aaaarghhhhghg

ååååh vad otaggad jag är.
och NEJ ALLESAMMANS, JAG DRICKER INTEEEEEE!
Åh vad trött jag blir på alla som tror att jag ska supa skallen av mig hela tiden, I DON'T DO THAT.
Nej idag är jag riktigt arg. Har dessutom sovit bort 2,5 timmar av den här dagen som var mer än bara nödvändiga, och nu har jag bråttom.. DAMN IT.


/en glad rutituta

attans!

Vad händer ikväll?
I barely know myself.

Tusen x3

Jag har typ tuuuuuuuuuuuusen saker kvar att göra som har med skolarbete att göra, och endast två veckor på mig. Pressen är huuuuuuuuuge!
Anyhoo, imorgon får jag börja köra min moppe. Yay. Ska även vara guide för sexorna. Det blir säkert nice. Ska skämma ut lillebroh tusen, oh tusen gånger! HEHE! Annars vet jag faktiskt inte vad som händer på kvällen... Åh...


Btw önskar jag mig en stålsträngad gura.
Tack.

Lights will guide you home, and I will try to fix you.

Hej.
Igår blev en tuff dag, mycket tröst och gråt. Men livet går vidare, så är det bara.
Jag säger bara till alla som har det svårt, detta kan bara göra er starka. Ni klarar det.

Idag har dock varit en rätt vanlig dag. Utom att vi fick håltimme sista lektionen. Sjukt skönt, jag har verkligen inte känt mig kry de senaste dagarna. Trött, hängig.. Kändes välförtjänt med lite paus. Tog det i alla fall lugnt när jag kom hem, käkade lite varma mackor och så. Har även gjort lite läxa. (Observera, LITE läxa) Egentligen kände jag redan vid lunch att jag skulle dra till med en ruskigt tidig kväll ikväll men så blev ju dock inte fallet.. Men nu väntar tandborstning och sängen.

Ha det bra allihop, och kom ihåg att tillsammans är vi starka.

"Aldrig förr har så många haft så få att tacka för så mycket."
- Winston Churchill

Josefine Persson, vila i frid.

!

Vi tänker på er!

MJAU OCH GRR

Lite snygga clothes till mig och min future husband!


Chilll!

Igår fyllde som sagt jessika år, ett STOOOOOOOOOORT grattis till henne. Att hon är sexton innebär nu att hon får övningsköra, har fått ligga med hur många hon velat i ett helt år, att hon dricker lagligt i andra länder, sweet sixteen helt enkelt. Eller nåt sånt.

Aja, idag är iaf en chill dag, vaknade hos jessika, tog oss lite fika, lite kort, sedan bar det iväg till malå, jessika körde såklart. Det märks att hon är lite ovan i trafiken...! Sedan skjutsade hon hem mig till nåda, så jag gjorde lite läxa och sedan började jag baka bullar. Japp, jag är faktiskt duktig egentligen!

Så nu väntar jag bara på att bullarna ska jäsa klart!
HARE GÖTT


freak

Jaaaaaaaaaaaaaaa jag ska sova nu
och GRATTIS I EFTERSKOTT JESSIKA, jag vet att du älskade min present. PUSS!

värt

Nu planerar jag att

  • Duscha
  • Äta mat
  • Fixa some stuff i mitt rum
  • Typ klä mig mänskligt
  • Bege mig till malå
  • TAGGA PS I LOVE YOU!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ha en bra dag!


värt

JAG ÄR HOS JESSIKA OCH GÖR LÄXAAAAAAAAAAAA, skriver imorgon.
ADJÖSS

OH COME ON


Kul, verkligen.

MIN STATISTIK SUGER but whatevah

Hej förresten. Idag har varit en rätt så softish dag. Eller nåt. Bra väder iaf.
Annars har jag inte så mycket att tillägga... Jag har förresten ingen träningsvärk från igår. FAIL. Aja, ha en bra dag.
Puss.

'cratz!

Ruttan är vaken och klockan är bara barnet. YAY!

