AMEN TO THAT!

Idag känner jag hur jävla bra jag mår. Jag ligger verkligen på topp nu, har aldrig känt mig såhär förut, aldrig i hela mitt liv!
Snart slutar skolan också, och aldrig mer skolplikt. Hur skönt känns inte det?
Rut ska ut i stora världen, det är nu livet börjar!
Känner mig fri, fri som vinden.
Fri som en fågel!


Vad är det för dag idag om inte mors dag?

Hallå alla goa och glada!
Blir ett kort inlägg idag, vaknade sent idag, typ  halv ett. Lika bra, somnade ju inte direkt tidigt heller. Hade i alla fall trevligt igår kväll, tack för sällskapet.
Idag är det som de flesta vet mors dag, och vad har jag funderat ut för finurligt åt min mor? - Absolut ingenting. Jag vet! Fy mig! Men det blir kanske en sväng på byn ny i hopp om att hitta nåt litet bara. (Hoppas bara inte hon läser det här nu ;)
Om ganska precis en timme sticker vi (pappa, jag och olof-ponken) till källan för att fira farmor. Blir säkert mysig, om inte annat gott!
Imorgon är det skola igen, och faktiskt så taggar jag, om så bara en liten gnutta. Oroar mig förresten lite över musikalen, men det kommer säkert bli prima.

Med detta lilla, men innehållsrika, inlägg önskar jag alla en fortsatt trevlig mors dag!
Puss på alla mammor! (L)

SWEET

GOD DAG DENNA ALLDELES UTOMORDENTLIGT SOLIGA DAG!
Ja, idag är jag happy. Nu är det nästan bestämt, det blir flytt för pappa, till ett hus! Sjukt sköööööööönt!
Annars då.. Sooool i hädiska mänger. Ångrar att jag duschade nyss eftersom jag sitter ute i solen nu... Luktar så fruktansvärt äckligt när man solat! Men men, jag kanske inte ska träffa så mycket folk i kväll.. Eller vad vet jag.

Nu blir det mer sol på Rut! TJING!

Det går bra nu

Heyheyheyheyhey there handsome! Dålig uppdatering, I know.. Och de få gånger jag faktiskt uppdaterar skriver jag om så ovärda saker att ni inte ens vill läsa min blogg! FY MIG RUTAN!

Idag har vart en härlig dag, har äntligen börjar träna inför musikalen! Sjukt härligt att få börja, känner redan tidsbristen.
Åkte i alla fall till pappa efter skolan, skönt att komma till norsjö en helg och liksom koppla av. Inte för att det blir speciellt mycket avkoppling i helgen, men man kommer bort från malå i alla fall, vilket känns skönt!

Annars då... Jo, Rutan tutan här har fortfarande inte hittat några avslutningskläder. Ligger hon risigt till? Ja. Som tur är fick hon lite hjälp av Pontus, som egentligen inte var till någon vidare hjälp men tack ändå. HEHE! ;)

Snart är det fan sommarlov allihop! Rut är taggad! Allt går så bra nu så det är inte sant! Sabba inte det här för mig nu! =D
PUSS PÅ ER SNYGGINGAR!

long time no see

OJ, det står lite still på bloggen nu känner jag, men jag är fortfarande så trött efter klassresan att jag inte orkat! HEHE! busigt va! Aja, igårkväll var jag iaf i malå och sov hos stephen, så då blev det ju ingen bloggning därför. Vi hade iaf skoj, steph är allt en söt prick hon! Först busade vi bara hemma hos henne, sen gjorde vi middag, sen blev det solarium och sen stack jag på korre medan hon red sin polle pedro. Sen stack vi hem till henne igen, gjorde ingenting i stort sett, bara chillare. Phett med nice!

Idag har i alla fall varit en chill dag. Typ sista "arbetsdagen" på skolan. Sjuuukt härligt! Nu är det bara musikalen kvar. Åh vad jag taggar! Så roligt det kommer bli!!!!!!!!!!!!! =D

Aja, hör av mig snart, hoppas jag....

