Gu se busit

Sådär ja! Då var jag färdig med det mesta skolarbetet. Bra jobbat Rut! Jävligt bra för att vara jag faktiskt.. Awesome! Anyway, nu tänkte jag typ... Borsta mina gaddar kanske, och göra en tidig kväll! Får se när mitt besök kommer but I DON'T REALLY CARE för jag vill sova! Moha! Godnatt =D

Skynda

Yao kidz! Sov hos Linnéa i natt också, så galet gullig brud alltså! Somnade väl tyvärr inte jättetidigt igår heller. Både Linnéa och Fredrik somnade ju framför tvn igår efter vår lilla tacopaj-middag, men inte jag, så jag sov väl lite mindre än dem, tyvärr. Hur som helst, friluftsdag idag, var väl inte supertaggad eftersom min förkylning bara blir värre och värre men jag tog mig allt i kragen och orienterade lite och boxades. Faktiskt sjukt skoj med boxercise, synd bara att man är så galet otränad att en vandrande pinne är värsta bodybuildern till skillnad från mig... Ojojoj. Hur som helst, nu väntar film och filmanalys.... INTE BRA, ska vara inne idag... Tytyty. Adjö. NU!

bastuper testar webcamen sin, underbart!


OsTeN É gOo!

Asså de var en gång en gurka, den blev kallad kuk å blev avsågad. True story! Rut står här å ser helt fullkomligt retarderad ut! Hon kan förstås inte hjälpa det när hon saknar någon som helst kapacitet för någonting annat! Annars äre tacopaj på G, låter smaskelismakens tycker ni, inte alls tycker jag! För ja vet ju att he e gödanz! 20 min till IDOL, Rut har lovat att hon ska vara med nästa år och hon är även våran paus underhållning för kvällen! WUNDERBARESTE!!!! Tjohejsan!

Försovd

Lilla försovningen idag, somnade väl inte speciellt tidigt hos Linnea igår och det kändes väl imorse kan jag lova. Aja, vi kom oss i alla fall till skolan vid tjugo över nio. Sådär lagom sovmorgon. Haha, inte bra! Nu väntar lite äppel-smaskning och rast-tjill. Puss!

Taggat

God kväll! Nu har jag taggat till och just nu sitter jag hos Linnea. Fick lite korvstroganoff och ris här eftersom jag inte hade käkat nåt på hela dagen, TACK LINNEA, du är guld värd. Vi har även hunnit se idol och snappat upp vad vi missat under helgen vi varit isär. Tänk vad mycket som kan hända på så kort tid! Jisses Amalia. Känner dessutom hur sjuk jag håller på att bli nu, detta känns inte nådigt! Ojoj, jag vill inte vara sjuk... Speciellt inte när man är ensam, ingen som kan ta hand om en då! Haha. Nej nu ska jag tagga till ännu mer och ta tag i lite läxa! Bra Rut!

Men oj så pigg

Godmorgon! Vaknade på riktigt nu vid två, riktigt trött var jag tydligen! Men det var ju skönt, utom att jag vaknade med panik eftersom jag hade tänkt göra läxa idag... HM. Som ni kanske märker har jag inte varit på skolan idag, lite synd egentligen eftersom vi hade skolfoto och alla var där utom jag.. Hehe, Rut, det svarta fåret. Men hur som helst, det får gå ändå! Nu ska jag ta och se titanic och skriva en liten analys! Puss.
Steph, Anthon och Philip! H-arna.


awesome


fräscht

Ojojoj så sjukt jävla ont i magen jag har! Jag tror jag avlider snart. Vill bara lägga mig och sova några veckor. Usch, kan inte förstå hur man kan ha så ont... Huvva. Hur som helst, åt nyss min middag, blev lite sent men vafan, är man trött så är man. Ser hål i väggen och dricker mjölk ur min nappflaska (Tack Jessikas mamma!) I'm such a big baby. Håller dessutom på att bli riktigt sjuk känns det som, och inspelning imorgon känns inte så peppande... Inte heller spelning den 8:e... Men vafan, lite förkylning, whiskey och några cigaretter kanske rockar till min röst lite. Förresten taggar vi skolfoto imorgon, IGEN.... Nej nu blir det att titta på parlamentet! Puss på livet.


uuuuuuuuuuuuh

JA ORKA INT SKRIVA BA!

