Helt gudomligt kungligt svinbra!

Linnéa min vän har lämnat oss. Det är lika sorgligt som det låter, trots att hon inte har gått bort eller så. Har haft en helt underbart kungligt genialiskt bra helg i helgen, och jag vet inte riktigt hur jag ska kunna summera allt så att ni förstår.. Men jag säger såhär, att jag har haft VÄRLDENS bästa sällskap 24 timmar om dygnet (Trots att jag blivit utsatt för diverse trakasserier. Någon som reagerar på ordet clementin? Det gör Linnéa, Jessika och Andrea...) 

Imorgon har jag sovmorgon till 10.15, och detta känns bara lägligt och praktiskt på alla sätt och vis. Trots det viker jag in årorna nu, för att ligga lite med (eller på, välj själva) spikmattan.

I brist på annat lägger jag ut en gammal bild bara, helt random sådär.


BABBEL

Äntligen har den försvunna kvinnan Linnéa hittat sig hit till vår mysiga boning, och här planerar vi att behålla henne föralltid. Skämt åsido, hon är äntligen här, och här spenderar hon hela helgen. Skall för allt i världen ta vara på tiden, 3 dagar är trots allt inte så mycket. Helgen blir även fullpackad med annat, så jag antar att sömnen söndagnatt kommer vara neverending. Tur att jag har sovmorgon till kvart över tio måndag morgon då! KA-CHING. Hur som helst, när Linnéa kom hit kring halv åtta nån gång satt vi oss och åt rätt omedelbart. Hungriga tonårsmagar behöver stillas för att förhindra tonårspsyket att explodera. Efter maten har vi bara målat naglarna, och nu ska vi förhoppningsvis sova för jag är T-R-Ö-T-T. (Jag hoppas att ni tar mig på större allvar med tanke på både capsen OCH bokstaveringen)

Har ju förresten inte berättat hur otroligt hurtig jag varit idag. Hade då sovmorgon idag till halv ett, MEN en sån fin dag som denna kunde bara inte slösas bort sådär, så jag steg upp kvart i nio imorse. ...Okej, för att vara ärlig hade jag redan sovit nästan 10 timmar då, så jag klarade inte av att sova mer. HUR SOM HELST, när jag väl stigit upp kände jag att jag inte bara kunde sitta och slöa tills jag började, så jag stack ut och intervalljoggade i 30 min. Detta är stora steg i ett liv som mitt kan jag säga! INTE varje dag det händer. Sen gick jag både till och från skolan, så jag har alltså tjänat ihop 90 minuters motion idag! Wow säger jag bara. Sen hade även jag och Jessika styrkepass igårkväll, plus att jag hade ett eget i förrgår vilket innebär TRÄNINGSVÄRK idag. Sköööööönt, åh så jag trivs. Hur som helst, detta blev ett sjukt långt inlägg om i stort sett ingenting vettigt, så jag avslutar det med en bild som inte har med nånting att göra. Taco bock!


Black and blue

Orkar egentligen inte lägga ut någon delikat utredning på vad som hänt de senaste dagarna, men jag gör det hur som helst, bara för att jag är en sån reko typ!

Dåså. Är som sagt tillbaka till vardagslivet nu, efter en utsökt utvilande helg. Började veckan lugnt, hade t.ex. bara en liten replektion idag. Efter den gick jag och Anna på subway och åt. Rektorn bjöd. Jessika var också med, men hon åt inget för hon var fattig. Hon åt istället en matlåda på "jobbet". <- Fun carefacts!
Efter det strosade jag bara runt på stan, i brist på annat. Hade fått pengar hipsvips, så jag investerade i ett par nya jeans. (Hata mig inte mamma) På rea dock. 70%. Helt klart förlåtligt. 

Efter strapatsen på stan gick jag hem och gjorde mat till min sambo. Letade fram ett recept på potatisomelett i min billiga mat-bok. Grymt, första gången jag ätit vegetariskt på tusen år. Lite stolt är jag över mig själv, och ännu stoltare tror jag Anna blir när hon läser det här. Så här gott såg maten ut förresten - YUM YUM



Sen har jag inte mycket mer att berätta än att mitt finger är blått. Eller mer lila. Och lite gult. Lyckades slå in handen i en dörrkarm, ni vet, sånt som händer ibland om man gestikulerar för mycket. (Tack mamma för det arvet) Jag ser i alla fall helt misshandlat ut. Hade detta blåmärke befunnit sig någon annanstans på min kropp tror jag på allvar att folk hade börjat misstänka misshandel i hemmet. (Ja, Jessika är starkare än man tror.)

