar på stickcafé efter maten och kl 7 har jag kör. Full fart!

LABSTRACT

 
Om ni inte lyssnade på den här när jag sist la ut den (HÄR) ber jag er att lyssna på den nu. Min favorit just nu, LÄTT. Den är liksom en skön övergång mellan mina två main-genrer jag lyssnar på just nu, rap och typ... Bon Iver. Heh! Sjukt skön. The best of both worlds!

Nåväl. Nu ska jag plantera om en blomma och packa för i helgen. Bäst att vara ute i god tid. 
 
PS. Jag sticker till Sthlm på måndag, FY FAN VAD FINT <3
 

RUT FIXAR RAPKARRIÄR

Är nog ingen blivande rapartist...


HANGING ON

 

HITTAT MIN NYA IDOL

 
Godkväll! Sitter hemma i soffan och bara sofftar. (Ha-ha-ha) Har precis sett Chocolat i min ensamhet, njutit av mitt eget sällskap och sett otroliga likheter mellan min kära mor och huvudpersonen i filmen. Mer om det orkar jag inte säga. Get to know my mom och se filmen! 
 
Vet ni vad. Jag ångrar mig. Jag tar tillbaka det jag började med. Se det som osett. Från och med idag ska jag bli en välformulerad bloggerska. Ja, det ska jag baske mig bli! Varför ska jag sitta här och skriva massa meningslösa inlägg när jag faktiskt kan skriva nåt vettigt. 
 
Som Mia Skäringer. Så ska jag bli. Rakt på sak, ärlig och fullkomligt mänsklig, det ska jag bli! Inte för att jag inte redan är mänsklig, men för att jag allt för ofta böjer min mänsklighet efter normen, böjer den till något som inte är jag, ni vet. 
 
Kan börja med tre ärliga fakta om mig själv:
1. Jag är SKITtråkig. Gillar att: Sortera och strukturera. Göra hussysslor. Lösa korsord.
2. Jag rodnar för skitlöjliga saker. Och inte ett charmigt "små-söta-nypvänliga-rosa-kinder"-typen av rodnar, nono, här snackar vi brandbilen, sossarna och Lotta på Bråkmakargatans klänning, mashed up till en fin brännande röd gryta.
3. Jag biter inte på naglarna utan jag biter på skinnet runt omkring. Speciellt när jag är nervös eller stressad. Jag är praktiskt taget kannibal med tanke på de kopiösa mängder jag biter loss. Ofta river jag bort en skinnflik liiiite för långt in under nageln också, som gör sådär lagomt ont att man hinner träffa döden tre gånger innan man fått loss den lilla flärpen som annars kommer fastna i allt och riva upp såret ännu mer. Det är min typ av self-destruction! 
 
Så. Då har vi startat mitt nya ärliga bloggande. Spanks! 

Dagens musikvideo @ Existenz

 

FAAAART OCH FLÄÄÄÄNG

Hej mina älskade!
Sitter i soffan efter en far och fläng-dag i Umeå. Åkte dit igår, som jag sa tidigare, på inspirationskväll med Interflora. Var klar där kring tio och då åkte jag till Anna, vi snackade lite och sen sov vi. Sov liiiite för länge imorse, men man måste passa på medan man kan! Sen drog jag in till stan, köpte Jonas Gardells första bok ur triologin Torka aldrig tårar utan handskar #1 Kärleken. AWESOME. Lite buzzkill dock att jag har sett två avsnitt ur serien som går på ettan nu... Jaja. Får väl se till att parallell-läsa boken samtidigt som jag ser serien. Nåväl.
Sen drog jag upp på NUS till käkkirurgen och kollade upp min gom, blev där i drygt en timme, och sen köpte jag nåt ätbart och satt mig på bussen tillbaka till Lövånger. Fart och fläng!

Nu ska jag och min mor slänga i oss makaroner och köttbullar och sen ska jag ut på en runda runt Selet tror jag. Eller städa. Vet inte. Hänga tvätt ska jag i alla fall göra. JAJA. Adjö!

SO HOW YA DOIN AND WHY?

HEJ. Det är jeeeeeteeeeeleeeeengeeeeseeeen jag skrev. Asså typ tusen år sen. Men det är okej, right? RIGHT?!?!?!

I alla fall. Chillar just nu i sängen med Jessika. Yeah, ya heard. Ska strax hoppa in i duschen eftersom jag är världens äckligaste människa just nu (Däckbyte och springtur igår, städning på måleriet idag och prommis runt Selet. UTAN dusch. Awwww yeahhhh) Sen ska jag slänga i mig nåt litet att smaska på, sticka till affären och hjälpa mamma och sen dra till Umeå på inspirationskväll. Woop!

Så. Eh. Sen sist då... Har inte hänt mycket. Har varit med Jessika i typ tuuusen år, kanske därför jag inte bloggat. Hängt med grabbarna, vart chaffis i stan, (Aka Skellefteå, för den som fortfarande inte förstår) fått ett till jobb osv. Not much alltså. ;)

JAJA. NU ska jag skynda mig, göra nåt vettigt med mitt liv osv. HEJDÅ

SPONTANARE

HEY PEEPS! Tog en spontantripp till Umeå idag, tillsammans med Jessika. Ärenden: Följa med Jessika till skolan, packa Jessikas saker och titta på när Jessika klipper sig. Totally värt. NOT.

