Min helgggg har varit great!

Godmorgon alla pigga och glada! Tyvärr är inte jag en av de pigga, men dessvärre en av de glada! Alldeles extraordinärt att vara glad en måndagmorgon klockan tjugo i åtta!
Skolan börjar nio idag, för vi ska få se estet-tvåorna sjunga i uppehållsrummet. Eller ja, de estet-tvåor som har sång som instrument då. Eller jag vet inte egentligen, kanske inte ska dela ut information som är felaktig... Hrm..
I alla fall! Har inte uppdaterat på hela helgen i stort sett, men jag har haft så fullt upp ska ni veta! Blev faktiskt en riktigt härlig helg tycker jag. Linnéa spenderade ju som sagt sin första helg i Umeå och jag tror inte hon är allt för missnöjd? I fredags var ju min mammi och lil'bro här, men de for ju då hem, och jag sov, LÄNGE den natten. Vaknade av att Linnéa ringde och väckte mig klockan ett. ETT! Haha. Aja, jag kan ju då inte klandra mig själv, sov ju inte speciellt mycket natten innan! Hur som helst, när Linnéa väckt mig på lördagen så gick jag mental och skurade mitt golv i läggan. Haha. Det var faktiskt sinnessjukt smutsigt och MAMMA, if u read this. GE MIG EN DAMMSUGARE!!! Sen la jag in min matta, som förövrigt var VÄRLDENS mysigaste! Fram till ungefär fyra låg jag på min nya matta och bara... Ja, levde livet. Skrev lite memoarer (Haha?) lyssnade på underbar musik och bara kände lugnet. Sen hoppade jag in i duschen och fräschade upp mig, och sen begav jag mig till Linnéa med lite diverse ingredienser för att kunna laga flygande Jakob! Middagen blev SEN, men vad gör det om hundra år. Anna kom och hälsade på, vi spontanbakade muffinstårta, 2tally awesome, Anna är KINGEN på att baka! Sen var vi bara allmänt.. Ja, jag vet inte riktigt vad man ska kalla oss. Konstiga. Bildbevis kommer!

På lördagen vaknade vi upp inte så utvilade men dock glada! Till frukost blev det yoghurt, proviva, mackor och MUFFINSTÅRTA! Haha, underbar kombination där. Anna stack, och jag och Linnéa blev kvar. Fixade oss onödigt sent och kom oss inte iväg in till stan förrän kanske halv fyra, vilket gjorde att vi inte hann med speciellt mycket just den söndagseftermiddagen. Utom att käka middag på starz och sen spontanse "Luftslottet som sprängdes"! Moha, luring där! Linnéas föräldrar pröjsade och jag är evigt tacksam! Tycker det är så roligt, jag har sett bio 4 gånger under min Umeå-tid, och bara en har jag betalat själv! Rätt tufft tycker jag. Hur som helst, filmen började 21.00 och var tydligen 2 timmar och 25 minuter, så när klockan var halv tolv var vi trötta, men nöjda! Hem kom jag, och somnade rätt snabbt. Vaknade sen imorse och insåg att all min mat är hos Linnéa.. Oh SNAP! Men knäckebrö med smör, och oboy funkar ju det med...
 

There's a possability

Tjolahopp! Nu ligger jag här nyvaken i min orenbäddade säng, sugen på nåt att äta. Linnea ringde och väckte mig vid ett nån gång vilket ju då var tur, annars hade jag väl aldrig vaknat! VI planerade lite för hur dagen skulle se ut och jag kan lova att jag tror att vi kommer ha det askalas! Kring tre, eller fyra, kommer Linnéa och vi ska sticka och handla för att göra flygande jakob till oss två, som vi tycker om så mycket! Sen ska vi väl se om det blir tjejkväll, och vem det blir hos! Men det är bara småfix som behövs. JAJA jag tror som sagt vi kommer ha en mysig lördagskväll!
Nu ska jag ta mig upp så jag kan fika, och sen torka mitt golv så jag kan lägga in den där mattan som jag inte la in igår. Haha. Upp och hoppa!

Sweet day dude

Hej & hallå! Här sitter en mätt, och trött, Rut, efter lite sömn och en lång dag. Filmen slutade kvart i tolv igår vilket gjorde att jag och Melisa inte kom hem speciellt tidigt, vid tolv, halv ett nån gång. För Melisa var det ju lugnt som var ledig idag, men för mig som skulle upp klockan sju var det lite jobbigare.. Men det gick, med lite våld går allt. 
Lillebror kom sen till skolan halv nio och hängde med hela dagen, vilket kanske inte var superkul med tanke på att vi hade teori hela förmiddagen! Sen blev det lunch på stan, jag, lillebror, Anna, Melisa och Natali vilket kändes skönt och välförtjänt (Speciellt när mamma pröjsa...) och sen på eftermiddagen blev det körsång. Efter skolan blev det en snabbis på stan, sen cyklade jag hem, sen satt vi upp lite julstjärnor hemma hos mig och så stack jag och mamma till ÖB för att titta på en matta. Hittade en fräsch gräddvid ryamatta som jag nu ska förbereda mitt rum för! Haha, eller ja, sopa golvet innan jag lägger in den typ. Så! Sopen nästa! Tjingalingaling! 


new moon!

