Curriculum Vitae

Ahhhh, precis kommit hem och lagt mig i sängen. Nu återstår bara att snabbskriva ett CV (Hur i hela fridens dagar gör man det?!?!?!) och skicka in innan 00.00. Bra framförhållning Rut, verkligen, bra! Tummen upp!

Hur som helst, är slut efter helgen men kul har jag trots allt haft! Får se om jag drar till Umeå igen nästa helg och protesterar mot lite nazism, varför inte liksom. Nåt ska man ju stå för här i livet har jag hört.

Nåväl. Ha det så bra mina vänner och önska mig lycka till med skrivandet! Puss!

PRIDE!!!

Åhhhhhh så jag har bedragit er kära vänner! Jag är ledsen att jag orsakat er den smärta ni snart kommer känna. Ty jag tog inte tusen bilder som jag sa igår... Nej nej, jag tog kanske 7. Och 5 blev suddiga. Värt. Nåväl, jag bjuder på dom i alla fall, så ni slipper känna er helt berövade på det jag så fint lovade. Okej? Puss! 
 

PRIDEPARAD

SÅ - då var det klart. Prideparad i ett molning Umeå, FETT! Blev ett sjukt stort tåg, mycket större än jag trodde! Det var grymt. Nu ska vi börja göra oss iordning för ikväll och sen bege oss till Alina för middag! SUPER! Planerar att fota mycket ikväll så ni får nåt spännande att smaska på senare, allt för er. ;) PUSS! 
 
PS. Jag blev månadsgivare för Röda Korset idag! Det måste ha varit pride-andan som gjorde sig påmind, för just idag kände jag mig så himla snäll! Till och med Jessika, utan inkomst, gick med. Fint. Fint!!! 
 

FEST

NU SKA JAG DRA PÅ PRIDEPARAD, c ya!

FREDAGSMYS

Chillar tungt i UÅ ikväll! Hela helgen förövrigt. Stressade mig till Umeå för att först och främst få se VÄRLDENS fräschaste hus, bjudas på tjusig middag och sist men inte minst få en liten snabbkurs i CV-tillverkning. TACK snälla som ville hjälpa oss med detta, högst värdefullt! Speciellt i dessa svåra tider med jobbsök och allt möjligt. 

Hur som haver. Har haft världens mysigaste eftermiddag och efter denna utbildning begav vi ungdomar oss hem medan damerna och herren stannade kvar i det fräscha huset. Ombytta roller kan man säga. Sen dess har vi suttit vid varsin dator och jobbat med diverse CV-fix på olika håll. Nu har vi däremot slagit igång en rulle och sitter bänkade i soffor och fåtöljer. Fredagsmys! 

Nåväl. Imorgon är det Pride som gäller och guuud så taggad jag är. Kommer bli superkul tror jag! Hoppas jag! 
Så. Ha de så gött då så hörs vi framöver, okej? Puss! 
 

MORGONBLOGGARN

Den n(v)akna sanningen! MorgonRutan är i farten. Kameran har legat på laddning för första gången på tusen år i natt och nu känner jag hur blogginspirationen är på topp igen! Tjihu, nu kör vi!


LURING

Hej mina vänner! Här ligger jag i sängen och drar mig I URSINNE. Har varit vaken sen halv elva ungefär och har sen dess bara chillat, läst lite tidning, planerat lite musikarrangemang, kollat bloggar osv. Skönt med sovmorgon! Börjar jobba kl 1, slutar kl 6. Sen tror jag vi har planerat in ett besök hos Margareta, mor och jag. Margareta är najs, hon är vår pensionärsvän. Skönare kvinna får man nog leta efter. Vi är ett fint litet gäng vi tre, ungdomen, medelålderskvinnan och pensionärsvännen! 

