Bekymrad!


Så hiskeligt intressant!


Läkerolisar

Jag tänkte på en sak idag... Hur otroligt ful man är när man äter läkerol! Har aldrig tänkt på det förut, tills jag såg en brutta på bussen. Det är alltså det sjukaste, vet inte om jag nånsin kommer vilja käka läkerol offentligen igen. Eller vänta, brukar jag verkligen bry mig så mycket om att inte se retarderad ut? NÄ. Hur som haver, ni hajar grejen. Åter till saken. Ni vet hur man äter läkerol va? Man liksom suger och tuggar försiktigt samtidigt? (Ignorera att det här kan misstolkas jättemycket...) Är det nån som nånsin har tänkt på hur det egentligen ser ut? Ej okej. EJ okej. Lite som när ett barn käkar typ. Lite så. Jaja. Eh. Tack. För. Mig.

KISSEMJAU



OCH min personliga favorit


YAY!

MA GURLFRAN'S SO HAWT


LET'S GO TO THE SHOPPERTY


NAHAJS

Sweet med rekord! Vadan detta måntro?

Nostalgi!

Åh, ser tillbaka lite nostagiskt på min förra blogg. (rutmoren.bloggagratis.se) Tänk vad man förändras trots allt! Jag menar, jag känner mig fortfarande som en 12åring, högst. Men tydligen har jag utvecklats en hel del. Wow.
'

Ja e

Okej, jag gör väl som alla andra då, och skriver om den här låten. Men alltså, den är ju bra.


NAJS

Jag har gått och totalförälskat mig i Cocoo.se! Jag menar, titta bara!


Dear Jessika

Kära sambo,
jag tycker om dig även om diskar alldeles för sällan.
Jag tycker om dig även när du är långsam på morgonen.
Jag tycker om dig även när du har rökabstinens.
Jag tycker om dig även om du lämnar massa hår i duschen.
Jag tycker om dig även om du har omatchande sängkläder.
Jag tycker om dig även om du tar alla kläder i min garderob.
Jag tycker om dig även om du skiter i skolan.
Jag tycker om dig även om du inte tar ut soporna.
Jag tycker om dig även om du glömmer att släcka lamporna.
Jag tycker om dig även när dina kläder ligger över hela golvet.
Jag tycker om dig även om du plattar håret när du har för lite tid.
Jag tycker om dig även om du inte tycker om mig.
 

KISSEMJAU

Yay, kattungar!!!


Äcklig

Och jag är så äcklig man bara kan bli.

Okej, en klar överdrift, men i mitt huvud är jag as äcklig as can be. Mår INTE som nån prins idag om vi säger så. Förstår inte hur jag kan ha dragit på mig en sån här förkylning på en dag. Shit. Aja, jag jobbar på med att bli frisk i alla fall. Wish me luck!

Ungefär såhär känner jag mig nu, fast äckligare och surare!

Ungefär såhär känns det just nu


Shit, jävla roman det här...

Okej, NU har jag lite tid över. Eller okej, egentligen inte. Kanske borde prioritera käk före det här. Men inte idag, uppenbarligen. Hur som haver, min helg har varit... Hullrig och bullrig, men det går det med!

Tog som sagt en buss till min far igår morse, 20 över 10. Skönt att måsta vakna 9 på en lördag... Fast vänta, nä. Hur som helst, åkte buss fram till 14.00, då jag kom fram till Norsjö. Pappi hämtade mig och vi begav oss mer eller mindre raka vägen till ståhejet för dagen.
Gänget hade fått höra att vi skulle ta med träningskläder. Det stod även att vi skulle få testa nåt vi aldrig hade testat förut, och att det skulle vara kul! Jaha tänkte jag, det här blir säkert spännande. Då kan jag meddela att inte en enda förutom jag i lokalen tänkte så. TRO MIG, klagosången stod på miljoner dB. Hur som haver, vi begav oss mot en spegelhall och där inne väntade... Damdaram, zumba-instruktören! HAH, kung! Än en gång var jag ensam om att tänka såhär... Dåså, zumba en timme och sen dusch och middag. Middagen bestod av potatisgratäng och muterad kyckling. I swear to god, kycklingen såg ut som nån Belgien Blue-tjur! Så, mycket mat alltså. Sen efterrätt på det. Shit.