HEJ! Oj ändå vad jag är taggad just nu, haha, jag vet inte riktig vad som flög i mig.. Energin från min powernap kanske. Jag chansar på det! För tillfället sitter jag i alla fall och äter + typ klär mig + försöker städa + lite diverseprylar...  Oj att jag ska börja med sånt här så sent! Melisa ska befinna sig på busstationen 19.05 och då ska jag vara där och möta upp. Hur ska detta sluta?! Jaja, sen klockan 21.00 blir det NEW MOON! Ska bli asmysigt och jag längtar =D
Men nu ska jag ta och skynda mig så jag hinner allt jag bör! Ha en trevlig kväll för det ska jag ha! PUSS

Gammal bild men den får duga

Godmorgon!
Rutan är duktig idag, för även om hon inte börjar förrän halv ett ställde hon klockan på nio! Men det känns bra, då har man lite tid att göra annat på morgonen + att jag ska duscha och käka lurre. Sweet. Somnade inte jättetidigt igår, typ halv ett, men det känns lugnt idag, inga större problem.
Sen får vi hoppas att det går bra ikväll! Som jag kanske inte har berättat är det öppet hus på JB och vi ska spela. Blev så att vi spelar samma låt som vi spelade på Gamlia, så det känns säkert (I alla fall för min del) istället för att vi skulle ha måstat först stämma om alla gitarrer till D, vilket gick åt helvete varje gång och tog ungefär en halvtimme av vår reptid, + att den gick lite halvknaggligt. SÅ det var då likabra att få det ur världen så man slipper oroa sig för det!
NU ska jag ta och stiga upp och göra lite brunch skulle jag tro! Sen blir det dusch och eventuellt lite ihopplockning så jag inte måste vrålstäda innan Melisa och kanske mamma och lillebror kommer imorgon! GUD så mysigt min helg kommer att bli! Mums.'
Puss på er!

Usch fyfan

Oj vilken tycka-synd-om-sig-själv-dag det här blev till!
Hade i alla fall riktigt trevligt fram till nu ungefär. Hade lite engelska, lite rep, lite mysfika hos Anna, alldeles alldeles underbart, men nu blev jag bara sönderdepp! Usch, jag hatar när det kommer så plötsligt, finns inget värre!
Jaja, jag har inte ätit middag än så jag ska väl ta och göra mig lite mat innan jag kanske slår igång en film. Börjar halv ett imorgon så ingen stress där inte.
Nåväl, nu ska jag fortsätta att deppa i min ensamhet för att slippa tynga ner nån annan. HUVVA!

Shakespear

Hellu everybody! Sitter inne i en poesi-bubbla för tillfället!
Todays mission - Skriva en egen låttext! Detta kräver absolut koncentration och fokus.
Good luck chuck säger jag! Men eftersom jag började redan förra veckan (eller var det förrförra?) har jag ju liksom redan en början, vilket ju är det svåraste. Nu är det ju bara att fortsätta!
Jaja, för att förhindra att min lilla bubbla burstar så återgår jag nu med mitt shakespear-liknande tillstånd!
ATT VARA ELLER ICKE VARA, DET ÄR FRÅGAN!

Shoessssss

God eftermiddag!
Måste få säga att jag hade en ypperligt trevlig kväll igår, och Linnéa är verkligen obeskrivligt bra, och det var trevligt att träffa alla människor som vanligt osv osv. Ni vet hur det är. Tack i alla fall!
Tack även till Linnéa som bjöd på så OTROLIGT goda mackor hemma hos sig, helt underbara!

Idag har jag inte mycket att berätta egentligen. Kom hem efter två nån gång och packade ihop mina saker, vilket tog ungefär två minuter... Hrmpf. Därför satte jag mig istället här vid datorn och började kika på lite dojjor som jag skulle vilja ha! Här är tre förslag på pjukks som skulle sitta fint att ha på fossingarna!
Från vivistyle.se, 699:-
699:-
(Fast i svart) & även dessa 699:-
Mmmmmh skor (L) Haha.

And every night was saturday night

Hej hej, hemskt mycket hej!
Vet fortfarande inte riktigt vad jag ska ta mig till ikväll! Men time will tell som jag bukar säga. Har i alla fall precis bestämt kvällens outfit, haha, blir Olofs (lillebrors) kläder. Hade inte med mig nånting rent (utom underkläder då)hem eftersom jag hade så okristligt mycket tvätt att jag inte rymde nåt annat! Därför kör jag på Olofs kakhigröna brallor idag, och en tisha. Blir great. Ska snart gå ner och duscha så att man luktar OK, och sen kanske göra lite middag till mig och min broder. Och just det ja, ut med hunden ska jag ju också! Blir nog en kort prommis, runt byn bara, vilket är rena rama konditionspasset för mig! Haha...

Jamen dåså, då vet alla vad jag har för mig de närmsta timmarna... Adjö!

SÅ UNDERBART MYSIGT MED SNÖ

Godmorgon allesammans! Idag tycks bli en strålande dag, snö och klar himmel. Alldeles alldeles underbart!
Funderar på att ta på mig morgonrock och tjocksockar och gå ner i köket och kanske ta mig en rostad macka och lite Oboy. Om det finns så att säga. Jag håller tummarna!
Annars får vi se vad dagen har att erbjuda. Mamma och Ag sticker på dop snart, och kommer inte hem förrän vid fem, så det blir en härlig dag tror jag, haha.
Aber doch, nu ska jag ta och spela en sväng  bejeweled blitz innan jag gör något annat!

WELL godnatt då

Nej usch, nu tror jag det är dags för mig att krypa till kojs!