Hur som haver. Nu har jag tänkt kliva upp, äta lite brunch och kanske plinka lite på mitt piano innan jag drar till jobbet. Just det, jag sa det va? Att jag fått ett piano nu? HEH!!! Ja, jag var i stan igår med padre och fick mig ett Yamaha P95. HUR COOLT?! Jag är så himla peppad att jag dör. Nu är mitt liv fulländat. Jag kan dö lycklig.

Nåväl. För att hinna med allt kanske det är dags att börja rulla. På med arbeijtarbyxern å he se iväg! 

PEPPAD

Jag tog inte en enda bild under vår 1 1/2-timmes prommis. Förlåt. Men det var KOLSVART där vi gick, så det hade inte lönat sig ändå. Nåväl. Nu har jag hoppat isäng för att peppa tisdagen som anländer. LÖNING, halvdagsjobb, tripp till stan, och massa softhäng. Kommer äga. Sen kommer ju även Dagen D när jag ÄNTLIGEN ska kika på ett piano att köpa! AWESOME!!! Som jag har längtat! Kommer bli helt magiskt. HELT magiskt.

Nåväl. Innan jag peppar upp mig själv så mycket att jag inte kan sova säger jag adjö. Mitt liv äger.

MÅNDAG

Hemma i soffan efter en halvdag på jobbet, MASSA snitt idag. Har Steph med mig idag så allt har gått bra, dubbel arbetskraft. Nu sitter vi som sagt hemma i soffan, ska strax börja göra mat och sen ska vi gå till Kallviken. Kanske bjuder på lite mysiga bilder därifrån eftersom jag planerar att ta med mig kameran dig. Skitmysssssss! 

Annars har jag gjort en liten livsplanering idag. Eller ja, en planering på vad som ska göras den närmsta tiden. Började med att ringa Emmoth idag och boka en tid för att fylla i tattarna. SKÖNT, det var på tiden! Var trots allt i december jag gjorde dom. 
  Har förövrigt börja fundera på en sleeve. Det hade varit COOLT! Men jag vet inte om jag är tuff nog. Men coolt hade det varit. 

Hur som haver. Livet rullar vidare, PÅ ÅTERSEENDE! 


CRUSH

HEY! Har precis lagt mig i sängen efter en liten filmkväll med grabbarna och Steph. Vi såg Battleship, där bl.a Alexander Skarsgård är med. Har fått en liten crush på honom, jag vet, jag vet, lite late, men nu är jag också med i gamet i alla fall! 

Filmen var i alla fall spännande rakt igenom och inte så pjåkig. Tyckte dock att man kunde fått se lite mer av herr Skarsgård, men... Såg ju Straw Dogs här om dagen, och där fick man ju se en hel del, även om han spelar bad guy. Det var förövrigt där min crush började. I en film där han spelar skurk, slymmel, ligist, och gud vet vad. Ja jisses. Jag kanske är en sån där som obotligt faller för alla bad guys jag möter. Bra Rutan, du kommer få ett fint och odramatiskt liv.... 


 

PRIDEFESTEN

VET NI VAD? Jag ska på Pridefesten i Umeå nästa helg, råååååball bara det, MEN som grädden på moset kommer CLEO dit! HUR COOLT?! Och jag vet att jag skriver med caps JÄTTEMYCKET men jag är bara så himla PEPPAD!!! Fattar ni! Sjukt najs. Och för er som har sett henne tusen gånger eftersom hon rör sig i Umeåtrakterna rätt ofta kan jag säga att ja, jag är newbie och har aldrig sett henne, så det här blir en first timer för mig. Hur coolt som helst. Bra peppad tjej. 

SÅ. Nu vet ni.

 

REMINISSIN'

ÅH, känslan när man hittar bilder man inte fanns! 
 


 
 

AMERICAN PANCAKES



Älskar söndagar!

Okej. Vi kör! 

Vaknade kring halv tio idag, skön att vakna utvilad! Inte för att jag borde vara det, drack öl igår och kom hem rätt sent.. Nåväl. Jag är pigg och utvilad i alla fall, praise the lord. 