Inte värt nånstans

SÅ! andra färgningen på bara några timmar. Inte varje dag man gör det inte! Just nu borstar jag mina tänder, och snart ska jag tvätta ur färgen och sen ska jag och Stephen bege oss vidare på klassfest! NU äre så att jag har inte tid med sånt här längre, återkommer vid ett senare tillfälle, möjligtvis. OM ni har tur. PUSS!

Slapppppppt

Guten tag alla glada! Hos mig har det precis blivit liv i Steph igen som nu ligger och knaprar chirre i min säng. Smaskelismaskens. Had a really good time yesterday men nu taggar vi för ikväll! Klassfest står på schemat, fast känns ju som sagt lite trist utan Linnepinne... Men då har jag ju Steph som sällskap istället! GREAT!
NU ska jag ställa mig och göra lite makaroner och korv, och kanske diska bort mitt lilla wannabe-kebnekaise-berg med disk!

TJINGELING


Mata mig!!!!

REGINA SPEKTOR ÄR PÅ ALLVAR BÄST I HELA JÄVLA VÄRLDEN! Mmmmmm så vill jag bli när jag blir stor. GREAT musician! Hur som helst. Som jag skrev tidigare la min röst av imorse, så förmodligen blir det inspelning på måndag för min del. Spännande spännande.
Snart kommer Steph till mig och stannar här hela helgen. Blir säkert skoj, tror jag. Imorgon är det klassfest, men jag kände mig trots allt inte så taggad. Kan det bero på att pillinnea stack hem i helgen? Förmodligen. Men det blir säkert en tjilllll helg ändå skulle jag tro.
Nu blire KÄK! Smaskens!

MMMMMMusik <3

Kan säga att min röst är INTE PÅ TOPP, och just idag när vi skulle spela in... JÄVEL säger jag bara. Hoppas bara jag slipper bli sjuk så jag åtminstone kan performa på dalen den åttonde! Ojojoj, spännande. Spännande.
Nu ska jag dricka upp mitt te och sedan återgå till att möjligtvis sjunga, eller spela lite gura. LIVIN' THE GOOD LIFE!

Bäst musik just nu, REGINA!


Trötter

Dags att uppdatera nu va? Hehe! Har egentligen inte mycket att skriva... Borde egentligen göra lite skolarbete, men jag vet inte, det kändes bara sjukt jobbigt för jag är SJUKT trött! Har redan sovit trekvart idag, men det känns som att jag skulle kunna slockna när som helst! Men nu blir det eventuellt lite idol, om jag inte somnar nu på direkten! GUTER NACHT!


Fattiglapp

Kan jag bara få säga att det skulle kännas FETT JÄVLA NICE med lite pengar i min lilla portmonä?
Varför har man inte sparat undan lite i madrassen...?

Livin' the good life

Rut åt middag idag, men den tyckte hon var äcklig så hon slängde bort den. Nu är Rut hungrig igen. WHAT TO DO, WHAT TO DO?
Idag blev i alla fall en tjill dag trots allt, hade engelska fram till lunch sen blev det stan med linnepinne och go-tina! Mmmmm nice!

nu ska jag gå och fixa nåt att ätaaaaaa! Mums!
PUSS

Men oh ändå så spännande!

Hej, denna gång på riktigt. Mitt senaste inlägg skrev jag i stort sett sovande, jag var INT PIGG imorse. Men är man nånsin... Hur som helst, idag hoppas jag blir en chilll dag. Hoppas verkligen inte att det blir någon tyska, för i så fall kanske det blir en chill eftermiddag på stan, eventuellt tillsammans med Go-Tina! =D Vi håller tummarna för det.

Kan ju förövrigt tacka för väckningen imorse, very sweet!
Nu vill jag inte säga nåt mer, så det så!

