Sweeeet, Rutan goes outlandish!


HEY! Tänkte bara meddela för alla som inte vet (Blir dock förvånad om nån har missat.) att jag sticker utomlands på torsdag så inget smsande!!! Sjukt dyrt för allihopen så bomba mig nästa fredag istället, för då är jag back on track, redo att göra musik vid malån osäkert!
Hehe, lät som värsta gangstern där... Men, som den gangster jag är tänkte jag bara skriva en kort liten sista hälsning innan jag beger mig. (Låter som att jag ligger på min dödsbädd)

HA EN BRA VECKA, och snälla snälla snälla, alla som ska på stadsfesten, parta loss lite för mig också!
Puss på er!


MALTA HERE I COME!!!!

Snabbis

Today, my friends, är jag alldeles för trött för att blogga. Ska istället satsa på att få in lite mysig musik på mobben, packa min resväska och vaxa benen!

C YA!

Swoch

Snart bär det av, HÅLL DU I DÄ!?

Spännande med dejt?

Och nu säger vi så här, GOD DAG! Solen steker lite mindre idag än den gjort senaste veckan men det gör absolut ingenting, får gärna bli trist väder nu när vi sticker! (No offence alla malåbor)

Hur som helst, steg upp kring tolv  nån gång, har inte orkat käka nånting än och snart (om typ 1,5 timme) bär det av till norsjö där jag ska på dejt! Ja, tro det eller ej. Hoppas på en trevlig kväll, för imorgon blir nog en tråkig dag, bara pack hela dagen! Har inte packat en endaste liten pinal i min resväska så imorgon gäller det för på onsdag smäller det! Haha, snyggt.
Aja, blir väl förhoppningsvis nån liten uppdatering innan vi sticker, annars ciao!

Major update

NU har uppdateringen verkligen SUGIT mer än myggen gör, men wtf, jag lever livet so to speak!

Har chillat hos Jessika större delen av veckan, sedan hängt i malå resten. Heeeeelt okej, och vädret kan man inte heller klaga på. (JESSIKA!)

Hur som helst, några updates mina kära läsare borde få ta del av

  1. Rut har blivit jättepyttelite brun på de två (tre?) dagar hon har stekt. FAN!
  2. Rut har klipp och slingat sig, inget märkvärdigt men håret är frääääscht!
  3. Rut har kört upp en full tank med moppen bara från jessika och till malå fram och tillbaka...
  4. Jessika har klippt sig så nu är även hennes hår frääääääääscht!
  5. Rut & Jessika hängde med otroligt trevligt folk hela fredagkvällen (Enligt mig själv åtminstone) 
  6. Rut & Jessika fick skjuts NÄSTAN hela vägen hem från malå, gick ca 1 km kring 03.30 fredagnatt. Bravo!
  7. Rut & Jessika sov inga många timmar fredagnatt och stack till skellefteå kring 09.00 lördagmorgon.
  8. Rut & Jessika gick på stan hela lördagen, Rut shoppade upp ungefär hela hennes förmögenhet, FAN!
  9. Rut & Jessika åkte till malå lördagkväll, stack en sväng till luddes udde och hängde med tältarna. Rut blev less och åkte hem, dumpade Jessika för första gången i veckan!!!!!
  10. Rut lästa ut första twilight-boken. ME LOVE!
  11. Rut vaknade upp nyss, väl medveten om att hon borde gå ut i det vackra vädret, eller åtminstone göra nåt nyttigt som att äta frukost eller kanske börja packa för Malta-resan som börjar närma sig!

SÅ, då har ni tagit del av större delen av min vecka. Typ. Kommer förhoppningsvis med lite fler uppdateringar innan vi sticker outlandish, men jag lovar ingenting!
Tjingaling


blablablablab

Hm, det jag sa om mina trogna läsare igår vill jag gärna förstårka genom att säga att ni följer mig galet duktigt när jag inte skriver, men när jag väl skriver ett inlägg sjunker statistiken....... HM säger jag bara, HM!

Hur som helst har jag och Jessika solat typ heeeeeela dagen, + att vi for över en sväng till malå för att handla men det gills inte. Snart är det mat sen blir det stek. Eller nåt, jag vet inte. Orkar inte skrivaaaaaaaa! ADJÖ.

Myror i brallan

Hm, det jag sa om mina trogna läsare igår vill jag gärna förstårka genom att säga att ni följer mig galet duktigt när jag inte skriver, men när jag väl skriver ett inlägg sjunker statistiken....... HM säger jag bara, HM!