Nu ringer mat och sovklockan, och jag är mätt, så jag tror ni förstår vad jag menar. Smell ya later bbs!


20GOODREASONS


Fortsätter med hela den där me singing-thingen när jag ändå är igång. Why not liksom. Har inte mycket annat att meddela. Har proppat tårta och kakor i snart två timmar, och nu blir det middag på det också. Bye bye beach babe 2011! Kring sju åker jag och mamma mot Skellefteå, och sen tar jag en buss därifrån och hem till Umeå. Kommer hem kring halv tolv, så ni kan ju fetglömma nån mer update idag! Nu signar jag ut!

Us Regina

Har tänkt lägga upp en "me singing"-video länge nu men känner att jag inte är riktigt mogen att ta det steget. Får bli såhär istället!

Damn...

Hatar att jag hade tänkt lägga upp en videoblogg nu, men inte lyckades. Får göra det imorgon istället, med dagens update. EH. Funkar det med! NU SKA JAG SOVA för imorgon står klockan på 09.00. TJING!

Yay!

BLIR GALEN PÅ ATT JAG INTE KAN LÄGGA UPP EN YOUTUBEVIDEO PÅ BLOGGEN, har försökt i två dagar nu......... Shizzle.

Förresten så slutar jag nu! Woho!

WADDAP


LAUGH!


Lite knas

Agerar opponent på Kultur&Idéhistorian. Fungerar, men jag hade hellre varit utomhus och tagit vara på dagens väder, för helt galet vad bra väder det var idag!!! Nu är det iofs mörkt, men det är mysigt ändå.

UPD,  nu när jag är klart med min opponering ska jag gå hem och börja laga mat! Yep, ska vara duktig så maten är klar när Jessika kommer hem från praktiken nån gång kring sex ikväll. Vi låter som ett gammalt gift par, and I like it! Woop woop!

Lackilack

Sitter här och målar naglarna och är tjejig med Jessika. Känner dock att sängen börjar locka förrädiskt mycket nu.

Måste. Låta. Lacket. Torka...

Hur som haver, idag har varit en lång dag! Inte så händelserik dock. Eller jo, rätt händelserik för att var jag. Men lite händelserik med tanke på längden. HUR SOM HELST, slutade musiken halv tolv, efter 3 timmars rep ba. CHILL. Stack till Anna en sväng, sen lunch med Jessika @ Carlings, i det lillalillalilla personalrummet med ett bord och två pallar. Sen gick jag och köpte en födelsedagspresent till min lillebror som fyller år på söndag, och så en liten present till mig och Jessika - boken "Alla får ligga". Kände att vi kan behöva en sån bok jag och hon... Nä, boken var faktiskt på rea på mitt älskade Lagerhaus, och både jag och hon har varit sugna på den länge nu så jag slog till. Lite lyx i vardagen! Sen gick jag hem, chillade ett tag, sjöng och sånt, sen gick jag tillbaka till stan för att möta Jessika igen och springa lite ärenden. Sen åkte vi hem, handlade, Jessika lagade mat och jag panikgjorde ett grupparbete med Anna över skype. Sen åt vi, klockan kvart i nio, och sen gjorde vi tacochips och dip och målade naglarna. Så. Phew. Men dagen har varit mysig. Myyyys. Nu ska jag sova en god natts sömn och bereda mig på no mercy från Johnny imorgon eftermiddag. Woho.


Förresten så ska Jessika tatuera sig på torsdag! WISH HER LUCK!

heeeeelt virrigt

God kväll kära vänner och läsare osv. Idag har minst sagt varit en.. Underlig dag. Skola skola skola - Hem, börja med middagen - Äta middag 21.00. Ja vad fan handlar det om? Bra fråga. Jävla kyckling, always messing around. Vi hade alltså vår kyckling i ugnen i 3 timmar. HUR FAN ÄR DET MÖJLIGT? Jag tror det är nåt fel. Hoppas det är våran ugn.

