FET

Oj alltså, blogg.se har verkligen inte velat samarbeta idag! Men det var då inte nån speciellt stor förlust, min dag har väl inte varit speciellt händelserik. Kan du dra igenom vad som hänt.

  • Vaknade 12.55
  • Fikade
  • Gick ut, körde skoter kanske 5 minuter
  • Kom in, chillade, åt lite mat
  • Mamma & Ag stack på firmafest. Jag, Olof och hunden blev lämnade ensamma med en B'n'J, en godispåse, en tårta och två chipspåsar
  • Det har spårat ur och jag tror snart jag spricker, och klockan är bara sju... Ack ack ack. Dessutom är tårtan, halva godispåsen, 1½ påse chips och glassen kvar. HEH...

Såja, så har min dag sett ut so far! NU återstår väl bara att chilla tills jag storknar! Nu t.ex. börjar Simpsons. Känns som ett bra tidsfördriv! Nice!


you u u u u a a a a are so o o o o swe e e e e e e e e et

Alltså ursäkta men vad händer med blogg.se?
JAJA, jag blir i alla fall alldeles sentimental där jag sitter/ligger. Jobbigt att tänka tillbaka när man egentligen ska fokusera på nuet, och framtiden... Nåväl!

mumsfilibabba

ÅÅÅÅÅÅÅH idag åker jag hem till mammmiiii och jag ska bara sova jävel hela helgen! Det är mitt mål. Nu har jag musiccccccc sen slutar jag halv tolv. Mina fredagar ÄGER.

Snöstorm och sånt

Ja, och här sitter jag hemma hos Linnéa med Robin och Fredrik. Vi har haft lite mysmiddag (Knytkalas. Mest rester, Robin körde på pizza) och nu är det nintendo som gäller. Åtminstone för Fredriks och Linnéas del. Robin sitter mest och nöter bejeweled på sin tele så datorn är väl min enda vän för tillfället!
Det är i alla fall snöstorm i stan, eller i hela Sverige om jag inte har helt fel, och GUD, det finns inget värre! USCH... Jaja, snart är veckan över och jag åker mest troligt hem till mamsingen. Har lite skolarbete jag borde ta igen + sömn, så det låter nog rätt så okej. jag inte sticker till Jessika, men det kändes lite.. O-timat, jag har väl cirka 200 spänn på kontot, så att... Men pengar rullar in på måndag så det är nog ingen fara! 
Köpte förövrigt en SJUKLIGT snygg skinnjacka på Only igår. Satt jävligt fint känner jag, men den sparar vi till våren! Min första skinnjacka förresten.. Hade nästan lovat mig själv att inte köpa nån bara för att INTE se ut som alla andra, men så blev det ju inte... MEN MEN, den är snygg och jag är nöjd, tack och hej!

Men nu ska jag väl återgå till mitt tedrickande och mitt nintendotittande! Ha en trevlig kväll! Puss

LALALA

HEY. Sitter här på en engelskalektion. Eller rast egentligen. Vill mest av allt hem och sova i sju år, ovanligt, men ikväll taggar vi nintento hos Linnéa istället! Vad faktiskt sjukt längesen vi gjorde en sån kväll. Lär inte bli tidigt men det är smällar man får ta, ska ta igen sömn i helgen, SOM FAN!
NÅNÅNÅVÄL nu ska jag fortsätta med mina prepositioner och facebook och allt jag håller på med. ADJÖ

Lite frustrerad

AAAAAAAHHH mitt internet VÄGRAR fungera, jag blir helt... jätteledsen... Så, förlåt för dålig update, men vad gör man! Nu har jag musik, sen har jag engelska, har inte gjort nåt av det jag ska ha gjort och det känns bara förjävla bra. Allt pga det där jävla internet... Haha, nu är det svordom på svordom men kan ni förstå min frustration?!
Nåväl. Ikväll blir det nintendo, imorgon kommer tvillingarna mest troligt och JA det gillar vi!
Puss puss, nu ska vi ta hand om vår prasoooooooooooo

Jag älskar

JAG ÄLSKAR ATT JAG HAR MUSIK HELA FÖRMIDDAN
JAG ÄLSKAR ATT JAG HAR SKRIDSKOR I EFTERMIDDAG
JAG ÄLSKAR ATT JAG (kanske) HAR MUSIK EFTER SKOLAN



Damn..

