Viktigt, mycket viktigt.

Jag är trött och ska sova nu. Idag pajade min moppe. Imorgon ska jag vara med Isabelle. Igår gjorde jag ingenting! Godnatt.

Rockar fett

GODMORGON! Klockan är 08.28 i skrivande stund, och jag har precis vaknat. Kvart i nio sticker jag till jobbet, och kommer tillbaka nån gång kring fyra. Bara fyra dagar jobb kvar nu, sen är jag fri som en fågel, och jag älskar det. Älskar även att jag har det jobb jag har, kan inte påstå att det är dåligt! NÅVÄL, nu måste jag fika och klä mig och allt det där man måste göra innan man ska nånstans! TJING

jag är trött

Bloggen är lite off pist för tillfället. But you know what? DEAL WITH IT!

Beach 2010

Jag förstod redan tidigt denna vår att beach 2010 var förlorad för min del. Jag orkade helt enkelt inte engagera mig, när jag redan visste hur den skulle sluta. Detta faktum uppenbarade sig för mig än en gång förra veckan. Jag insåg att två fikapauser á två bullar inte skulle hålla. Än en gång kändes beach 2010 aningen avlägset. Men jag försökte att inte tappa hoppet och tog mig ut på en springtur, fredagen den 25 juni. Som ni sett i ett tidigade inlägg blev springturen inte speciellt lyckad, se nedan,

och mitt hopp svalnade en aning. Mitt i min svaga period begav vi oss till mormor. Där dränkte jag mina sorger i mat och gräddtårtor. Detta hemska fortsatte när vi tog en tripp till Bjurö klubb. Fika stod på schemat, och en glass förtärdes utan problem. Men än en gång trängde hopp in i mitt arma sinne, och på kvällskvisten gick jag troget ut med min mor och hunden på en promenad. Samma sak hände morgonen därpå, dvs denna morgon. 10.00 begav vi oss ut på en morgonpromenad. Och frukosten fortsatte i samma stuk, mörkt bröd och nyttig müsli. Nu kände jag att jag var på rätt spår, och att jag kanske skulle klara denna beach utan att behöva bära omkring på en mage på 70 kg fett. I could do this! Med hopp och viljestyrka följde jag min familj på ica maxi för att inhandla kvällens middag. Grillat stod på schemat, och då tänkte jag att eftersom grillat inte är min absoluta favoriträtt lär jag knappast äta ihjäl mig, och än en gång var jag inne på rätt spår. Fantastiskt, detta går finemang! Det sista min mor säger inne på ica maxi är; "Ska vi köpa en påse godis?"
Jag är såld. Utan att tänka efter svarar jag glad i hågen; "Ja!"
Hur tänkte jag nu? Ska min geniala plan gå i stöpet?!
Jag och min mor kom ut från maxi med en godispåse på 1.6 kg.
JAG ÄR KÖRD.

I might not be the right one

HOLA, jag är vaken och på topp! Eller någorlunda i alla fall. Var vaken kl 10 och gick ut på en prommis med mamma och hunden. Jag blev förvånad och smått stolt över mig själv med tanke på att vi var up and going till kanske halv 3 igår. Lång dag igår alltså. Men men, efter promenaden blev det frukost och nu vet jag inte riktigt vad vi gör... Jag har i alla fall precis lagt en intresseanmälan på två lägenheter på Teg, och just nu ber jag till gudarna. Men vad är oddsen. Nåväl, idag får vi se vad som händer, kanske sticker på solbacken och storhandlar! Blomsterslottet skulle heller inte sitta fel. HOPPAS HOPPAS HOPPAS

Med dessa två FAGRA bilder säger jag godnatt för ikväll


Min midsommarhelg, DELVIS

Hos mormor!

Fika @ Bjurö klubb!

Promenad på sillhällarna

Träff med jungfrun!

Och slutligen chill i soffan!
 

Rastlös.

Hej hopp! Sitter i en flashig villa i Skellefteå och bara.. Slappar skulle man kunna säga. De vuxna sitter och lyxar till det med räkor och både vitt och rött vin. De pubertala pojkarna busar i källaren, och här sitter jag, en 16-årig flicka, utan någonstans att ta vägen. Hur känns det? CRAP. Men, what 2 do, det är bara att gilla läget! Är i alla fall nöjd över att slippa Nåda för en dag eller två, och om endast en vecka beger jag mig tillbaka till Umeå och jag gör inget annat än längtar!

NU ska jag fixa lite diverse bilder från mina senaste dagar, de dyker upp så småningom!


OFF FÖR SOME MIDSOMMARFIRANDE


Today is my day!

Så här går det när man ska ut och springa.. BRAVO RUTAN!

Nu en dusch för att få ut sandlådan ur såret.

young girl in the strobing light

AHH, sådär ja, nyvaknad nu då! Jag förtjänade fan en riktig sovmorgon efter den här veckan! Nu kanske jag har tagit igen lite sömn.

Nu ska jag ut i finvere och ta mig en frukost, sen ut och ta en springtur som förövrigt var tusen år sen! Sen hoppa i duschen och påbörja lite midsommarfirande, tror jag. Får se om vi sticker till mormor sen ikväll, vilket blir MYS. Annars vet jag inte vad jag ska skriva... Ehm. Jag har 31 myggbett på mitt vänstra ben! YES säger jag, oj ändå vad jag saknat myggen denna vinter <3 

USCH, nu ska jag ta tag i mitt liv! FRUKOST IT IS!  

Jag är såld för så längesen


Scared. Scarred.

