Busride

Hej. Lugn dag idag, vaknade för inte allt för längesen. Blir våfflor hos farmor om ett tag, blir riktigt sugen känner jag! Sen blir det storkok av potatissoppa, som jag förhoppningsvis ska få ta med mig tillbaka till umeå, och sen blir det att ta bussen till umestan. Är ju i norsjö nu, och brudarna från Malå och jag kommer åka olika bussar vilket kändes lite trist.. Funderar på att vänta två timmar i lycksele bara för att hamna på samma buss som dom. Men vi får se, beror på hur trött jag blir. När jag kommer hem blir det att handla massa mat för veckan, om jag orkar vill säga. Annars blir det att leva på luft till frukost imorgon. Aja, nu ska jag ta och borsta mina gaddar och packa ihop mina få belongings. C YA!

bildlöst

A new day has come, och jag är mör och ej utvilad. Hoppades på att få sova bra och länge nu när jag väl kom hem, men till min stora förvåning var mammas stora säng så obekväm att jag är alldeles mör på hela vänstra sidan nu. Jag längtar "hem" till Umeå till MIN säng. Den är mycket skönare! Hur som helst. Skulle mer än gärna visa bilder på mina nya inköp som jag gjort under min tid i umeå men jag har ju som lite dåligt med internetuppkoppling där osv, och nu har jag då inte ens kameran med mig så det får vänta tills en annan gång. Kan ju bara säga att jag har köpt ett par supershyssta glajjor som jag kommer använda typ varje dag! Eller nåt... Aja, nu ska jag hoppa in i duschen och sen se vad som händer i norsjö ikväll. Ha det bra! Puss.

JB

Ojoj! Väldigt längesen jag bloggade. Under tiden jag inte bloggat har jag typ hunnit gå lite skola, bo ensam i en storstad, Jessika har flyttat hem, Natali har bytt skola och linje, jag har hunnit komma hem, träffa Pekke, käka middag och massa godis. Annars har inte så himla mycket hänt. Än så länge trivs jag superbra på JB i umeå, och jag hoppas jag stannar, och slipper bli ensam kvar av alla malåbor. Hur som helst, känns som att jag har minst tid i hela världen och jag stressar sönder nästan. PJU! Återkommer med detaljer en annan dag, THANK YOU! puss på livet.


jesus christ

Imorgon gäller det, och vet ni vad? I CAN'T TAKE THE PREASSURE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BUHU, godnatt

Homehomehome

Long time no see! Sitter för tillfället och myser hos Jessika. Har precis börjat få lite hemlängtan, ALREADY kanske man tänker och ja, men det går över. Skolan börjar som sagt på tisdag och blotta tanken får mitt hjärta att slå dubbelslag, and that aint a good thing! Jag är supernervös! Usch. Aja, känns ändå skönt att liksom hinna lära känna björkarnas stad lite i förväg innan man ger sig in i skollivet så att säga. Hur som helst, utnyttjar Jessika för hennes internet, lite elakt kanske men det går supersegt så det jämnar ut sig, hehe. Nämen, nu ska jag nog försöka gå till sängs, törs inte cykla hem till mig så jag sover hos Jessika i natt :] Men vi hörs friends, PUSS PÅ ER!


Gladast i världen

HEY! Rutan är officiellt inflyttad i UMEÅÅÅÅÅ!!!! Awesome! Dagen har varit chill, handlat mat, ett par skor (är jag verkligen smart?) och lite diverseprylar. Satt upp gardiner, hängt in i garderoben etc. I like it! Jag och Jessika har även cyklat runt mitt kvarter och checkat in läget och sånt. Sjuuuukt nice! Sen köpte vi cheeze crunchers och nu ska vi se en film, det blir myyyyyys, HERRÅ! =D