Hur som haver, annars går jag och Jessika isäng typ pronto. Trötta och allt möjligt. Taggar även att jag bara har musik imorgon. SKÖNT. Sen ska jag försöka vara duktig där på eftermiddagen och antingen träna eller städa eller göra nåt annat vettigt! WISH ME LUCK FELLAS!


Knubbis

Har fetat i mig en godispåse och massa käk hela dagen... Så var det med den beachkroppen! Nämen. Kan säga att jag är mätt och approximately en halvmeter bredare runt mittdelen. Underbart. Kanske, eventuellt, blir ett par extra situps ikväll...

Nu ska jag fortsätta se 2 1/2 men och sen typ lägga mig. AH just det, måste duscha innan jag lägger mig också. Nåväl, mer än ni behöver veta kanske.


Sittandes vid matbordet som vanligt!

Vilodagen!

Orkar inte skriva nåt vettigt idag, söndagen är trots allt vilodagen! Däremot kan jag visa en mysig bild som visar hur mysigt jag, Jessika och Anna hade det för ett par dagar sen!

Chokladpudding & grädde i Jessikas fina nya glas! Man tager vad man haver. Mums!

We shall be grateful!


happy day!

GODMORGON VÄRLDEN! Idag blir en intensiv dag, i alla fall till att börja med. Klockan tre ska jag och Jessika infinna oss hos Anna, kvällens värd. Där blir det hemmagjord pizza och alkoholfritt vin tillsammans med mina fina b-rudar! AZUM. Mer än så har jag inte tänkt säga, utan jag stiger i stället upp och trycker i mig nåt ätbart, och hoppar sen i duschen! OH HAPPY DAY, OH HAPPY DAYAYAY!


Chill @ hamnis

Har chillat @ Hamnis ikväll tillsammans med ma ladies. PHETT NAJS kan jag säga, sådär lagomt chill, som en fredagkväll bör vara. Borde helt klart göras om oftare. Önskar att det hände med spontana grejer faktiskt... Önskar också att jag var med rock'n'roll.. Men, vissa saker är helt enkelt för avlägsna!

Hur som haver, hoppas att kissemjaubilderna under uppskattades, tog mig en jävla tid faktiskt! EHEHE

Nu kan jag istället bjuda på några bilde från... Eh... En randomkväll när jag och Jessika åt vardagsmat och drack saft ur drinkglas. För att lyxa till vardagen lite så att säga!


BILDBOMB!!!

Nu, ÄNTLIGEN, bara ett par dagar sent, lägger jag upp bilder på kittiekatterna! GO RUTAN!




BUSUNGARNA!!!



Blir fett nostalgisk av denna film! Måste se den NUUUU


FRÄSCH LAMPA


Alldeles hemskt rörigt

Yes, här ligger jag kring halv fyra på morgonen och bara njuter! Eller tvärt om. Vill mest av allt i hela världen bara sova i tusen år, för att eventuellt vara lite pigg när jag vaknar och för att kanske sova bort mina skolår. Skulle vara det bästa som kunnat hända just nu, om man bortser från den där lottovinsten som praktiskt taget bara ligger och väntar på mig. Where are you, friend?

Bloppisen ser ju ut att bli en flopp också. Men jag hade inga förväntningar whatsoever, så inga probs där.

Imorgon är sista dagen ute i friheten. Har aldrig känt mig såhär stensäker på att skolan är döden förut. Äntligen har det funnit mig, uppenbarat sig för mig och fått mig att inse fakta. Skolan utplånar mig, sakta men säkert. Och nu menar jag inte att det är bra att lära sig, och det är klart att det är trevligt att träffa alla sina skolkamrater och njuta av vetskapen att alla går igenom samma helvete. Men vad är det då som gör skolan så hemsk? Är det dom tidiga morgnarna? Ja, delvis. Men nej, inget större problem. Är det dom långa dagarna? Tveksamt. Beror det på dåliga lärare? Nej, inte nu längre. Så vad är problemet? Lyssna nu.,, JAG VET INTE. Kanske kan det beror på den feta press jag lägger på mig själv? Eller all press från alla andra för den delen? Eller beror det helt enkelt bara på att jag är less? PROLLY.