Nu ska jag gå ner och börja tillaga denna dags fantastiska brunsch, AMERICAN PANCAKES. So tasty. Längesen jag åt det nu. Passar på att lyxa till det när hela familjen är hemma. Sen ska jag kanske ta en prommis i det höstiga vädret och så får vi se senare om Steph kommer och hälsar på mig. Hoppas hoppas! 
 

BLOGGÅNGEST

Jag har en plan. Eftersom jag får sån grov ångest när jag inte bloggar har jag lagt upp ett schema. Såhär: Så ofta jag kan kommer jag uppdatera ungefär lika tråkigt som jag har gjort nu. För min egen del, som en personlig dagbok, för att komma ihåg vad jag gjort under mina unga år! Sen, då och då, när jag känner för det kanske jag mixar it up a little, typ skriver om nåt jag tycker är viktigt (Har varit ALLDELES för lite såna skriverier i denna blogg, jag ber om ursäkt...) eller slänger in en video eller så. Okej? Låter det bra? I hope so. LET'S GO!

Taggad tjej på speed

Halloooo kära läsare! Idag är en regnig dag i Lövånger. Men jag är inte bitter för det, nej nej, jag gläds å andra sidan åt detta faktum. Det blir ju trots allt så hiiiiiiiiimla mycket mysigare när det smattrar mot rutan! 

Idag har jag jobbat. Försov mig imorse, men sen jobbade jag över en sisådär 25 min, så win win. Hur som haver. Efter jobbet drog jag hem och startade mitt tårtbak. Medan kakan stog i ugnen var jag effektiv och gjorde läxa. Sen gjorde jag middag, åt middag, trixade färdigt tårtan och satt mig och pluggade igen. Börjar märkas att jag är frisk nu! Har sån otrolig ork jämfört med vad jag hade i helgen t.ex. Magiskt skönt! Och bra timat, eftersom jag drar till Umeå imorgon! Kan vara bra att ha energi då, eftersom mitt schema är relativt fullt. Examination, fix och trix, Herbalifemöte, fira Anna och äta tårta osv. Stannar även en stund på onsdag, men jag kanske åker hem nån gång mitt på dagen hade jag tänkt. Har min första kör-träning imorgon med Fördejkören. Skojsigt!! 

Sådär ja. Nu ska jag fortsätta plugga så jag blir klar nån gång, sen sova som ett litet barn och vakna upp pigg, utvilad och peppad imorgon! WOOP

Duktig sjuk brud

HEY FOLKS! Haaaaaaaar avnjutit en MAGISKT god middag, rotmos och falukorv i ugn. Fick nåt tvär-il, trots min extrema sjukdom, så jag ställde mig efter jobbet och lagade käk. Fixade även kvällens snacks, morots- och gurkstavar med dip. Sååå nu sitter jag i princip och väntar ut tiden så jag kan se en bra rulle, trycka grönsaker och gå och lägga mig hiskeligt tidigt! 


Spännane lördag va! Men vad gör man när man är sjuk. Man måste ta vara på ensamtiden! Och på tal om ensamtid har jag FF och HF ikväll och imorgon. Föräldrafritt och hundfritt alltså. Mamma har stuckit på galej i hemtrakterna och lämnat mig ensam här i stora huset. Önskar att jag var friskare så jag orkade göra nåt vettigt, typ sjunga lungorna ur mig eller åtminstone tvätta eller göra nåt produktivt. Istället sitter jag här på soffan och zappar. Värt. Nåväl. 

Nu ska jag fortsätta se på Vänner och vänta ut tiden. Hare gött! 

SJUKLING

Heyyyyy, har fått hem massa nya Herbalife-produkter, woho!

Och just det, Herbalife är mitt jobb. Eh. Google it, eller fråga mig om ni vill veta mer.