Glass

JAAAAA jag ska blogga...
Hehe, jag ska inte dra nån liten vers om att jag är dålig på att blogga för det vet jag själv fast det ger jag faktiskt fan i.
Idag har jag i alla fall varit på skolan (Jamen ni vet skolplikt och grejer...) även fast jag helst velat stanna hemma i min säng och glassat hela dagen. I alla fall, efter skolan träffade jag min käre far & mor & lillebror! vilket sött rim. Jag och far min gick en sväng på galejan men jag hittade ingenting så jag åkte hem. När jag kom hem for vi rätt direkt till trebacken och glassade med finmiddag, varma mackor i järn! Mumsfilibabba! For sedan och gymmade med Maja och Ellen, mycket trevligt må jag säga, och imorgon kommer jag ha träningsvärk! Härligttttt! Aja, var iaf tvungen att gå ner till ag om jag ville ha internet och det ville jag ju så jag sover här i natt.

nu blire lite bedtime storieeesssss, eller nåt.
Goodelidinightelidie (asså ken, vad har du gjort mot mig...)

Goodmorning sunshine.

GODKVÄLL ALLA GLADA.
och jag.
Nej jag är trött nu känner jag. Mycket trött.
Därför tror jag att jag ska sova nu.
Godnatt.

Bus

Väntar på att få åka hemmmm, nog för att det är galet härligt att ha en hel lägenhet för sig själv men just nu längtar jag bara hem till allt vanligt, som att maten serveras utan att jag behöver lyfta ett finger och sånt gött.
Aja, förövrigt tycker jag att Olle kan sluta läsa min blogg om han ändå bara stör sig! ;)

HOJHOJHOJ!

Wordplay - Jason Mraz.

Kom just hem, nu blir det sovaaaaaaaaaaaaa om jag nu kan... Smsa om någon är vaken, THANKS!

Återkommer med kvällens bravader (eller vad man nu ska kalla det...)
Puss /Rutan tutan.

saturday night fever

Nu sitter jag i lägenheten med Jessika och Daniel. Vi gick ut en sväng men det var inte så livat. Ska i alla fall till hotellet snart och hjälpa till i garderoben så jag skickar väl hem besöket jag har snart...

Nej nu ska jag kila och vara en lite bättre värd än jag varit ikväll. Adjö

eh glad rut!

Åh idag är jag glad. Har tagit det lugnt idag, kom hem vid 4-halv5 igår natt så jag sov till 1 ungefär. bestämde mig för att stanna i norsjö ändå, trots att jessika blev lite purken, men då bestämde hon sig för att kanske komma hit med daniel och hälsa på mig istället, och det var ju himla bra! nu återstår bara att se om det blir så att dom kommer.
nu har jag precis duschat. plockar lite disk och ska snart äta. Försöker även dricka en liter saft, tror att det behövs, jag är inte den som dricker mycket vätska under en dag, men det ska det bli ändring på nu.
ikväll blir det som sagt kanske att vara med jessika och daniel, annars går jag en sväng till felicia på hotellet och hjälper till. annars hänedr väl inte speciellt mycket vad jag vet, men det kanske kommer upp något.

ha en trevlig dag, för det ska jag!

PUSS!

Friday night fever

Jaaaaaaa jag hade trevligt igår. Trodde aldrig det skulle bli som det blev, jag kan inte direkt påstå att jag är den framfusiga sorten, men en och annan människa pratade jag med trots allt! Haha. Funderar nu på att stanna tills imorgon. Svårt val när Jessika desperat vill att jag ska komma till henne och bada tunna med främmen. Men vi får se hur det blir med den saken...

Nu ska jag äta tomatsoppa! HOJ!

Freaky friday

Jamen goddag! Eller ska jag säga god eftermiddag...
Idag blev en riktig shoppardag för mig och pappa, drog en runda i Norsjö. Började med konkurskompaniet, for sedan vidare till konsum, varuhuset, lite diverse affärer, blablabla. Jag själv inhandlade i alla fall två par SUPERSNYGGA solbrills! Jaaaaa vad jag är nöjd, fick båda två för 10 kronor. Jag är nöjd med mitt fynd! Blir bilder på dem senare.
I alla fall, när vi sedan kom hem gjorde vi (jag) mat. Bilder kommer också senare. Blev väl en liten incident där, men jag väljer att inte ta upp den utan ta äran för den goda maträtten istället.
Nu har jag precis duschat och klätt mig och väntar på besked från Felicia. Blir väl smink och hår snart, men inte riktigt än. Jag har ju hela kvällen på mig!

Nu ska jag ta och kolla lite kläderrrrrrrrrrr! Japp, hoj.

Boring

Ja idag känner jag mig sådär tråkig så jag bestämmer mig för att blogga senare idag.
HOJ!