MUSIC

Oj ändå så mysigt jag hade igårkväll.. Yummi, blev en liten myskväll hos Linnéa tillsammans med henne och Natali, vi käkade panpizza och kladdkaka och sånt. Det var myspys! Blev sen så att jag sov hos Linnéa när vi kom på kring nio att göra en ansiktsmask och färga ögonbryn osv. Förövrigt ser jag nu ut som en.. Ja, vad jag tänkte säga kanske jag inte ska lägga upp här eftersom min mor läser... Men det blev i alla fall inte fagert.
Hur som helst är det heldag på musikanten idag vilket är fett nice! Lots of music all the time. (L)(L)(L)(L)(L)
Haha.
Sen sticker jag och Linnéa hem till malå! Ska bli skönt. Aja, lunch nu, PUSSSSS


TABBY I GOT A FERRET

Värsta roliga tjejen Robin visade mig idag! HELT nuts =D


Happppppiness

Tjolahopp!
Blev lite dålig update igår, men det blev som så mycket på en gång! Hade i alla fall en härlig dag på skolan, blev inte så mycket skolarbete, men jag hade inte så mycket att göra faktiskt. Stannade kvar länge tillsammans med Oskar, Linnéa och Robin, innan vi stack och mötte upp Ellen och Eveline på busstationen. Sen slöt även Natali upp med oss och vi stack på max och käka burgers. Sen blev det att ta en titt på mina älskade älsklingsskor som jag mer än allt annat i världen vill ha just nu, och sen blev det en spontanklippning för Linnéa, och en inbokad för Natali. Båda blev SJUKT fina må jag säga, och jag önskar bara att jag också hade ekonomi för att klippa mig, för det behövs! Har väl inte klippt mig på sådär... 4-5 månader..? Inte bra!
I alla fall. Efter klippningen stack vi en sväng på Waynes och tog en fika. Jag och Linnéa körde på nyttigt och käkade ett äpple och en smoothie vilket kändes rätt bra med tanke på att vi skulle börja med vår hälsovecka men började med max? Knasigt. Men nu ska vi snart ta oss i kragen och börja på IKSU + äta bra, vilket kommer leda till happiness! Haha. Dessvärre måste jag nog vänta tills efter jul med IKSU om min ekonomi ska hålla.. Men det blir säkert bra ändå tror jag.
Blev sen att tacka och bocka och bege sig hemåt kring halv tio, för att liksom få lite ordning på sitt liv, somna lite tidigare än föregående natt. Så nu vill jag officiellt tacka mina vänner för en trevlig kväll igår, jag tycker verkligen att vi kan göra det oftare! Det är så otroligt trevligt. Haha.

SÅ, när jag kom hem igår kom jag på att vi hade en excel-uppgift som skulle in idag, så då blev det lite plugg på det och jag kom inte isäng så tidigt alls.. Men då gjorde jag ju iofs nånting nyttigt så det är väl OK antar jag. Typ...
Nu ska jag återgå till mitt arbete (Vad jag nu ska göra egentligen?..) och vara en duktig flicka.
Tjingalinggggggg


Pigg och kry

Hej hopp, sov som en stock i natt. NOT. Somnade väl typ halv fyra kanske? Inte bra! Känner mig väl sådär lagom pigg och kry idag.. Men dock blir väl inte dagen allt för lång, har bara resurs hela dagen och jag har inte så hemskt mycket restuppgifter, så ska jag chansa på att jag får gå vid lunch? Då kanske jag tvärsticker hem, och sen kanske drar en repa på stan innan tvillingarna kommer från vännäs. Sen får vi se hur det blir med middag i eftermiddag, lät nästan som att det skulle bli nåt på stan? Men vi får se, jag är inte världens rikaste just nu + att jag måste köpa skor. Skor skor skor skor! Jag behöver sneakers, "finskor" och typ löparskor... Det är inte lite pengar folks! Usch. Hoppas jag får en massa pengar i jul så att jag kan köpa en massa saker som jag behöver. Usch, jag avskyr att känna penga-press... Ingen höjdare! Fick ju lite extra tillägg till mitt studiebidrag mm den här månaden eftersom jag fyllde år så jag hade väl nån tusenlapp mer, men icke då, det höll inte i sig länge! Det blev mycket spontan-grejer den här månaden.. Laser doom, fika, bio osv.. Ojoj! INTE bra. Därför tror jag att jag håller tillbaka pengarna nu ett tag framöver så jag faktiskt har råd att se New Moon den 28:e november! Woho, det kommer fan bli awesome!

Aja, nu ska jag återgå till mitt otroligt entusiastiska skolarbete.. Hrmpf.

Deep

Det blev inte alls som jag tänkt.. Nu ligger jag här i min säng med tankar som gnager på hjärnbalken. Saker som hur jag har förändrats genom åren, folk jag saknar, hur folk har förändrats, hur min vardag har förändrats, hur jag ser på saker och ting, hur jag är på nåt sätt måste vara mentalt störd, osv osv. Ni vet, småsaker. Haha. Nämen det är egentligen helt sjukt hur mycket en tonåring kan ha i sitt huvud, tankar som man egentligen inte ska behöva handskas med i en sån tidig ålder tycker jag. Men nu är det som det är och det är bara att anpassa sig.


Rutmoren.bloggagratis.se

Läste precis igenom alla inlägg på min förra blogg, rutmoren.bloggagratis.se och blev alldeles sentimental. Blev i alla fall medveten om vilket otroligt tråkigt liv jag hade förut, i nåda. USCH! Helt galet. Inte konstigt att jag inte saknar det, jag gjorde ju ingenting!

Nu är i alla fall klockan liiiite för mycket för att jag ska vara vaken, men nu började "America's got talent" så jag måste väl se det... Men först ska jag i alla fall borsta tänderna. Fräscht RUTAN!
Sleep well cykelställ!