Hey dudes! Jobbade igår, och stack sen till Linnéa & co. GREAT TIME. Såg däremot "The fourth kind" och jag kan bara säga att jag är ärrad för livet! FY Å FAN. Som jag berättat nån gång tidigare är aliens INTE mina bästa vänner, och nu känns ju det vänskapsbandet förevigt frånvarande. Nåväl, jag lever i alla fall och det tackar jag gudarna för! Eller gudarna... UH, vilken film.

Idag har jag jobbat, klippt gräs, plockat skräp, planterat osv. Spelar ingen roll, jag är i alla fall på gränsen till att däcka nu. Har sovit alldeles för lite den här veckan, kanske hälften så lite som jag brukar, och det känns! Men nu har jag i alla fall gått på helg och det känns inte annat än skönt! Nu ska jag powernapa, sen äta, sen kanske ta en bild på mina ben för det är SINNESSJUKT vad myggbett jag fått! Heeeeelt sick. Jaja. POWERNAP.


Kate Nash - Nicest thing


GLASS I STORA LASS


ojojojojoj

Jag är så tröööööött men så glaaaad att jag har det jobb jag haaaaar, och jag kan säga att jag underskattat gräsklippning för det äger + att jag har träningsvärk av att kratta, TRO MIG, det tar på, jag är SJUKt allergisk, men det får gå ändå, jag tål inte myggbett för de ser ut som pestbölder, men det får också gå ändå, jag är så trött att jag svamlar, lär inte bli en tidig kväll ikväll men det tar vi itu med imorgonbitti! JAG ORKAR INTE, jag vill ha mat.

Confident in my sexuality!


She's a lumberjack and she's okay, she sleeps all night and works all day

Första dagen på jobbet, CHECK



Älskar förövrigt min sockar+tjocksockar+duntofflor-konstruktion!


SÅ JÄVLA UNDERBART!

Jag skulle inte kunna vara lyckligare just nu! På rikt! Eller okej, jag skulle vilja ha fred på jorden, ingen svält, osv osv, you know the deal. MEN ALLTSÅ HALLÅ VÄDRET! Vad hände?! Jag somnade alltså inte tidigt igår, sådär kring två, vilket inte är speciellt konstigt med tanke på att jag sov till tre i söndags. NÅVÄL, jag vaknade många gånger i natt, och vädret bara strålade! Jag menar, sen typ tre i natt! Tro mig, efter det sov jag gott! NÖJD OCH GLAD! ÅH! Jobb, here I come!


I miss UMEÅ!

Yep, kommit hem till Nåda nu, käkat lite osv, sökt lite lägenhet osv. Hittar förövrigt ingenting och jag blir ledsen... Nåväl, det lär väl fixa sig så småningom.

Nu ska jag bara se serier tills jag blir så trött att jag kan sova. Imorgon är det uppstigning 07.00 för jobb! Vet inte om jag ska skratta eller gråta.. Jaja, ska i alla fall bli härligt att ha nåt att göra på dagarna! Sen kan jag inte beskriva hur skönt det ska bli att sticka tillbaka till umeå efter att jag jobbat mina två veckor! UMEÅ, I MISS YOU!

Där fick jag dig, din lilla snorunge

Ahh, då har man precis vaknat då. Väntar på mat nu, och sen sticker jag hem till mamma igen. Ja, vad mer kommer hända idag då? NOT MUCH! Men då är det ju även söndag, så.

Imorgon börjar jag knega, och det känns faktiskt helt okej. Hoppas bara att förkylningen släpper lite till, och att vädret blir aningen bättre. Sen är allt prima! Nånå, nu TORKEL I KNIPA!

SÅ SÖT ATT JAG SMÄLTER

Med detta videoklipp avslutar jag denna kväll, och kryper till kojs! MH sweet dreams about this guy!

Finfina bilar!

Hittade en bil idag som jag kan tänka mig att ha. Eller ja, ett par ska jag väl säga. Men en som riktigt kändes som en "första-bil"-bil! UNDERBAR!

Morris minor! UNDERBART SÖT!



Eller möjligtvis en Chevrolet Fleetmaster 1947



Och så har jag givetvis mina gamla godingar, Duett och Pv. Fungerar även finfint som första-bil!


Underhållande....

Detta är vad jag gjort idag!

This time no

GODMORGON! Denna regniga dag ska jag tame tusan göra nåt vettigt! Tar mitt paraply och sticker ut nu för att gå en runda på byn! TJING

Buried

Huh, mår lite dåligt vid tanken av att jag inte sover än.. Får alltid sån konstig ångest över saker jag gör, eller inte gör för den delen. Kan vara allt möjligt, att jag sover för lite, att jag sover för mycket, att jag sover vid fel tidpunkt osv. Blir mycket sömnångest faktiskt.

Nåväl, ligger mest och tänker på Malå just nu. Har inte känt såhär starkt nån gång att jag verkligen är glad att jag flyttade. Malå har verkligen sjunkit för mig på senaste tiden, och jag känner mig nästan lite äcklad av stället nu för tiden... Haha, jag vet att det låter hemskt men det är så det är. Fast då känner jag mig i och för sig lite äcklad av allt möjligt, men det har inget med saken att göra. Hur som helst, jag vet inte riktigt var jag ska ta vägen här i världen, Malå är ju i alla fall inget ställe jag kommer återvända till, och enda anledningen att jag återkommer är väl pga mitt hem och några fåtal personer, men eftersom band inte direkt stärks av avstånd blir nog mitt hem snart det enda jag har kvar, och snart har jag knappt det kvar när jag mer och mer skapar ett självständigt liv, och då slipper jag Malå helt och håller och det blir ett avslutat kapitel i mitt liv. Jag vet faktiskt inte om jag ska skratta eller gråta, men tanken gör mig i alla fall inte hemskt sorgsen. Malå har inte mycket kvar att ge mig, och när den sista lärdomen är absorberad är allt jag har kvar minnen, och de finns kvar även om Malå försvinner rent fysiskt.