Blablaba

Ååååååååååååååååååååååååh hej, jag är typ tröttast i världen just nuuuuu. Hehe, sov inte så himla mycket i natt om vi säger så... Men aja, jag lever och mår! Hade trevligt igår, hade trevligt idag, kommer förhoppningsvis ha trevligt imorgon för imorgon äre som gäller. då äre flytt för hela slanten kan jag lova! Har typ bara tänkt chilla i lägenheten hela dageeen, tills Jessika kanske vill hitta på nåt, vad vet jag. Typ checka läget, kolla skolorna osvosvosv. Aja, nu orkar jag verkligen inte skriva längre, fysiskt menat, mina fingrar hänger inte med och det blir feeel hela tiden. Adjö!

ripripripripripripped

Hello my friends! Idag har varit en otroligt snabb dag! Ja jisses, tiden har bara flugit förbi. Började med att jag vaknade kring elva, steg upp, fikade, tvärgick ut med hunden och sen in igen, tog fram ett par rippade jeans, bestämde mig för att sy in dom till stuprörs istället för bootcut, tog fram symaskinen, den pajja, bestämde mig för att handsy brallorna, tog typ flera timmar och mina fingrar gör så ont att jag knappt kan skriva, testade brallorna, satt prima utom att de numer är så tajta vid fötterna att jag knappt får av mig dom... PJU! säger jag bara.. Men hur som haver, taggar ändå för ikväll, ska bli trevligt, (hopppas jag?) men allt blir ju vad man gör det till!

NÄ nu ska jag fan ta mig i kragen och göra nåt med mitt liiiiiiv, DUSCHEN NÄSTA! Puss
Btw, schyssta brallor från modekungen.se

Aaaaaaaah okej

Duuuuuuuuuudes! Dagen har hittills varit slapp, duschat - datorn - lunch. Men nu blir det att dra iväg till malå en sväng för att hjälpa Melisa litegrann inför morgondagen. Taggar typ! Puss!

Fundersamt

HEY! Rut is back on track, så att säga. Det mesta är förflyttat till läggan och jag är SJUKT taggad på flytt på torsdag! Har även haft en chill helg hos mormor med släktträff och grejer. (även om släktträff inte är min grej, i hate it.) 

Kände mig dock lite kluven nu när jag kom hem till nåda. Om jag ens kan kalla det mitt hem längre. Haha, känns så sjukt nu, känner mig rätt splittrad, trots att jag alltid varit det. Mamma har haft vårdnaden, bott hos pappa varannan helg, är hos AG säkert mer än hälften av tiden jag har hos mamma, och nu har jag även ett fjärde hem! Fast det är ju faktiskt mitt alldeles egna, delar det inte med någon. Rummet här i nåda är ju dessutom nästan helt tömt på mina grejer nu, allt som finns är lite kläder och min säng + lite oviktiga småsaker. Har inte ens en stereo! Känns verkligen inte som hemma längre. Men aja, jag taggar tills på torsdag, tar mig tid att fundera över den här flytten en annan gång. 

TACK FÖR MIG! 

wonderbart

Nu slänger vi in all the stuff i bilen (och släpen) och sticker till mormor! EXCITING! Ingen dator på hela helgen och jag gissar rätt. C YA FOLKS!

assssssså lugna dej!

PACKAPACKAPACKAPACKA, det är nu det gäller för faaaaaan, blire första natten i läggen på fredag? I DON'T KNOW YET! Men det skulle fan vara jävligt najs. AAAAAAAAH vad jag är taggggggggggg, hihihih jag måste lugna mig!

MEN SÅ ROLIGT!