Wake me up before u go go!

Godmorgon godmorgooooooooooon!

Gissa vad

BAJS. Det är allt jag har att tillägga. BAJS!

Mmmm internet

Hey! Sitter på bussen på väg till umeå. Kan ju säga att trådlöst internet är AWESOME! Mitt är däremot inte supersnabbt, kanske för att jag typ nötte sönder det igår, inte bra! Hehe. Men det är smällar man får ta. Nä nu ska jag ta och chatta mig enda fram till umeå, TJING!

Fager

Godmorgon! Har precis bart. kommit ut från en välförtjänt dusch, ska snart gå och fixa mig nåt ätbart! Idag blir det att sticka iväg till Huset med stort H, och räkna lite matte. Räkna våder osv, kanske inte så kul men det är sånt man får leva med. Sen blir det att packa ihop sina saker och sen eventually sticka hem med 15.55-bussen. Hoppas bara lillebrür vill följa med mig, skulle vara så himla myspysigt! Men han är så bussrädd så han törs nog inte åka hem sen... Haha. Inte lätt inte!

Nej nu, HEJ FRUKOST!

Tredje gången gilt

Hejsan, igen. Inte vanligt att jag bloggar tre gånger per dag, men nu har jag ändå suttit vid datorn så mycket idag att det känns ovärt att inte blogga. Har dessvärre inte mycket att blogga om... Har i alla fall just avslutat min tredje tvätt för idag och måste snart smyga ner i källaren och hämta upp allt från torken. Känns lite läskigt att vara där nere själv men måste man så måste man.. Jag är ju trots allt en stor flicka nu! Eller nåt.

Käkade förresten porterstek idag. Sjukt smarrigt! Tror nästan aldrig att jag käkat det förut. Gott var det då, och både jag och min mage är helnöjd!


NU RUT, ner i källaren med dig! MMMM FRITZL!

Och grattis Linnea, än en gång!

BIUSIFUL

WOHO, sitter och väljer tapeter för fullt! Sjukt härligt, jag blir alldeles pirrig i hela kroppen av sånt här! Så himla roligt.
Blir denna tapet i mitt rum, och samma fast grön och lila i Olofs och pappas. HIHI exciting!

Nu blir det köttsoppa. Tjing!

'GRATZ!

Godmorgon alla monsterdiggare! Steg upp ganska nyss, bestämde mig direkt för att kolla om tvättstugan var ledig så jag kunde vara lite duktig och tvätta, för allas bästa. Haha. Blir i så fall första gången jag tvättar själv, SPÄNNANDE! Stort steg i livet Rutan!

Hehe, nämen annars idag då.. Tänkte möjligtvis hinna förbi en sväng på varuhuset, sen låna hem dom där tapet-böckerna så man kan börja bestämma lite tapeter snart! Blir alldeles ivrig när jag tänker på att jag ska få inreda i stort sett ett helt hus! Eller ja, tillsammans med pappa då, det är ju han som ska bo och trivas där... Men jag får nog rätt så fria tyglar. HIHI! Exciting!

Nä nu blir det eventuellt lite frukost (Om det finns nån vill säga..) Måste gå och titta efter.

Och förresten, GRATTIS LINNEA på 16-årsdagen! JA MÅ HON LEVA! Hoppas du får en toppendag, synd bara att jag inte kunnat komma och gratta dig personligen... Men nästa helg DÅ ska vi fira! =D


Black'n'white

Sweet home ala Norsjö! Sitter här och myser i soffan med mitt nyinstallerade internet, den så fagert kallade dongeln är på plats och allt fungerar som det ska. Gud så nice!

Haft en sjukt nice dag idag på musikanten, lite teori, lite spelning, lite körsång, massa bus. Rätt så härligt faktiskt.
Stack hem med Linnea och Natali, kom hem typ halv sju - sju nån gång, jag har faktiskt ingen aning! Jag kom då hem i alla fall. Fick mat, efterlängtat. Stack till pappa, och här sitter jag nu. Ska nog snart börja dra mig till sängs tror jag, imorgon väntas tapet-val, lite stök och bök och diverse småprylar. 