Så, det var några... Djupa(?) rader från min sida. What can I say, Malå är helt enkelt inte min grej längre. But then again, what is? Shit.

Jag blir hungrig bara av att titta... Och just det, min familj ja...

Först lite uppvärmning med en snygg bild på moi






God mat!

Såja - framme i Norsjö hos farsgubben. Eller ja, kom fram för 4 timmar sedan, men ni fattar vad jag menar. Vi har hunnit handla, göra mat, äta mat, äta kladdkaka, och nu sitter jag här vid datorn och söker lägenhet. MÅSTE hitta en roomie för detta går inte, JAG MÅSTE HA ETT STÖRRE PLACE! Nåväl, det fixar sig. Jaja, vi åt i alla fall HIMMELSKT god mat idag! Blev potatissallad, grillad kyckling, grilloumi (Typ halloumi) och en sallad gjort på melon, rödlök, fetaost och mynta! Kan säga att det satt fint i kistan! Nu är jag mätt som ett svin, och kladdkaka med grädde på det satt ju som smäck! Kunde inte vara nöjdare, mat är min passion här i livet. GUD så gott det kan vara! MEN - nu ska jag fortsätta njuta av livet och nöta blocket.se! Tack för mig

A little bag of cocaine, who's that girl wearing my dress?

NU BÄR DET IVÄG TILL NORSJÖ!

Turn it up

Skepp ohåj! Jag är vaken, vädret suger, jag ska packa, hunden skäller och vill ut, jag måste äta, fixa pengar, gå till bussen osv... Dett eländigt springande det är! Nåväl, har inte sovit speciellt många timmar i natt måste jag säga.. Eller ja, mellan 03.30 och 12.00, men ändå! Känns för lite. + att jag fick en sväng på magsjukan i natt var ju heller ingen höjdare.. FAST frisk som en nötkärna är jag idag! Måste vara en konstig sjuka jag har...

HUHU, nu måste jag skynda mig ner till vovven så hon inte skäller ihjäl sig! Sen mat, för jag är hungrig som ett as! TJING

Rastlös...

Ahhhh, back home. Eller ja, jag vet inte om jag ska känna lycka. Efter lite drygt 2 dagar i Nåda är jag redan less och rastlös... Detta är inte bra. Eller jo, nu förstår jag verkligen varför jag flyttade.. Nåväl, här stannar jag inte länge ändå, imorgon sticker jag till pappa över helgen! Sen jobbar jag två veckor, så jag blir inte bara sittandes här hemma i varje fall! Sen måste jag tame tusan ut på äventyr! Synd bara att ekonomin är så... KASS. Aja, det får gå ändå! Nu ska jag se serier, mest troligt cougar town, sen sova tidigt för jag måste upp sju imorgon... SÅJA (Y)

Det spårade för så längesen...... -.-


Mitt namn är mycket och jag vill ha mer

LIVET LEKER, jag har precis insett att jag har sommarlov på riktigt, och jag njuter för fullt! Utom att jag är sjuk.. Men det håller på att minska lite nu, jag dog i alla fall inte i natt av hostattacker! Istället drömde jag något om en lägenhet och satt mig upp i sängen och såg ut att "måla" väggen, skrattandes. Jessika är vittne. Hm...

IDAG ska jag och Jessika hem igen. Bussen går kring fyra, jag har faktiskt ingen aning, Jessika är killen med kollen. Innan dess ska vi hinna städa ihop här, packa och kanske sola också, det återstår att se. Vädret är fint idag, men  vi har inte varit ute alls. Lika bra, vi vaknade ändå för mindre än en timme sen. Jag i alla fall. Fast Jessika gjorde då inget vettigt trots att hon vaknade tidigare än mig. HEHE. Aja, Jessika har köpt nya skor som jag sitter och nöter in just nu, för dom är FINA och jag vill också ha dom. Mums. Nåväl, när ekonomin ser ut som min gör så får man inget annat än att gilla läget. Men snart rullar nya pengar in, så jag klagar inte.

OJ ÄNDÅ, nu  måste vi spurta! TJING

WOHO!

JESSIKA HAR TAGGAT TILL! NU: Köpa choklad -> Sola -> Baka muffins! YAY


Vi ser ljuset vid tunnelns slut

HEY! Back @ Jessikas place efter en kort, men händelserik dag. Vi tog en sovmorgon imorse, och stack till Jossan och var barnvakter, gick på blomsterhandeln och köpte AWESOME blommor, käkade på frasses och kom tillbaka hit. Allt inom loppet av 5 timmar! Okej, det är inte så lite tid, men det känns så. Kanske med tanke på att jag var vaken mellan 07.00 o ch 01.00 igår. Logiskt.

Nåväl, Jessika är purken som vanligt, NO SURPRISE THERE. Hon börjar bli lite som min mamma, lättretlig hela tiden. Jag tror de båda börjar komma i klimakteriet lite tidigt eller nåt. Jag kan även säga att Jessika sitter och slår mig i skrivande stund. Det säger endel, bevisar min teori.