Så roligt hade jag i nåda......


Morgonfrilla

Lalalala. Just nu sitter jag mätt och belåten och tittar allt jag ska på internet så jag sen kan ta mig i kragen och städa mitt place för it looks like hell! Detta är ej okej. Sen ska jag gå och handla, och sen får vi se, kanske lägger mig och läser eller kanske till och med gör matte? Oj vilken duktig dag detta blir! HEHE.

Imorgon kommer Lundström-tvillingarna till Umeå för att röja, och jag är självklart taggad på ett kärt återseende med mina favorittwins! Ska bli fett nice och jag längtar!

BTW! På tal om absolut ingenting som har med saken att göra,
kan man ha en härligare morgonfrilla än detta?!?! Det blir fan inte mer perfekt. Mmmmm.





Pigg & utvilad(?)

Mmmmm godmorgon alla glada människor! Jag vaknade för ungefär fem minuter sen och känner mig... Glad, och trevlig. Haha. Konstig känsla. Börjar halv två, och innan dess ska jag ha ätit frunch så det är väl dags för mig att börja klä mig och agera kock! Jag hoppas att alla får en trevlig dag, för det tror jag att jag kommer att få!
Bye

2 late 2 'pologize

& eftersom jag har en okristligt lång sovmorgon imorgon är jag fortfarande vaken, vilket jag vanligtvis inte brukar. Men nu ska jag trots allt ta och borsta gaddarna, och eventuellt redigera lite pics innan jag somnar sött.


Toppen.

Ojojoj... När jag kom hem från bussen såg jag ut såhär;
Observera min otroligt fagra mittbena som jag så vackert gjorde för att förstärka känslan av misery.
Kort och gott, jag såg väl ut som en blöt hund.

 



Men nu har jag fått tillbaka lite krafter och ser nu mer ut såhär!;
Observera att mittbenan fortfarande finns kvar, men i en liten annan form. Ska jag kanske kalla den "Varm och gosig-mittbenan"?



Nu ska jag slå mig ner i min underbart gosiga och varma säng och slå igång en film! Tjingaling


Owner of a lonely heart

Klockan äro kvart i ett och Rut har gjort ungefär NADA. Duschat har hon faktiskt gjort, sen är det väl inte mycket mer. Men nu tar hon sig i kragen, taggar med lite "Owner of a lonely heart" igen, packar ihop sina prylar och pinaler och beger sig till huset! Bussen till umeå går 15.55 och då ska Rutan vara klar för avgång vilket hon inte lär vara om hon inte gör nåt åt saken, NU!
Towards the HOUSE


Sunday morning

Goodmorning sunshines! Somnade kring halv ett igår och tänkte, imorgon ska jag sova häcken av mig! Men gissa vem som vaknade klockan tio imorse.. Det blir då aldrig som man tänkt sig! Men jag lider inte för det, känns ändå skönt att vakna utvilad vid den tiden på dygnet. Det blir som så lagom, man stiger upp och käkar frunch, sen kan man bara chilla, slippa känna nån stress och ändå inte vaknat typ 8. Perfa.
Idag blir det att ta en sista sväng till huset för i helgen, måla ett lager till på öppna spisen, och kanske lägga lite golv. Pappa är i risliden och repar för revyn, och Olof hade lovat att fixa läxa idag så det blir väl bara jag som gnolar på i huset. Men det är då lika bra det, då har man inte så många irritationsobjekt! Hehe.
Nu ska jag ta och packa ihop mina saker, sen duscha och bege mig till huset. Ha en trevlig dag, för det ska jag!
PUSS!

BRA JOBBAT!

Oh jävlar i havet vad vi har jobbat på flitigt idag! Blev väl drygt 12 timmar skulle jag tro. Vi har lagt nästan två & ½ golv och målat, och fixat lite andra små diverseprylar. Men man ser verkligen framsteg nu alltså. Oj ändå! Jag har alltså hittat min passion idag, renovering är så jävla kul! Eller ja, grovgörat är väl kanske inte min grej, men att liksom komma på idén, designa och ha hand om det estetiska, DET är min grej! Att välja tapeter, måla, fundera ut slutresultatet osv. Oj ändå se roligt!
Aja, känner mig lite sliten efter allt detta jobb och känner att sängen lockar. Imorgon väntar lite måleri, och eventuellt lite golvläggning, sen blir det att ta fyra-bussen till umeå igen, för att ha GALET mycket sovmorgon på måndag.
Ska pumpa sönder "Owner of a lonely heart" med Yes, (Min pappa lyssnade på den när jag var liten, I LOVE IT) och sen borsta gaddarna och sleepa tight tonight!

Tagga renovering today!

Godmorgon! Nu blir det bara att käka frulle, ta på sig jobbarbrallorna och bege sig till huset! FAN SÅ KUL! TJINGALING! :D

Renoveringgggggg

Godkväll, eller ska jag till och med säga god natt? Haha. Välj själva!
Var i alla fall ledig från JB idag, så jag stack till nilaskolan över dagen, bara för att catcha up med lite people och sådär. Vill bara säga att jag ändå saknar Malå litegrann. Eller folket i alla fall. Mmmmm. Aja! Hade en trevlig dag idag, och tjugo över tre tog jag och min bror bussen till Norsjö. Kände mig inte alls taggad då, men nu känns det fan jävligt nice! Fick se framsteg i huset (Vilket var anledningen till varför jag kom hit, pappa ska flytta typ en/två? veckor.) vilket kändes SJUKT kul! Haha, kan ju även tillägga att jag är duktig på att välja tapeter... ;) Nämen alltså tapeterna blev fetnice, och så stack vi dit och målade lite ikväll, typ en vägg och öppna spisen. Fan vad roligt det är att hålla på med renovering alltså! Faktiskt. Även om jag är lat. Haha. Men det är så härligt att se resultat, och att bli nöjd! Jag tror i alla fall att min pappa kommer bo i ett sjukt mysigt hus när allt är klart. Önskar bara att jag var här lite oftare så jag fick njuta av MITT rum lite mer. Dock tror jag att pappas rum kommer bli det mysigaste så jag kanske inte går miste om så mycket. Jaja, nu ska jag gå och lägga mig så jag är pigg och utvilad imorgon då vi tar nya tag, målar lite mer, lägger in golv osv. SOV GOTT!