Jahapp, kan man få tillägga att man vaknade nästan lite väl tidigt idag?...
NU vänder jag mig om och sover en halvtimme till!

QT!

Long Eyeglass Necklace SEK 39, Nelly Accessories - NELLY.COM


Korttt

Haha, jag som ville sova mycket i natt... Det blir minsann aldrig som man tänkt sig! Förövrigt är mitt mål numer att ligga till sängs innan 11, så jag inte sitter uppe till 3 och tror att jag är nån...
Idag sticker vi iväg till Robin för att gratta honom! AWESOME, grattis storponkennnnnnnnnnnn 19 bast!

Imorgon har vi skridskor på skolan. WOHO!

Where r u?

Jaha, och här sitter vi, hemma hos mig, en lördagnatt, tomma på fantasi. FANTASTISKT säger jag bara!

2tally awesome

Heyyyy!
Ligger hemma och bara degar! Blev filmkväll med Robinarna igårkväll + övernattning, idag är jag inte jättepigg och planerar en powernap snarast. Idag har inte hänt mycket alls.. Jag har bara degat hela dagen! Hoppas på lite lajban ikväll, annars blir det väl bara att sova tror jag! Har blivit så sjukligt trött nu för tiden.. Robin nr. 1 (Det är inte helt klart vem som är nr. 1 och vem som är nr. 2 än...) somnade klockan nio igårkväll, och det hade nog jag också lätt kunnat göra om jag inte varit så inställd på att verkligen se klart våra filmer. Och på tal om filmer har jag ett hett tips, Dynamite Warrior SE DEN!
Nåväl, nu satsar jag på en 30-minuters powernap, sen ska jag käka middag och hoppa i duschen! Och förhoppningsvis höra från Anna också... HM!
Farväl!

Nästan för bra för att vara sant

Vet ni vad? Igår var jag så trött så det fanns inga gränser! Trots det diskade jag mitt lilla kebnekaise till diskberg och städa undan en del i lägenheten. Riktigt bra workout innan sömn må jag säga! Somnade i alla fall kring tio, riktigt härligt! Ställde klockan på sex, snoozade 20 minuter, hoppade i duschen och WOILA, jag behövde inte stressa över huvud taget! ÅH den känslan, I LOVE IT!
Idag blir en lugn dag, om jag inte har fel slutar jag halv tolv och kommer göra det alla fredagar framöver denna vårtermin. AWESOME! Och min förkylning är nästan helt borta nu, och jag stannar i umeå i helgen, med nånting att göra, förhoppningsvis! HAH detta är bara för bra för att vara sant! Jag orkar nästan inte med all denna lycka! Men detta up i mitt liv lär väl snart ändra form till ett down, men vafan, nu lever jag livettttttt!
Puss på livet!


Lalalala

Hej! Eller godmorgon. Eller goddag. Eller nåt sånt! Jag vaknade väl kring halv tre idag, helt okej härligt, trots att mitt huvud dunkar värre än basen på ett rave-party, eller nåt. Nåväl, jag har inte ätít nåt idag, så det blir väl middag på luft och vatten snart. Skämt åsido, jag har typ ingen mat hemma, makaroner och majs är väl det jag har att erbjuda.. Men det får funka, tänk kreativt Rutan!

Bläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläblbläblä
    

Moulin Rouge

Nu, allesammans, drar jag igång en sån pass romantisk film som Moulin Rouge! Till det en massa gottgott, såsom popcorn, saft och annat smått och gott. Sen godnatt! SWEET!

Gamla goda tider

Hittade även denna gamla goding! Ojojoj.. Känns som hundra år sen!
Läs hela artikeln här!

HUR KUL SOM HELST!

