personlighets-update

Okej, jag ber så hemskt mycket om ursäkt för det tidigare inlägget. Helt huller om buller och jättejätteknepigt. Nåväl, kan dra en lite finare version nu av vad som pågår i mitt liv för tillfället!

Såhär:


Senaste veckorna har varit... Spännande. Nytt folk, dåliga rutiner, dålig mat osv. Men nu är det nya tider, folket är inte så nytt längre, rutinerna kommer tillbaka och diet står på matschemat. I skolan går det... Ej framåt, men det går i alla fall inte bakåt. Står ungefär på plus minus noll nu tror jag, och förhoppningsvis kommer mitt engagemang tillbaka tillsammans med solen och sommaren! Mitt känsloliv och mina relationer skäver och helt ärligt fattar jag inte hur nån överhuvudtaget orkar umgås med mig med tanke på mitt humör konstant svänger värre än en gamling till dragspelsmusik och dansband. OKEJ torr liknelse, men vafan, ni fattar grejen va! Hur som helst, snälla snälla snälla TYCK OM MIG även om jag är a pain in the ass... (Nej, jag ber inte om det här på allvar. Ditcha om det känns bättre, det hade jag gjort!)

Okej, en liten update på... Mig. Känns det bättre nu? Att liksom veta att jag lever? Klart det gör!

På återseende ppls!


Längar till sommaren NALTA

SNABBIS

ÄLSKADE nyheten idag att jag är ledig i stort sett alla måndageftermiddagar, och de flesta tisdagförmiddagar denna termin. SOFT, loving it!

Hur som har jag chillat med Anna och sambon idag. Sjukligt kungligt väder idag också! Nåväl, nu ska Jessika plugga körkort, och mitt internet funkar inte, så ni slipper mig mer ikväll. Typ. Aja, jag svamlar och skriver INGET vettigt överhuvudtageeeeeeet, ojojoj. Eh. Återkommer när jag har mer vettiga saker att dela med mig av. TACO BOCK!

Skepp ohåj!

God kväll. Idag vaknade jag halv fyra, vilket innebär att jag har varit vaken i drygt 4 timmar bara. Även soft att jag är trött ändå, och lätt skulle kunna sova nu! Tjiho! Min helg har varit händelserik med klassfest och bastu och allt möjligt tjafs, vilket ba ä najs. Då taggar vi nästa igen då. Måndag imorgon känns mindre trevligt...


KLASSFERRE



Sicken trevlig dag!

HE Ä KLART, he bli bling i navelen också!
Förlåt mammi och pappi, LUV U ANYWAY <33333333

Idag har jag musik heeeela dagen. Trevligt, med tanke på att min grupp spelar Salem, tjiho!


SALEM MIN ÄLSKADE VÄN

G'day PPLS!

Idag är det tisdag, och jag och Jessika har officiellt börjad med vår diet! Får se hur länge det håller i sig, knappast länge om jag känner oss rätt. Men vad vet jag. Jag är taggad i alla fall, testa nåt nytt liksom! 

I övrigt har jag fått en nytändning på Salem. (Ehe, tolka fritt...) Han är bara så himla bra. Originell, varierande, MAGISK med takter osv. Magisk.

(klicka på bilden för LÄNK)


Monday bloody monday



Godkväll gott folk!
Ikväll hänger jag med min sambo och Anna. Vi har hittills åstadkommit följande - powernap, (för min egen del) käk och handling. Sen började vi även se lejonkungen men allt flippade ur och vi gav upp. Istället började vi planera outfitten till maskeraden på fredag. Jag kan säga att jag är så gott som klar. Lite finlir och det här blir prima.

I övrigt har jag fullt upp hela uppdragsveckan (Vem uppfann den här veckan? Den suger.) och längtar ohälsosamt mycket till sportlovet!!!


Vad säger ni...

Har blivit lite sugen på att pierca mig igen...
Mamma, om jag säger navelpiercing, vad säger du då?`


TIDEN GÅR FORT NÄR MAN HAR ROLIGT

Tittade på ett gäng gamla bilder igår i brist på annat. GUD vad tiden går fort! T.ex. min tid här i Umeå! Vad mycket jag har hunnit med ändå... Nåväl. Visar lite bilder - Nu och då.

Ett år alltså. Wow.

:





NU:




CYA

Sticker ännu en kväll på Beatmeet, C YA THERE BBS


THIHI


CHILL

Chillar en lugn och framförallt TIDIG kväll efter lite mer chill @ Beatmeet med diverse estet3or mm.

