THIS IS WHAT HAPPENED...


How to talk to your kids


AND THEN WHAT HAPPENED???


VÄRLDENS BÄSTA VECKA

Hej. Har världens bästa vecka nu när Melisa är och hälsar på. Äger. Har även börjat om med träningen igen, FYFAN vad jag saknat det! Lever på endorfiner och kärlek den här veckan! 

Detta är även vad som diggas strongt just nu. Satans fett! Zunguzunguguguzunguzeng!!!


JA BLI SOM KÄR <3


Nuttin but disturbin'! Dagens wtf


HAHAHA SÅ SANT! ÄGER!


Likhet?

Fink - Perfect Darkness
Jose Gonzalez - Stay in the shade
Okej, jag vet, världens tråkigaste inlägg, och ingen kommer förmodligen orka lyssna på det här. MEN - till saken - dessa är två av mina favorit-mysmusik-artister, och hur kul är det inte att dom låter i stort sett likadant, om man bortser från rösten? Aldrig tänkt på det förut (Konstigt, jag vet) men nu när jag hörde just Perfect Darkness av Fink tänkte jag Hmm, låter fruktansvärt likt något jag hört förut. Och givetvis var det älskade Jose Gonzalez. Sjukt likt. Sjukt.

Denna låt står högt på kandidatlistan för sämsta sång ever made.


True


not


YOU HOBO HUMPIN SLOBO BABE


Almost famous


Fever dog, scratchin' at my back door


Bra söndag!

Har en SJUKT chillig söndag. Sjuk som jag är kan man inte förvänta sig annat. Just nu ser jag lite Crocodile Dundee, och på en liten stund byter jag ut vildmarkslivet mot musik. Almost famous drar jag igång. Har velat se den varje dag sen jag såg den i somras. Nu blir det äntligen av. Snabb tjej, I know. Och så har jag bunkrat upp med morötter och dipp, chips, popcorn, te och dricka. Skare va så skare va!
Har i alla fall haft en härlig helg, Corona i fredags, (Ingen bra idé när man är nykter och sjuk...) spelning på hamnis och mys med systra mi m.fl. igår. En liten sväng på stan med syster idag, (Vi såg Markus Fagervall. Hur  coolt? Jessika blev avis.) och nu ligger jag hemma i soffan och kurerar mig. Helt ok. Förövigt KAN det vara så väl att jag och Jessika får ta bilen i veckan. HUR SOFT??? Jag menar, JAG får köra bil. Oh my god vad ballt! Jaja. Nog för mig, jag babblar bara än massa ändå. Hejdå.

Ganguro.

Detta är vad jag sysslar med just nu. Färgar mitt hår. Vad tror ni det blir för färg? Inser också på bilden att det ser litegrann ut som att jag har dreads. Mmmmm, är fortfarande sugen på dreads. Nån gång i mitt liv säger jag bara. Nån gång, tunna blonda dreads. Mums.
Nåväl. Efter att färgen är klar ska jag laga mig käk och fixa mig, för later tonight blir det CORONA. Yep, jag gör Umeå-krogdebut ikväll. Känner mig som en stor flicka. Speciellt med tanke på alla vuxenpoäng jag kirrat den här veckan;
  1. Ta körkort.
  2. Fixa internetbank + nytt bankkort
  3. Gjort min första överföring by myself
  4. Fixat en blankett från försäkringskassan
Så. Trots att min näsa rinner trotsar jag och fortsätter på "vuxen"-stuket. (Okej okej, corona är väl kanske inte sådär jättevuxet, men ni fattar vad jag menar!) Wish me luck osv!

Magnifikt. Paradiset.

Alltså huuuuuuuuuuur underbart är inte det här!? Hahaha jag dör. Coldplay överträffar sig själva. Puss puss puss puss puss puss puss!

He va ett tag sen!

Us av Regina Spektor.


SPOTIFY-LÄNKI COULD BE BRILLIANT, BUT I'M A COWARD


I STILL HAVEN'T FOUND WHAT I'M LOOKING FOR

En live-version som aldrig tycks blekna. Okej, det må vara skitdålig kvalla och jobbig textning, men allt annat är så jävla genialiskt att jag dör. Okej, kanske inte Bruce... Men allt annat. När han börjar sjunga t.ex. Pianosolot. Allt det underbara Bono snackar om. När dom väver in Bruces låt mitt i allt. Mmmm. Smälter varje gång. MMMMMM.

SAKNAR STOCKHOLM...


Somedays aren't yours at all


ÄLSKAR MIN TRÖJA! TEAM AWESOME!


EMANUELTHEMAN_p8


Vad var det som hände?

Och vad var det nu gårdagen bjöd på som var så spännande?... Ja, så spännande var det väl inte egenligen, det var väl snarare som vilken dag som helst. Ingen big deal. Jag tog körkort. Inget mer än så.
ELLER?! Känner mig som världens boss just nu, mest med tanke på att jag trodde att jag ALDRIG skulle fixa varken uppkörningen eller teorin. Men nu är det klart och jag kan bränna mina böcker om jag vill! KÖRKORT, kan ni fatta? Lilla jag? Tiden går allt bra fort va!
Så. Nu byter jag ut min älskade Bobby car mot något mer åldersenligt (Jag är ju ändå en KVINNA nu. Officiellt.) Bye bye Bobby, I will miss you terribly! <3

Spännande morgondag


RUT & JESSIKA IN BERLIN @ THE SCHÜLER FIRMEN MESSE WINNING PRICES AND STUFF. BAWS.


VANDRAR MED JÄTTAR


UMEÅ - STOCKHOLM - BERLIN - STOCKHOLM - UMEÅ

Hemkommen från vår resa, 10 dagar utan rast och vila. Att jag är exhausted är en underdrift. Trots det hade vi tänkt dra på krogen ikväll. Blev dock inget av när gänget bangade. Lika bra det.
Har hur som helst haft 10 helt otroligt bra dagar, och jag ångrar ingenting! Stockholm äger, Berlin äger, VI äger, allt är bara... Bra. Så. Under våra 10 dagar i himmelriket har mycket hänt, och mycket har förändrats. Jag åkte som barn, och kom hem som vuxen, Coldplay har släppt albumet Myloto Xyloto, (Som jag ÄNTLIGEN får lyssna på nu. ÄNTLIGEN) lokalbussarna i umeå har fått internet, ett hus har rivits mitt i stan, verkligen allt möjligt har hänt. Men det är trevligt, då känns det inte lika vardagligt att komma hem helt enkelt.
Annars då. Vi började vår hemresa kl 05.45 i fredags, och kom inte hem förrän kl 07.30 imorse. Vi snackar alltså 26 timmar på resande fot. Det tog på endel, och vi sov mellan ungefär 08.00 och 16.00 idag. Helt okej skönt. Inte jättebra för dygnsrytmen dock.
Jaja. Mer update sen. Ska bara ta tag i mitt liv först!
Just det. Jag har piercat bröstvårtorna. Over and out!

RSS 2.0