Hej&hallå där! Blev en sjuk dag idag, bokstavligt talat. Vaknade, sjuk och trött som ett as, otroligt, tycks aldrig bli frisk från den här förkylningen, och inte Linnéa heller för den delen.. Det är tur att vi har varandra i alla fall!

Fick i alla fall för mig att googla på mitt eget namn tidigare, och fick upp detta resultat! HUR KUL ÄR INTE DET HÄR?! Har inte sett det här tidigare. Haha! Jag dog lite inombords faktiskt. FUNNY STUFF

Typ levande

Godmorgon världen!!! Jag har inte riktigt hunnit känna efter än, men jag tror att jag lever. Mitt huvud är igentäppt med snor, jag har ett tunnt täcke och fryser och min morgon rock är långt bort, och mitt huvud gör lite ont pga de få timmar sömn jag fick i natt, men i övrigt tror jag att jag lever och mår! Just nu taggar jag bara en fet jävla frukost innan jag beger mig till skolan! Hoppas bara att bussen inte är knökfull, finns det nåt värre än trånga platser, och folk? UH.... Nåväl!

Förresten vill jag påpeka hur ofantligt mycket min statistik stigit! Jag blir så glad! Visst, det är säkert bara en period, men den har nästan fördubblats. Det känns så.. Bra! Tack alla! Fast lite mer kommentarer skulle ju faktiskt vara kul... :)

snor

Hejsan allesammans!
Ja ni, min dag har varit minst sagt lugn, men inte bortkastad för det! Jag har hunnit måla naglarna, (Jättevärt!...) lagat mat, skrivit en bokrecension på drygt två sidor, (SÅ LÅNGT? Kan ni förstå?!) påbörjat min idrotts-uppgift, och nu ska jag hoppa i duschen och sen renbädda sängen och eventuellt städa ihop lite här, typ dammsuga. Haha.
Nåväl, nu ska jag återgå till min duktiga men sjuka dag! HARE GÖTT 

GRATTIS! Tina!

Svar till "wtf" som kommenterat "du ser ju olika ut på alla bilder du har"
TACK! säger jag bara. Kändes fan skönt att höra, flexibilitet är väl aldrig dåligt tycker jag! Skulle bli så galet less på mig själv om jag såg likadan ut hela tiden!

Hur som helst, idag har jag faktiskt vaknat ganska tidigt tycker jag! Vaknade tolv och kände att jag skulle kunna sova sjukt många timmar till, men tog mig i kragen och kände att denna dag ska jag göra nånting av! Trots att jag är sjuk och förmodligen kommer nöta datorn hela dagen... Hrmfp.. Men jag kan ju i alla fall börja med att göra mig nån lunch. (som jag vanligtvis brukar missa eftersom jag sover så länge) Får bli något enkelt, typ en omelett kanske skulle funka? Vi kör på det!
Annars är mina planer för dagen att dricka mängder med vatten och te, kanske ta en och annan alvedon, städa upp här i lägenheten och slutligen förhoppningsvis lyckas göra lite homework! Skulle vara sjukt skönt att ha allt skolarbete bort från sina axlar! Dock går inte det, vi har nämligen en gympa-uppgift där vi ska planera en lektion, sen ska vi utföra den själva och utvärdera, men det går kanske inte så bra om man mår som jag gör.. Dessutom ska den vara klar imorgon, annars får man ogiltig frånvaro från morgondagens lektion. Jobbigt läge! Blir väl att skicka iväg ett mejl till lärarn och hoppas på det bästa..
MEN MEN, nu ska jag inte ödsla mer tid här utan faktiskt göra nånting av min dag, som var mitt mål!

