BBA IN THE HOUSE

Window ox slarvis röjer nere i någonstans på peace efter way oyt west och här sitter jag. ANNA FUCKING HOLMBERG (!) och lyssnar på p fucking 3 i stugan!
För att visa mitt outgrundliga avundsjuka (för er som är van vid ruts svengelska så läses inte det där som out-grundlig utan snarare o-ut-grundlig. Svenskt uttalt! Och för er som inte fattar lite knepigare ord så betyder det oförklarlig/a , obegriplig/a. För asså... varför skulle jag vara avundsjuk på två av mina bästa vänner som är nere och röjer och super och träffar massa intressant folk och lyssnar på aaaawesome band och. a. Medan jag får jobba och. a. Ingen anledning te o va avundsjuk eg.) så ska jag lägga upp lite osedda bilder på dessa två tjejer. Men det är okej. För ni är ju söta... egentligen.

MUAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA REVENGE AT LAST!
kunde valt att lägga upp en skitsnygg bild på mig med det känns inte riktigt som min grej.
Nån jävla måtta fåre fan va.Feber är bra grejer!

Hej hej ms bloggalot. Skämt åsido, har legat med feber i två dagar, tillräckligt nära döden för att börja fundera på testamente. Blev dock inte nån lång tankestund med tanke på att jag inte äger speciellt mycket.. Nåväl, nu börjar det dra ihop sig till vår göteborgs/peace&love-resa och jag hoppas och ber till gudarna att jag ska hinna friskna till innan vi sticker. KÄRA GUD, LÅT MIG BLI FRISK SÅ JAG KAN ÄGA PÅ FESTIVAL? SNÄLLA???

Aja. Klockan är mycket och jag vet inte var jag ska sova... Jessikas hus är rätt fullproppat, så det kanske blir soffan i natt, vi får se! Hur som helst så börjar min feber ta över mitt liiiiiiiiiv nu, så jag tror att jag ska hoppa ner i soffan och bara chilla en stund, kanske se om jag somnar. Smell ya later!

Bomb

Hej. Idag har varit en fruktansvärd dag. Till att börja med i alla fall. Började med att jag var hypokondrisk halva dagen, trodde jag hade allt möjligt, bl.a. att jag var gravid. Nåväl, låt oss hoppas att så inte är fallet! Hur som haver, sov sisådär 2 timmar mitt på dagen och min hypokondri blev lite bättre. Däremot blev allt annat sämre, alltså den riktiga sjukan. Har haft fruktansvärt ont i kroppen hela dagen, och jag blir söndernojig över att jag eventuellt är sjuk under Peace&Love. Samma där, låt oss hoppas att så inte är fallet.
Annars har vi (Jessika) varit duktiga idag. Tvättat, städat och packat. Okej, jag har varit rätt slö idag med tanke på mitt skick, men då har jag i stället bl.a rensat kameran och sorterat lite bilder. Hittade därför en drös med bilder jag nästan hade glömt bort att jag hade. Så fruktansvärt mysigt! Bjussar på några som utfyllnad, snällt va?

Ung och dum

Yes, jag planerar att snedda halv fyra lite snyggt innan jag stänger igen mina blå. Tror jag kommer dö i sommar med tanke på den GROVA sömnbrist jag lär dra på mig (Den jag drar på mig precis just nu, och den som stundar nästa vecka) 

Hur som haver. Dessa dagar går mest åt att planera min och Jessikas Göteborgstripp. Allt möjligt ska planeras, saker förändras, saker går rent åt helvete mm. (Ex. Bilen pajade. Våra roadtrip-buddies dumpade oss osv.) Vi har i alla fall fixat det viktigaste. (Mamma, blunda!) Sprit.
Nåväl, klockan börjar närma sig halv fyra och jag bör göra mig redo för mitt mission. Återkommer en dag när jag har tid (Kan bli imorgon, kan bli om två veckor. No one knows)
So long!