Nåväl, nu ska jag bespara er mitt klagande och bara låta er sova vidare osv osv. Och just det, bjuder på en "dagens snygging" också, bara för att jag kan. Har ju ändå inget bättre för mig! Pfft.

Simon Baker, aka The Mentalist-Patrick. Mums - Maria Montazami-style!


BLOPPIS som det så fagert kallas nu för tiden

Okej, jag och Jessika körde en liten garderobsrensning tidigare idag och ja, jag tänkte då den lilla tanken att "varför inte testa sälja". Kan ju inte mer än misslyckas liksom.

SO, here we go!

Först och främst, ignorera att alla kläder är skrynkliga. Allt ska tvättas och strykas innan ni får det ni är sugna på!




Brun skjorta från HM, strl 36: 30:-
 

Stickad cardigan, HM, strl 40/42 (Snarare 38): 40:-  
Tshirt, Cubus, strl S: 25:-

Tshirt, killmodell, Koppartrans, strl S: 25:-


Stickad "klänning" (Sparsamt använd) HM, strl 36: 50:-

Linne med brottarrygg, GinaTricot, strl XS: 20:-
Skjorta (Sparsamt använd) HM, strl 36: 50:-



Linne, okänd ursprung, typ Ellos (Aldrig använd) strl 38/40: 20:-

Bolero(?) använd typ 2 ggr, strl 36: 25:-

Axelbandslöst linne, HM, strl 36/38: 25:-

Tshirt, (Mycket sparsamt använd, typ 1 gång) HM, strl M: 50:- 

Tshirt, Indiska, strl S: 25:-
 
Linne, (Mycket sparsamt använd) Jsfn, strl 34/36: 25:-

Stor tshirt, (Sparsamt använd, dock 3 småsmåsmå hål längst ner) Åhlens, strl S: 40:- 
Tshirt, (Sparsamt använd) GinaTricot, strl S: 50:-

Skjorta, Rut m.fl., strl S: 50:-

Linne, Laredoute, strl 34/36: 50:-

Jag har landat!

God kväll gott folk! Vill bara meddela att jag landat stabilt i Umeå city och jag lever och mår. Min förbannade förkylning som jag dragit på mig håller så smått på att gå över och jag kan eventuellt vara frisk till skolstarten.

Annars går jag och lägger mig nu. Uppstigning imorgonbitti klockan tio. Eller tidigare, men mest troligt inte. Imorgon ska jag försöka bjuda på lite kissemissebilder också, för Annas skull. Så, påminn mig, thank you!

Nu - mama mia och sömn. Mums.

Dagens snygging

...Eller ska jag säga nattens. Eller morgonens. Välj själva!

Hur som haver, Erik Forman, aka Topher Grace, har ju blivit sådär småhunkig. Eller? Han har ju i vilket fall som helst förbättrat sitt utseende sen "That 70's show"! Mums!



Photoshoot

Har haft en av de tråkigaste lördagkvällarna i mitt liv, mest beroende på dåligt humör, som i sin tur byggdes av tristess. Ond cirkel.

Nåväl, det enda värda som hänt ikväll är min och Jessikas lilla photoshoot inne på toan hos henne. Det enda värda alltså. Och hur värt på en skala? Ungefär en halv. Jessika behövde faktiskt en ny facebookbild. Däremot om vi lyckades ta den perfekta profilbilden är svårt att säga. Mest troligt inte.





Burnin love

SO, this Brendan Fraser guy (aka Djungel George)... Han är ju kanske as hot as it gets, så länge han håller sig till "bad boy-stilen". Am I right?



Abdominal crunchesssss

Har åkt på sjukaste halsontet i världshistorien. Eller, nåt i den stilen i alla fall. Min högra halsmandel känns som en arg sågklinga and it makes me sad. Mamma ska handla halstabletter till mig och jag ska bara tycka synd om mig själv tills dess. I övrigt är jag rätt frisk. Lite snorig, men det är sånt man får räkna med.