You can't say no to me

Oj, nu händer det inte mycket här på bloggen! Men har man annat för sig så har man.
För tillfället sitter jag i Norsjö. Japp, bestämde mig för att besöka pappa innan han åker outlandish.
Igår var jag med Steph. Vi träffade Caisa nere på byn och hängde med henne ett tag. Slutade med att hon bjöd in oss på tjejkväll eller vad man ska kalla det, så senare på kvällen badade vi tunna hemma hos henne, vi tre och några tjejer till. Mycket mysigt om jag får säga det själv!
Sov i alla fall hos Steph i natt, steg upp halv nio, duschade och stack ner på sjukan för att ta livmoderhalscancerspruta nr 2. Jappjapp, det gick bra och efter det gick vi förbi hos Caisa igen för att hämta upp min kamera som jag glömde. Slutade med att vi blev bjudna på frukost i deras underbara kök! Jaaaa vad jag älskar det, wonderbart är det verkligen! Senare gick vi i alla fall hem till Steph, lekte med hundvalparna ett tag innan jag skulle gå ner till bussen. När jag kom fram till Norsjö tog jag och pappa en raggarsväng runt byn, käkade på frasses och tog ett litet besök hos farmor. Var verkligen längesen jag var dig! Skamligt.
Anyway, nu sitter jag ensam hemma i lägenheten, pappa skulle visst på nåt årsmöte, så ikväll blir det kanske lite städning/rensning, ev. spakväll för min del, om jag inte tar tag i saken och söker upp någon att umgås med. Vi får se hur det blir med den saken.
Ha en trevlig kväll!
Puss!

Don't think I don't miss you, I miss you the most, can't be there but I wish that I was



Följ min blogg med bloglovin!

BRAVO RUTAN!

ÅÅÅÅÅÅÅH idag ska bli en sån duktig dag så ni fattar inte!
Ja, det här har jag åstadkommit och ska åstadkomma idag!

  • Ätit frukost ute i solen, nyttigt bröd och allt!
  • Gjort läxa! KORS I TAKET!
  • Kollat allt jag borde på datorn så jag slipper den senare idag.
  • Ska snart dra en prommis till brännberg tror jag, nyttigt!
  • Städa mitt rum, på riktigt.
  • Sy fler kuddfodral.
  • Baka bullar eller bröd.
  • Hjälpa till med middagen.
  • Eventuellt ta en trip till malå, om jag nu orkar efter allt jag ska göra idag!

PJU! Jag tycker att jag låter så himla duktig! Då återstår ju bara att se om jag nu gör alla de här grejerna, eller ens hälften...

Ha en trevlig dag, för det ska jag ha!
PUSS


Mormor&Morfar

Hej! Lite dålig uppdatering men jag har faktiskt (FAKTISKT) haft annat för mig. For en sväng till mormor & morfar igår så därför har det inte blivit någon bloggning.

Kom i alla fall hem nu i eftermiddag efter en trevlig liten tripp till lövånger. Hos mormor har vi mest fikat och ätit och fikat och fikat osv. Ja, det blir en hel del mat kan jag lova. Men nu är jag hemma och tillbaka på min lilla diet, vilken innebär att det blir mindre fika. Haha, låter tufft i know.... not.

Ikväll hade jag tänkt ta mig en tidigkväll för att återhämta alla krafter som gått åt för att lagra fett i min kropp för att komma tillbaka till 100% imorgon istället.
Blev ett konstigt inlägg det här men det ger jag blanka fan i. HEHE!

Återkommer. Bye.

Nothing compares 2 u!

Ja åh gud vilken mysig kväll jag haft då! Mh, I like it.
Ikväll känner jag mig såhär lagomt känslosam. Vet inte, är bara allmänt blödig känner jag. Kan väl kanske till viss del bero på musiken jag lyssnar på...
Måste bara få säga WOW till Anna Bergendahl och Loulou Lamotte! Jamen gud, förstår inte att de inte var kvar länge i idol... Om man ändå kunde sjunga så! Icket illa för örat, nej.
http://www.youtube.com/watch?v=Er-chpj4Jtc

http://www.youtube.com/watch?v=3WdrwpWpMDs&feature=related
Smarrigt!

Tänkte förresten passa på att gratta Tobbe officiellt här på min blogg. Jisses vad jag skriver om honom mycket nu för tiden! Hm. Nejmen GRATTIS TOBBE, gammgubben!

Nu ska jag nog krypa ihop i min säng till en boll och gå i ide. Om jag inte stannar vid datorn ett tag och lyssnar på gomusik. Hm. Svårt val.