Goddag gott folk. Idag kan jag säga att det är VARMT! I alla fall inomhus... Hehe, jag har faktiskt inte varit ute idag. Eller jo, två kortkorta stunder, när jag gick från Jessikas hus till vår bil, och när jag gick från vårt hus till AG-s hus. Så att... Nämen, sov hos Jessika i natt, såg typ "How I met your mother" hela kvällen, drack lite chai-te, åt mini-marshmallows osv, och masa myste. Slockade kring två, steg upp typ ett idag. Usch. Sen började vi om med "How I met your mother" bara för att det är så bra! Kom hem nån gång vid fem skulle jag tro, och packade lite flyttlådor. Har nu kommit upp i nio stycken! Hehe. Fast det är inte speciellt mycket i dom + att det är rätt små lådor.
Hur som helst, imorgon eftermiddag packar vi ihop alla mina saker, dvs säng, bord + stolar, spegel och tv och sticker till mormor i lövånger. Där lär vi väl äta och sova för det mesta, hämta upp en fåtölj och sedan på fredagmorgon sticka vidare till Umeå för att putta some stuff in my lägenhet! HIHI det ska bli skojsigt! Sen ska vi dra stan en runda, kolla lite saker som behövs som porslin och bunkar och städgrejer osvosvosv. Ni kan ju tänka er själva vad man behöver när man flyttar. Sedan kanske det blir så att jag sover över där tills på lördag, vet inte hur det blir än. I så fall blir det ju då första övernattningen i nya läggan, FETT MED NICE! HIHIHIIIIIIIIIIIIii jag blir så taggad på livet nu asså!
Anyway, nu ska jag in i boa och hämta min punkterade cykel så AG får fixa den så jag kan ta med den som färdmedel till storstan! HOJ!

Crazy crazy crazy crazy crazy crazy crazy girl

Tjabba tjena hallå! Idag är en lagomt slapp dag, har packat en flyttlåda..... Hm.... Annars har jag bara lagat lunch (Bra Rut!) och fastnat här vid datorn... INTE okej! Men nu ska jag nog pallra mig upp till mitt rum och faktiskt röja upp lite, det ser ut som värsta bombnedslaget. Sen får vi se om jag orkar sticka till Jessika eller om jag sitter hemma med mamma och dricker smoothie och ser tv. Återstår att se! NU, RÖÖÖÖÖÖÖÖJ!

Mums

Ser ni hur otroligt braiga dom här är?! FATTAR NI?! ÅÅåååååh så avis. Sen gör det ju heller ingenting att snubben är shirtless. Bless u!

tiggarn

Nä nu äre fan dags att kommentera känner jag, THANK YOU!

Norsjö bech, one more time

Hey! Känner att jag bloggar lite trist här nu för tiden, men ifall jag måste påminna er flyttar jag om så lite som två veckor! Förstår ni hur nära det är?! AAAAAAAAH, detta tar typ upp all min tid för tillfället. Eller nej, nu ljög jag. Men jag tänker på det typ megamycket vilket gör att jag är lite tankspridd och virrig i nuläget. Men nemas problemas, det går över så fort jag slutat vara nykär så att säga.

Men just det, just nu är jag i norsjö, känner lugnet faktiskt, för första gången på väldigt länge känns det som! Nu är jag officiellt jätteledig fram tills jag börjar skolan den 18:e. Usch, förstå så lite tid tills jag börjar i en helt ny klass med okända människor. Pjuuuuuu, jag får rent hurvens! Var som sagt norsjö beach i helgen, hade en very nice time med mina kära vänner så att säga. Orkar inte berätta i detalj vad vi gjorde, huvudsaken är att vi hade trevligt. Eller dom vet jag väl inte, men jag hade trevligt i varje fall!

Nä nu orkar jag inte längreeeee, jag måste sova 4 christs sake! Men ingen sömn här inte, för nu ska jag nog packa ihop lite saker och se om jag ska hem idag eller imorgon. Adios.

Hide and seek
(Mmm, typ bästa låten ever, loving it!
Mm, what you say?

Mm, that you only meant well? Well, of course you did.

Mmm, what you say?

Mm, that it's all for the best? Ah off course it is.

Mmm, what you say?
Mm, that it’s just what we need? And you decided this.

Mmm what you say?
What did she say?
)

great

Då var norsjö beach avklarat, helt okej helggggggggg thank you.

Tråkiga guys

Jessika lämnade oss igår, Tobbe lämnade oss nyss, men kvar är jag och Eveline och snart kommer även fler malå-bruttor. NU TAGGAR VI!

viktigt

Hej, jag orkar inte skriva, hejdå!

RSS 2.0