Annars är jag sjuk som aldrig förr, men jag krigar på och jobbar ändå. Mindre keeeewl, men. Slutar i alla fall tidigt idag, och då ska jag hem och sova! SKÖNT. Ikväll ska vi äta surströmming och det ska bli gott. Sjuklyx.

Nåväl. Nu ska jag bege mig tillbaka till jobbet. Wish me luck!

DÖDSSJUKAN

Ligger hemma i dödssjukan... Kom hem från Arvidsjaur igår halv tolv och slängde mig isäng direkt. Jobbar egentligen heldag idag, meeeeeen jag ringde till mor min och sa att jag höll på att dö. Sov till halv ett och sen dess har jag bara chillat i soffan. Startade dagen med en jordgubbssmoothie och nu sitter jag och sippar på lite chai-te. Är det bara jag som MÅSTE äta någonting när jag inte har nåt att göra? Det är ett sånt trevligt tidsfördriv!

Nåväl. Nu ska jag fortsätta sippa på mitt te och se om det finns nåt spännande på tv! Tjingeling!

DONUTS 'N STUFF




Såhär såg det ut hos Olof igår. Lägenheten han och Fille bor i är liten, så sängarna står uppradade efter en vägg bara. De sover alltså skavföttes, CUTE!

Nåväl. Vi satt i varsin ände med varsin dator. Allt gott på min sida kan även tilläggas. Woop. 

ARVIDSJAUR

HEY! Idag är mitt mission att utforska Arvidsjaur. Är och hälsar på min bror, och agerar även stand in-förälder ikväll på hans föräldramöte.

Kom hit igår eftermiddag, och har sedan dess blivit sjuk. Jävla blixtförkylning.. Nåväl. Jag och brorsan snörvlar ikapp. Hur som haver, nu ska jag bege mig ut mot dollarstore. Måste ju passa på när det finns i närheten! Sen ska jag nog hälsa på Olof på skolan också. Exciting!

Adjöken!

egopics

Hey! Asså jag vet att jag är värdelös på att ta bilder och sånt, men i ärlighetens namn har jag ingenting att ta bild på just nu utom mig själv, och jag bara antar att bilder på mig blir lite uttjatat.. Så ni får klara er så länge! Men så småningom kanske jag kommer igång med det också!

Nu ska jag i alla fall kila iväg och se en rulle med grabbarna. Blir nog najs. Sen ska jag sova, jobbar halvdag imorgon, sen ska jag förhoppningsvis softa med Jessika! Tjihu! Puss på er!

COUNTDOWN

 

IF YOU FIND HER, TELL HER THAT I LOVE HER

 

ÅH VILKEN UNDERBAR DAG

HEJ alla glada! Jag har haft VÄRLDENS bästa dag idag, huuuur bra som helst! Tog en morgonprommis där kring nio-snåret imorse, tog en buss in till stan, träffade Stephen, hann fika 2 ggr, shoppade lite grejs, tog en buss hem, hade "jobbmöte", fixat lite övriga jobbgrejor och nu har jag precis haft en liten skovårdsstund för mina nya fina skinnisar, aka Dr Martens! Just det, jag kanske inte har bloggat om dom? Jag har i alla fall köpt rosa Dr Martens! HUUUUR fina som helst! Lätt den bästa investeringen på länge!! 

Hur som haver. Nu får vi se om jag orkar mig ut på en liten löptur i det blöta vädret, men jag tror nästan inte det. Kanske lägger mig och ser en film eller dylikt, och bara somnar till ljudet av regndroppar mot rutan. Känns helt okej det med! 
 




På magiskt humör

Ahhhh, har fått utlopp för lite estetik ikväll. Mamma har jobbat sent så jag har hela huset för mig själv, vilket har resulterat i ett och annat rockskrik mm. AH hallelujah!

