JAG BER OM URSÄKT

Såja... Lite halvdålig respons på tidigare inlägg. Ni vill tydligen inte läsa om nånting. Men å andra sidan, vad kan jag förvänta mig.... Jag har svikit er alldeles för länge nu. Förlåt mig...

HYPOKONDRIKER

Hej! Magiskt att jag bloggar två gånger på rad va? Helt fantastiskt.

Tar i alla fall en paus i min inventering just nu. Bokslut ikväll, en hel affär i stort sett HELT oinventerad. Skönt. Kvällsjobb ikväll... OB är ju kul i alla fall.

Annars händer inte speciellt mycket, var som sagt hemma mesta delen av dagen igår. Såg Höstlegender med mamma igårkväll och käkade snask. Inte så nice när jag har DÖDENS blåsa i käften... Ska förövrigt träffa en läkare angående det. Blåsor i munnen alltså. Freaky. Fick tips från apoteket att höra av mig till vårdcentralen för att få bättre behandling än bara receptfritt, och när jag väl ringer dit får jag ett "OJ, men då ska du få träffa en läkare!". I FREAKED OUT, vad är det för dödligt med blåsor i munnen?!?!?! Jaja. Det får jag reda på på måndag kl 9. Tills dess får jag leva i ovisshet. Hypokondrikern i mig skriker.

Hur som haver. Jag har inget mer att säga. Hejdå.

Vaggvisa

 
Har precis lagt mig i sängen, (Eller soffan rättare sagt. Har insett att soffan är skönare. Plus att min säng inte är bäddad...) alldeles alldeles nyduschad. Känner en doft av DubbelDusch och mår bra. Och ja, jag använder DubbelDusch när jag duschar. När man är singel som jag och inte har en väldoftande karl springandes omkring mig hela tiden får man göra det bästa av situationen. 

Den här låten ovan är förresten mitt soundtrack för idag. Har sovit som ett barn, först 10 timmar i natt, sen en powernap på sisådär 3-4 timmar på eftermiddagen. Känner mig inte helt kry i kroppen (Kan det bero på en liten flicka vid namn Isabella måntro?) så jag kurerar mig på min fantastiska soffa. Tur för mig att jag inte har några planer i helgen, utom inventering. Då kan jag sova hur mycket jag vill. Det är bra. 

I övrigt rullar livet på förresten. För den som undrar. Jag knegar på som vanligt, går dock ner på halvtid nu så jag har lite tid att fördriva här i Lövånger. Men misströsta ej för jag har skaffat ett extrajobb, plus plugg. Så på mig går det ingen nöd. Jag har saker att göra upp till öronen. 

Har förresten en fråga till mina readers: Vad vill ni läsa om? Jag har funderat lite, och nu när jag inte längre bloggar dagligen kanske det blir lite hipp och happt att bara höra vad jag har gjort en dag en gång i månaden. Eller vad tycker ni? Kom med förslag, ge mig topics! 
 

Softar i solen

Har hittat min nya favoritplats här hemma, altanen/bron! Helt magiskt på eftermiddagarna.

Sitter i skrivande stund med ett glas Schweppes Tropical fusion och skissar lite på en brudbukett. Tänk vilka softa arbetsuppgifter man får ibland. Rita lite. Underbart.

Fick förövrigt nyss ett samtal om ändrade planer. Tanken var att Jessika och Melisa skulle komma hit imorgon, och vi skulle äta middag ute i naturen aka picknick, men nu helt plötsligt ändrades dom planerna och dom kommer redan ikväll! HUR BRA?! Synd bara att jag har dödens mensvärk, men det är inget några alvedon och lite värmekuddar kan bota. När man får sånt finbesök är det bara å bit ihop å håll igen!

Hm. Annars då? Not much. Jag har ätit surströmming två gånger på en vecka. Rekord för en sån som mig. Ooooch sen så var jag med älskade Linnéa i lördags. GULD!!! Eh jaja. På återseende kära vänner!

RUT - SNYGGAST GÄSPANDE KVINNA

Ja, jag är vacker


Oh dear

Hej mina i snitt 9 kvarvarande läsare! Jag är alltså heeeelt värdelös på att blogga nu för tiden. Man önskar ju att veckan hade fler än sju dagar! Förstår inte hur jag kunde blogga så mycket som jag gjorde förut... Hade jag inget liv i Umeå? Tydligen inte. I Lövånger har jag det. Tydligen. Låter lite konstigt, men så är det! 

Hur som haver, vad gör jag egentligen i Lövånger tänker säkert ni. Jo, jag jobbar. Oooooch sover. Oooooch busar med grabbarna grus. Lite allt möjligt gör jag, men mest blir jag nog bjuden på mat. Tack Sunka, och övriga bjussare! Sen så chillar jag lite vid havet, promenerar lite med spotify i lurarna osv osv osv!

JAJA, nu ska jag dra en snabbsväng till Sunka och softa. Jobbar imorgon, kewl jewl. Nåväl. Catch you on the flipside! 
 
 

FEM ROLIGA FUNFACTS

Rutiga fun-facts:

1. Jag ÄLSKAR "killdofter". Min favoritdoft är nog duppeldusch, ni vet, schampoot/tvålen.
I övrigt bara killparfymer i allmänhet. HELT fantastiskt!

2. Jag är fruktansvärt trött i princip jämt. Börjar tro att jag lider av kronisk trötthetssyndrom eller nåt.

3. Jag älskar musik och har gått estetlinjen i tre år, men kan i princip ingenting om musik överhuvudtaget. Allt jag har är mitt gehör.

4. Jag älskar inredning! Skulle vara SJUKT ballt att jobba som inredare eller nåt liknande.

5. Jag är helt galen i färg. Har kommit på senare tid, men jag har insett hur otroligt peppad jag blir av att ha färg runtomkring mig. NAJS!
 

RSS 2.0