Woho, gratis skor

Tänkte bara tipsa om den här hemsidan! Verkar helt galet bra! Vem vill inte ha ett par gratis skor? =D
http://www.gratisskor.se/Register.asp?r=2703

vinterspel!

Godkväll folket!
Idag var jag på vinterspel i Arjeplog. Ställer bara en fråga till mig själv,
VARFÖR ÄR JAG DÄR FÖRST I ÅR?
Fy så skoj! Synd bara att jag kom på det sista året jag får vara där... But, vi var duktiga, vann alla handbollsmatcher. Rinkbandyn gick dock lite sämre, förlorade alla.. Hehe, men jag gjorde ett mål iaf! Simningen vann vi också. Fast i det stora hela vann Storuman. Men jag är nog stolt över handbollen! Fy vad vi ägde där alltså. Superskoj!
Nu ikväll ska jag packa mina saker tills imorgon. Först har vi friluftsdag i backen, sedan direkt efter skolan ska vi till umeå och vara på megazone. Kommer ha sjukt mycket packning, och jag kommer vara sjukt trött.. Fast taggad är jag! Längtar!


Nu måste jag packa, för det är inte bara en pinal som ska pulas ner i nån liten väska här inte, nejnej.
Ha en trevlig kväll!
Puss

/Rut

GO RUT

Konsert på forum ikväll. Gick rätt bra faktiskt, med tanke på hur duktig jag brukar vara när jag blir nervös... Hur som helst, spelade gitarr en låt, vilket jag vanligtvis mycket sällan slår till med, men just idag kände jag att det var min tur att visa min otroliga gitarr-skills.
... Skämt åsido.
Imorgon blir det vinterspel i arvidsjaur. Är sjukt taggad på rinkbandyn alltså, skridskor måste ju vara bland det roligaste! Fast kondition är ju alltid ett plus... Sedan handbollen känner jag mig lite mindre taggad för, men man måste ju ställa upp för sitt team! Hoppas i alla fulla fall att jag inte drar med mig mitt lag ner på botten.

Måste också få anmärka att mitt bloggande verkligen inte ser ljust ut. På fyra dagar har statistiken sjunkit från ca 30 läsare till ynka 5. Men det är smällar man får ta. Ska i alla fall försöka ta mig i kragen, för jag kan sannerligen klara det här! GO RUT!

Ha en trevlig kväll/natt.
Adjö.
/Rut

Mina gångna dagar

God eftermiddag!
Igår var jag som sagt i Norsjö, men vid halv fyra-tiden packade vi ihop våra belongings och stack på pizzan. Vräkte i oss varsin pizza och sedan blev det avfärd, slutstation Malå. Först for vi förbi här hemma och lämnade vår packning, sedan vidare till Malå där Olof visst skulle träna på gula villan. Tänkte passa på att fara dit och kanske spela lite om de ändå skulle dit så jag följde med. När vi kom fram var visst inte Maja där, som egentligen skulle sjunga, så jag och Sandra, som också följt med dit, blev stand in för Maja då. Blev ju inte helt fel. Kunde i och för sig bara 2/3 av låtarna, men det var ju ingen fara med det. Så där blev vi kvar till nån gång kring halv åtta skulle jag kunna tänka mig? Sedan blev det hemfärd för vår del, och jag gick rätt snabbt och la mig.
Idag då, vaknade halv sju, gick in i duschen, duschade 40 minuter! Fy mig... Men då passade jag även på att använda hårinpackning som ska vara i ungefär 20 minuter så vattnet rann inte hela tiden. Sedan fixade jag mig, fikade lite, och gick till bussen. Skoldagen var rätt lugn, hann klart med Sandor slash Ida i tid. Hann även med typ fyra kapitel i "boken om mig", och så gjorde jag klart mitt armband som jag gjorde på slöjden. Effektiv dag må jag då säga, så här duktig brukar jag inte alls vara.
Efter skolan kom jag i alla fall hem, törstig som aldrig förr. Förberedde middagen lite, och sedan blev det top model. Hjälpde sedan mamma med maten. Tacopaj, ris och nachos. Tack Issa för receptet säger jag bara! Mums!
Nu blir det nog en snabbrunda vid datorn, och sedan blir det läxa. Ja, jag Rut Morén har tänkt ta mig i kragen och göra läxa! Har so-prov och regel-prov imorgon, och jag har inte pluggat på nåt av dom, så det är väl bara att sätta tänderna i böckerna nu.
Ha en trevlig kväll!
Puss.
/Rut

Förutsägbar lördag

Good morning everybody!
Blev som jag trott igår, till viss del. Satt för mig själv med en godisskål i knät och såg melodifestivalen. Lyckades även bränna min middag... Chillade framför datorn osv. Snackade med S så hon kom hit en sväng. Sedan for vi till hennes polare och såg lite film. Vid halv tolv kanske stack jag hem igen.

Idag ska jag nog bara chilla, igen. Packa ihop mina saker, kanske drar till malå en sväng, vi får se. Möjligtvis göra lite läxa. Sandor slash Ida ska ju vara klar på månadag.. Dessutom måste jag nog plugga lite på tyskan, ett mvg skulle ju faktiskt inte sitta fel i slutbetygen.

Just nu ska jag nog gå och ta mig en dusch, sedan packa ihop my belongings och kanske göra mig lite lunch.
Ha en fortsatt trevlig dag!
Puss.
/Rut

Välkommen till min nya blogg!

Yes, har skaffat en ny blogg. Blev så trött på bloggagratis.se, det kändes så trist och tråkigt.
Har förövrigt haft en sjukt lång bloggtorka vilket förmodligen inte kommer förändras bara för att jag skaffat ny blogg. Men visst, ett litet steg i rätt riktigt känns det ju som, nu när man har en lite "bättre" och nyare blogg.
Kommer förmodligen inte heller skriva speciellt intressanta inlägg, brukar ju vara dålig på sånt. Men jag ska försöka bättra mig, jag lovar.
Skulle förretsen behöva lite hjälp med design och dylikt, har väl inte så stor koll på hur man gör över huvud taget.
Så alltså, frivilliga som vill hjälpa mig för gärna höra av sig!

Ikväll har jag tänkt ta det lugnt. Fast kommer nåt mer intressant upp är jag på, men just nu känner jag att det förmodligen blir en hemmakväll framför tvn med en godisskål i knät.

Blev ett kort inlägg idag, men jag återkommer.
På återseende.
Puss.

RSS 2.0