Trevlig kväll!
 

UHH

Robin säger: BAJSAPA.

han är äcklig.

Jag har datakunskap, ovanligt, jag tycks alltid skriva när jag har det. HEHEHE, busigt. Hur som helst så sitter jag och äter godis typ. Rätt nice! Nu orkar jag inte längre. Jag försov mig idag förresten. Inte kul. Jag blev arg. Men nu är jag glad igen. Så här glad!

SKÖNT

NU är det slut för idag, tack och adjö för idag, tänk vad dagen gått fort och så mycket vi gjort men nu är det slut för idag, HEYHEY! =D


Puss på livet ooooooh yeah

HEJ! Jag är hos Linnea, har käkat middag här, å guuuuuu se mysit! Det tackar man för. Nu ska vi snart ner mot stan för att möta upp Viktor och Anthon, wouh I love it! Eller nåt. Gud nu virrar jag, Linnea makes me crazy! =D ...Aber doch I like it!
'Jaja, nu ska Linnepinne bli färdig så vi kan börja sticka snart! Ajöken fröken.

Är det bara jag?

...Eller är det här det äckligaste jag någonsin sett?


Tracy Chapman - Talking about revolution

God morgon allihopa! A new day has come & jag är minst sagt förvirrad. Helt galet, har bara virrat omkring hela morgonen utan att ha nån aning om nånting överhuvudtaget. Men nu börjar sinnet klarna, äntligen! Sov inte speciellt bra i natt, somnaed väl halv två, vaknade nån gång vid fem och gick upp. Vad tänkte jag egentligen? Aja, hur som helst så lyckades jag då somna om senare och blev nu väckt typ tio. Men jag lever i varje fall! Idag blir det att packa ihop och förhoppningsvis bege sig till Malå nån gång. Bussen går tio i sex, men man vet aldrig hur mycket folk som ska tryckas in i den lilla bussen.. Vill gärna vara där ett tag i förväg. Usch, jag hatar trånga bussar. Jag får typ klaostrofobi, tycker det är superhemskt när man kommer in i en full buss och ska kolla efter lediga platser. UÄK. Fast jag är väl knappast ensam.


Music my love

There's a she wolf in the closet, yaaaaaahooooo!

Sitter och lyssnar på min älskade spotify-lista som jag inte sett till den senaste veckan. Måste skaffa spotify på den bärbara, saknar min älskade musik :]

Har slappat i sinne idag, har nog aldrig slappat så sjukt mycket som jag har gjort idag! För att berätta riktigt detaljerat vad min dag gått ut på kan jag säga att jag vaknade typ 09.11 av att min mor knackade på min axel och frågade om jag ville ha frukost. Jag gick upp och åt nesquick-flingor och mjölk och begav mig direkt till min dator. Där satt jag sedan till två nån gång då jag fick för mig att kanske göra lite matte. Mitt i mitt räknande kom min mor på att vi skulle äta luddag, eller munch, ( aka. sen lunch typ) så jag fick ge upp mitt hårda arbete och äta makaroner och falukorv. Sen kände jag mig inte så taggad på att fortsätta med min matematik så jag gick till datorn igen, och där fastnade jag till för ungefär en halvtimme sen när det blev middag. I KNOW, we're sick, middag vid halv tio är fan weird... Men inget jag klagar på, jag fick mina timmar vid datorn, även om de var slö-slackande-datasittande-utan-egentlig-mening... But whatevah, jag är nöjd och glad och slappigast i världen.

Anywho, nu tänkte jag sitta vid datorn ett tag till (eventuellt tvn, har inte riktigt bestämt mig än...) och sedan göra en relativt tidig kväll!