ERU GO' ELLER?

Har, som ni förmodligen märkt, legat lågt med bloggen denna helg, och ni vet förmodligen varför, jo för att JAG VAR PÅ KLASSRESA I GÖTET! Phett med nice var det, och jag ångrar ingenting! Eller jo, det kanske jag gör. Ångrar att jag inte shoppade mer, men that's about it i believe. Typ. I alla fall stack vi ju då onsdagkväll, dryg tågresa men det gick utmärkt och jag fick några timmars sömn. (Nicke fick förmodligen ingen sömn alls men sånt är livet) Kom fram till götet torsdag förmiddag, käkade lunch och stack på laserdome. Roligare än jag trott faktiskt! Efter det blev det dusch och sen middag inne i stan. Mysigt värre! Tidig kväll, och på fredagen var vi uppe med tuppen! Eller nåt sånt. Då blev det typ liseberg tror jag, (Minnet sviktar lite, vad höll jag på med egentligen?) full rulle hela dagen! Åkte typ AAAAAAAAAAAAAALLA karusellerna. Eller nej. Inte uppskjutet, höjdskräcken och barnkarusellerna typ... Hehe. I alla fall, blev en sen kväll på lise och det blev väl relativt tidig kväll då också tror jag. Lördag blev också tidig morgon, älvsborgs färstning till tolv, sen stan och liseberg återigen. Ännu senare kväll där och vi kom väl hem vid elva. Somnade dock inte förrän ett kanske? Har ingen aning faktiskt, men whatever, det är onödigt vetande. Söndag tog vi vårt pick och pack och stack. Eller inte riktigt så kanske. Det blev en heldag på stan, och jag hann med rätt mycket egentligen. Hade väl egentligen kunnat shoppa lite mer men det fanns liksom ingen tid. Köpte i alla fall två par skor, en tischa och två sjalar. Helt okej faktiskt. Sedan hoppade vi på tåget, igen, och begav oss hem. Blev rätt likt tågresan dit, jag sov men inte Nicke, hehe, jag är så himla ego.

Jaja, för att summera allt kan jag bara säga att jag faktiskt tycker om 9b riktigt jävla mycket, och jag kommer sakna allihop!
PUSS PÅ ER GO'UNGAR!

Mår jag bra? - Ja!

NU hörrnini bär det snart iväg till götet! Taggad till tusen, och mina tusen är taggade. Lär inte bli mycket pengar kvar efter denna resa... Anyhoo, har tänkt ha en alldeles adoreble resa så försök inte sabba den, tackar! =D

HA EN SJUKT BRA HELG, FÖR DET SKA JAG HA!
puss alla sötaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
/En galet taggad RUT

KÄNN PÅ DEN!

Vad ni än gör här i livet, läs inte ruts blogg. För allas eget bästa! ;)



MOHAHAHAHAHAHAHA!!!!

God eftermiddag! ...

God eftermiddag!
Måste börja med att först säga tack till alla brudar som gjorde gårdagen helt klart värd att minnas! Vi måste verkligen hålla fast vid det här gänget, vi är awesome!