Efter käket stack jag hem och träffade ma bud.  Kändes lite tuffare än att sitta nykter på fest med pappi. SÅ.

Idag när jag vaknade hade jag sjukaste träningsvärken i hela världen. My ass säger jag bara. HOLY MACARENA, här snackar vi "svårt-att-röra-sig,-blir-mest-spasmliknande-movements"-värken! Nåväl, jag krigar på och tar mig sakta men säkert runt här i huset.

15.55 går min buss hem till Umeå igen, och tro det eller ej men jag är INTE taggad på bussresan... Huh. Men vad gör man..

Bjuder på en till nostalgisk bild eftersom pappa inte har speciellt mycket annat att bjuda på.

No time

Är hos pappa och har aaaalldeles för fullt upp för att orka uppdatera eller nånting. Kan i alla fall säga att jag har hunnit med ungefär 3 timmar buss, zumba, & FINmiddag med Risliamatörerna idag! ÅTERKOMMER!

Och okej, innan jag gör nåt annat så bara MÅSTE jag lägga ut åtminstone EN bild på moi från förrrrr i tiden. Och nej Tina, du är inte den enda som har haft speciella perioder i livet så att säga!

Och låten är ju magisk också!

Blir himla sugen på att bara ta min tidsmaskin och åka tillbaka till 70-talet av den här videon. Den är vacker, den är magisk, den är NAJS. Önskar nästan att jag växte upp under 70-talet... Nåväl, gjort är gjort och nu sitter jag här, 2010 och drömmer mig tillbaka istället. Men det fungerar minst lika bra det. Åh ljuva 70-tal <3


Snälla Jessika, bomba mig, snälla gör det!


hej kompis

Hej. Nu ska jag och min kompis se X-files. Hejdå.

MMM ROOT BEER


NYTT BLING I NOSEN!



Plugga plugga plugga plugga bort din sura min

ÅH en sån bra dag idag. Fast nä. Ska i alla fall hinna med mycket idag, bla. träna! KUNG! Änteligen. Med Anna också. Ännu mer kung.

Hur som haver, nu ska jag återgå till mitt Organisation & Ledarskaps-plugg. Yay...


NU går jag och mitt smutsiga hår och lägger oss!


SILENCE IS GOLDEN


TEQUILA SUICIDE

SÅDÄR, lägger ut några av de få bilder som togs igårkväll! Hade en trevlig kväll, indeed, och jag tackar folket osv. Ja, ni vet hur det brukar låta.. Yadayadayada.


OMAR

Just det, vet inte om jag har nämnt det, men jag, Anna och Jessika "jobbade" på Musikanten förra lördagen (Har jag rätt nu?) och hängde med kändisar. Eller en kändis. Som jag inte kände till. HUR SOM HAVER, märkte för ett tag sen att jag och Anna finns med tillsammans med kändisen på Pearls hemsida. Jisses, hur hände detta? Nåväl. Så här såg vi ut i alla fall. Och yes, I lold. And yes, so did he.
 

Pimp my nails

AH sådär, då har man fixat lite nails ikväll. Blev ju som avis när Jessika kom hem från Lycksele med nyfixade nails så jag var ju som tvungen att göra åt mina nerbitna stumpar. NU är dom i alla fall pimped!


ÄGER VÄRLDEN

Nu är vi alla feta och glada, tack vare mig. Anna. Som gästbloggar.
Kvällen från min vy började med att jag kom hem till rut vid 8 tiden för att mötas av glada munnar och en bamsekram från Linnéa som är i umeå!! ÅH SÅN KERLEK.
 Sen baka jag en dumletårta nom. Nom nom!
nom
ni får en bild , NJUT KVINNOR OCH MÄN!



Annars så
   


Och juste. Jag vet redan att jag är smal o snygg osv. Det är som onödigt med andra kommentarer eftersom jag redan VET vilket jävla bombnedslag jag är. Japp.