Virrigt

Hejsan hoppsan, taskig update idag. Sitter i alla fall hemma i nåda nu efter en "tuff" dag på skolan. Not. Hade matte första lektionen, blev väl inte sådär supermycket jobb där, sen musik och intervallprov, blev väl inte supermycket där heller.. Ungefär 5 mintuers rep och lite nötning av intervaller. Inte mer än så! Men jag klagar inte! Är som sagt ledig imorgon så jag fick skjuts med Linnéa hem idag vilket kändes skönt. Men nu måste jag däremot upp typ sju imorgon vilket sög! Men måste man så måste man. Blir då nilaskolan imorgon, det blir säkert fett nice. Sen vet jag inte om jag stannar här eller om jag sticker till pappa och hjälper till med flytten... Svårt val... Uhuh, jag orkar inte. Men men! Nu ska jag nog ta och lägga mig, eller se "Glee" klart, eller jag vet inte vad jag ska ta mig till... ÅH! Hejdå!

SNÄLLASTE RUTAN I VÄRLDEN

& ENDAST för att jag är snällast i världen länkar jag
nike N jone - ibanger

Varm choklad och vispgrädde! YUMMI IN MY TUMMY!

OJ vilken tvärsprutt det blev på Rutan, tog mig i kragen och gick på affären och köpte mjölk så jag skulle kunna göra varm choklad med vispgrädde (Fick världens craving!) Tänkte i alla fall tipsa om min alldeles egna, eller ja, egentligen mina föräldrars, som de förmodligen fått från nån annan..., varma choklad! AJA whatever! Den blir god i alla fall!
Så här gör man.

Vad man behöver är alltså följande:

     Vispgrädde 
     Socker
     Kakao
     &
     Mjölk





Ta en pjutt grädde, sådär en halv dl kanske, i en skål.
Häll sen i lite socker och lite kakao, och blanda om. Det är bara att blanda i så mycket kakao och socker som man vill så att man får den smak man ska ha
(Tänk på att göra det ganska starkt eftersom man sedan blandar i mjölk)
Grädden, sockret och kakaon blandar man såpass att man får en "mousse" typ.

Sen värmer man lite mjölk på spisen, typ 1,5 dl kanske? När den är sådär halv-varm blandar man i moussen och sen är det bara att röra om och vänta tills det blir varmt (Ett tips är ju att röra om under tiden så det inte bränner fast)
Under tiden kan man också vispa grädden.

Såhär blev mitt resultat!

YUMMI IN MY TUMMY!


Right here, right now

Jell-O! Är nu hemma i min lilla unkarlslya, (PÅ ALLVAR, det är riktigt risigt här nu!) & har precis ätit en enkel och snabb middag. Hamburgare blev det. Lätt och bra. Orkar typ ingenting nu känns det som! Ni ska se mitt diskberg! HELT sjukt vad mycket disk man kan plocka på sig... Oj oj oj ändå! Ty ty. Aja, blir väl som en lugn kväll ikväll också skulle jag tro. Kanske går ut i kylan och tar mig en promenad ikväll också. Det var faktiskt riktigt härligt! Skulle däremot vilja ha lite ny musik på mobilen, men det får gå ändå! Förresten, på tal om kyla. SJUKT var kallt det har blivit nu för tiden!


Tönt

Guten tag! Vaknade i tid idag, bra jobbat, men inte så konstigt med tanke på att jag somnade nio igår. HELT UNDERBART, haha. Känner mig lite mer utvilad idag än igår, och tro det eller ej men jag kom inte försent till skolan. Haha. Jag låter som värsta bad girl nu, men jag är inte så hemskt egentligen. Dessutom brukar jag bara komma nån minut försent. Happ, idag då. Har haft lite datorkunskap nu, fortsätter snart, sen blir det lunch och efter det svenska. Det blir säkert.. Chill! Typ. Efter skolan vet jag inte vad som händer, men så är det jämt. Det brukar mest bli spontana saker. Annars cyklar jag väl hem, och kanske tar en LÅNG promenad senare ikväll och bara chillar. Men som sagt, vi får se!

NU ska jag nöta multipopword! Geek-varning and I love it!
Puss!

HÄRLIGT

Kom just in från en 40 minuter lång promenad. Gick 4,2 km, gick 6.30 km/h och tog 9192 steg. Haha, ifall det är någon som undrar tänkte jag!
Mår nu prima. Känner dock vilken otrolig ångest jag får över min träning! Usch vad dåligt jag börjar må när jag tänker på hur mycket jag tränat de senaste månaderna. Men för tillfället leker livet! Man får verkligen ett annorlunda perspektiv, bara man kommer sig ut och får umgås lite med sina egna tankar. Det var verkligen längesen jag gjorde det på ett vettigt sätt. Jag har alltid antingen (för det mesta) varit förblindad av ilska, eller ensam och tyckt synd om mig själv, eller något annat. Det blir liksom inte helt rätt då. Allt får liksom en annan vinkel. Men nu ser jag klart, och det känns bra! Har rent utav rensat hjärnan under dessa 40 minuter. Helt underbart bra det känns. Men dock återgår livet till det normala, och nu har jag bara tänkt slappa, tills jag ska sova, kring åtta lär det väl bli. Haha. Men det är härligt, underbart utsövd imorgon!
Ha en underbar kväll/natt allesammans! PUSS PÅ ER!