Sov gott små knattar, och puss på er!

Hard work work

Åh vad jag taggar john bauer till hösten! Mjau!

Idag har jag faktiskt gjort en massa. Eller en massa och en massa, mer än vanligt. Vaknade för ovanlighetens skull kring nio. Steg upp, fikade lite, tog det lugnt, spelade lite gh. Gick ner och åt med stockholmarna vi haft i byn, sa hejdå till dom när de skulle bege sig ner i landet igen. Blev sedan sjukt fint väder så jag tänkte ta skotern en sväng, så det gjorde jag. Jag och Ag for en sväng mot sturekojan men vi kom inte hela vägen för hans skoter var för dålig. Jippi... Sedan for vi iaf till brännberg och fikade lite gofika. Smarrigt! Sedan for vi hem och sedan dess har jag inte utnyttjat det fina vädret utan jag har suttit inne. Lite synd egentligen men jag orkar inte mer nu. Nu funderar jag bara på vad jag ska göra ikväll. Det lär bli tv och godis här hemma, trots att det är lördag. Men det är ju inte helt fel det heller.
Nu ska jag nog försöka peppa mamma till att göra middag.
På återseende!

Mjau!

Rut Morén är nu officiellt preliminärt intagen på estet på john bauer i umeå!
I RULE!
Livet leker.

jibb

Jibbig dag i backen. Japp, idag var jag bra, jag hade flyt, bailade inte mycket! Jag är nöjd. Kanske drar nån session på lovet, vi får se. Wousch! Kalla mig jibb.

Seriöst nu.
Hade galet kul idag, trots kramp och annat tjafs. Men flyt hade jag faktiskt. Tobbe kanske inte tror mig med tanke på min lilla incident i liften men vafan, shit happens! Hihih fniss.
Nu hade jag kanske tänkt ta en tur ut med skotern och lillebror. Tror jag gör det. Senare ikväll blir det bad i kriberg med familyn och Jessika. Det blir chill. I övrigt har jag ingen aning om vad som händer på lovet, men det är väl bara att ni hör av er.

PUSS

Give me a call, I miss you

Idag har jag haft ont i min handled. Buhu för mig, har ingen aning om vad jag gjort men ont gör det. Men he ä ba å bit ihop å håll igen!
Annars har jag kännt mig rätt duktig idag. Har inte gjort speciellt mycket mer än andra dagar, snarare mindre, men jag känner att jag blivit klar med nödvändiga saker. Efter skolan gick jag och Jessika på en liten jobbsökar-runda. Utan några vidare besked dock, men det är väl alltid en bra början. Efter vårt sökande for vi hem till henne, egentligen bara för att jag skulle testa ett par snowboarddojjor. Vi åt lite mat, godis och så spelade vi lite kort. Det är ungefär allt jag åstadkommit idag. Men det var väl inte illa pinkat det!
Nej, imorgon blir det backen för fulla muggar. Är lite orolig för min handled men vafan, har vi backen så har vi backen! Fast förmodligen kommer jag bara sitta i nån kåta och tjocka mig. Oboy ska jag självklart ha med mig, godis, kyckling osv osv... Ja, det blir nog käk hela dagen i stort sett. Fast lite åk blir det väl, måste ju träna lite på mina svängar, lite rostiga är dom. Men träning ger färdighet!

Är lite sugen på att köpa några snygga skor, but no, jag gör det inte!
 Skooooor

Once more, TOBBE

Förlåååååt att jag skriver så tråkiga inlägg but that's me...  Idag gjorde jag förresten världens godaste tacopaj, creds 2 me. Rätt roligt att de två första meningarna slutade med me. Galet, nu gjorde den tredje det också. HEHE! Förlåt, jag tror att jag är lite småvirrig idag...