Hur som helst har jag ganska nyss vaknat, tänker väcka sömntutan Jessika nu och förmodligen gå ut i solen! Bra väder idag igen, som vanligt, det gillas!

MEN! Nu blire fika, hoppas jag!
 Tjing!

Woho

Jag ser att mina trogna läsare följer bloggen även om jag inte uppdaterar. Det känns så himla bra i mitt kalla lilla sparvhjärta så ni kan inte förstå!
Men på tal om dålig uppdatering har jag ju som sagt spenderat dessa två senaste dagar hos min kära vän Jessika i malåsund, Sveriges minsta håla, och vi har stekt så mycket att jag inte orkat uppdatera helt enkelt! Men någon riktigt smaskig uppdatering ska det allt bli innan vi sticker utomlands, vilket blir innan nästa onsdag! SJUKT vad tiden går fort! WOHO! Aber doch, nu väntar sängen för imorgon har jag lovat mig själv att inte ligga och dra mig tills mitta dan.... Guter nacht!!!!!!!!!!!!!!!

Promise me you'll think of us

Dålig uppdatering nu men jag har faktiskt varit på annan ort så att säga. Träffade Felicia yesterday och vi for till kvammarn och bastade och såg gamla vhs-filmer.

Förresten, på tal om yesterday, det är en mycket bra låt gjord av the beatles, I love it! Supercute.
Yesterday - Beatles

Hur som haver, jag och Felicia hade en trevlig kväll och jag fick förövrigt tillbaka min kära sjal som Sebbe haft sedan marknan här i norsjö, vilket var ett bra tag sen. Nu är den i alla fall tillbaka i sin ägares trygga ägor.

Ikväll, eller snarare snart, ska jag hem till Nåda. I alla fall för ett litet tag. Sedan ska jag förmodligen ta mitt pick och pack och dra till Jessika, för att chilla där den kommande veckan. Får se om jag orkar mig dit ikväll eller om det blir imorgon. Svårt val. Men hur som helst blir det chill, det är jag helt säker på.

NU ska jag fixa lite mer med packningen härifrån så jag verkligen inte glömmer nåt viktigt som behövs för utlandet! 
TJING!

STEK!

Nej nu börjar statistiken sjunka rejält! Så tråkigt. Ska bättra mig med mitt bloggande, nu när jag väl har tid!

Hur som helst kan jag berätta mina otroligt exhalterande planer för veckan. Jag ska nämligen spendera de närmaste typ tio dagarna hos Jessika (Om det nu blir som vi har tänkt oss) för hon har nämligen FF! FETT MED NICE! Åh så skönt, bara ligga och chilla hela dagarna, sola, göra sin egen mat precis när man vill, ångduscha, se filmer och serier hela nätterna. Ja gud vad jag taggar! Hoppas bara på riktigt bra väder till veckan så man kan steka riktigt jävla mycket!
          <-------------------    Så här farliga stekare är jag och jessika!

Annars då. Jo, nu är det ju såhär att det bara är ynka 11 dagar innan vi sticker outlandish! Sjukt jävla taggad på det med, DET kommer bli stek! Speciellt med bröllop och allt, inte illa alls.

Men men, nog om detta. Om ni är sugna på att steka tillsammans med mig och Jessika i veckan är det väl bara att höra av sig och styra upp nåt!                                                                                                                                   
peace ♥ & understanding.                                                                                                        

Knasigt

Guuuuuud vad jag har städat idag!
Eller nä. Typ badrummet. Och dragit runt dammsugaren i nästan hela lägenheten. Nästan. Typ halva. Eller en tredjedel. Men whatever, min gäst får allt ta och överleva, DEAL WITH IT! Mohahaha.

Snart väntar fooood typ. Tror jag. Åh jag har ingen koll idag.
Hejdå.

Hemligt

HEY! Tänkte vara så duktig att jag skulle lägga in "dagens outfit" idag igen, men vet ni vad? Lat som jag är har jag inte orkat klä mig än. Nä utan just nu är det bara en tjock skabbig tröja som gäller. (Och underkläder då, hallå?!) Men så småningom ska jag nog lyckas klicka fram lite bilder här ska ni se.
Hur som helst, dagens schema? Det är ju trots allt midsommar! Men nej, Rutan har inga konkreta planer. Först och främst blir det städning här hemma så det ser någorlunda fräscht ut (Om det någonsin kommer se fräscht ut här, ever....) när jag får främmen! HEHE, I won't tell you who, det är så skojsigt med hemlisar! =D =D =D =D

I alla fall, nu ska jag få sprutt på den här städningen så den inte bara upplöses som damm i ett badkar!
HÖRES!
puss.