Anywhooo, var till sjukan igår för att checka varför jag är så trött. Kollade blodvärden och blodsockervärden (?) och dom var tydligen superbra, så den 24e ska jag träffa en läkare och börja med en sömnutredning. FREAKY. Men najs. Skönt att nåt blir gjort så jag kanske slipper vara trött jämt!

Tack och hej!

TJEJKVÄLL

Myser till det REJÄLT med bff, Torka inga tårar utan handskar och chokladfondue! Awwwww yeah


SKYFALL

Måste säga att jag blir lite mer peppad på att se filmen när jag hört låten, DÖR. Älskar Bond-musik! 
 
 
 

FUCKED UP

Ja, så det kan bli. KÄK NU, och sen peppa att sjunga sånger jag inte kan, WOOP


Fort!

HEJ! Har precis kommit hem från jobbet och nu ska jag hoppa in i duschen, sen tillaga en smarrig shake till middag och sen göra mig iordning för min första "spelning" med kören! Woop!

TORSDAG

Åhhhh, precis kommit hem från jobbet. Har placerat mitt arsle i min feta soffa, och bara ÖNSKAR att mamma snart ropar att maten är klar. Jag var som sagt matlagar-Rutan igår, så idag är det matlagar-mammans tur!

Hur som haver var jag på ett litet FörDej-körsmöte igår, planerat lite osv. Sen följde jag Margaretha hem, min pensionärsvän som jag pratat om tidigare, och vi drack te och pratade om livets alla gåtor.
Det var tydligen en hel del gåtor att prata om för när jag gick hem var klockan ett... BRA RUT, som jobbar heldag EN dag i veckan och valde att rumla ute på natten just natten innan... Nåväl. Det har då gått bra idag, trots regn i Lövånger. En ganska lugn dag med andra ord.

I övrigt har jag planerat att måla mina naglar, kanske springa och träna på min körläxa ikväll. Har tydligen en spelning med kören imorgon, EHHHHH najs, jag har varit med på EN träning... Hm. Jag får väl mima och se bra ut!

Nåväl. Får väl springa ner till mamsen och hjälpa till med maten så den blir klar nån gång, I'M STARVING!

MATLAGAR-RUTAN

Matlagar-Rutan är på gång, stekt falukor, potatis och löksås till middag, MH MH MH!

Annars har jag gjort klart alla mina sysslor för idag, DUKTIG BRUD! Ibland är man hurtig på sina lediga dagar. Ikväll förtjänar jag att slappa. Eller inte. Jag vet inte, har inte bestämt mig än. Får se vad jag känner för! Woop

HURTIG

UT Å KUT!


PLANS 4 THE DAY

 
Sååååååå, hur är det möjligt att jag känner mig såhär klockan halv tolv på en onsdag?! Jag vaknade alldeles precis nyss, även om jag somnade i rimlig tid. Shit. Det här är så weird. Ska bli spännande vad min sömnutredning på sjukstugan säger! 


Nåväl. Idag har jag planer, på min lediga dag.

1. Äta frukost.
2. Starta en tvättmaskin
3. Ut och motionera!
4. Komma hem och duscha
5. Rensa min garderob.
 
Så. Nu vet ALLA mina bloggläsare det här och kan konfrontera imorgon. Om jag inte har gjort det får ni slå mig på näsan. Tack och hej! 

GODNATT!


NYVAKEN

HEY, alldeles nyvaknad och småstressd. Lunch kl 12 står på schemat och jag måste duscha... Nåväl. Sånt är fort gjort. Sen ska jag ta bilen till stan, hämta upp Steph och sen dra till Lycksele för att fylla i tattarna! Känns lite ovärt att köra bil i 2.5 timme för att sitta under nålen i några minuter, men, det är det värt! Jag gillar att röra mig, det är ju tur!

Hur som haver, nu ska jag ta och ställa min smutsiga kropp i duschen och bli renaste tjejen på jorden! Puss!


RESVÄSKEKARTONGER

Chillar lite hemma med lite småpyssel, håller bland annat på att fylla mina nya fina resväskekartonger med småpjoller som ingen vill se. HUUUUR fint som helst! Älskar dom! 

Annars har jag varit trött som ett mongo idag, som vanligt. Ska förövrigt till hälsocentralen och kolla varför jag är så trött. Jag gissade på sömnapné och mamma på diabetes. Snacka om optimister! Jag kommer säkert bara ha järnbrist eller nåt. Återkommer med diagnos vid senare tillfälle! 

Hur om haver. Ska fortsätta med mitt småplock nu till doften av mina magiska doft/massageljus (Finns att köpa på Lövångers Blommor ;)))))))) och till ljudet av min Salem & co! Puss på er! 
 

RSS 2.0