Jaja, nu ska jag inte utmana ödet, jag vill fortfarande leva. Nu får vi se om jag och Jessika (Lär bli jag, Jessika verkar inte så taggad) ska baka på ett tag, och sen ska vi (förhoppningsvis, det beror på Jessika där med) gå och sola. Imorgon sticker vi hem till Malå igen, och då får vi se vad som händer där. SÅ, that's all I've got @ the moment, SO LONG SUCKERS

Sådär JÄTTESJUK

Ahh, there we go. Nyduschad, nyäten, ny... Jag vet inte. SJUK. Sjukare än någonsin förr. Nästan. I alla fall inte det minsta friskare. Hur ska det gå att jobba nästa vecka...
Just det, det har jag inte sagt, eller? Ingen aning. I alla fall, jag ska jobba i nölviken nästa och nästnästa vecka, så det blir ingen hembygdsgård för min del... Känner lite sorg för jag var astaggad på att jobba där, men man tar vad man får. Nu hoppas jag bara att jag hinner bli frisk annars vet jag inte var jag tar vägen... Nåväl. Nu ska jag sätta upp håret, borsta gaddarna och sen är dagen igång för fullt. TJING

Jag kommer dö.



Jag kommer dö. Jordbävning, PÅ RIKTIGT?! Tro mig, mitt psyke klarar inte av det här. Naturkatastrofer är ungefär som aliens för mig, och tro mig, jag tycker inte om aliens... Jag vill inte dö, mercy Gud, eller vem du än är, JAG VILL LEVA!

PremiYUMMMMMMM

Ahhhh, kan ju säga såhär - Glassen var god, jordgubbarna likaså och sällskapet var minst sagt intressant! Skämt åsido, vi vet ju alla att Bjuhr/Härgestam(?) är lite speciell. HEHE.

Nåväl, nu sitter jag och Jessika hemma hos henne vid varsin dator, jag vid hennes och hon vid min. Spännande. Snart ska vi slå igång en rulle och smaska i oss Maltesers och mina Premiyum-praliner! MUMS.

Jag blir alldeles till mig

Efter en sväng på Dollarstore och konsum sticker jag och Jessika vidare till Jossan för glass och jordgubbar! WOHO! Och förresten, jag ska tydligen jobba nästa vecka! WOHO! Jisses.

Disturbing!

Ja hörrnini.. Jag har alltså varit ensam från 8 till nu - en timme = 5 timmar. Och just det, - 1,5 timme när jag var ute, vilket inte räknas som "göra-ingenting-vettigt-tid". Så alltså blir det 3,5 timme av just sån tid, göra ingenting. Men titta vad som kan hända då! Se och njut! (Y)




Och vill ni veta nåt disturbing? JAG HAR INGEN KAMERA MED MIG! Snodde Jessikas nu, bara för att inte dö av tristess. Men på riktigt, JAG GLÖMDE MIN KAMERA! Hur hände detta?!

Will I get lost?

GODER MORGON! Se vem som är uppe med tuppen en tisdagmorgon! Var faktiskt vaken för ungefär en timme sen också. MHM, stöttande vän is what I'm talking about! Jessika skulle på kurs kl. åtta och ville att jag skulle äta frukost med henne, SO I DID. Förövrigt så ville hon även att jag skulle följa med på kursen.. That, I didn't do. Men vad tusan, så snäll är jag inte and she should know! Snart ska jag nog ut och gå en långpromenad, skulle faktiskt vara sjukt mysigt med en morgonpromenad. Problemet är bara att jag verkligen inte har nån koll på Lycksele whatsoever... Not cool. Aja, så lätt att gå vilse kan det ju inte vara, right? I will sure try not to!

Yiha

God natt. Törs inte skriva så mycket eftersom Jessika ligger bredvid mig och ska sova, och vi vet ju alla att hon är lite purken och har aningen kort stubin... HEHE. Nämen, s'atteh.. Kan skriva imorgon när jag är ensam hemma (Jessika är ju ute ur huset mellan 8 och 5) Då jävlar ska ni få se på uppdatering alltså! WOHO! Nåväl, sleep tight & good night!

Växande molnighet

Oj så problematiskt det kan bli!
Blev väckt halv elva av att Jessika ringde och ville ha sällskap. Snackade med henne sådär 30 min, sen steg jag upp, käkade frukost, packade, krajjade en spegel (7 års olycka HERE I COME) och till slut skulle jag ut för att checka så att moppen skulle starta när jag väl skulle börja bege mig. Gissa tre ggr om den startade. SVAR: negativt. SURT, försök efter försök efter försök men den snarare dog än startade.. SÅ, what to do? Tigga skjuts? Kolla bussar? Upp springer jag och gör båda på samma gång. Ser att det går en buss 14.23 från Nåda. Anländer 14.40 till Malå busstation. JAHA?! DÅ ska jag vara hos tandläkaren! Hrpmft, det får gå. Jaja, ska packa ihop det sista nu, och sen sticka ner så jag inte missar bussjäveln. Jag skulle ju bokstavligt talat avlida av ilska. AHHHH JAG BLIR TOKIG!

Oskar Linnros, unge man, VAD SÄGER DU?