BTW, imorgon hoppas jag att jag får se en skymt av underbart söta Isabelle! =D

Smarrigt

Good morning everybody! Blev väckt av min mamma vid nio trots att jag sagt att jag INTE ville bli väckt.. Men whatta hell, man kan ju inte sova bort hela sin ungdom. Kom då hem till nåda city igår, sjukt härligt att bara slappa gärnet! Fast speciellt slappt känns det ändå inte som att det kommer att bli.. Måste jobba lite matte idag, vilket suger! Sedan blir det kanske Lycksele ikväll, hoppas hoppas hoppas! Sen hem igen, sova, packa ihop och på söndag förhoppningsvis hinna träffa stockholms-bruden! Sen blir det väl typ buss till Ume-stan igen. Men det är inte illa!

Nu ska jag nog ta mig i kragen och göra lite skolarbete, BRA RUT!
pusssssss

Mjau

Hej. Nu har jag musik igen, I like it. Snart ska jag spela trummor, kors i taket. Jag tycker estet är roligt. Jag hoppas inte Linnea flyttar hem igen bara. Men det ska nog ordna sig tror jag. HA en bra dag kompisar!

Busig japppppp

HEJ jag har musik HEJDÅ



Gud så roligt

Heyyyyyyyyyyyy! Datakunskap once again, håller på med en interaktiv presentation. Går åt helvete but whatevahhh.  Var på Ikea igår med Linnea och hennes päron, sjukt nice! =D Handlade för endel, men jag överelever. Får väl leva på vatten och bröd resten av månaden. ;)

Hur som helst, ska återgå till mitt otroligt effektiva arbete! Tjing.


Tummen upp!

Hey! Uppdateringen senaste tiden har literally sugit, internetåtkomsten har varit från och till, viljan har pendlat, orken har tagit semester osv. Men nu kände jag att jag hade en liten stund över att skriva av mig lite. Finns trots allt inte mycket att säga... Har hänt sjukt mycket på senaste tiden, men det känns mest som att man upprepar sig hela tiden. Allt som händer berättar man säkert tusen gånger för att förmedla det till alla, mamma, pappa, mormor, Jessika, alla andra kompisar osv. Sjukt vad jag upprepat mig!

Flytten till Umeå har trots allt gått problemfritt, ingen hemlängtan, ångest eller penga-brist. Skolan känns väl helt okej än så länge, trevliga klasskamrater, härligt schema, (typ.... Eller, NÄ.) sköna lärare. Nämen allt rullar på om man säger så.

För att uppdatera något som hör lite mer till nuläget. Har spenderat helgen i Jessikas nya fräscha lägenhet i lycksele, sjukt mysig lägga må jag säga! Tror hon kommer trivas superbra. Vi har väl mest slappat, tvättat kläder och sånt. Sticker i alla fall hem till umeå imorgon igen, börjar egentligen inte förrän halv ett och då har vi bara gympa typ 1,5 timme så det blir att vara ledig hela dagen, men det gör ju inget, right? ;)

Hur som helst, nu blir det att sleepa, kan ju inte vända dynet helt bara för att jag är ledig imorgon!

Kan ju i alla fall bjuda på en smaskig bild.
PUSS!

OH HAPPY DAY!

Men hallelujah, har äntligen fått min datorn, FUCK YEAH! HEHE, jag är speedad som fan, sitter med mina classmates i klassrummet trollgubben, typ. Rätt så nice. Slutade även halv tolv idag, har haft musik hela dagen, det är fett med nice. Aja, nu ska jag fixa msn osv osv osv. YEYE ha en bra dag!


Galet

RUT IS BACK ON TRACK! Sitter på skolan nu, med en dator i min famn. ÅÅÅÅÅH vad jag saknat känslan av hård plast mot mitt lår! HEHEHEHE! Nä usch, nu ska vi inte börja skriva nån porr-novell inte, även om jag är så glad att jag mycket väl skulle kunna. Hur som helst, just nu har vi datorkunskap. Eller hade, nu har vi rast. Men jag övergav inte datorn för det inte, NEJ för jag älskar den. MIHIHIHIH mjau mamma. Nä nu ska jag nog ta och chillaxa, kanske kolla runt på internet som jag inte har gjort på snart två veckor. CRAZY GIRL!

PUSSSSSSSSSSSSS

RSS 2.0