Uh, despicable me

Hej världen. Igår kring 02.04 kom jag och Jessika fram till hennes kära barndomshem efter en minst sagt lång och dryg bilresa. Detta oroar mig med tanke på de 200 mil Jessika ska köra om en vecka, jämfört med de 20 vi körde igår. Wow. Hur jag tror det kommer att gå? Åt helvete. Men så länge vi tar oss fram är jag nöjd. 

Hur som helst, det som åstadkommits idag är:
1. Sova till 2.
2. Köra till malå och köpa pizza.
3. Se "skräckisen" Priest. Den sög.
4. Spela lite kort och dricka oboy.
5. Dvs. nu - Se Despicable Me vilket mest kommer göra min dag.
Imorgon sticker vi till lycksele och agerar barnvakter medan Jessikas mamma fixar naglarna. Viktiga grejer. NU - IT'S SO FLUFFY

ANNA VET HUR DET GÅR TILL


Beelz on wheelz

Ännu ett framträdande från bilen. OBSERVERA: Vi spanar killar på en vägarbetsplats. Mhm, that ass!


Detta är sanningen, den enda sanningen och inget annat än sanningen

Avslutar min dag med bilder. Har liksom haft ett tema idag, och jag kände att jag skulle vara tvungen att följa i det spåret hela dagen. Så blev det, så här får ni en för- och efterbild på mig innan och efter jag tog bort sminket/borstade tänderna/borstade håret/bytte till sovkläder. Söt tjej.

TOG MIG TUSEN ÅR ATT GÖRA DETTA INLÄGG, NJUT FÖR FAN

Mhm, och idag är det fredag ja. Precis som förra veckan. Och veckan därförinnan. (Säger man så? Därförinnan? Sjukt knasigt ord, jag menar.. Där för innan. Därför innan. Där förinnan. Knas. Eller heter det dessförinnan?)
HUR SOM HAVER, igår fick vi sommarlov vilket givetvis firades till viss del med okända mängder alkohol (Inte alls speciellt okända, lät bara tuffare att säga så.) 
Idag känner vi dock att vi bojkottar alkohol och agerar chaufför istället. Kan funka det med, vi har liksom aldrig testat. Hur som helst, slänger upp ett par av alla TUSEN (Ingen överdrift) bilder som togs igår! NJUT

Jag är så ball

STICKER UT PÅ ÄVENTYR! SO LONG SUCKERS!

HEST RIMMER PÅ FEST

Och nuuuuu kommer lite bilder från förra helgen, dvs lördagen. Pågick lite förfest innan brudarna (De som är gamla nog...) skulle ut och parta loss på 5ive/Sommardroskan. Vissa var taggade och fulla, och vissa (Ungefär jag. Och Melisa.) var taggade och nyktra. He funka de å!

YOU BETTER NOT PUT IT ON YOUTUBE!

Detta är Jessika en helt vanlig dag vid middagsbordet (Ja, vi åt rostade mackor till middag. Livin la vida studentliv)


förra törstdagen

Sådär, har ju varit lite halvseg med bloggandet och så, men nu kör vi.
Till att börja med, lite bilder från förra torsdagen med balen och det där, ni vet. Braaaa grejer, bra väder, bra folk, bra varmt osv. Hela konkarongen! Tjihu!

Finis flinis

Se sicken söt en! Satan!

JESSIKA BLEV ÖVERLYCKLIG ÖVER ATT FÅ SE ROYAL REPUBLIC

Kikade precis upp spelschemat för WTAI och det kändes faktiskt FETT. Var inställd på att BARA se Coldplay, men nu fanns det ju ändå några man kan tänka sig att kika på! Soft soft, blir en heeel del jävla musik den där veckan känner jag, jag menar, wtai OCH peace. Underbart!!!

NOSTALGI


Penislama

Detta är vad som roade mig förra lektionen. Lite roar barnen.