That's very hot

Jisses, har haft en helgalen kväll, såhär på senare tid (Kan man ens säga så?)

Hur som haver, Anna kom förbi och grattade mig lite smått. Isabelle kom hit för övernattning och Jessika kom tillbaka från Malå. Girlie? Indeed. Såhär har kvällen sett ut.


Någorlunda normalt. Sen kom två andra brudar med i bilden...

Sen ballar det ur med och mer, när alla brudar kommer med. Shit.



Sen blev vi lämnade av Anna, men vi var inte ledsna för det! Sen eskalerade det hela och kläder åkte av. Ehm.




Todays plans

G'day everybody! Idag har jag en plan, min lilla söndagsplan.
Så här ser den ut;

  • Mat
  • Prommis
  • Städa & diska
  • Göra läxa, O&L, svenska & engelska.

SÅ, vad tror ni? Är det möjligt? Kanske.

Let's GO!


Baby blue

Efter att ha lipat till Ps I love you och inte vetat om jag ska skratta eller gråta till våra musikaler signar jag nu ut. Pz.


Girliegirl



Mh, luktar som en sommardröm! Har kommit ut från en lååång dusch med peeling och allt möjligt mysigt. Nu har jag smörjt in mig med The body shops body butter, och det är ju magiskt! Har aldrig använt det förut, men fick en burk av min syster när hon flyttade. Magi på burk helt enkelt.

...Eller okej, jag kanske överdriver en gnutta. Det kanske är doften från mina doftljus som gjort att myset gått direkt till hjärnan.. Men just nu känns det sjukt bra!

Nu ska jag fortsätta min myskväll med nån slags middag, och sen slår jag igång Ps I love you och målar naglarna.
Oh I'm such a girl!


YUMMI

Har precis smetat på en ansiktsmask och sitter nu och gottar mig med choklad och grejer. Smaskens! Har vääärldens myskväll med tända ljus och film.


Kocken

Sådärja, den improviserade måltiden blev plättar! Och inte gjorde jag då nån sylt och grädde-grej av det heller, nej nej, här kör vi på en nyttigare väg! Eller nyttig och nyttig.. Jag vet inte. Hur som haver, började med att steka plättar helt enkelt.



Sen rev jag en morot...



Sedan stekte jag, eller snarare värmde, morötterna i en stekpanna. Av med pannan från spisen och i med lite keso. Tada.



En romantisk lunch för uno person!



Och jo, syltburken åkte fram i alla fall...


Nåväl. Jag är ingen kock och kommer aldrig bli det heller...





Morgonfin



GODMORGON VÄRLDEN! Såhär vackert är mitt hår idag, vilket matchar ungefär perfekt till hur resten ser ut! Nu ska jag ställa mig vid spisen och improvisera ihop nåt spännande, och sen typ... Chilla resten av dagen! Eller ja, vi ser väl hur det blir med det, man  vet aldrig vad annars som kan dyka upp. Hur som haver, min mage kurrar!

At peace

Sådär, första friden på flera dagar! Jisses vad jag stått i senaste dagarna må jag säga. Mycket för att vara mig i alla fall.

Har hunnit med att anlända till Umeå, träffa pappa, ha sleepover med "båda" mina familjer, flyttstädat, sagt hejdå till syster, shoppat med lillebror, få födelsedagspresenter, fixa i lägenheten osv. Mycket har jag haft för mig hur som helst. Nu ser lägenheten ut som ett bombnedslag och jag satsar på att lägga kvällen till städning. Eventuellt en film där på slutet, om jag inte däckar innan jag ens orkar välja en rulle. Nåväl, slänger in ett par bilder på läggan i nuläget. Huvva!




Still ready for takeoff

Jag har alldeles för lite att göra och alldeles för mycket tid....





Ready for takeoff!

Om 4 timmar och 59 minuter har jag 3 timmar och 40 minuters bussfärd framför mig. Krångligt? Nä. Strax efter sex sticker jag och lillebror till Umeå. Men innan dess ska jag hinna packa och fula mig lite till. Yay.


RSS 2.0