Taggar istället morgondagen. Reason: UNKNOWN!




IT'S ONLY YOU


Gårdagens fråga

löd följande: VAD VILL NI LÄSA OM?
Svaren blev...



Vet inte riktigt om det är vad jag tänkt mig va... EHE. Irrelevant shit it is!

Pang på rödbetan!

Okej, jag känner att det går lite på halvfart här på bloggelibloggen. Ställer en enkel och rak fråga - VAD VILL NI LÄSA OM? Känns mest som att jag babblar om en massa irrelevant skit. Tell me!


Gårdagens sysselsättning


PN

Ser ut att bli besök av mr elektriker och mr trubadur ikväll. Funkar för mig, vad annars gör man liksom.

Tog en powernap på två timmar på soffan när jag kommit hem från skolan. Funkade också, vad annars gör man liksom. Sen lagade jag mat, så Jessika inte skulle bli så arg när hon kom hem. Var annars gör man.


Funkar för mig!


I BELIEVE IN A THING CALLED LOVE

Sådär, årets challenge är överstökad! (Grov överdrivt. Eller inte grov, men en överdrift i alla fall...) HAR i alla fall sjungit I believe in a thing called love (Dumma klassfestlöfte...) på skolan, in front of people, and I rocked. <-- Läs mer Jag var väl lika medelmåttlig som jag alltid är. HUR SOM HAVER är jag stolt över mig själv osv. Var inte ens nervös, and THAT'S weird.

HUR SOM HELST, gud vad jag pladdrar på. Nu ska jag och Jessika göra nån mysig alla<3dagmat, sen mysa med ppls, återstår än att se vilka dock. Man vet aldrig liksom. Nåväl. Nu ska vi ta tag i våra liv! PUSS PÅ ER på denna mysiga kärleksfulla dag!


Lookin good

Sådär, dagens alla måsten bortgjorda och jag har planterat mig själv i soffan för resten av dagen.
Nääääääääääää, men det skulle lätt kunna bli så om jag inte tar tag i mitt liv snarast.
Hade eventuellt tänkt diska lite, och kanske städa ifall jag orkar. (Läs, JAG ORKAR INTE.)

Nåväl, jag och Anna spenderade massa tid på coop idag. Jo, jag vet, det är coolt att hänga på coop osv. Nä men grejen var den att det var tusen minusgrader ute, och det uppskattades ej. Därför blev det häng där. Yay. Hann även ta ungefär 200 bilder idag. 160 st på kyrkan, 40 på mig och Anna. Illa, men vafan. Bjuder på två, på mig, för att jag är så himla snygg osv. Varsågoda!


CHILL

Ojojoj vad klockan är lite, och ojojoj vad lite jag har hunnit med på så mycket tid! Wow, jag är nästan lite stolt över mig själv. Har i alla fall proppat godis sen sju nån gång och ligger nu avslagen på soffan och ser dreamgirls. Helt ok! Nåväl, imorgon klockan tolv taggar jag att befinna mig i tegskyrkan för en liten guidad tur. Eller vänta, nä just det, jag gjorde ju inte det... Men sånt är livet, det är bara att gilla läget! Tough life!

THIS CATURDAY?



OCH denna lördag har jag åstadkommit detta:
Lagat frulle/lurre - nyponsoppa och grädde. NOM
GÅTT in till stan i tusen minusgrader
Handlat en tröja på Monki
Tagit bussen hem
Fastnat i soffan

KVAR att göra denna lördag:
Gå och handla
Laga dinner
CHILLA (?)

WADDAP

Ingen tidig kväll här icke, NU BEGER JAG MIG UT PÅ ÄVENTUR! Solong!


Ser inte så äventyrslysten ut, men jag är det.. egentligen.

Repreprepreprep

Nu är klockan strax 4 och jag ska bege mig in till staden. Har redan hunnit vara hemma i en timme, men nu är det bara att bege sig in till staden igen för att repa lite inför spelningen vi har på måndag. Inte taggad för fem öre eftersom jag kände hur bra jag och soffan matchade varandra just nu. Men vad gör man.
   Just det, vattnet fungerar inte heller. Vad fan gör man nu liksom? Shit.

Och så var det det här med vattnet ja...