COME ON!

PS. kommentera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! så tråkigt annars.....

Skönvere!

ÅH, alltså skrov, min passion. Man äter inte för att leva, nej man lever för att äta! MUMS, food I like.

Har även spelat lite (observera, LITE!) beachvolley idag. Ägde ut det andra laget med mina servar. Vi säger såhär, de var så dåliga att de blev omöjliga att ta ;)

Nu väntar antingen en lååååååång prommis ute i det vackra vädret, kanske tar en sväng förbi hos Jonna, kanske går och köper en glass. Återstår att se.

Ha en fortsatt trevlig eftermiddag, för det ska jag! TJOHO!

Today I'm wearing this

Tråkig dag idag, ÅH jag måste ta mig i kragen och göra nåt med mitt liv! Har i alla fall klätt mig mänskligt idag.
This is what I'm wearing today.

Klänning - Gina tricot                                                                                                     Halsband och armband - H&M

ÅH HJÄLP MIG!

SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA, jag ber er, HJÄLP MIG MED MIN BLOGGDESIGN! jag suger!

She wants to move, nerd!


LIKE IT, LIKE IT ALOT! Åh spotify, my lover =D

Anyhoo, är faktiskt lite avis på min kära vän som fick stiga upp tidigt imorse och jobba.. Ångrar verkligen att jag tog en sen jobbartid, VARFÖR JOBBAR JAG INTE NU NÄR VÄDRET ÄNDÅ SUGER OCH JAG INTE HAR NÅT ATT GÖRA?
Damn, I aint that smart.

WHY ISN'T THIS WORKING?!

Godmorgon, vaknade typ nu. HALLÅ, VAD HÅLLER JAG PÅ MED?! Guuuuuuuuuuuuuuuuud, jag måste ge mig. Imorgon ställs alarmet på 10 och då ska jag banne mig upp också!
Annars då, vad händer idag? Inga planer whatsoever. Nåt chill blir det väl, nån promenad runt norsjötown, lyssna på skön musik och bara softa hela dagen. Låter helt okej faktiskt.
Nog om detta, återkommer förhoppningsvis senare idag för en liten update. PUSS!

DAMN!



KOLLA KILLEN FÖR TUSAN!


Glad även om vädret brings me down.

Hey! Trist väder idag, som vanligt... Sov förresten till två idag, JAG MÅSTE SLUTA! ÅH så arg jag blir........ Men nu ska det bli ändring! Har tagit nästan allt som finns i min byrå, lagt det i en stor resväska och snart beger jag mig iväg mot förhoppningsvis trevligare trakter, nämligen Norsjö! Blir väl att stanna där nån vecka, om jag nu inte tråkar sönder och får hemlängtan.... (That's probably the way it's gonna end, eller så blir det tvärt om, jag vill aldrig därifrån...)
Förövrigt så sticker jag, min kära familj (- pappa) och Jessika till Malta om endast 15 dagar, om jag inte räknat fel, vilket är mycket möjligt. YES, taggar, det är inte alls länge kvar nu! Hoppas verkligen det är kanonväder där så jag blir tokbrun! Skulle sitta så sjukt fint i och med att jag inte varit brun de senaste 3 somrarna tror jag... HEHE...
Hur som helst, nu ska jag ta mitt pick och pack och draaaaaaaaaaaaa! HARE!
btw, världens taggarlåt! inne på klubben - alexis weak

Det rullar på!

HEY! Chilliga dagar de senaste, bara levt loppan så att säga. Tyvärr tycks sommarn slinka förbi utan några soliga dagar men gud ska veta att jag ber! Måste ju ändå få liiiiiite färg innan jag sticker outlandish så jag inte ser ut som en räka första dagen...

Annars är livet sweet, allt rullar på som det ska, jag utnyttjar mina lediga dagar till fullo. (typ... sover till halv tre, vad annars ska man göra, det regnar ju bara?) Har i alla fall chillat en massa med Jessika dom senaste dagarna, känns som det var ett tag sen. Men nu har vi allt tagit igen lite lost time.