Händerna rinner
Huvudet går bobobobombom
Stubinen brinner
Bom explosion yeah
Du undrar vad som kommer hända baby
Första gången vi är själva baby
Det är såhär det kommer kännas baby

Ah, det går

Kan vara försiktig
Fin kavaljer
Kyss och basen gör mig het
Vi kan ta en paus I breaket men nu går jag ner
Mm, det är första gången för oss båda baby
Du undrar hur du kommer låta, baby
Här kommer svaret på din fråga baby

Ahah, det går

Aaaa, låt det gå
Aaaaa, mitt huvud går
Aaaaaa, som allt
Aaaa, låt det gå
Aaaaa, mitt huvud går
Aaaaaa, som allt går

Dom andra nojar när man kysst dig baby
Men du vill göra det på riktigt baby
Låt mig ta dig ut till Rissne baby

Mitt namn är mycket och jag vill ha mer
Mitt namn är mycket och jag vill ha mer
Jag sa mitt namn är mycket och jag vill ha mer
Mitt namn är mycket och jag vill ha mer
Mitt namn är mycket och jag vill ha mer
Mitt namn är mycket och jag vill ha mer
Jag sa mitt namn är mycket och jag vill ha mer
Jag sa mitt namn är mycket och jag vill ha mer
Bara lägg dig ner
Mitt namn är mycket och jag vill ha mer
Mitt namn är mycket och jag vill ha mer
Jag vill ha mer
Det är första gången för mig med
Så jag vill ha mer
Det är första gången för mig med så bara lägg dig ner
Det är första gången för mig med så bara lägg dig ner
Det är första gången för mig med så lägg dig ner

John travolta is smokin hot

Oh hello mi ladies. Idag blev trots allt ingen sitta-inne-och-titta-på-serier-dag utan istället blev det så att jag sov, LÄNGE, sen fick jag även besök av min granne, Tim timmerman (Visst var det vad du kallades när du var sådär.. 5?) och sen har jag och mor min planterat lite blommor. Helt OK söndag måste jag säga. Imorgon ska jag i alla fall till tandläkaren tjugo i tre, och sen sticker jag nog vidare till Lycksele kring halv fyra för att göra Jessika sällskap halva veckan. Men dock tar jag nog med mig datorn, och Jessika kommer vara borta under dagarna så jag lär nog uppdatera som vanligt ändå. Nåväl, nu har jag precis sett Hairspray och nu när den är slut ska jag krypa till kojs! Ha en fortsatt trevlig kväll/natt! PUSS

Sunrise

Såg igår efter att jag gjort min charmiga video att det var SUNRISE, inte sunset. Då var det mysteriet löst!


I am such a geek and I know you love it

Jag vet verkligen hur man bjuder på sig själv. För mig kommer det naturligt. Se och njut/skratta! Thanks!

into your open arms

Vet ni vad? Jag läste ingen bok... Satt istället och skrev, konstiga, väldigt konstiga saker på msn med konstiga människor. Inte helt fel det heller. Nu ska jag dock ut och fota min hemby innan jag kryper till kojs! PUSS PÅ ER, jag är så lyckligggggg

Pittstim

Ahh, tre avsnitt cougar town. What to do next? Borde sova, men om det kommer funka är tveksamt. Sov nån timme i bilen på väg hem så jag har väl mer energi än tillåtet. Kanske lägger mig och läser en bok. Ser boken Pittstim på bordet bredvid mig. Verkar funka.

På baksidan:
Med Pittstim vill vi beskriva hur det är att vara ung kille. Vilka villkor, tabun, förväntningar och erfarenheter som killar tvingas förhålla sig till. Vi kanske inte är några goda förebilder alla gånger. Däremot vill vi försöka vara ärliga om vad vi gjort och varit med om. Vi snackar otrohet och svek, slagsmål och grupptryck, kärlek och sex, kåthet och kass kvinnosyn. Grabbjargongen i omklädningsrummet. Vi berättar om hur det är att vara fjolla, kriminell eller ha en pappa som är alkoholist. 15 unga män, kända och okända, 15 olika svar på frågan: vad är en man?
                                          /Inti Chavez Perez & Zanyar Adami

He took me to the river were he slowly let me drown

AH, hem ljuva hem! Har precis lastat av mig allt, och kopplat min bärbara till Olofs skärm och ljud! Kan ju säga att jag bytt upp mig något kolosalt! Dunkar fetingbra musik och ska snart slå igång nåt avsnitt cougar town innan jag kastar in handduken. Känner mig sådär lite för sjuk för att kunna göra nåt vettigt så jag har bestämt mig för att sova bort sjukdomen och försöka bli frisk tills på måndag. DÅ börjar mitt sommarlov på riktigt! Då ska jag banne mig vara frisk som en nötkärna! Så imorgon blir en hemmadag för mig. Tror jag ska ligga inne och titta på serier hela dagen. Låter faktiskt som en riktigt bra söndag.

Hur som helst, senaste gången jag var hemma här i Nåda var för mer än en månad sen. Det var fortfarande snö här, och jag fick ångest av att komma från Umeå där sommaren redan kommit, och sen komma hit. Kan inte förstå hur jag kunnat leva på detta ställe i 13 år! Jag förstår det inte! Nåväl, jag lever, och nu känns det bara mysigt att komma hem.
En till sak jag gruvar mig lite för är att träffa min lillebror igen. (Misstolka mig rätt) Jag undrar hur mycket han har växt och förändrats på en månad! SHIT POMMES, jag ser framför mig ett två meter långt muskelberg med bockskägg och en röst som Bengt Magnusson eller Gunvald Larsson. Jisses... 

NÅVÄL, nu, cougar town! Hoppas att det fungerar bättre idag än det gjorde igår! (Det lovar jag att det kommer göra, kör på bättre internet nu. SWEET)

Now I'm afraid of silence

Ehm, ursäkta kommenteraren "DU VET VEM RUTAN" på föregående inlägg, JAG HAR INGEN ANING VEM DU ÄR. Det har jag sällan när nån kommenterar nåt liknande. HUR SKA JAG KUNNA VETA?! Förlåt... Då vet du det i alla fall.