Förresten, innan jag glömmer det, TINA fyller 17 idag, GRATTIS PÅ DIG fd. classmate!!! :D

Peace

Usch, jag avskyr att vara sjuk, hungrig och äcklig... Och ensam för den delen! Fast jag skulle nog inte vilja träffa nån nu heller, med tanke på hur jag ser ut/luktar! Hehe... Depressing.
Nåväl! Känns som att jag fått liggsår av att ha spenderat i stort sett hela dagen i sängen, känns som att jag mest av allt i världen skulle vilja gå ut och bara leva livet, men icke det.. ÅH vad frustrerande!
Jaja, ska återgå till att tycka synd om mig själv och titta på sexan i all evighet. TJING

...Och nu började jag må illa också... GGGREAT.


uhn tiss


Sjukt

Igår somnade jag SJUKLIGT tidigt! Kan ni förstå, jag somnade elva en fredag!!! Helt sjukt. Sen sov jag dessutom till två, inte illa måste jag säga!
NU är jag förövrigt galet hungrig så jag ska väl ta mig upp och göra nåt ätbart innan jag tynar bort. Annars blir det väl att leva på alvedon idag. Mår inte jättebra, men vi får se om jag orkar mig in till stan för att träffa Anna ikväll, för att typ se nån spelning på hamnmagasinet. Men aja, vi märker ju. Annars sitter jag väl bara hemma och dricker te och käkar godis! Funkar precis lika bra!
Men som sagt, nu ska jag ta mig nåt att äta! Ha en bra dag!  

USCH

Ojojoj gott folk. Idag är ej en bra dag för mig!
Eller jo, den har ägt faktiskt. Iofs somnade jag kring tre i natt (KUNDE inte sova! Jag förstår inte vad som händer med mig...) men jag vaknade i alla fall pigg. GICK till skolan, höll på lite med cubase osv! Slutade sen halv tolv, fick lunch hemma hos Anna, och sen stack jag hem för att göra klart min cubase-låt. Haha, riktigt duktig måste jag säga. NOT.
Det dåliga däremot är att jag mår satan! Ont i halsen som en tok och bara hängig... Nåväl, jag lever än i alla fall! He ä väl ba å bit ihop å håll igen!
Nu ska jag återgå till att se simpsons och diska! UH... Adjö!


Tough

Nu kastar jag in handduken, halsen krånglar och jag är hängig. Godnatt!

PICS på my apartementtttt

HEY! Kom på att jag aldrig visat några bilder av min lägenhet! Ska se om jag kan skrapa ihop några.
Bilder från när jag precis flyttat in:

Bilder från.. Typ senare. STÖKIGT SÅ IN I FAN!



Sådärja! Har tyvärr inga fler bilder på hur det ser ut för tillfället. SJUKT vad mycket finare det är nu för tiden! Men men, detta får duga för tillfället! Hojta till om ni vill se fler pictures!
Puss på er!

Not so happy day

HEY! Sitter hemma hos Linnéa och käkar gröt. Blev sjukanmälning idag eftersom jag kände mig som ett vrak! Blev tyvärr värre nu under morgonen...SUX! Men imorgon tar vi nya tag! Imorgon SKA jag på skolan! Deal.
Nu ska jag återgå till att tycka synd om mig själv och nöta datorn. Wonderful! ADJÖ

Chill

GODERKVÄLLERRRRRRR
Idag är jag.. Utsövd. Eller nej, det är jag då inte heller. Skulle kunna sova tusen timmar till känns det som! Men det ska vi inte göra eftersom jag är med Anna och Linnéa! Blev middag här på teg, nu snart blir det glass tror jag, och piano+sång på det! Alldeles alldeles utmärkt bra tycker jag! Men! Nu ska jag återgå till att göra det jag gjorde tidigareeeeee
ADJÖ

BRA JOBBAT RUT!

Oj oj oj... Sov tolv timmar i natt! Det är bra jobbat! Försov mig dock. Blev väckt av Anna klockan nio.. Kom till skolan tio. Haha, don't judge me!

Nu ska jag fokusera på mitt arbete. TJINGELING

Tired, måste wheela lite.