Sitter just nu på min Nutida konst-lektion och tar reda på spännande grejer om Tegskyrkan. Eller ja, spännande och spännande, det är väl en smaksak! HUR SOM HAVER, idag är det fredag, och Jessika har bestämt sig att sticka hem över helgen. Jag tar då tillfället i akt att spendera lite alone-time in ze apartement. Sjukt skönt! Däremot mindre skönt ifall vattnet inte fungerar. <- ALLTSÅ, vårt vatten var avstängd imorse. Trevlig surprise sådär halv åtta på morgonen! Jessika sa sen att det verkade som att det var fel på nån ledning nånstans på vår gata. Hoppas och ber till gudarna att vattnet funkar så jag åtminstone kan bo där! Jesus christ...

Något mer spännande är att jag och Jessika + ze crew såg Paranormal activity 2 igår. Inte så spännande i sig. Däremot spännande att gå ner i källaren och hänga tvätt efter filmen, sådär kring tolvslaget. Nåt som är ÄNNU mer spännande är att jag måste ner i källaren ensam ikväll/imorgon för att hämta upp tvätten vi hängde upp igår, eftersom Jessika sticker hem... Hm. Nåväl, det som inte dödar, det härdar!


Härdad B-rud, 4 bast?

DANGER


OLD TOWN


Trött/less/sjuk osv

Är helt klart inne i ett bad flow nu. Ni vet, ett sånt där flow när allt bara känns lite jobbigare än vad det brukar/borde. Kan väl delvis bero på sjukdomen jag dragit på mig, vilket i sin tur leder till att jag försover mig varje morgon trots att jag sover mycket. I natt har jag t.ex. sovit elva timmar (Minus alla gånger jag vaknade, dvs typ en gång i timmen...) men trots det kom jag en timme för sent till skolan. Hur är det möjligt? Jag förstår inte. Eller jo, uppenbarligen gör jag ju det...

Hur som haver. På den här lektionen, som jag som sagt kom en timme för sent till, har jag inte gjort nånting. Och tolka mig inte fel nu, jag är inte sån slacker. Jag har faktiskt ingenting att göra. Har tränar lite låttext osv, men annars finns det inget mer för mig att sysselsätta mig med. Har funderat på att sticka hem ett bra tag nu, är som sagt sjuk som ett skogstroll, men jag har trots allt bara trekvart kvar att uthärda. Kanske funkar. Kanske inte..

Men okej, vi säger så. Halv tolv tar jag en buss hem och lägger mig och ser en fet film tills jag däckar! Sen ska jag sova tills jag vaknar, och det må fan vara när det vill! Jag ska sova tills all sömn är borta ur mig! <- många utropstecken, men jag försöker uttrycka hur less jag är nu. Okej?

THE LOVELY BONES


Söndagnatt ja...

Okej, känner av diverse sömnsvårigheter osv. Borde helt klart sova nu, men det är ej möjligt i mitt tillstånd. Misslyckades till och med att somna på spikmattan, och tro mig, det hör inte till vanligheterna! (Kan man säga så? Nu kan man!)

Hur som haver. Har inte mycket att dela med mig av.. Har haft en bra, men konstig helg. Men jag antar att såna ska finnas dom också. Nu längtar jag bara till nästa! Känner verkligen hur jag lever för helgerna nu för tiden... Illa, med tanke på att jag har halva min gymnasietid kvar innan jag får sticka ut i världen och förhoppningsvis göra nånting roligt! (Mest troligt inte, kommer säkert hamna på nåt kontor eller i en kassa på ica kanske. (No offense nu!)) HUR SOM HAVER, detta är ungefär allt vettigt jag kan komma fram till just nu, tror jag... Nåväl. Imorgon är första dagen på veckans krig. För det är så det kommer bli, jag kommer kriga mig igenom denna vecka. Precis som jag har gjort de senaste... Huh. Godnatt!


Är det söndag så är det söndag!

Dagens to do: Paranormal activity 1 & 2
Klädkod: Mjukisar, fula tröjor, äckligt hår, no makeup.



Part a!


Fet bildbomb på - vem annars - MIG

Okej, så här. Bad Jessika ta en "dagens outfit"-bild på mig. (EH okej...) Nåväl.
För att inflika litegrann så fick jag ett samtal tidigare ikväll, som, för att summera det hela väldigt kort, slutade med att jag tydligen har vunnit en "photoshoot" med makeoverstudio, nu på lördag. Väldigt spännande! SÅ, summan av kardemumman så fick jag ju alltså lite träningstid nu medan Jessika skulle lyckas ta en fin outfitbild. Gick dock sisådär... Kanske inte är nån naturbegåvning va...


RSS 2.0