Hur som helst. Åkte hem från pappi kring tre nån gång och for och käkade middag direkt hos Eva. Sedan for jag hem och packade mina saker och begav mig till Jessika. Där var Caisa och Jessika och såg Cops, typ sämsta filmen någonsin, jag skrattade så jag grät, den är så ful! Jaja, nog om detta. Vid sex kom alla andra brudar och då blev det livat. Nej, faktiskt inte.  Vi spelade lite "sanning eller konsekvens" (lite nasty version) och såg melodifestival.. Det enda som kändes lite surt var att Jessikas föräldrar kom hem trots att de sagt att de skulle vara borta.. Men det spelade inte så stor roll för när vi sett norsken framföra sitt bidrag till melodifestivalen gick vi ner till badtunnan för att ta oss ett dopp. Eller alla andra utom jag... Haha. Jag satt mest nere i häbbret (HM, jag har faktiskt ingen aning om hur det stavas...) och stekte. Bokstavligt talat. Det var säkert 40 grader där nere! Heeeelt sjukt varmt, och jag var verkligen inte somrigt klädd. Hur som helst, vi hade trevligt där nere och gjorde lite allt möjligt. Spelade lite mer sanning&konka, åkte en sväng med Caisas båt, snackade. Mitt i allt kom också Tobbe, Oskar och Erik, trots att de INTE var inbjudna! Men för mig gjorde det då inte så mycket. Men någon annan gång får vi väl ta och bjuda in dom, jag såg nog hur sugna dom var på at ta sig ett dopp!
Det blev i alla fall en sen kväll och vi somnade rätt sent, kring tre kanske. Har faktiskti ingen aning.
Vi vaknade i alla fall kring elva. Då blev det lite frukost, och sen bara chilla medan Jessika gjorde sig i ordning för dopet hon skulle på. Vi tog ännu en sväng med båten och så. Sedan blev det att packa ihop, städa lite och sen bege oss till malå. Jag och Eveline stack til Jakki för att klippa oss och sedan blev det en sväng till bylla för att köpa glass och sen stekte vi ett tag på kommunbryggan. Sjukt härliga dagar jag har haft nu! Livet leker verkligen, det gör det!

PUSS PÅ ALLA!

awesome

Nu ska vi sova. Sleep tight everybody.
PUSS PÅ LIVET

POSITIV!

Nu börjar det stå still med comments och besökare, kom igen nu allihopa!

Idag har jag, min pappa, lillebror och faster tittat på ett hus. Pappa funderar på att flytta, och huset var en klar kandidat! I alla fall för min del. Hoppas verkligen på flytt, känner mig rätt less på den här läggan nu. Visst är den mysig men vi kommer aaaaaldrig få den fin om vi inte börjar om från 0. Därför känns det lika bra att lägga ut lite pengar på att flytta och renovera och göra fint direkt! Kändes dessutom som ett härligt läge.
Annar då. Jo morsan kommer och hämtar mig snart, då blir det tidigmiddag hos Ags mor, sedan blir det att ta moppen och köra till Jessika där det blir badtunna med bruttorna ikväll! Taggad, känns verkligen som att livet inte kan bli bättre just nu! Känns så jävla skönt att inte ha pms! Haha =D
Nu blir det att packa ihop sitt pick och pack och sen sticka! Ha en wonderful day!
Kan btw passa på att tipsa om en låt
Wordplay - Jason Mraz

Living a good life!

Hej och hå!
At the moment är jag i Norsjö. Har vart en sjuuuuuuukt glassig dag idag, och jag kan faktiskt skryta med att jag fått en liten axelbands-rand idag från lunchrasten. Fast då är jag såklart bara brun på en sida... Känns som att jag bara hållit på med teater och musikaler idag och nästan all tid av lektionerna har gått åt till att hitta kläder till alla dessa små teateruppvisningar vi haft. Dvs, inte myckte jobb idag vilket var skit för på tisdag ska alla restuppgifter in! I AM SCREWED!
Aja, nu ska vi inte deppa för det heller, livet leker och jag har nog poäng för att ta mig in på den linjen jag vill. Hoppas jag...
På onsdag åker vi förresten till götet och jag är taggad till tusen! Med det här vädret och bra ekonomi kan det fan inte bli bättre! Jaaaaaaaaa så kul det ska bli!
Nu blir det lite läxa för min del, sedan food och sen kanske en liten promenad ute i solskenet, vad vet jag?
NU TAGGAR VI LIVET ALLIHOPA!

Pengar rullar in som det ska, det går bra nu!