ÅH så frustrerande när mitt bärbara internet vägrar hålla med mig och stänger av mitt i ett inlägg, vilket resulterar i vad? ATT det försvinner, GIVETVIS! Men jag ger det ett nytt försök.
HEJ kan man ju t.ex. börja med! Idag har jag varit MINST SAGT trött, och detta blir en MINST SAGT tidig kväll! As a matter of fact ligger jag redan till sängs så att säga.
Min dag har dock varit helnice, även om jag mådde äckel ungefär halva. Hade en lektion idag, sen stack vi brudar till musikanten och plinkade flygel. Jag hann även med en powernap där på den röda skinnsoffan! Not bad at all. När jag vaknade var jag dock fortfarande trött, hungrig och grinig, så det blev middag på stan med brudarna. Sen blev det en liten runda för att titta lite småprylar, bland annat klockor i alla de färger! Lila var riktigt fräsch, men priset låg väl runt sådär 500, och är man fattig student så är man! Efteråt tog jag lokalbuss för första gången alldeles ensammen! Lite spännande var det allt, man jag tog mig på, och av utan problem. När jag kom hem var det väl bara å piss å gå isäng, som vi så fagert säger i mina hemtrakter. Så jag har väl legat här i min varma stora säng sen sju nån gång kanske. Helt okej enligt mig! Även skönt att få sova "ruset" av sig när man är trött som aldrig förr! Känns som att jag skulle kunna sova forever and ever. Tror även att jag håller på att bli sjuk, typ på riktigt.. MEN vad gör man åt saken, lev så länge du orkar!
NÅVÄL, nu blir det att surfa runt en stund innan jag fäller ner mina ögonlock och hoppas på söta drömmar i natt!
Ha en trevlig kväll!
 
Gammal bild, men passar dock bra i detta inlägg ändå! TRÖTTER


PHOTOSESSION!!! see the transformation

BEFORE:

AFTER:


Dessa bjussar jag på gott folk! GODNATT!

Lugge, chill, sweet, osv

HEY! Sitter och tare lugge hos Annapanna, snart ska vi modell-sminka mig, ni märker ju om bilder kommer upp, inte varje dag jag ser ut som en modell liksom!
Annars då.. Är SJUKLIGT trött idag, har redan powernapat några minuter på Annas soffa. Fick förövrigt middag här, tack för det, och allt som serverat på silverfat idag. Inte alls illa, jag ska inte klaga!
MEN DOCK, nu ska jag återgå till att ta det lugge, vilket är min allra största speciallitet i denna världen. SIMMA LUGNT!

happy happy happy happy

Jag har musik, OCH JAG ÄLSKAR DET! hej

Robin säger: Hej hej!
I'm a happy hippopotamus and I've got noodles on my back, HEY!


Ansiktsmasksphotosession


Slött

Ja allesammans, jag vet inte riktigt var jag ska börja...
Jag är iallafall hemma hos mig och ska äta pasta och tonfisk-grejs, sjukt gott. Eller det kanske bara jag som är hungrig, jag vet inte riktigt! Detta blir i alla fall det första jag äter idag, så.. Bra jobbat Rut!
Annars då.. Anna sover här i natt, och vi får se om Oskar kommer förbi en sväng. Hope so! Men det blir väl förhoppningsvis en tidig kväll, kanske är på tiden nu!
Taggar musik imorgon. Wünderbart!

pics

My hair dudemeisters!
 
 


Simon & Garfunkel


back in umeå city!

Hallå i stugan!
Nu är jag äntligen tillbaka i min lägenhet. Snart lär jag väl vara less, men för tillfället känns det härligt att vara tillbaka i sitt own place. Slippa sin familj ett tag så man inte retar sönder sig på dom! Haha...
Nä, alltså idag blir en städ och handlar-dag känner jag. Japp, så får det bli. Blir att gå och storhandla på lill-coop snart, efter att jag ätit upp min mat, sen ska jag väl kanske dammsuga med min nya fina dammsugare, HEHE, och sen vänta på att det ska bli mörkt så jag kan tänka massa mysiga ljus! Åh vilken härlig lördag jag ska ha!

Förövrigt färgade jag mitt hår igår, mest för att bli av med utväxten, men en liten färg-skillnad blev det ändå. Mörkare, lite röd-guldig ton + lite lite slingor i luggen. Jag är faktiskt helt okej nöjd, har ju dessutom inte fixat håret sen jag färgade så det ser ju lite trist ut. Men men, ni får väl en bild så småningom!