Black and white

Usch fyfan vad jag är sliten! Det är obeskrivbart Skulle kunna lägga mig och sova nu och sova till jul! (För det vill man ju inte missa, ofc) Oj ändå.. Hade i alla fall kortdag idag, härligt. Drog en liten repa på stan när jag ändå hade tid, hittade ett datafodral och typ en rouge. Sånt som jag faktiskt behövde! Bra jobbat Rut. Hittade även mina drömskor! Köpte dom dock inte.. Får spara ett tag, eller hoppas på oväntade inkomster. Åh oj vad jag är depp idag! Haha... Ej okej. Men men, nu ska jag ta mig i kragen, göra riktigt tidig middag och sen lägga mig innan åtta (Pensionär-varning, I LIKE) om det nu blir som jag tänkt. Vilket ofta inte händer. Aja, NU spagetti och köttbulllar!!!

Me for the moment, trööööööööött som ett as!

Lite allt möjligt

Ah, dagens andra inlägg och klockan är inte ens tio än. Det är bra jobbat för att vara B-kvalla-bloggare som mig! Haha. Har i alla fall engelska just nu. Eller rast dårå. Vår uppgift för dagen blev att analysera en låttext och till slut skriva en egen.. Får väl se hur det går. Första uppgiften gick i alla fall bra. Senare idag har jag ingen aning om vad som händer, kanske borde satsa på en tidig kväll. Fast det har jag gjort så många gånger förut, och vi märker ju hur det går, FÖRSOVNING PÅ FÖRSOVNING PÅ FÖRSOVNING osv. U see were I'm goin'. Aja. Vi får väl helt enkelt se hur det blir med den saken. Kan ju förresten säga att jag blivit så less på min lägenhet! Så fort jag kommer hem blir jag alltid typ rastlös, och känner mig ensam och allt möjligt.. Jaaaaaa, inte bra...
Annars vill jag ha en ny telefon. Bara så alla vet det. Hörde att Tobbe fått för sig att spontanköpa en mobbe. Fatta rika snubben! Aja, om man ändå hade så tur att man kunde göra det. Konsekvenserna för mig skulle väl bli typ svält i en månad, om inte mer. Härligt!
Aja, nu ska jag ta och lämna er alla ifred, men ha en trevlig dag! Adjöken fröken.

försovd once again

Detta är inte bra! Sov LITE för länge... Inte bra, inte bra! NU borstar jag gaddarna sen beger jag mig. JAG KOMMER HALKA...

Tidsbrist

En sak jag tänkt på mycket nu för tiden är att när man känner liksom att nu har det hänt nåt som känns "bloggbart", så har man alltid för lite tid att blogga! Som nu tillexempel, idag har jag.. Gått skola. Inte speciellt speciellt. Sen duschade jag, och åt, och sen for jag och var med Linnéa och Oskar, och såg bio. Och då tänker ni såhär, "Men det var ju inte speciellt mycket", nä, det var inte det, men det är fortfarande lite tid att liksom sätta sig ner, varva ner och tänka ut vad man ska blogga om. Det är helt sinnersjukt! Som just nu tillexempel, när jag egentligen borde sova, men väljer bloggandet istället! (Kan även bero på att jag blivit en sån ohälsosam nattmänniska, vänt på dygnet helt och hållet känns det som..) Men men, nu vet ni i alla fall vad jag gjort idag. Kan även säga att Oskar och Linnéa kanske är de roligaste jag känner. Ärligt, jag skrattar så jag gråter med dom. HELT galet må jag säga.

Nåväl, nu ska väl en sån som jag ta och bege mig till varmare breddgrader, min säng så att säga! Ni må hava en goder natt,
Eder Rut!

Bio!

Blev en alldeles ypperlig söndag för min del, träffade syster på stan, tog en fika, blev överraskningsbio, "UPP" i 3d, (Superhäftigt btw!) och sen bara lite talk. Nu är jag hemma igen, beredd att slå igång en till film och sen sova, tidigt så jag är utvilad imorgon!

Sweeet dreams!

SÖndag

Tjolahopp! Här sitter en nyduschat, nyäten Rut Morén, färdig för dagens äventyr! Snart.. Efter att jag klätt mig. Och borstat tänderna.. Och sminkat mig... OSV, u can see were I'm goin'.
Jaja, tycks bli fika inne i stan med syster snart, om det  blir som vi tänkt. Sen har jag inga vidare planer på vad som händer sen, men det får vi se då!

Nu ska jag ta och klä mig så jag kanske kommer iväg nån gång, Tjing!

Sleep well cykelställ

Efter en kväll med laserdoom säger Rut; GODNATT!


JAG FÖRSTÅR INTE

Alltså JAG FÖRSTÅR INTE! Jag har försökt ta den tonen så många gånger, men det går inte. JAG FÖRSTÅR INTE!