Jaaaaaa idag är jag fuffing happy som andreas skulle sagt.
Sjuuuuukt förvånad att jag överhuvudtaget blev "nominerad" eller vad man ska säga, till detta stipendium som jag nu fick (orkar inte berätta så invecklat. Vann iaf ett stipendium idag för typ mest utvecklad inom musik eller vad jag ska säga) eftersom det finns mååååånga som förtjänar det mer än mig! T.ex. min lilla söta lillebror som utvecklats något otrooooooooooooligt på gura i år! Han har verkligen inte spelat länge, vad ska jag tro, ett år? Han utklassar, jag menar det, han kommer bli så jävla stor när han blir lite äldre. Jag är stolt över min lillebror.

Hur som haver, just nu kan verkligen ingenting göra mig sur, inte ens Tobbe som brukar vara en jävel på det! HEHE!
Aja, nu blir det väl att borsta mina gaddar rena och fina och sedan dra en skutt till sängilängen! Todelo!

Tjamorning!

Steg upp tidigt idag och for och simmade med Isabelle. Sjuuuuukt mysigt med morgonsim må jag säga! Direkt efter badet, kl 8.30 hade vi nationellt prov i NO fram till 11... Satt faktiskt inte helt fel eftersom man blev klart med provet efter sisådär 30 minuter kanske. Bra för mig som har så mycket annat att ta tag i! Annars då... Finns inte mycket att säga egentligen. Allt rullar på, eller ska man säga, pengar rullar in som det ska, det går bra nu? Känns faktiskt så. Jag är liksom taggad på livet! Yes, för snart är det klassresa (enbart 8 dagar kvar) och sedan skolavslutning och SOMMARLOV! Jaaaaaa så glad jag blir! MJAU!

Aja, nu väntar lite läxa, fika och nagellack! Tack för mig!


yesterday

Till att börja med ber jag så hemskt mycket om ursäkt till gabriell, hade hört av mig om jag sett det... =)

Igår stack jag som sagt en sväng till malå. Blev inte mycket gjort egentligen, var hos stephanie, vi träffade matilda en sväng och grattade. Vid halv tolv nån gång hade jag tänkt sticka hem, men steph ville ta en tur på moppen runt byn först. Då träffade vi tobbe och fredde så vi cruisade med dom ett tag, och på det lilla taget hann steph vurpa med min moppe. oj så glad jag blev ;)
Anyway, kom hem kring halv två kanske och kröp isäng direkt. Vaknade rätt tidigt idag och har gjort absolut ingenting. Men det ska det bli ändring på nu för nu blir det läxa för fulla muggar!

C YA BABES

Back on track, again

Ruttan har tagit sig i kragen! Det blir malå tonight! Undrar dock hur det går för gabban och hennes depp... Önskar henne all lycka! Som jag sa, skjut upp deppet tills på söndag!
Nu blir det dusch och maaaat, tjing!

Deppfaktor = as much as it gets

Nej nu håller jag med gabban... Det här blev en riktig deppardag! Jag sitter ensamen i nåda, fullt kapabel till att ta mig precis dit jag vill men nej, ingen har hört av sig och jag orkar verkligen inte styra upp nåt själv... Det blir nog en deppardag hela dagen idag, typ ta ett lååångt bad, käka popcorn och se nån sorglig romantiskt film för mig själv. Ååååååååh.

Back on track!

Nej idag är jag sugen på livet! Haha, gårdagens depp är som bortblåst och jag är taggad på allt som erbjuds. Då har jag ju tyvärr inga erbjudanden, men då är det bara att ta tag i saken själv! Men som sagt, om någon är på att hitta på nåt skojsigt är jag på!
PUSS snyggingar!

BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH vad jag är deppig ikvälllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Grillpartaj!

Nuuuuuu tänkte jag bjussa på lite bilder från i lördags! Äntligen har jag tagit mig i kragen och lagt in dom. PÅ TIDEN RUT!
Så här kul hade vi i alla fall!
 
 tårta

HOTHOTHOT!