BRA


MAGISKT BRA DAGAR

Alltså wow. Har haft en magiskt bra dag idag, verkligen, från start till slut. Underbar. Nu ska jag döla, sen tror jag att jag hoppar i säng för att orka med en till dag som denna!

Lovely day

Det går lite segt på bloggen, men vafan, det är ju så JÄVLA BRA VÄDER. Man kan inte sitta inne hela dagarna. Tar vara på tiden istället. 

Idag ska jag titta på balen. Blir kul. Kanske slänger upp bilder därifrån sen. Mysigt. Sen ska jag och Jessika tvätta, och kanske spela boll på våran gård. Det blir också kul. Känner hur livsglädjen maxas när det är bra väder. UNDERBART!

BRA


JIM MORRISON


Snygg karl. Sitter och tittar på en dokumentär om mannen, Jim Morrison, på 4:an. Jävlar vilken rocker!

TAGGADE B-RUDAR

Mh, igår besökte jag alltså årets första och MITT första Talludden! Hann vara där ungefär en timme (Diverse "problem" på ditvägen, HEH...) men jag hade otroligt trevligt den timman av mitt liv! Trots det var nog bilresan innan roligast.
Hur som haver, hann med att fota lite under dagen innan min kamera dog av strömbrist.
Bild nr 1, jag i bilen påväg från mormor. Mhm, det är jag bakom ratten, YEAH
Seeeeen har vi några bilder på mig och Jessika innan vi tog bilen till Talludden. Taggade brudar!

SHA-SHA-SHA-SHA-SHAKE IT

Roadtrip till Talludden lördagkväll. HE GÄLL Å HÅLLA SE SYSSELSATT


MAN LÄSER JU DIN BLOGG INNAN MAN......

Ja Tobias, NÄR läser man min blogg? NÄR??? Svaret står oklart och förevigt försvunnet i periferin av alkoholsinnet


FLORIST JAVISST!

Hej världen! Jag njuter av ledigheten as good as I can, har äcklig hosta, tusen kilo snor, sporadisk feber etc etc. Sov 12 timmar i natt men mådde trots det som ett slakt när jag vaknade. Stack i alla fall och joinade mamma @ the blomstershop. Var inte så hjälpsam, försökte mest hänga med för att lära mig lite spel-grejer. Sen fick jag göra två buketter (En stor och en jätteliten. Den ena var så liten att jag inte ens orkade fota den) SUPERTJUSIGT! Har det baske mig i blodet alltså! Ska eventuellt få göra nån bröllopsbukett av nåt slag imorgon, inte någon brudbukett eller så, men nåt bröllopsaktigt - dvs mitt första offentliga florist-uppdrag! HEH, soft. Nåväl, slänger upp en bild på buketten sen ska jag försöka tjura mig igenom nåt skolarbete eller så. Kul.

SITTER HÄR OCH PARTAR I MIN ENSAMHET


THE BOTTEN IS NÅDD

Trött och sjuk som en idiot, helt unbelievable att man kan må såhär bögigt! Har i alla fall planerat sänggång ungefär precis just nu. Borsta tänderna ska jag inte heller göra, bara för att trotsa. Åt chips till middag idag. Mår lite sådär, rätt illa faktiskt. Så, det var min dag.
Åh, just det. Jag har cirkus 10 ogjorda skoluppgifter, BIG ONES, som ska vara klara på max en vecka. Bra Rut, bra prioritering! Nä, dricka sprit och hålla käft, det hade varit grejer det!

And the breeze would touch your hair, kiss your face and make you care

Okej, klockan är snart 3 och jag sover inte än. Vet inte om det beror på att jag är sjuk eller att jag sov till 4 idag, men jag är i vilket fall som helst vaken nu vilket är ungefär det tråkigaste man kan göra. Vara vaken på natten alltså. Allt går på halvfart, dåliga program på tv, ingenting händer på facebook osv, ni vet hur det är. Nåväl, ska väl försöka få mig en blund, annars vet jag inte vad jag tar mig till... Aja, chillar till den här låten så länge.


RSS 2.0