Hur som haver, imorgon blir det stan för vår del. Eller egentligen min del, men Jessika är en sån bra vän att hon har tänkt följa med mig. (Och nej, det beror inte på shoppingen, hon följer med för min skull, bara min......) Hoppas att det blir en soft dag, vilket jag är säker att det blir!

Nu blir det nog lite guitarhero för min del tror jag, sen blir det väl godnatt snart, ska ju faktiskt upp typ sju imorgon...
PUSS!

Tack för igår!

Hade obeskrivligt kul igår, allt var bara perfa hela kvällen! Danke!
Återstår att se vad som händer ikväll... Blir det Jessika eller en hemmakväll måntro? Det är ju lördag förfan.... Åh gör nåt Rut! NU!
PUSS! :)


Yeah

Yeah! Vaknade några timmar tidigare idag än igår, kanske lika bra.
Blir malå tonight, hör av er!
Puss

awesome

SUMMERTIME IS HEEEEEEEEEEEEEEEEERE!

Galet!

ÅÅÅÅÅH jag orkar inte blogga nu! Ska lägga mig nu, bums, och bara sova ut! Har faktiskt sovmorgon imorgon, börjar kvart över 10. FETT MED NICE! eller kanske t.o.m PHETT med nice. Det ni!
Nu blir det att chilla, sen upp imorgon och fixafixafixa för då går jag ut NIAN! CRAZY!


puss på 9b, fast ni är förjävliga ibland. PUSS!

CRAZY TIMES!

Hela den här veckan har varit helt galen! Har aldrig varit så glad, arg, stressad och lugn på samma gång! Musikalen har nog varit det bästa och roligaste 9b har gjort, om man bortser från klassresan. Vet inte, det kanske bara är jag som tycker så, men jag tycker verkligen det har varit lärorikt och roligt hela vägen, trots att det varit lite bråkigt from time to time.

Hade förövrigt trevligt igår. Var trött efter musikalen men ändå var jag ute till ett nån gång. Var i mycket trevligt sällskap, tack för det.
Idag har jag ingen aning om vad som händer... Egentligen borde man ju styra upp nåt med tanke på att det är lördag, men vafan, jag tar dagen som den kommer. Får väl se vad som händer.

På måndag är det friluftsdag och på tisdag är det skolavslutning. Helt galet vad tiden har gått fort! Vet fortfarande inte om mina kläder hinner komma, vilket börjar bli ett litet problem nu... Känner stressen, men vafan, det får gå som det gör där med! Nu försöker jag bara känna lugnet, tagga för i sommar och njuta av livet! Nothing can stop me now!

PUSS PÅ LIVET ;)
/Gladaste Ruttan ever!


näe, puss på livet liksom!

ååååååååååååååååååååååååååååh musikal! NU KÖR VI!

MUSIKAL!

ÅH VAD JAG SUGER PÅ UPPDATERING, men det händer så mycket nu. Jag orkar inte helt enkelt!
Hur som helst, musikalerna är i full gång och PRECIS SOM JAG SA gick det alldeles utmärkt idag på genrepet. Förstår mig inte på alla som neggar.... Men, vi klarade det galant idag i alla fall, allt gick som en dans. Imorgon är det uppvisning "på riktigt". För mellanstadiet om jag inte har fel. Sen på kvällen är det för föräldrarna, och det är då det gäller. Det är då filmkameror kommer upp och the real deal is on! Blir faktiskt lite nervös nu när jag tänker på det, men med tanke på hur det gick idag lugnas mina små nerver genast.
I alla fall, vid lunch blev alla nior bjudna på pizza, och efter det slutade vi. Phett med nice! Om man inte hade haft konfa efter.. Var så sjukt trött! Var inte alls taggad. Sov lite på bussen hem, och direkt jag kom hem gick jag dessutom och la mig. Sov då fram till 19.30, dvs 3,5 timmar. Är väl då rätt pigg nu, fast ska nog ändå ta och släpa mitt feta arsle till sängen snart. Kan ju knappast göra någon skada!
Taggar för imorgon. PUSS!

Buhu...............

Kändes som att det inte kunnat bli värre, but SURE!!!!!!!!!!!!!!! Tydligen hinner inte halva min utstyrsel till avslutningen komma. DAMN!!!!!!!!!! I am sooooo screwed. Åh så arg jag blir! Damn you H&M!


Satannnnnnnnnnnnnnnn!

Det är freaking musikal snart och jag är fuffing undone känns det som! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH varför sitter jag här istället för att nöta repliker? DAMN RUT!

RSS 2.0