Idag kommer kanske våra Umeå-vänner hit. Planen de har är att lifta hit, från Umeå? Will they succeed? Vi får se. Vi hoppas det i alla fall! (Jag och Jessika alltså, men det antar jag att ni redan listat ut)

Nu ska jag eventuellt hoppa i duschen, klä mig och följa mamma och köpa halstabletter. Jessika följer väl också med, som en liten följeslagare, men det kanske ni också hade listat ut.

Förresten, sista stycket nu. Jag har träningsvärk. I magen. Gjorde mina 50 situps (Gjorde egentligen crunches) igår. Plus några till. Plus några armhävningar. I'm the man.


Ungefär såhär less är jag på min hals just nu.

MAKES NO SENSE

Precis som jag lovat har jag bloggat aslite under lovet, och jag kan säga att jag har no regrets! När lovet sen är över har jag däremot tänkt komma tillbaka med full power med mål "Årets blogg" blogawards 2011! Sounds good, huh?

Vi ser ju hur det går med den saken.

Däremot, nåt som är kul/bra/nytt/spännande är att jag gjort en "utmaning" på fejjan. Ni vet den där "Om x antal gillar den här ska jag göra x antal situps/armhävningar/whatever u wanna do fram till sommarlovet". Sounds familiar? Well, I made one. För mig blir det alltså 50 situps om dagen fram till sommarlovet. Har ju som sagt satsat på att bli beach babe 2011 så det är väl bara att jag står mitt kast. Har hittills legat liiiiite på latsidan, men jag kan trots det säga att jag har träningsvärk i magen. Bra muskelmassa? Tveksamt.

Och för att avsluta detta inlägg på ett väldigt fumligt och osammanhängande sätt bjuder jag på en bild från längesen. Alltså, länge sen. Länge. Eller okej. typ 3 år, men jag är bara 17 bast så 3 år är en halv livstid. Eller i alla fall nästan en femtedel.


SHAKE IT BABY SHAKE IT



Hittade ett gammalt klipp i Jessikas bortglömda bildarkiv. Utspelar sig väl sådär vintern 2008 i en lägenhet i lycksele i väntan på bättre tider! Inte speciellt spännande, men nostalgiskt för min egen del!

Dagens plans

Äcklig fast fin, sjuk som ett svin!

Hej. Idag är det söndag. För det är det va? Alltså vilodagen. Detta tar jag på största allvar. Helt på riktigt, jag planerar att endast skifta mellan sängen och pianot idag, nothing else! Är sjuk och äcklig och vill mest bara gå i idé ett par dagar tills jag är frisk igen, men jag håller modet uppe och håller mig åtminstone vaken. Så, dagens stillasittande planer består av följande:

  • Ladda hem alla mina bilder som finns på nån internetlagringssajt.
  • Göra ett kollage av mina absolut finaste och mysigaste bilder och resumera mitt år.
  • Eventuellt städa bort lite av mina kläder som ligger över hela golvet dels så att Olof ryms när han kommer hem, och så att vi inte tappar bort nån kattunge mitt i all röra.
  • Lära mig Perpetuum Mobile på ze piano.

YEP, det är vad jag ska hålla på med idag!


I told you to be kind

Kan inte sova/Totalvägrar att missa en enda timmes lov just nu. Börjar dock få ont i huvet, så snart viker jag in årorna. Snart. På 5. Kanske 10.

Är fett less på mig och Jessika nu så jag typ bojkottar allt. Fast egentligen är jag inte less alls för det här är trots allt sällskapet jag uppskattar mest. Men jag är trött och förvirrad, så jag tror att jag är less. Hur som helst. Nu ska jag sova och vakna upp till morgondagens äventyr!


happy new year!

GODDAG ALLA GLADA! (Skriver med caps så alla förstår att jag skriker och ger alla ännu mer huvudvärk)

Idag är första dagen på resten av våra liv. Börjar mitt nyårslöfte idag också, trots att det kändes tungt att inte trycka i sig en chipspåse just idag. Tackar och bockar för ett fint nyår igår, och hatten av för alla som inte slogs (Dvs typ alla. Fett najs!)

Idag är jag och Jessika fula och äckliga och planerar att inte göra nåt åt detta förrän imorgon. Nu slår vi igång en rulle och signar ut!


RSS 2.0