Hur som haver, har börjat på mitt halvtids-schema nu så jag har lite fritid över. Eller ja, fritid och fritid. Har i alla fall hunnit med att planera in en liten dejt med the one and only Stephanie imorgon, så jag drar till stan. Sen har jag ett Herbalife-möte på eftermiddagen och sen får vi se vad som sker. Är i alla fall ledig på onsdag också. Så mycket fritid! Eller inte. Har ju en historia-kurs som ska avklaras också... NÅVÄL. Skönt att hålla sig sysselsatt. Är så innerligt tacksam att jag slipper vara arbetslös! Helt magiskt. Bra tur har jag!

Nu ska jag masa mig till sängen och lägga mig på spikmattan en stund med ett tänt ljus. Tänk ändå vilket plåster för själen, att bara ligga och andas. Magiskt det med! ÅH vilket bra humör jag är på ikväll! MAGISKT! <3

Me singing The story

Ignorera att jag har världens sämsta karaoke-version och att jag spelat in med min kamera. Förlåt. Jag har inget bättre att ta till i såna här stunder. Bare with me. Och just det, det här är alltså The story med Brandi Carlile. Eller ja, inte nu, för nu är det ju jag. Men ursprungligen.


EN SNABB EN

Tänkte bara kika in och se så ni mår bra. Ni mår bra ser jag. Det är bra.

Har i alla fall chillat med en rulle ikväll, The lucky one. Riktigt bra! Se den. Och Zac Efron har ju växt till sig, det må jag säga! Hunken. Not bad. Så den som vill se en fin film och en snygg hunk, se den.

Efter filmen tog jag en promenad. Hade tänkt gå selet runt (As always...) men jag blev mörkrädd och tänkte att den skogiga delen skulle döda mig, så jag vandrade runt en stund på samhället istället. Kikade in ställen jag inte visste fanns, kollade in var jag ska imorgon bitti, alltså vårdcentralen, osv. Riktigt härligt att bara vandra omkring på kvällen utan mål och musik i öronen. Lagomt spännande när man vandrar på kvällen också. Det är nog vad jag gillar mest. Spänningen. Att aldrig helt slappna av. Det är coolt. Kan vara det skönaste jag vet. Måste börja ta fler promenader. Synd bara att Lövis är så litet, det känns som att det blir samma rundor hela tiden... Nåväl. Det är okej. Jag ska inte bo här förevigt.

Så. Då var det gjort. Nu ska jag släcka mitt underbara doftljus och stänga mina blå. Hare!

FINK

 
Blir aldrig less på den här snubben. Det GÅR inte. Magiskt, funkar till alla tillfällen, jag svär. Eller ja, i alla fall för mig. Men smaken är som baken. Puss på er! 
 

SÖNDAG

YES! Äntligen lite respons, woop! Kanske inte den mest konstruktiva respons jag fått, men... Tack Andrea i alla fall för att du bidrog med nåt vettigt! 


Nåväl. Jag fortsätter väl på ungefär samma spår som tidigare då, tills ni protesterar! 

Dåså. Var ska jag börja...

Har chillat REJÄLT denna helg. Jobbade igår, kände mig helt tappat hela dagen. Eller okej, jag jobbade mellan 9 och halv 3 typ... Men ändå. Det var helt fruktansvärt. Sen kom jag hem, käkade lite mat, såg lite film med mamma, åt lite snask, fick besök av herr Lundström, chillade lite till, sov, vaknade och här sitter jag nu, i soffan och äter resterna av gårdagens snask. Kanske inte är det smartaste valet jag gjort i mitt liv eftersom min mage gör tusen nålar just nu, men ni vet. Det är ju söndag.

Har förresten tänkt pallra mitt feta arsle ur soffan snart och ta en walk runt selet. Bara för att jag kan. Och har tid. Och för att det inte regnar. Måste passa på. 

SÅ. Det var det. Eller det om det. NU drar jag ut! TJING

RSS 2.0