Hej förresten. Jag är vaken och är på g att fixa lite korv med bröd. Kändes smarrigt såhär mitt på dagen! Förövrigt vet jag inte om jag har nämnt att jag börjar bli riktigt sjuk, men så är i alla fall fallet. Känner nästan på mig att detta kommer bli en riktigt hemsk förkylning. Brukar sällan bli mycket sjuk, bara lite krasslig sådär, men jag hade så ont i kroppen igårkväll att jag bara ville avlida. Det kändes som att mina revben trycktes in i kroppen, och det kan jag meddela, är INGEN skön känsla! Aber doch, jag lever idag, och försöker att friskna till. (Hur man nu gör det egentligen)
HM. NU -> RAGGARBALLE MED SVÄNGDÖRR!

Genom eld, bara för ikväll

Hm, för alla de som sett min statusuppdatering @ fejjan kan jag meddela att cougar town vägrade fungera så istället ligger jag nu i min säng och smaskar popcorn och läser bloggar. Finns inte mycket annat vettigt att göra.(Som om bloggläsning är vettigt?) Tar dock en liten paus nu för att försöka få ner nåt decent svart på vitt. Chansen är liten.

Sticker i alla fall som sagt hem till mamma imorgon. För första gången på mycket, mycket länge har jag faktiskt lite hemlängtan. Känns mycket med peppande att sticka hem under sommaren än vintern. Först och främst finns det ju tusen fler saker att göra under sommaren + att man är ledig + vädret (Förhoppningsvis bra JÄMT) + att jag, personligen är mycket mycket gladare under sommaren. Ja, det finns alltså en hel del anledningar. Blir nog trots allt en hemmasommar för mig. Trodde att jag skulle stanna i umeå hela sommaren, men så det ser inte ut att bli. Först och främst sticker jag väl hem nu när ekonomin tryter, alltså stannar jag väl hela juni ut. Bo hemma = BILLIGT. Underbart! Sen blir det ju som sagt jobb v. 28-29, alltså 12 - 23 juli. Nån liten visit till Umeå kommer jag garanterat hinna med, men det blir nog inte alls lika mycket som jag hade tänkt mig. Men nu ska jag inte låsa fast mig vid att det blir en hemmasommar heller. Jag brukar vara ganska duktig på att flänga omkring.

Hur som helst så är jag HUR taggad som helst på den här sommaren. Jag har föreställt mig att det här kommer bli den bästa sommaren jag nånsin haft, fast då ska man ju inte heller ha för höga förväntningar eftersom det oftast sabbar allt. Därför har jag bestämt mig för att lägga ner allt som ens har med förväntningar att göra och bara go with the flow. Brukar funka ok tycker jag! Då blir man åtminstone inte besviken.

Nåväl, nu har jag skrivit en hel del, så därför återgår jag till att läsa bloggar! SKEPP ÅHOJ




I am happy cuz you are gone

HEJ HOPP, idag är en SJUKT bra dag, inte pga att jag gjort mycket, eller för att varit duktig (Eller, på sätt och vis..) eller något annat vanligt, nej för JAG HAR SKAFFAT SOMMARJOBB! Jag är så otroligt lättad att jag inte vet var jag ska ta vägen! Hade kanske litat lite för mycket på min tidigare "arbetsgivare" (Var tänkt att jag skulle plantera skog) så det kom lite som en chock när jag fick veta i tisdags att det inte skulle bli av. Så där stog jag då, med minus i ekonomin, arbetslös över sommaren! Kan säga att frustationen var påtaglig. NÅVÄL, efter många desperata, obesvarade samtal fick jag tillslut tag på HARRIET, min räddare i nöden! Blir jobb på hembygdsgården i sommar och jag är inget annat än nöjd! ÅH så skönt! Jag vill bara... Ja, börja jobba kanske. Pengar rullar in som dom ska, det går bra nu, osv. Nej nu börjar jag svamla. NU ska jag återgå till min städning för IMORGON DRAR JAG HEM TILL MAMMI!

Två år kvar, tjalalalala, två år kvar, tjalalalalala!


En kväll som denna

Hej hopp, jag är hemma efter en trevlig kväll, trots lite udda händelser osv. Ligger just nu med en fet macka i min hand och ser cougar town. Känns som att sovmorgon står på schemat imorgon! Sen har jag förövrigt SOMMARLOV och det känns så skönt att jag dör lite inombords när jag tänker efter. SWEET! Och just det, bilder kommer. Nån gång.


Here we go again

Kan ju berätta för folket att jag var måttligt trött när jag kom hem idag, så det blev en powernap för gör min del! Den blev däremot lite längre än jag planerat men så kan det gå!  Nu ska jag ställa mig och göra mat, sen försöka plocka ihop lite av den oreda jag lyckats riva ut på mitt golv, och sen hitta något att ha på mig tonight! YEAH

Bjussar på två pics from yesterday


UPPE MED TUPPEN, literally!