Laservafanheterdet

Tjingalingpling, idag är en dag fylld av äventyr! OR NOT, Robin kom hit nån gång kring tre, och det enda vi har gjort är... Mat, och dator. Typ. I 4 timmar! Fattar ni?! EJ OKEJ. Men nu får vi se om det blir laser doom, eller lazer doom eller laserdome eller hur fan det stavas, ikväll. Eller för pojkarnas del iallafall, jag vet inte om jag törs, att skjuta folk är väl inte riktigt min starkaste sida.

Annars tror jag det blir en tidigkväll ikväll, om det inte händer nåt efter lasersaken. Vi märker ju.
Har även börjat reagera på att "Vi märker ju" är en fras jag börjat överanvända på senaste tiden. Precis som jag överanvänder frasen "Jag dog just lite inombords" osv osv, finns många fraser jag överanvänder. Jag får börja tänka på vad jag häver ur mig innan jag gör det, tänka först och agera sen så att säga.

Nu har jag inget mer på hjärtat för tillfället, ha en trevlig kväll!

CHOKLAD I FEJJAN

Alltså OJ vad jag har sovit hårt i natt! Var ruskigt trött igår, helt obeskrivligt! Var t.ex. helt borta när jag såg film med Oskar, EJ OKEJ! Somnade i alla fall så fort jag lagt ifrån mig datorn, t.o.m snabbade än det. Sen sov jag fram till tio över ett ungefär. Det kändes skönt! Idag tycks bli typ en slapp dag med Robin kanske? Vi märker ju. Tänkte i alla fall lägga upp lite bilder från min och Linnéas myskväll, när jag hade en chocolate mask på mig. Mycket fagert!

Uuuumeå

OH happy day! Eller nåt. Är trött som ett svin, men det får jag väl ta och leva med antar jag! Hade sjukt mysigt igår kväll med Linnéa och Ellen, vi käkade kladdkaka, lyssnade på spotify och snackade enda in till småtimmarna. Eller inte, men klockan var efter mitt läggdags iallafall. Sov gott tillsammans med brudarna på den uppblåsbara dubbelsängen och vaknade inte alls utvilad imorse. Ellen stack till Vännäs halv åtta medan jag och Linnéa fikade och klädde oss osv. Trots att vi egentligen hade bra med tid kom vi försent i morse, sju minuter tror jag. Men vi överlevde i alla fall cykelfärden till skolan så jag är nöjd!

Stannar i Umeå i helgen för mig själv, kanske hinner ta igen lite borttappad skönhetssömn! Skulle sitta fint. Men om det är nån liten umebo som kanske vill hitta på nåt är jag öppen för förslag, THANK U!

Förresten ska jag ta mig i kragen och lägga in mina bilder från kameran och visa lite bilder från min tid här i umeå! Haha. Hoppas det ska smaka. ADjöken fröken, nu har jag musik!

Uuuumeå

OH happy day! Eller nåt. Är trött som ett svin, men det får jag väl ta och leva med antar jag! Hade sjukt mysigt igår kväll med Linnéa och Ellen, vi käkade kladdkaka, lyssnade på spotify och snackade enda in till småtimmarna. Eller inte, men klockan var efter mitt läggdags iallafall. Sov gott tillsammans med brudarna på den uppblåsbara dubbelsängen och vaknade inte alls utvilad imorse. Ellen stack till Vännäs halv åtta medan jag och Linnéa fikade och klädde oss osv. Trots att vi egentligen hade bra med tid kom vi försent i morse, sju minuter tror jag. Men vi överlevde i alla fall cykelfärden till skolan så jag är nöjd!

Stannar i Umeå i helgen för mig själv, kanske hinner ta igen lite borttappad skönhetssömn! Skulle sitta fint. Men om det är nån liten umebo som kanske vill hitta på nåt är jag öppen för förslag, THANK U!

Förresten ska jag ta mig i kragen och lägga in mina bilder från kameran och visa lite bilder från min tid här i umeå! Haha. Hoppas det ska smaka. ADjöken fröken, nu har jag musik!

TOodles

ÖJ! Det blir fan lite skriva när man är med Linnéa, då är det full rulle hela tiden! Lika bra så man inte ruttnar bort i den här stan. Ska i alla fall träffa Ellen ikväll, hon ska sova här i natt och vi ska avreagera oss som fan från våra agressioner, haha. Det blir nog fett nice! Vi skulle i alla fall träffa henne kl nio, så nu taggar vi.
Imorgon får vi se om jag åker hem eller inte.. Skulle ändå kännas sjukt härligt att stanna i umeå en helg, bara för sig själv, och kanske sova ut litegrann. Får se hur det blir... Men nu måste jag fan ta mig i kragen (Bokstavligt talat, har en halsduk som är HUGE) och gå och kissa innan jag sprängs, TJINGALING

jobbigt

Svenska... Vill hem, NU!

Försovd AGAIN

Mmmmm igår var nice! Färgade håret, ögonbrynen, hann med en choklad-ansiktsmask och lite vindruvor osv osv osv. Aja, det var fett nice iaf! Blev tyvärr så att vi försov oss imorse... DAMN! Ovanligt. Men i natt blir det en tidig kväll i min egen säng minsann! Ska även höra av mig till TINA, Linnea hade andra planer, men det går kanske bra med bara två pers? Middag får två? Jag är på!

Jaja, kom i alla fall till skolan lite sent idag, började med att vi skulle installera Cubase, min dator är åt helvete, installationen gick åt helvete osv, men jag lever och cubase är äntligen fixat!
Nu väntar bara ännu några installationer och sen är det lunch. Det är bra, för jag har bara käkat en mosad banan och ett halft äpple till frukost. Sen har vi svenska, får se om det händet nåt kul (yeah right..) och sen ska jag hem och typ sova, om jag inte sticker till Linnéa och städar, I owe her!

