GLAD TJEJ, satan så nöjd!!!


Meeeeen när jag ändå är igång så...


Visst e han läcker?

Tja. Jag vet att det står lite still på bloggen och sådär, men vet ni vad, ja bry me int, för jag lägger energi på min pojkvän nu istället för på bloggen. JA NI HÖRDE, pojkvän! Jag vet, det må låta som en lögn, men Rutan the one and only har äntligen stadgat sig. No more free flowin, nu äre hemmafru-sysslor som gäller.
Skämt åsido. Han äger. Puss på Josef!

...OCH PEPPARKAKSDOFTEN SPRED SIG SOM EN LÖPELD ÖVER HELA HUSET


PAKETÖPPNING

Jag vet inte om jag nämnt det för er readers, men jag och Jessika har en "deal" i år, att istället för att köpa nån dyr julklapp så har vi delat upp det hela i 4 delar, en liten present varje advent alltså. Har inte tagit bild på nån annan paketöppning tidigare, men nu när jag äntligen tagit vara på kameran igen tog jag ungefär 3 bilder på vår paketöppning. Värdelösa, obeskrivande bilder, men må så vara! Trevligt var det ändå!

EN INTERIMISTISK ÖNSKELISTA INFÖR JULAFTON

Dessa badboys är fortfarande något jag suktar efter. M-jau.
Sen ett till par Dr Martens, svarta med foder. Tack jultomten.
Och eeeeen dunjacka. För att jag är så JÄVLA frusen på vintern. Helt stört. Gärna fjällräven, men vad jag vet är min närmsta släkt/vänner inte miljonärer. Nåväl. Röd eller khakigrön vill jag ha! Tack.
Underställ från Eivy, för att dom äger. Och för att jag är kall på vintern.. Jag verkar ha ett sorts varmhets-tema här. Hm...
Presentkort vill jag också ha. Gärna på T-shirtstore. En miljon skulle sitta fint. Tack.
Uhm. Sen vet jag inget mer. För stunden. Tro mig, det finns, bara inte inside my brain, right now. På återseende!

HIM <-> HER


JAG HAR BLIVIT KÄR I TZATZIKI


NEW GIRL

Okej, jag har något att erkänna... Det är något jag undanhållit från er den senaste tiden. Det kan vara livsavgörande för vissa, och jag ber så heeeemskt mycket om ursäkt för det. Verkligen. Så. Here it goes.
JAG HAR UNDANHÅLLIT VÄRLDENS BÄSTA SERIE FRÅN ER. Jag vet, det är avskyvärt och borde straffas med döden, men jag har varit så uppslukad av dess geinalitet att jag helt enkelt inte tänkt på det. Nåväl. New girl. Världens bästa serie. Tyvärr har det bara kommit ut 8 avsnitt so far, och jag längtar något så fruktansvärt mellan varven ett nytt avsnitt släppt. GEESH som Jess, the one and only, the new girl herself, hade sagt. Nåväl. See och njut av detta korta, men otroligt beskrivande lilla klipp, och förlåt mig än en gång för att jag undanhållit detta för er.
MVH Rut.

ja e glad att jag hittat min kamera igen, tjihuI can't make you love me if you don't


Sen sist

Hej. Jag har inte skrivit på BRAAA länge nu, och vet ni vad, ni har inte missat speciellt mycket. Men för sakens skull måste jag väl dra en snabbis om vad som hänt sen sist.
  1. Jag har lyssnat på Myloto Xyloto ungefär alla dagar sen förra måndagen - sisådär 2 dagar = BRA GLAD TJEJ
  2. Jag och Jessika har julpyntat hemma. Julstjärnor, kanelljus, julgran...
  3. Vi har köpt en julkalender. En TRISS-kalender = en trisslott per dag fram till jul = RIKA TJEJER. Kanske.
  4. Jag har börjat älska en ny serie, New Girl, och får lite ångest att det endast kommit ut 7 avsnitt so far.
  5. Jag har ungefär 0 kr att handla julklappar för. Woop woop.

Ja, sen var det nog inte så mycket mer utom det som komma skall, och DET ska ni veta, är inga dåliga grejer! I alla fall inte om man ser inom den närmsta framtiden, dvs imorgon! Hade tänkt mig en allt annat än vild helg i helgen, och har jobbat både idag och ska jobba imorgon. Men se på satan så det kan gå, för imorgon tar jag bilen (OPPA, körkort äger) till Malå och hänger med älskade, ÄLSKADE Linnéa! 70-talskväll på hotellet verkar också locka mitt sällskap, så om jag inte passar mig blir det en tripp dit också. Jisses. Jag är hotellet-gammal nu. Wow. Nåväl. Taggad tjej!
Hur som haver. Uhm. Nu ska jag se en film och sen sova så jag inte somnar framför ratten imorgon! Puss på er! OCH GOD JUL, även om det är 22/21 dagar kvar!

YOU'VE GOT SO MANY COLORS BABY, YOU'RE LIKE A FUCKING RAINBOW


RSS 2.0