Nu undrar ni säkert varför, VARFÖR är Rut vaken nu? Well, vaknade av mig själv kl 05.00 imorse, tittade inte efter speciellt noga, antog att klockan var sex och steg upp! Kom tillbaka efter en lång jävla dusch och insåg att jag tjänat en timme! kändes HELT ok med tanke på att jag inte är trött längre. Nu ska jag snart ta och fixa en fet frukost, pumpa spotify, försöka sjunga upp lite, så gott det går och sen försöka välja ut kläder för idag. Har inte den blekaste aning om vad jag ska välja.. Jobbigt läge! Nåväl, det spelar inte så stor roll. Jaja, kanske slänger in ett inlägg till innan jag sticker och sjunger upp på skolan, annars så ses vi mest troligt imorgon, för den här dagen ska minsann inte kantas av nån dator inte! Eller ja, typ... Ni fattar grejen! PÅ ÅTERSEENDE


Yeah yeah yeah why would I want to

SÅ, en kanondag avklarat, "lektion" från tio till halv tolv. Det vi gjorde var att mötas i sf-parken, få besked om att vända om till musikanten, väl där mottaga ett stycke festis, en baguette och ett äpple, och sedan ha rast fram tills 3 då vi skulle soundchecka för imorgon. Funkade prima för min del! Sen har vi även hunnit med stan litegrann, och nu är jag och Linnéa @ her place och tömmer hennes kylskåp. Ikväll ska vi på tivoli, och förhoppningsvis träffa Natali som fått sommarlov idag! OCH IMORGON ÄR DET VÅR TUR! Livet är på topp!

bulleribullar

Skepp åhoj landkrabbor! Gissa vad min skoldag gick ut på? FIKA, se film och måla! HAH känns som att jag går lågstadiet igen, WOHO! Nämen på riktigt, jag ÄLSKAR dagarna innan skolavslutningen. MH.

Ikväll ska jag och Linnéa baka bullar, om allt går som planerat. Sitter nu och äter, och sen ska jag bara packa ihop lite ingredienser och sen beger jag mig till henne. SÅ att... Det är väl allt jag hade för idag! Och ni kan ju glömma uppdatering senare ikväll. Så att, C YA TOMORROW


Myskväll

Sådär, en halv Pirates of the Caribbean och ett avsnitt Cougar town senare väntar inget annat än att sussa sött! Taggar för vad än morgondagen har att erbjuda, för jag tar snart sommarlov! Lyssnar även på Welcome home, son på repeat, och jag är förblindat förälskad. Nåväl, sova nu då! SLEEP TIGHT

Lookin' out for love

Hej. Idag är det måndag. Det känns dock inte som en måndag. Måndagar brukar kännas trista, gråa och bara allmänt deprimerande. Men inte idag. Började kl. 10.00 nere på musikanten, och allt som väntade var rep för avslutningen, and then FINITO. Efteråt orkade jag inte bara sticka hem så jag gick på stan ett tag och bara slötittade. Insåg än en gång min kärlek till Lagerhaus, och jag bestämde mig att när jag har flyttat, och kanske har lite pengar över så ska jag storhandla där. Det är mitt mål i livet känns det som!

Hur som helst, nu ska jag snart börja laga lite mat, och sen ska jag bara slöa. Känns som en film & popcorn-kväll ikväll, så jag tror jag kör på mina instinkter. Men som sagt, mat, nu!

Jag gråter av lycka


Peppen

Nej nu ska jag fan ta mig i kragen och röja jävel här i min lägenhet! Det ska bli så jävla rent att man kan spegla sig va man än vänder sig! JAG ORKAR INTE MED OREDA, jag är fan lite smygpedant... Synd bara att jag inte kan hålla det pedantiskt. Huvva. Jag ska även söka ny lägenhet, för som sagt, JAG ORKAR INTE DEN HÄR LÄGENHETEN LÄNGRE! Fy. Oj vilket peppande inlägg... Hm.. PÅ torsdag har jag skolavslutning! Yay!

Jag är pank. Luspank.

SÅDÄR, jag och syster är vakna, dock lite senare än planerat. Vi somnade väl kring sex igår nån gång, eller imorse rättare sagt. Klockan 3 ska Pernilla på inflyttningsfest, så tiden är knapp. NÅVÄL, allt går om man vill. Just nu agerar jag lite kock (tog över systers position) och rör om lite i grötgrytan. Jovars, helt värdelös är jag inte när det gäller matlagning! Om jag nu inte bränner fast det här vill säga... (Sprang iväg för att röra om.)

Idag har jag planerat absolut ingenting. Ska väl hem till min otroligt deprimerande lägenhet, och kanske städa lite... Min högsta önskan just nu är verkligen att flytta, jag KAN inte bo på ett ställe som nu! Jag får tame fan klaustrofobi där inne... Huvva! Hm, jaja, det gäller bara att uthärda en kort vecka, sen sticker jag tillbaka till Malå till helgen. Får se hur länge jag stannar där, ekonomin är INTE på topp just nu, och för tillfället har jag väl cirkus -500 kr att leva på. ILLA. Men som sagt, allt går om man vill. NU; njuta av dagen!

Lördagnatt/Söndagmorgon

HALLÅ, jag och min syster är INTE isäng än utan nu återstår ännu en film, och sen kanske lite sömn om vi har tur. Blir så att jag sover här, känns onödigt att cykla hem en söndagsmorgon som denna. NÅVÄL, det här awesome, älskar chilliga lördagskvällar och den här har minst sagt varit chill! Jaja, har inte speciellt mycket att dela med mig av, vet inte ens varför jag orkade skriva det här... HM. Kisspaus nästa i alla fall!

2 seldom

Ändrade planer, blir systerhäng ikväll istället. FUNKAR!

Räka

Sådär, ett stycke räkrisotto står på spisen, alldeles strax färdig att avnjutas! Ska kanske börja tänka på att få på mig kläder, för senare (Vet dock inte säkert när) sticker jag för att möta lite folk och bara ha en lugn kväll. Antar jag. Ska även försöka sticka tidigt och sova, för det behövs... Har även hunnit med ca en halvtimme på spikmattan idag, vilket kändes bra eftersom den stått i garderoben kanske två veckor nu... HEH. Har sen bara lyssnat på musik hela dagen, typ. Och duschat har jag gjort. JAJA nu ska vi se hur risotton smakar! SPÄNNANDE!