Jamen dåså, då kör vi igång lite fler installationer. PZ


LEVER LIVET

MMMMMYSKVÄLL HOS LINNÈA! I LOVE IT!

Träningsnarkoman

ÅH godmorgon! Sov hos Linnéa igår, försov oss lite imorse så vi kom väl ungefär en kvart försent.. Haha, Linnéa har inte bra inflytande på mig! =D Aja, som jag sa igår har jag träningsvärk idag... Men mest i axlarna typ. Bröstmusklerna, på sidan. Weird. Men aja, det är skönt i alla fall, jag älskar träningsvärk. Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Vi slutar skolan halv tolv så då får vi se om jag kanske sticker hem och sover nån timme. Skulle inte sitta fel! Sen tror jag minsann jag och Linnéa skulle kolla gym idag också. Det blir nog fett nice, jag taggar gym som fan, dessa tre år ska jag fan i mig bli träningsnarkoman! Haha.

JAJA nu ska jag nog återgå till min engelskauppgift, för jag sög och tog lång tid på mig... DAMN, jag är inte på topp idag!

Träningsvärk!

Nu sitter vi än en gång samlade hos Linnéa med vårt kära nintendo. Eller Linnéa och Fredriks kära nintendo... Jag somnar mest till musiken nu för tiden så jag blev tvungen att ta en liten paus från mina iakttagelser och checka datorn istället. Funkar lika bra!

Kan även tillägga att jag KOMMER HA SÅ JÄVLA ONT I ARMARNA IMORGON! USCH, det gör ont redan nu.... Jag kommer inte ta mig upp ur sängen imorgon. Fuck yeah!

Nintendooooo

Åh satan i gatan vad mörkt det har börjat bli mörkt på kvällarna/dagarna! Helt sjuuuukt! Kom ut från gympan kring 3 och det var mörkt!!! Hallelujah! Men det är myspys! Jaja, tappade förresten bort min lägenhetsnyckel idag.. BRA JOBBAT RUT... Aja, som tur vad finns det en extranyckel så det är ju lugnt, än så länge, om jag inte tappar bort den också... Men det fixar sig.

Ikväll hoppas jag det blir nintendo hos Linnéa, bara inte lika sent som det brukar. Jag och Linnéa satsar på hälsovecka i veckan! Ska även testa olika nya maträtter osv. Det blir nice! Måste i alla fall vänta tills ikväll innan det blir nintendo, Linnéa och Robbelibobban är nämligen på bio! Eller ska, om en halvtimme typ. Då ska väl jag ta och göra mat och ta en lååååång dusch! Måste få berätta om vårt gympapass, boxercise! FETT NICE, men så sjukt jobbigt! Haha, aldrig vart med om värre, det är ju typ bara axlar och armar hela tiden känns det som. Jag kommer knappast kunna lyfta armarna imorgon! Men det är nice med träningsvärk! =D

NU ska jag fan ta mig i kragen och duscha, sen göra sen men god middag! Tror det blir mormors köttbullar och mos. Haha. YUMMI.
Bjussar även på en bild på min lillebror, mest för skojs skull. Why not liksom.

Tummen upp för det!

God morgon världen!
ÅH så gott jag mådde igårkväll i min blygsamma lägenhet, mysbelysning, coldplay, osv osv. Bara massa mys hela tiden!
Vaknade i alla fall i god tid imorse, halv sju stog väckaren på! Frukost direkt med mina älskade mackor med tomar och gurka, fil och müsli och proviva mango. SÅ GOTT! Idag mår jag fan prima! Får se om jag känner samma sak när jag går ut sen och ska cykla till skolan... Trafikfara.se! Ska även hämta upp Linnea vid tegsbron, så två på min rangel-cykel+halkigt=? Vi lär ju märka om jag kommer tillbaka. Annars taggar jag bara dagen, får äntligen träffa Linnea igen, har nästan inte träffat henne på hela lovet, så det ska bli ett kärt återseende! Sen gör det ju inget att vi har musik de tre första timmarna av dagen. WUNDERBART! Sen har vi dessutom två timmars lunch och sen boxersice efteråt, så jag klagar inte! Härligt att vara tillbaka!


Djävulen bär prada

Mm, sitter i sängen med en popcornskål och ser Djävulen bär prada. Helt UNDERBAR söndag har jag haft. Massa go-fika, bussresa i mörkret med bra musik, och så popcorn då... Yummi in my tummy! Nu återgår jag till filmen, ADJÖ!


Bildtorka

Hallå i stugan! Haha, måste nästan få berätta nåt komiskt. Igår, min födelsedag, tog jag inte en enda bild! Helt galet. Jag som brukar ta bilder lite då och då bara för att jag kan (Vet, jag är dålig på att lägga upp dom på bloggen...) Men.. Blev i alla fall en galet lugn kväll igår, i malå, med lite diverse people. Frös mest hela tiden but shit happens, så gåre när man är frusn!

Idag har jag packat ihop alla mina saker och snart ska vi sticka till mormor och morfar för att  spendera dagen där. Sen tar jag bussen vidare till umeå för att äntligen (!!!) komma tillbaka till min lägenhet och min vardag. Usch, jag blir helt snurrig i huvet av lov, jag behöver rutiner. Fast det är ändå skönt att bara släppa allt och leva loppan en vecka eller två. Anyway, nu ska jag checka fejjan och sen bege mig! Ha en bra dag!

RSS 2.0