Förresten... Fick en kommentar av en viss "u know who" och ärligt talat har jag ingen aning om who... Pardon.

you can't say no to me

Åh, nu känns det mycket bättre i mitt lilla sparvhjärta, för ikväll har jag fått ihop hela 6 kommentarer och 35 besökare. Jag är mycket stolt över er, TACK SMÅ SÖTPROPPAR! Hewhewhewhew

Nu blir jag nästan lite upprörd!

Ni måste ju kommentera! Det känns helt värdelöst att ha en blogg om ingen kommenterar! DAMN IT PEOPLE!

Anyhoo.
Igår var jag sjuk. Sov till halv ett, sjuuuuukt jävla nice. Sen slöade jag bara framför soffan resten av dagen, trots att jag hade lovat mig själv att göra läxa! Men är man dum så är man...
Idag kändes däremot bättre och jag pallrade iväg till skolan. Blev ändå en rätt soft dag. Första lektionen stack jag iväg på spelning med "the gang", Peder, Marie och Judith. Det blev ju nice. Sen blev det svenska och manus-gruppen kämpade tappert på med musikalen. Efter det blev det språkval och jag gjorde +-0. Japp, så duktig vad jag. Efter det, 11.25 fick vi B-are lunch så jag och Steph mötte upp Marie at the matsal. Vi åt och åt och åt av den goda (!) maten, sjuuuukt gott var det idag. Bravo mattanterna! Sedan kom också Pedro så vi gjorde honom sällskap för han såg så otroligt ensam ut vid sitt stora bord. Han verkade i alla fall nöjd med dagens måltid! Kring 12 nån gång stack återigen "the gang" till musikskolan för att träna ännu mer. Gick även den gången PRIMA SKINKA så nu kommer vi rocka phett på vårkonserten! Well, sista lektionerna jobbade manus-gruppen med musikalen ännu mer, vi ligger verkligen efter! Gick ju också det bra, trots att vi har våra små dispyter. But that's life. Vi slutade typ 14.50 vilket kändes nice så då blev det att dra en jibb i soffan tills bussen gick. Yes, prima liv alltså, inte alls pjåkig dag idag!

Nu blir det läxa + matlagning + efterrätt! YAY.

"Livet är för kort för att negga!"
PUSS
/Rut

When a heart breaks no it don't break even

Aha, vad har hänt idag då...
Övervägde tanken att stanna hemma imorse, men fighter som jag är steg jag upp glad i hågen (?) och for på skolan, vilket egentligen var en himla tur eftersom det var matte nationella och so-prov idag. Där hade jag allt tur!
Annars då... Stack till Jessika efter skolan. Gjorde LITE läxa. Åkte tillbaka till malå igen klockan sex för att ha klassmöte. Var ju skoj. Mamma är ju skoj... Haha! Anyhoo, kom hem vid sju nån gång och sedan har jag bara chillat. Blev väl en lite väl sen kväll ikväll också. Jag måste verkligen skärpa mig!

Imorgon har vi ant-dag... Kände mig inte så himla taggad. Fast egentligen är jag det... Överväger fortfarande att stanna hemma, och om det är någon dag är det ju ultimat imorgon, missar liksom inget viktigt arbete eller så... Hm, vi får se hur det blir imorgon.

Nu väntar mein Bett! SEE YA BABES!
/Ruttprutt

Rut, du är så jävla bright ibland

Jag är sjuk, jag är trött, jag har knappt ätit på hela dagen, jag är stressad, jag är otaggad på allt... varför sover jag inte?

Jag tänker för mig själv, allting är som det ska... Eller?

Idag vill jag inleda med att svara lite på jessikas kommentar.
I'M JUST NOT GIVIN' A FUCK, nog fan kan du väl nöja dig med dina 1000000 inlägg du blivit nämnd i? DAMN, make some room jessika! =D

Anyhoo, idag är jag sjuk. Inte sjuk som i skoltrött utan sjuk som i svininfluensa eller rabies... Men, det är bara att bita ihop för nu är det slutspurt i skolan och slutbetyg ska sättas. Just work it girl! Aja, imorgon blir i alla fall en slapp dag med mjukisbrallor och ag tröja känner jag. Och INGEN moppe. Usch, det kan verkligen inte göra mig friskare.
Nej, nu ska jag allt ta och göra mig lite middag!
xoxo /Rut


JIPPI!