Jag är tom på ord, fyller ut med bilder istället



dave matthews band

I like my coffee with toast and jelly

But I'd rather be licking from your back to your belly

I think that I'm going to


Don't make me hurt you

Nej nu får det fan vara nog, jag är trött och sliten och behöver sömn! Den som väcker mig imorgon är DÖDENS! This is a threat.

ÅH, nostalgi, nostalgiiiiiii!


FRÄSCHT

Jag är så stolt att ha Natali som min vän. Se bara hur flitigt de använder sin tid på skolan, t.ex!


Godsak

Har just ätit VÄRLDENS godaste middag tillsammans med naughtytattali, och nu käkar vi lite ballerina kladdkaka. Jag känner mig FET men det tycker vi om! Natali hälsar förövrigt; DRA BALLA INNI GRUSE. Det tycker jag var en väldigt fin hälsning och jag säger detsamma. NU ska jag dra fram spikmattan så Natali får kureras, och sen ska vi väl typ.. Chilla ännu mer. JAJA bjussar på en fin bild från maten. GOTT


Spaceman


Uppe med tuppen?

SÅJA, ännu en försovning! Vaknade halv tio idag, men vet ni vad? Det gör INGENTING för idag är resursdag och jag har endast en frivillig uppgift kvar i skolan, som även kan lämnas in nästa vecka så jag har mitt på det torra! Har därför bara tagit det lugnt här hemma och väntar på att klockan ska bli halv ett så jag kan bege mig till skolan och REP! Ändå jävligt härlig dag! Får se om jag sticker och tvättar sen också.. Hm, återstår att se. Nåväl, nu ska jag äta upp mitt potatismos och min korv, och sen bara... Livea the good life!

Hey good lookin, whatcha got cookin?

Och ännu en dag är förbi. Har haft en förvånansvärt bra dag idag, med tanke på allt runtomkring. Hade t.ex. inte alls så ont idag som jag trodde att jag skulle ha! Knappt nån träningsvärk och annars endast lindriga "skador".

Blev i alla fall lite brudhäng (+ en grabb, okej då.) ikväll. Kändes sjukt skönt att göra nåt! Jag blir så himla rastlös på veckodagarna eftersom jag aldrig gör nåt! SÅ jobbigt, måste ta tag i min fritid, TYP. Jaja, blev en glass på stan, sen fick vi även se Natalis nya place! NU är jag och Natali nästan (observera, NÄSTAN) grannar. SKÖNT att ha nån som inte bor så långt bort! Får hoppas att det blir mycket häng med henne nu då!

Annars har jag köpt ett nytt armband idag. Kände att jag måste unna mig nånting. Såg även att jag tog det sista som fanns, så jag är NÖJD. Har även spanat på detta LÄNGE, flera månader, minst. NÖJD var ordet!



Sen så kan jag även säga att jag är SNYGG idag. Alltså inte typ bara good looking, utan SNYGG. Satsar på nåt nytt idag. Jag kallar det "the Alien-look"


På hugget. NOT.

Jag är otroligt ofokuserad.. Går inte att sätta ord på detta.. Men 1½ uppgift till och allt skolarbete är FINITO! GO RUTAN

Jag är lite.. Off pist.

Big wheels keep on turning osv...

Har precis gjort ett ackordsprov, gick helt ok med tanke på hur lite jag hade pluggat. Idag gäller PLUGG PLUGG PLUGG så jag blir klar med allt jävla skolarbete så jag kan chilla nån gång. På torsdag slutar vi skolan och får sommarlov. Kunde inte komma mer lägligt.

Jag måste även ringa några samtal, och städa min lägenhet.. Känns som att jag har alldeles för mycket att göra nu, blandat med att jag inte kunde ha det lugnare.. Jag vet inte riktigt, det är lite strejk i mitt huvud. Nu går jag i konkurs.

Jisses, jag orkar inte längre

NÄ vafan, nu ska jag googla skor, sen sleeeeepa jävel och tagga musik imorgonbitti!

Sliten

Hemkommen från en skogsvandring med skolan. Att man kan bli så trött och utnött alltså... Måste säga att jag med all förmodan inte kommer kunna gå imorgon. Först och främst bar jag en feting till ryggsäck på ryggen, vilket min rygg verkligen inte är gjort för, vilket kändes idag när vi tog på den dag nr 2 för att gå tillbaka till bilarna. Känns som att jag har blåmärken formade som min ryggsäck. It fuckin hurts! Men det är bara att bita ihop. När jag sen bar min ryggsäck idag, bara en kort (6 km?) bit tillbaka till bilarna hade jag packat snett så all tyngd hamnade på vänster sida. Inte heller så bra. När vi sen kom hem och slutade för dagen var det bara att ta på sig ryggan och cykla hem. KAN NI FÖRSTÅ ALL DENNA SMÄRTA? Den är OLIDLIG. Men som sagt, he ä ba å bit ihop å håll igen, så jag ska minsann inte klaga nåt mer. Eller jo, bara ifall jag får så ont att jag måste göra nåt åt saken, men så långt tror jag inte det ska gå.

Tog i alla fall inte med mig kameran, vilket jag ångrar galet mycket nu.. Har i alla fall två bilder på Oskar som jag tog med mobilen. S'atteh.... Voíla!

RSS 2.0