Bara för att jag är så tråkig själv tar jag ännu en gång hjälp av Tobbe. Ja, han är väl mitt träd i mörkret om man säger så. (Ingen kanske förstår min humor...)
Tyvärr har jag
inte så himla mycket mer att säga om honom sen sist, men jag ska skrapa fram lite rolig info ska ni se!
Hm...
Tobbe ska låna ut en snöbräda till mig på torsdag, det tycker jag är snällt. Dock säger han att brädan är dålig, men det gör inget, för då matchar vi varann. Jag och brädan alltså. Tobbe har också sagt till mig att han skulle snagga sig. Då hotade jag honom. Jag tror han blev rädd och avfärdade tanken. Han sa också till mig att han hade tänkt köpa en limousin för alla gånger han ska till Norsjö på dans. Då blev jag impad och ville ta mig en åktur. Han vägrade hämta mig... Nyss sa han också att han var snygg och bäst, fast man vet aldrig med Tobbe, han brukar ljuga lite ibland. Fast jag antar att jag måste tro honom, annars får jag ingen massage som han har lovat mig.
Nu kommer jag inte på nåt mer om Tobbe. Återkommer när jag hittat på mer fun facts.
Adjöken fröken

Korts

HJÄLP,  måste bara få säga att min besöksstatistik verkligen har en tendens att ha sina ups and downs. Just nu är den down...

Anyway, jag har just sett två avsnitt av that 70´s show och käkat popcorn. Nu ska jag och mammi ner till gästerna och laga middag. Återkommer kanske senare, om jag inte slocknar direkt efter maten, vad vet jag.

Imorgon hoppas jag blir en chill dag, i need it. Goodbye.

Bravo!

Idag är jag så duktig så ni förstår inte! Jag sitter här i min lilla syhörna och syr en massa fina kuddfodral! Ja men huvva så duktig må jag säga! Måste även få tillägga att det här med att sy är inte helt fel. Riktigt mysigt (om nu allt går som det ska...) faktiskt.

Nej nu ska jag fortsätta sy mina super-fina fodral! Hör av mig vid ett senare tillfälle.
'Adjö

Early morning

Idag är jag vaken alldeles för tidigt, har alldeles för lite att göra och har alldeles för dålig fantasi... Pju, livet är inte lätt såhär tidigt.

Men, för att få lite fart på dagen har jag kanske tänkt ta en liten nyttig-dag så att säga. Kanske städa mitt rum, IGEN, kanske baka bullar, eventuellt bada tunna hos min vän ikväll.. Vi får se vad som händer helt enkelt.

Förövrigt är jag shoppingsugen till max. Klarar mig verkligen inte länge till! Måste ändå vänta till slutet av maj, då jävlar blir det shop-til-u-drop. Jag längtar.


Tjolahopp!


Latis

Idag får det bli ett latis-inlägg..
Dagen har varit helt okej, inte illa alls må jag säga. Slutade två, inte illa det heller. I eftermiddag har jag bara nördat guitarhero och tvn typ... Awkward men jag orkar inte göra nåt ikväll känner jag. Nu snart ska jag iaf hem och kanske poppa lite popcorn och mysa framför tvn ännu en stund. Sedan blir det relativt tidig kväll, är astrött! Sedan blir det sovmorgon imorgon och den har jag ingen aning om vad som händer, så är nån sugen på att hitta på nåt är det bara att höra av sig.

Pusssssss
Rutan tutan.

Wonderful

H-H-H-HEJ

Ja, jag är lite lat här på bloggen, och på datorn över huvud taget, men whatever, jag har väl annat för mig. Eller?

Tobbe tyckte att jag skulle skriva om honom idag eftersom jag har total bloggtorka så jag drar väl en liten vers om honom då.

Tobias, bor i malå, är en s.k jibber, äger tydligen på GH, sa att han kunde äga mig varje dag. Han brukar även köra skoter, typ följa små flickor med en trapper till malå-vännes. Ibland träffar han kompisar också, men det händer inte allt för ofta för han har inte så många. Dessutom sa han precis till mig att han var gay, but gay's okay. Han kan bita på sitt hår, är superstolt över det. En gång i tiden råkare jag riva sönder hans jacka, fast jag har lovat att laga den, men sen slängde han bort jackan så jag fick aldrig chansen. Dessutom har han lovat att laga mina byxor. Sedan har han lovat att ge mig massage också, det ska han banne mig stå för! Nu vet jag inte så mycket mer om Tobias. Ha en bra dag.

Snabbis

Hej!
Tänkte dra till med ett kort litet inlägg, ska nämligen ta kvart-i-sexan till kriberg för att träna och bada med Maja. Hoppas det blir chill, vilket jag förmodar att det blir. För tillfället sitter jag iaf och proppar i mig en skål med nudlar och falukorv för att sedan hinna packa ihop mina grejor innan bussen går!

Wish me luck guys, återkommer möjligtvis med ett litet inlägg ikväll ifall jag inte faller pladask på sängen när jag kommit hem.

Aufwiedersehen

RSS 2.0