Jaaa vad glad jag blir!
Besökarrekord, hela 43 läsare idag! Jag närmar mig toppen! Tänk er när jag sitter där på nån humor-gala med blondinbella och Kenza! Woho! Keep on goin folks!

Förresten känns det lite torrt med kommentarer... Kommentera för tusan, kommentera!

I'm so happy, I'm so glad that I've got you, I'd like to thank you, and thank you means merci!

Igår var helt amaaaaaaaaaaaaaaaaaazing! Tack pojkar och flickor!

Började med att jag chillade på dagen, solade, kände lugnet. Duschade och åt och sen begav jag mig till malå med supermoppen. På tjugo minuter var jag framme och då var klockan ungefär 16.10. Mötte upp Melisa och Ellen och vi for och handlade lite grillprylar och tårta till kvällens äventyr!  Vi tog hem alla ateraljer till Melisa och mötte upp resten av the gang där. Ludde blev utsedd till grillmästare of the evening och han gjorde ett excellent jobb! Caisa och Elin dök upp, the stars of the evening, och vi började äta. Maten var god och tårtorna även bättre, men mitt i tårtätningen började det regna.. Attans! Vi tog i alla fall med oss partyt in men där blev vi inte länge, utan då bestämde vi oss för att gå ut en sväng i regnet. Det slutade med att vi gick mot Ellen och Eveline på blåbärs men där stannade vi inte länge heller, för där var vi visst inte välkomna. Då gick vi ner mot Melisas place igen, men då plötsligt blev vi välkomna på blåbärs så då begav vi oss dit igen. Då blev alla så trötta på att gå så jag och Magda blev inhyrda chaufförer så det blev att köra fram och tillbaka mellan blåbärs och snickargatan med mopparna. Vi kom i alla fall fram vid liv. När vi kom fram blev det då film, och vardagsrummet var proppat med folk. Filmen var läskig och jag och Magda började gruva oss för att köra hem... Tillslut smsade jag AG som sa att han skulle hämta oss senast 00.30, och så fick det bli! NÄr filmen var slut begav sig de flesta ner till Ellen och Eveline på snickargatan istället där de såg dagboken, fast ingen var speciellt inne i filmen utan vi käkade tårta och pratade om långben och hundar och allt möjligt. Sedan blev klockan så mycket som 00.30 och jag och Magda åkte hem.
Det blev en sjukt lyckad kväll vill jag lova, och jag hoppas sommaren bjuder på fler grillpartyn med lika perfekt sällskap!
TACK BRUDAR! <3

t-t-t-tagga

Åh vad smaskigt man luktar efter att man legat ute i solen och glassat! Eller...? USCH!

Hur som haver, nu återstår dusch och lunch, sen tror jag allt det blir en tripp till malå med moppen, gamla bettan!
Det är freaking lördag idag! YAY!
Ha en bra dag allesammans!
PUSS PÅ LIVET!

smart

Rut, det är dags att sova nu!

Guter nacht

I brist på annat...

Jag måste få shoppa, nuuuuuuuu!

beige

glatt

japp, nu har den sista palten simmat som 9a-pojkarna hade sagt. ja, jag har pms i sinne! inte att leka med.

igår hade jag i varje fall alldeles ypperligt trevligt, blev inte alls som jag förväntat mig, det blev över mina högsta förväntningar! tack alla som känner sig träffade. tack.

idag händer ingenting. känner mig alldeles dåsig, vill helst av allt bara lägga mig och mysa framför tvn. nu blir det efterrätt i alla fall.
puss.

RSS 2.0