Nåväl, lev och må!

Peace

Förresten! Tänkte visa ett av mina små inköp från gårdagens skellefteå-tripp.
En tygpåse med budskapet "Save the world, It's not to late" och jag var såld på två sekunder.

bra...

Hahaha, ja ni folk.. Jag är ju idiot!
Idag ska jag packa ihop alla mina saker, duscha som en tok för detta är inte nådigt, och sen typ köra till malå och köpa hårfärg.. Min utväxt är ej nådig den heller.
Nåväl, mycket snack och liten verkstad. Hepp hepp!

I still haven't found what I'm looking 4

This is golden, this is magic, this is love.


Bridge over trouble water

Jamen dåså, ensam för typ första gången på en vecka! Nu blir det bara att ta det lugnt tills jag ska tillbaka till Umeå för första gången på nästan en månad. Längtar faktiskt tillbaka till min lägenhet, jag vill bara komma dit, välstädat som det är (otroligt!) och bara tända ljus och mysa! Så sjukt härligt!
Mitt lov har väl varit, ja vad ska man säga, helt otroligt! Har nog aldrig gjort så mycket på ett lov tror jag. Har väl varit hemma 10% kanske! Haha! Ovanligt för att vara Rut Morén. Däremot har jag inte hunnit med allt jag så gärna skulle vilja hinna med, men oh ändå, jag har ju hela livet på mig. Nu ska jag ta och kanske städa ihop lite här inne, sen bara gå och lägga mig och försöka vända tillbaka dygnet en aning, om jag kan.
Innan jag sticker vill jag förresten bjussa på magi. Se, och njut!


Härligt

Hejsan! NU sitter jago ch väntar på att Oskar och Anna ska duscha klart (Det låter som att dom duschar tillsammans.. HM.) och sen ska vi sticka till Jessika och mest troligt bara chilla. Kanske sjunga lite lips och sånt! Det tror jag blir fett nice. Imorgon sticker jag till skell för att checka min tandställning och förmodligen kolla stan litegranna. Det blir säkert fett nice det med! NU, jessikaaaaaaaaaaaa

här händer det grejer

NU STÅR DET STILL på bloggen, men inte för mig. BESÖK från storstan rentutav! Jag lever livet och tar vara på varenda sekund (Utom dem det tog mig att skriva detta inlägg)
NU ska vi sova bcoz we need it
GORRENIGHT

Chill

Jahapp, och så har jag vaknat. Inte alls duktig på att vända dygnet måste jag säga. ÅH så jobbigt! Jag blir så frustrerad. Nu ska jag gå ner och tröstäta lite frukost (brunch/lunch/jagvetintevad) och sen bara ta min första chilliga dag hemma i nåda på typ tre dagar. Så får det bli!

Depp

Nej nu har jag ångrat mig.. Jag är inte alls glad. Inte för fem öre. Eller jo okej, kanske lite. Två öre. Men annars ej okej.
Blev heldepp på att sticka tillbaka till umeå om en vecka igen... GUD jag tycker om Malå nu... Känner mig så hemma.

Glader

Rut är på topp, trots att hon är trött och sliten och allt möjligt. Jag mår ändå så jävla bra, inombords. I love it!


Gott nytt 2010!

Ooooj så stilla det stått här på bloggen! Den tar liksom stryk när det är såna här stora högtider, jag har för en gångs skull så mycket för mig att jag knappt hinner vara hemma! Har väl varit hemma kanske en timme idag, annars har jag inte varit hemma sen i torsdags. Du vet nu är det full rulle! Nu snart sticker jag till malå, och förhoppningsvis kommer Oskar och Anna på måndag, så det blir väl ingen rast och ingen vila förrän senare till veckan. Men lika bra, jag måste ju leva mitt liv fullt ut! Får se om jag lägger ut några bilder från nyår sen, de blev väl inte jättebra men vi får väl se vilka som funkar!
NU ska jag väl sminka mig lite och sticka! PUSS PÅ ER!

RSS 2.0